ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Anderhalf jaar geleden een tapijt gekocht. Na een klein jaar kwamen er nog draden uit Heb daarover gereclameerd maar benuta gaf als antwoord dat ik buiten de garantie periode zat. Er komen nu n... ãã£ãšèŠã
Buitenkleed besteld. Na eerdere reacties dat het kleed opgevouwen ipv opgerold verzonden wordt, contact gehad met de klantenservice. Vriendelijke email met uitleg waarom opgevouwen teruggekregen. Vand... ãã£ãšèŠã
Great value. Good price & better quality. Easy to order, quick delivery, arrived on time, no delays or complicatiions. Smooth process, timed notifications. I'm a true happy customer! Repeated new purc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vloerkleden en tapijten online kopen. Top Merken â 100% Tevredenheidgarantie â Altijd de laagste prijs | benuta
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vaker besteld, altijd tevreden
Heb vaker besteld, je ziet eigenlijk elke keer een verbetering in het koopprocess.
Niet alleen qua levertijden, maar ook hoe je op de hoogte gehouden wordt.
De klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk.
I'm very pleased with my purchase
I'm very pleased with my purchase. The rug is as I envisaged. The delivery time was 10 days from putting in order, which was a bit longer than expected, but then it ultimately arrived a day earlier than advised in update. DHL driver very nice and courteous, and I would order from this Company again for sure.
Kleed verliest nog steeds draadjes
Anderhalf jaar geleden een tapijt gekocht.
Na een klein jaar kwamen er nog draden uit
Er komen nu nog steeds draden uit.
Benuta had gezegd dat ik eerder moest reageren maar een kleed kan in het begin altijd wat draadjes verliezen dus ik dacht dit gaat over
( Mijn vorige kleed van benuta had dit dus niet ).
Maar helaas het gaat niet over
Dus heb helaas geen goede ervaring met benuta
Zeer tevreden over de service van Benuta
Zeer tevreden over de service van Benuta.
Een vloerkleed besteld en achteraf pas gezien, dat er een korting was van 10%.
Na een bericht van mij alsnog deze korting gekregen en is het bedrag aan mij teruggestort.
Benuta heeft heel netjes gereageerd en geantwoord op mijn vragen.
Ook de bezorging door GLS was uitstekend.
Complimenten voor allen.
Een kinder tapijt gekocht bij benuta
Een kinder tapijt gekocht bij benuta, De stof is erg dun en ziet er totaal anders uit dan op de fotoâs, zowel qua materiaal als dikte. Daardoor ben ik behoorlijk teleurgesteld in het product. Ik wilde het retourneren, maar tot mijn verbazing moet ik â¬19,90 betalen voor het terugsturen. Dat vind ik het absoluut niet waard.
Vloerkleed veel mooier dan verwacht
Vloerkleed veel mooier en betere kwaliteit dan verwacht voor een lage prijs van nog geen 100 euro.
Kleuren super mooi en zacht voor de voeten.
Fijne bezorging door GLS tijdstip werd goed aangegeven.
Een hele dikke 10!!!!
Vreselijk bedrijf
âWat een vreselijk bedrijf!
Voor thuis hebben wij een prachtige buitenkleed besteld.
Wordt totaal een verkeerde buiten kleed bezorgd. Probeer je het bedrijf te bellen, totaal geen gehoord. 101 een mail gestuurd. Krijg je uiteindelijk een retourlabel gestuurd via de mail.
3 dagen laten wordt het buiten vloerkleed net zo hard naar mijn adres gestuurd.
Via GLS. We blijven maar mailen net zo lang dat het bedrijf het snapt. Dat ik niet de juiste vloerkleed heb gekregen.
Koop hier nooit meer wat! Alleen maar Ellende.
Het bedrijf is geen ster waard!â
Lost confidence in delivery
I ordered a rug from Benuta on January 4th. The order was shipped, but since January 8th there has been no update at all from the delivery company.
I contacted Benuta via their ticket system, and they replied saying they would check with the courier. That was days ago. Still no update, no delivery date, nothing.
At this point, I have completely lost confidence that this order will ever be delivered. Due to the lack of transparency and progress, I want to cancel my order.
bestelling niet geleverd en geenâŠ
bestelling niet geleverd en geen mogelijkheid om contact te krijgen met t bedrijf.. alle mails die ik heb zijn noreply.
gls zegd bezorgd te hebben en moet maar via de leverancier proberen . kansloos
Van begin af aan gemeld dat kleed losseâŠ
Van begin af aan gemeld dat kleed losse vezels heeft. Vele! Krult ook steeds om.
Foto's opgestuurd etc. Antwoord dat het een slijtage fout is en geen productiefout. Het kleed is spliksplinter nieuw. Ik zou 16 euro terug krijgen. Schandalig hoe dit is afgehandeld. Kleed is nog voor niets een grote ramp.
Meer dan uitstekende service!!!
Helaas door baanverlies vloerkleed moeten retourneren, waarbij pakket bij retourzending is kwijtgeraakt.. Ben enorm goed en netjes door Benuta/Nicolle geholpen, en heb uiteindelijk zelfs het hele aankoopbedrag teruggekregen!!!
Super snel geleverd.
Ik vond het spannend om te bestellen via de webshop vanwege de wisselende reviews. Wij kregen binnen een week de bestelling binnen. Goed verpakt en mooi product. Echt geen enkel moeite, zou hier nog eens weer bestellen.
SCHANDALIG BEDRIJF GELD WEGGEGOOID
SCHANDALIG BEDRIJF GELD WEGGEGOOID
Bij Benuta een tapijt gekocht van â¬800 en vanaf dag één laten de vezels los. Dit is geen slijtage, dit is gewoon een ondeugdelijk product.
Wat doet Benuta? Alles behalve verantwoordelijkheid nemen. In plaats daarvan vragen ze om fotoâs van mijn stofzuiger en geven ze die de schuld. Echt belachelijk. Alsof een normale stofzuiger een tapijt van deze prijs kapot zou maken.
De klantenservice is arrogant, ontwijkend en totaal niet behulpzaam. Je wordt gewoon niet serieus genomen zodra ze hun geld binnen hebben. Een oplossing? Vergeet het maar.
Voor â¬800 verwacht je kwaliteit, geen rommel en smoesjes.
Nooit meer iets kopen bij Benuta. Slecht bedrijf, nul service. Absoluut afraden
Goede prijs/kwaliteit.
Vrij groot tapijt gekocht in een actie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Duurtijd van de levering is wel niet zo transparant en de tapijt komt opgevouwen toe. Na een tijdje lost zich dat wel op, maar het is toch eerst wat schrikken over de plooien en het ongemak. Maar goed, ik snap de logistiek erachter wel.
Ik heb een verkeerd vloerkleed geleverdâŠ
Ik heb een verkeerd vloerkleed geleverd gekregen en de klantenservice biedt geen enkele oplossing. Na lang wachten kreeg ik eindelijk een reactie: ik moet het zelf terugbrengen, terwijl ik geen auto heb. Er wordt geen alternatief of nieuwe bezorging aangeboden.
Kortom: verkeerd product geleverd, maar als klant mag je het zelf oplossen. Erg teleurstellend en slechte service.
Klacht over lelijke plekken op kleed naâŠ
Klacht over lelijke plekken op kleed na 4 maanden. Ik kon deze direct terugsturen zonder kosten en kreeg het aankoop bedrag snel terug.
Super
Kleed was er echt binnen 4 dagen. Alles ziet er super uit. Netjes verstuurd en precies zoals geadverteerd. Ik zag na levering dat er een aanbieding op het kleed was gekomen. Hier heb ik over gemaild en binnen 24 uur het verschil terug gekregen!
Waardeloos
Kort: WAARDELOOS
Bestelling geplaatst en geen mail en factuur terug
Na mail van mij een track en trace
Was een ander naam en adres ergens aan de andere kant van Nederland. Dat duurde 3 mailtjes. Verzenden ging niet verder wel 100.000 excuses maar niks. Nu 3 weken verder en niks.
Nooit meer!
Kleurverschil
Pas geleden een rond kussenovertrek gekocht waarvan de kleuraccenten nogal tegenvielen. I.p.v.fris oranje een deprimerend bruinig iets. Erg jammer. Retourneren kost een achterlijke 19,95. Dus het risico om nog een keer iets te bestellen neem ik bij deze winkel niet meer.
In maart heb ik 10 tapijten besteld
In maart heb ik 10 tapijten besteld, helaas voldeden deze niet aan mijn verwachting en probeer ik sinds dien te retourneren. Dit is nu precies het probleem, sinds begin april moeten er 10 tapijten bij mij worden op gehaald en vandaag op 10 juni is dat nog steeds NIET opgehaald. Niemand van de klantenservice beantwoord de telefoon. De mails worden wel beantwoord, alleen worden de dozen nooit opgehaald. Ik vind dit na zoveel weken SCHANDALIG!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ