Moje trzecie zakupy w Benuta i wciÄ ÅŒ peÅne zadowolenie z zakupów. Dywany weÅniane i bawelnianie wysokiej jakosci. Ceny bardzo konkurencyjne i niskie w porównaniu do sklepów polskich. Duzy wybor produk... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam juÅŒ kilka dywanów i zawsze jestem w peÅni zadowolona z jakoÅci produktów. ZdjÄcia teÅŒ wiernie oddajÄ ich wyglÄ d wiÄc nigdy nie ma rozczarowania. Ostatnie zamówienie to byÅ chodnik do kuchni... ãã£ãšèŠã
Dywan jest Åliczny. CzytaÅam opinie ÅŒe zbyt ŌóÅty - absolutnie nie, ma piÄkny jasnokremowy kolor, ÅŒe Åmierdzi - czuÄ go weÅnÄ , ale trzeba przyÅoÅŒyÄ do niego nos, co raczej nikt nie robi, ÅŒe sÄ zaÅaman... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rozumiem ÅŒe firma ma politykÄ zwrotówâŠ
Rozumiem ÅŒe firma ma politykÄ zwrotów za 99 zÅ aby redukowaÄ zwroty, jednak podczas procesu zakupowego nie byÅo o tym wyraźnie mowy co znaczÄ co wpÅynÄÅo na decyzje zakupowe. Nigdy nie dokonaÅabym zakupu (i juÅŒ na pewno nie dokonam po tym nieprzyjemnym doÅwiadczeniu), wiedzÄ c ÅŒe koszt zwrotu to 99 zÅ. DowiedziaÅam siÄ post factum. Bardzo przykre i niemarketingowe posuniÄcie. Nie polecam tej firmy bo nie jest to pozytywne budowanie relacji z klientem i budzi wÄ tpliwoÅci co w przypadku reklamacji czy innych sytuacji losowych.
KATASTROFA!!!
KATASTROFA!!!
ZÅoÅŒyÅem jedno zamówienie które przyszÅo w dwóch przesyÅkach. Kilka dywanów odesÅaÅem w jednej paczce. ObciÄ
ÅŒyli mnie podwójnymi kosztami zwrotu 2x99.9 zÅ! Policzyli za dwie paczki chociaÅŒ zostaÅa odesÅana jedna!! Nie spotkaÅem siÄ z firmÄ
która gorzej traktuje klientów. W dzisiejszych czasach istnienie takiej firmy to anomalia!
Przestrzegam
Przestrzegam, przed korzystaniem z tej strony , towar zapÅacony i zamówiony 18.11.2025, do tej pory nie dotarÅ. Nie dziaÅa infolinia, która kieruje mnie do kontaktu mailowego. Na moje interwencje nikt nie odpowiada, poza zdawkowÄ
informacjÄ
28.11., ÅŒe status zamówienia jest wyjaÅniany. Mimo licznych prób kontaktu mailowego, nikt juÅŒ nie odpowiada .
Targaj swój dywan do Żabki
Dywany w dobrej cenie, wszystko inne katastrofa. Zwrot absurdalny, trzeba samemu targaÄ wielkie dywany do Å»Abki czy innego punktu GLS. Nigdy wiÄcej, sadyÅci!
Problem z wystawieniem faktury
Problem z wystawieniem faktury
Nie wiem skad te poprzednie opinie aleâŠ
Nie wiem skad te poprzednie opinie ale ja skÅadajÄ
c zamówienie we wtorek wieczorem, miaÅam nadanÄ
paczkÄ w ÅrodÄ a w piÄ
tek byÅa juÅŒ u mnie. Cena za wysyÅkÄ wyniosÅa mnie 39zÅ.
Towar zgodny z opisem myÅlÄ, ÅŒe wrócÄ tu by coÅ zakupiÄ bo ceny sÄ
konkurencyjne.
Tragedia! Dywan wysÅany pod inny adres.
ZamówiÅam podkÅad antypoÅlizgowy po dywan i dywan. PodkÅad przyszedÅ w 1 paczce po kilku tygodniach, a dywan zostaÅ wysÅany pod inny adres. Jak to siÄ staÅo skoro 1 paczka z podkÅadem doszÅa. Wyslalm z 10 emaili, dzwoniÅam, wciÄ ÅŒ wyÅÄ czona linia. Jakbym mogÅa to daÅabym ZERO gwiazdek. Do dziÅ nie przyznali siÄ do bÅÄdu wysÅaÅ jÄ dywanu pod zÅy adres! Nie polecam!!!!!!!
ZamówiÅam dwa dywany
ZamówiÅam dwa dywany, przyszedÅ tylko jeden. Po dwóch tygodniach wysÅaÅam kolejnÄ wiadomoÅÄ do sklepu tym razem z zapytaniem, czy mam anulowaÄ zamówienie, czy wciÄ ÅŒ czekaÄ na przesyÅkÄ. Tego samego dnia dostaÅam fakturÄ korygujÄ cÄ . Nikt siÄ ze mnÄ nie kontaktowaÅ, ÅŒeby zaproponowaÄ mi konkretne rozwiÄ znie. Postawiono mnie przed faktem dokonanym. Bardzo nieprofesjonalne podejÅcie do klienta. Zobaczymy ile teraz bÄdÄ oczekiwaÄ na zwrot Årodków.
Dywany bardzo niepraktyczne
Dywany bardzo niepraktyczne. Po rozÅoÅŒeniu, w caÅym pokoju wÅókna z dywanu, podczas odkurzania... Odkurzacze zapychajÄ wÅókna, które sÄ w dywanie. Nie polecam. Poza tym koszt wysyÅki 99zÅ. Za dywan. Dywany bardzo niskiej jakoÅci, sypiÄ ce siÄ.
Chory koszt zwrotu
Dywan przyszedÅ ok , natomiast za maÅy do duÅŒego pokoju . Koszt zwrotu w kwocie 100 to przesada .
Opóźnienie
Opóźnienie - to chyba u nich bardzo powszechne .... od dwóch tygodni od zamówienia nie dostaÅam dywaników Åazienkowych. Zamówienie z 4 czerwca. Odpowiedzi na zapytania kiedy zrealizujÄ zamówienia sÄ w stylu - nie wiemy bo mamy tyle pracy, ÅŒe jak siÄ dowiemy to damy znaÄ, czyli nie wiadomo kiedy.
Uwaga!
Uwaga! Nie kupujcie towaru w tym sklepie. Dywan dotarÅ caÅy pozagniatany a zwrot niezaleÅŒnie od wielkoÅci kosztuje 99,90!
PoraÅŒka.
Zwroty
ZamówiÅam dwa dywany. Cena w porównaniu do jakoÅci poraÅŒka. Oba dwa dywany zÅoÅŒone w jednym zamówieniu co rozumiem poprzez: jedno zamówienie-jedna przesyÅka. Niestety kaÅŒdy dywan pakujÄ w osobny karton (zÅoÅŒone w kostkÄ). Przy zwrocie okazuje siÄ ÅŒe jest pÅatny 99,90zÅ za paczkÄ (dlatego rozdzielajÄ kaÅŒdy dywan osobno). Natomiast ja odesÅaÅam oba w jednym kartonie, jednak zostaÅo pobrane za zwrot dwa razy. Nie polecam.
Definitely Recommend!
I bought my rug on here and it is perfect! The delivery time/wait is slightly longer but it looks exactly how I expected it to and is really good quality. I didnât have any issue's & The price was really affordable as well compared to other companies. Would definitely recommend!
Dywan otrzymaÅam ze sporymâŠ
Dywan otrzymaÅam ze sporym opóźnieniem,ale to najmniejszy problem.JakoÅÄ dywanu fatalna!!!Mimo zapewnieÅ,ÅŒe po kilku tygodniach przestanie"linieÄ",nadal ponad 3 miesiÄ cach wychodzÄ z niego kÅaki,kÅÄby,pozostawiajÄ c ogromnÄ iloÅÄ maÅych dziurek.Kto na nim usiÄ dźcie,wstaje brudny od nich,ubranie jest zielone,bo taki kolor dywanu.Producent z Niemiec-wiÄc wszystko jasne-dla nas zawsze towar najgorszej jakoÅci.Wstyd!!!
ZamówiÅam dywan Lovis fioletowy
ZamówiÅam dywan Lovis fioletowy. PrzyszedÅ z opóźnieniem czego siÄ spodziewaÅam po przeczytaniu opinii, ale to nie jest gÅównym problemem.
Kolor siÄ zgadza, natomiast jakoÅÄ wykonania bardzo sÅaba, uwaÅŒam, ÅŒe powinien kosztowaÄ o poÅowÄ mniej, niÅŒ zapÅaciÅam, na stronie internetowej najprawdopodobniej wrzucajÄ
redagowane zdjÄcia.
Nie bÄdÄ zamawiaÄ wiÄcej w tym sklepie.
Nie polecam.
PrzyszedŠdywanik z opóźnieniem
PrzyszedÅ dywanik z opóźnieniem, ale jest. Jestem zadowolona. Kolor bardzo Åadny.
Dywan przyszedÅ w takim stanie jakbyâŠ
Dywan przyszedÅ w takim stanie jakby byÅ uÅŒywany, jest krzywo ÅciÄty, zapakowany w pudeÅko które byÅo nieszczelne i podziurawione. Na samym Årodku dywanu widoczne zabrudzenie. Sposób zapakowania spowodowaÅ, ÅŒe w wielu miejscach sÄ zagiÄcia.
99 zÅ za zwrot to jakaÅ kpina
99 zÅ za zwrot to jakaÅ kpina. RadzÄ zastanowic siÄ dwa razy przed zakupem, bo dywan przyszedÅ tragicznej jakoÅci.
Brak kontaktu ze sklepem
Dywany otrzymaÅam ok , ale chce je zwróciÄ, poniewaÅŒ kupiÅam zÅe rozmiary .
Niestety nie jestem w stanie skontaktowaÄ siÄ ze sklepem. Telefon jest nieczynny. KilkanaÅcie @ wysÅanych , bez odpowiedzi , nie mogÄ wygenerowaÄ etykiety zwrotnej .
Masakra .
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ