レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Moje trzecie zakupy w Benuta i wciÄ…ÅŒ pełne zadowolenie z zakupów. Dywany wełniane i bawelnianie wysokiej jakosci. Ceny bardzo konkurencyjne i niskie w porównaniu do sklepów polskich. Duzy wybor produk... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Zamówiłam juÅŒ kilka dywanów i zawsze jestem w pełni zadowolona z jakości produktów. Zdjęcia teÅŒ wiernie oddają ich wygląd więc nigdy nie ma rozczarowania. Ostatnie zamówienie to był chodnik do kuchni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dywan jest śliczny. Czytałam opinie ÅŒe zbyt Ōółty - absolutnie nie, ma piękny jasnokremowy kolor, ÅŒe śmierdzi - czuć go wełną, ale trzeba przyłoÅŒyć do niego nos, co raczej nikt nie robi, ÅŒe są załaman... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Rozumiem ÅŒe firma ma politykę zwrotów

Rozumiem ÅŒe firma ma politykę zwrotów za 99 zł aby redukować zwroty, jednak podczas procesu zakupowego nie było o tym wyraźnie mowy co znacząco wpłynęło na decyzje zakupowe. Nigdy nie dokonałabym zakupu (i juÅŒ na pewno nie dokonam po tym nieprzyjemnym doświadczeniu), wiedząc ÅŒe koszt zwrotu to 99 zł. Dowiedziałam się post factum. Bardzo przykre i niemarketingowe posunięcie. Nie polecam tej firmy bo nie jest to pozytywne budowanie relacji z klientem i budzi wątpliwości co w przypadku reklamacji czy innych sytuacji losowych.

2026幎2月9日

KATASTROFA!!!

KATASTROFA!!!

ZłoÅŒyłem jedno zamówienie które przyszło w dwóch przesyłkach. Kilka dywanów odesłałem w jednej paczce. ObciÄ…ÅŒyli mnie podwójnymi kosztami zwrotu 2x99.9 zł! Policzyli za dwie paczki chociaÅŒ została odesłana jedna!! Nie spotkałem się z firmą która gorzej traktuje klientów. W dzisiejszych czasach istnienie takiej firmy to anomalia!

2026幎1月14日

Przestrzegam

Przestrzegam, przed korzystaniem z tej strony , towar zapłacony i zamówiony 18.11.2025, do tej pory nie dotarł. Nie działa infolinia, która kieruje mnie do kontaktu mailowego. Na moje interwencje nikt nie odpowiada, poza zdawkową informacją 28.11., ÅŒe status zamówienia jest wyjaśniany. Mimo licznych prób kontaktu mailowego, nikt juÅŒ nie odpowiada .

2025幎11月24日
5぀星のうち5の評䟡

Nie wiem skad te poprzednie opinie ale

Nie wiem skad te poprzednie opinie ale ja składając zamówienie we wtorek wieczorem, miałam nadaną paczkę w środę a w piątek była juÅŒ u mnie. Cena za wysyłkę wyniosła mnie 39zł.
Towar zgodny z opisem myślę, ÅŒe wrócę tu by coś zakupić bo ceny są konkurencyjne.

2025幎10月24日
5぀星のうち1の評䟡

Tragedia! Dywan wysłany pod inny adres.

Zamówiłam podkład antypoślizgowy po dywan i dywan. Podkład przyszedł w 1 paczce po kilku tygodniach, a dywan został wysłany pod inny adres. Jak to się stało skoro 1 paczka z podkładem doszła. Wyslalm z 10 emaili, dzwoniłam, wciÄ…ÅŒ wyłączona linia. Jakbym mogła to dałabym ZERO gwiazdek. Do dziś nie przyznali się do błędu wysłał ją dywanu pod zły adres! Nie polecam!!!!!!!

2025幎10月24日

Zamówiłam dwa dywany

Zamówiłam dwa dywany, przyszedł tylko jeden. Po dwóch tygodniach wysłałam kolejną wiadomość do sklepu tym razem z zapytaniem, czy mam anulować zamówienie, czy wciÄ…ÅŒ czekać na przesyłkę. Tego samego dnia dostałam fakturę korygującą. Nikt się ze mną nie kontaktował, ÅŒeby zaproponować mi konkretne rozwiąznie. Postawiono mnie przed faktem dokonanym. Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. Zobaczymy ile teraz będę oczekiwać na zwrot środków.

2025幎9月8日

Dywany bardzo niepraktyczne

Dywany bardzo niepraktyczne. Po rozłoÅŒeniu, w całym pokoju włókna z dywanu, podczas odkurzania... Odkurzacze zapychają włókna, które są w dywanie. Nie polecam. Poza tym koszt wysyłki 99zł. Za dywan. Dywany bardzo niskiej jakości, sypiące się.

2025幎8月27日

Opóźnienie

Opóźnienie - to chyba u nich bardzo powszechne .... od dwóch tygodni od zamówienia nie dostałam dywaników łazienkowych. Zamówienie z 4 czerwca. Odpowiedzi na zapytania kiedy zrealizują zamówienia są w stylu - nie wiemy bo mamy tyle pracy, ÅŒe jak się dowiemy to damy znać, czyli nie wiadomo kiedy.

2025幎6月19日

Zwroty

Zamówiłam dwa dywany. Cena w porównaniu do jakości poraÅŒka. Oba dwa dywany złoÅŒone w jednym zamówieniu co rozumiem poprzez: jedno zamówienie-jedna przesyłka. Niestety kaÅŒdy dywan pakują w osobny karton (złoÅŒone w kostkę). Przy zwrocie okazuje się ÅŒe jest płatny 99,90zł za paczkę (dlatego rozdzielają kaÅŒdy dywan osobno). Natomiast ja odesłałam oba w jednym kartonie, jednak zostało pobrane za zwrot dwa razy. Nie polecam.

2025幎6月16日

Definitely Recommend!

I bought my rug on here and it is perfect! The delivery time/wait is slightly longer but it looks exactly how I expected it to and is really good quality. I didn’t have any issue's & The price was really affordable as well compared to other companies. Would definitely recommend!

2025幎4月30日

Dywan otrzymałam ze sporym

Dywan otrzymałam ze sporym opóźnieniem,ale to najmniejszy problem.Jakość dywanu fatalna!!!Mimo zapewnień,ÅŒe po kilku tygodniach przestanie"linieć",nadal ponad 3 miesiącach wychodzą z niego kłaki,kłęby,pozostawiając ogromną ilość małych dziurek.Kto na nim usiądźcie,wstaje brudny od nich,ubranie jest zielone,bo taki kolor dywanu.Producent z Niemiec-więc wszystko jasne-dla nas zawsze towar najgorszej jakości.Wstyd!!!

2025幎1月7日
5぀星のうち2の評䟡

Zamówiłam dywan Lovis fioletowy

Zamówiłam dywan Lovis fioletowy. Przyszedł z opóźnieniem czego się spodziewałam po przeczytaniu opinii, ale to nie jest głównym problemem.
Kolor się zgadza, natomiast jakość wykonania bardzo słaba, uwaÅŒam, ÅŒe powinien kosztować o połowę mniej, niÅŒ zapłaciłam, na stronie internetowej najprawdopodobniej wrzucają redagowane zdjęcia.
Nie będę zamawiać więcej w tym sklepie.
Nie polecam.

2025幎4月10日

Brak kontaktu ze sklepem

Dywany otrzymałam ok , ale chce je zwrócić, poniewaÅŒ kupiłam złe rozmiary .
Niestety nie jestem w stanie skontaktować się ze sklepem. Telefon jest nieczynny. Kilkanaście @ wysłanych , bez odpowiedzi , nie mogę wygenerować etykiety zwrotnej .
Masakra .

2025幎2月11日