Jag är jättenöjd med min Rieker vandring/jobb Sandal.😁 Den var precis som beskrivet, bra kvalitet och rätt storlek till ett bra pris Perfekt!😍 Supersnabb leverans också! Tusen tack! Jag rekommen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag beställde en ryggsäck men behövde byta till en annan storlek eftersom den första var lite för liten. Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och snabb genom hela processen. Returen hanterades utan pro... もっと見る
Snabb leverans och bra produkt. Köpte skor. Efter 24 timmar ett mejl med frågan om jag är nöjd. I mejlet tydliga kontaktuppgifter till supporten ifall jag hade problem eller frågor. Imponerande enkelt... もっと見る
Letade på diverse sidor efter halkskydd till kängorna som var enkla och användarvänliga att ta av och på. Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var de... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, outdoor och äventyr.
Flygfältsgatan 15, 12830, Skarpnäck, スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nöjd med allt
Snabba leveranser. Super bra support
- de svarar snabbt och är väldigt hjälpsamma. Produkterna är till bra pris.
Bra hjälp från kundtjänst
Jag beställde ett par skor som tyvärr var för små, men kundtjänst hjälpte oss på ett jättefint sätt. Rekommenderar!
Bäst pris och kort leveranstid.
De hade toppenpris på breda Reimasandaler till gossen och skickade dem fort. De hade dessutom studentrabatt. Jag är nöjd 👍🏻
Fantastiskt snygga och sköna skor som…
Fantastiskt snygga och sköna skor som snabbt och enkelt levererades.
Det jag ville ha fanns
Det jag ville ha fanns. Det jag beställde leverades snabbt och sandalerna var perfekta för mig.
Snabb leverans men då skorna inte…
Snabb leverans men då skorna inte passade behövde jag returnera vilket kostade orimligt mycket och betydligt mera än aviserat. Bekräftelse av retur tog dessutom väldigt lång tid.

Beredd からの回答
Klockrent köp och leverans
Klockrent köp och leverans! Enkel och bra hemsida, gick snabbt att beställa med tydlighet och transparens, och leveransen till min paketbox gick på under 2 dygn. Dessutom var Beredd billigast på Crocsen jag köpte!
Outstanding customer experience
Ordered an Osprey backpack.
Delivery was very fast.
The fluid reservoir system that was supposed to be included had not been included by Osprey, so I reached out to Beredds customer service and was told I could order it directly from Osprey and get reimbursed, since Beredd didn't have it in stock.
I ordered it from Osprey directly, sent the receipt to Beredd and got reimbursed for the complete purchase including shipping costs.
Outstanding customer support in both responsiveness and resolution strategy!
If I could give a higher rating than max, I would! :)
Bra pris och bra leverens
Sandalerna passade och leveransen var…
Sandalerna passade och leveransen var snabb.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。