Jeg har for nyligt vÊret indlagt med KOL. Efter indlÊggelse, mÃ¥tte jeg vende hjem til HjemmehjÊlp. Jeg vil dog helst klare mig selv, sÃ¥ jeg var lidt nervÞs for det hele. HjemmehjÊlper Helene, k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lige i tiden er jeg ikke super happy med skiftet fra 1 fast medarbejder, til en mindre gruppe da det mindsker den reelle relation og hermed indholdet af samtaler/tryghed ved medarbejderen. Men i fo... ãã£ãšèŠã
Et firma man pÃ¥ ingen mÃ¥de skal samarbejde med. Virkelig dÃ¥rlig/ingen rengÞring. Meget sjusket og uprof. hÃ¥ndtering af pÃ¥lagte opgaver. Hvis man forsÞger at komme i dialog med en ansvars havende hos B... ãã£ãšèŠã
Jeg er rigtig glade for dem. Har en en bestemt person som kommer hvergang og er super glad for Helene som er virkelig dygtig til sit job og rigtig rar.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er rigtig glade for dem
HjemmehjÊlper Helene
Jeg har for nyligt vÊret indlagt med KOL. Efter indlÊggelse, måtte jeg vende hjem til HjemmehjÊlp. Jeg vil dog helst klare mig selv, så jeg var lidt nervÞs for det hele.
HjemmehjÊlper Helene, kom på fÞrste besÞg. Hun tog sig tid til at lytte til mine Þnsker og fik mig til at fÞle mig tryg. Hun har haft styr på det hele lige fra start. Hun er rolig og meget behjÊlpelig.
Hun fortjener kÊmpe ros, som jeres medarbejder.
.. Og sÃ¥ skal jeg da lige love for at hun OGSÃ
kan gÞre rent.
Virkelig dÃ¥rlig arbejdsplads.SÊtter âŠ
Virkelig dårlig arbejdsplads.SÊtter ikke uddannet personale til at give insulin i sprÞjte.De er ligeglade med hvor meget de presser medarbejderne.
Til trods for Êndringer
Men i forhold til selve opgave udfÞrslen er Berit fortsat af absolut tilfredsstillende niveau. SÊrligt vil jeg fremhÊve Afsaned. Der er bare en faglig stolthed og en tilgang til både at mestre det danske sprog og arbejsopgaverne. En tilgang jeg i mine år på arbejdsmarkedet kun sjÊldent oplevede. Grundighed får et helt nyt niveau selv med noget så banalt som en gulvmoppe.
Definitionen af varme hÊnder
Ingen vÊlger at have brug for hjemmepleje. Det er skod og grÊnseoverskridende hver gang
Men når det nu er de kort jeg har trukket og mine arme har ekstremt begrÊnset ydeevne.
SÃ¥ er jeg super happy
Jeg har nu nr. 2 fast hjÊlp tilknyttet. Og Merethe kommer ind i mit hjem som et helt menneske og med sit varme vÊsen gÞr hun det meget afslappet at vÊre i.
Merethe har hurtigt overblik over hvor mit behov er den pågÊldende dag og det fÞles som et rart samarbejde at modtage den assistance der leveres.
Så kÊmpe stort tak til Berits hjemmepleje herfra
Jeg har arbejdet for BeritâsâŠ
Jeg har arbejdet for Beritâs hjemmepleje og kan med hÃ¥nden pÃ¥ hjertet sige!! hold jer vÊk fra dette firma!! BÃ¥de som borger og som ansat kom vÊk der fra sÃ¥ hurtigt i kan! âšJeg er sÃ¥ glad for, at det hele kommer frem nu, sÃ¥ hÃ¥ber sgu de kigger pÃ¥ Horsens afdelingen nu og lukker den ned ogsÃ¥!!! De Êldre fortjener bedre end hvad det firma kan tilbyde dem
Der er flere og flere der har oplevet dÃ¥rlig arbejdsmiljÞ⊠ledelsen der styrer firmaet, skal ikke have lov til at behandle deres medarbejdere pÃ¥ denne mÃ¥de! Ikke nok med det, sÃ¥ er de ogsÃ¥ bare dÃ¥rlig til at drive deres firma. Man skal huske at have hjertet pÃ¥ rette sted, og det har âDeâ desvÊrre ikke.
Nu er sagen jo kommet frem i Ã
rhus sÃ¥ mÃ¥ske de skulle tage og indse at deres logo vi ser dig, vi hÞre dig, vi hjÊlper dig burde blive fjernet fra bilerne for det passer ikke! âšâšÃldre fortjener bedre end det herâ€ïž Jeg har vÊret sÃ¥ glad for at jeg var med til gÞre en forskel, og jeg ved alle borgerne var glade- selvom at ledelsen prÞvede at sige at jeg havde serveret et stykke muggen brÞd til en borger!ð hvorfor finde pÃ¥ ting der ikke passer?! men man kan ikke holde ud i sÃ¥dan et firma nÃ¥r man bliver truet og snakket ned til en og bliver gÃ¥et helt op i hovedet pÃ¥ en og sÃ¥ rÃ¥be og skrige af en og sÃ¥ endda foran af 8 sine kollegaer!!
Ledelsen gÞre lige hvad det passer dem tager ingen ansvar og ligger det hele over på de hjÊlper der kÞre ude i marken også selvom at det er opgaver som ledelsen KUN burde tage sig af!!!!
I skulle mÃ¥ske have holdt jer til et sted, i stedet for at Ã¥bne flere og flere!!! âšÃldre mennesker skal fÞle sig tryg ved, hvem der kommer til deres hus, og ikke nye medarbejdere hver eneste dag
Det bedste hjemmehjÊlp som AarhusâŠ
Det bedste hjemmehjÊlp som Aarhus kommune har kunnet give
When I have my usual person things areâŠ
When I have my usual person things are fine. When a substitute has to show up is when it goes completely wrong. Several times the sub hasn't turned up.. Also they keep telling me that they aren't allowed to go to the pharmacy and BilkaToGo BOTH. It shouldn't make any difference as long as the work is done in 30 minutes. It takes 5 minutes to get groceries at the curb and 5-10 minutes in the pharmacy. So we're up to ca 15 minutes including sitting in the queue.
Previously when I've called the office I've been talked down to and pushed off, as if my concerns are not important. They've been fired from Aarhus and I suspect they will be in trouble in Horsens and Hedensted soon.
Er for tredje gang ikke dukket op pÃ¥âŠ
Er for tredje gang ikke dukket op på det aftalte tidspunkt
Jamen
Jamen, den her anmeldelse er udelukkende om kundeservice.
Venlige, hjÊlpsomme, fleksible er de ð nÊste fredag kommer der en anmeldelse om det arbejde der blir udfÞrt ð indtil videre, tommel op herfra ð
Super dejligt personale
Har pludselig haft nÞdvendigheden at få hjemmeplejen fra Berit,s på besÞg i en lÊngere periode.
Magen til super skÞnt personale skal man lede lÊnge efter.
Af type er jeg ikke lige den der åbner op for mig selv, men blev dog noget overrasket.
En hÃ¥ndfuld som kom her fast er uden tvivl skyld I at jeg i dag igen er selvhjulpen og super glad igen, og er evigt taknemmelig for dette, sÃ¥ tusind tak piger ð
Ikke svÊrt for mig at anbefale besÞg af dette firma med min oplevelse.
Venligst.
Brian dinsen schÞlarth
Et lille ps: synes at i skal passe bedre pÃ¥ de ansatte, da jeg synes at der er for mange besÞg pÃ¥ deres vagter, men til trods for det, altid smilende og sÞde.ð
Hej til alle
Hej til alle. FÞrst vil jeg sige at jeg hverken er kÞbt eller betalt for at give 5 stjerner. Jeg kender ikke Berits rengÞring men jeg sÞgte efter rengÞring. Da jeg lÊste anmeldelserne og kun de negative blev jeg overrasket over isÊr 3 negative anmeldelser krummede tÊer på den ene fod jeg har. Det de kommer fÞr eller senere får mad visitator at vide, at de har en halv time fÞr eller senere. Der er isÊr 1 som ikke er konstruktiv. Kan man ikke selv tage en klud og tÞrre sin vÊgt af og sÊtte den på gulvet. Hvad forventer i jer. I skal ikke have pungen op af lommen. Det er kommunen der betaler. Kom kun med konstruktiv kritik og vÊre lykkelige for den hjÊlp i får. Hav trods alt en god dag.
Torben
Aarhus
Stor ros til BrÊdstrup-teamet i Berits hjemmepleje
Min far, der desvÊrre er blevet halvsidig lammet er flyttet ind hos mig og skal vÊre her i œ år. Vi har modtaget en fantastisk hjÊlp og pleje i den svÊre opstart. Personalet kommer med godt humÞr - det gÞr ham glad og tilpas - for han synes jo, at han er til besvÊr. Jeg har kun ros til Berits hjemmepleje - BrÊdstrup-teamet. Tak for jer :-) Mvh Marlene
Svinsk rengÞring og tåbeligt svar
Jeg kan desvÊrre ikke uploade fotos her, men efter at have haft besÞg tog jeg 6 billeder, som jeg sendte til berits-hjemmepleje.dk:
2 af et mÞgbeskidt badevÊrelsesgulv.
1 af en badevÊgt, som var fuld af stÞv og af en eller anden grund anbragt ovenpå min snavsetÞjskurv.
1 af en vindueskarm med 29 dÞde fluer.
1 af et 1 meter langt spindelvÊv.
Samt et af bunden af toiletkummen, som var mÞrkebrun af aflejringer
Jeg fik så fÞlgende svar:
Ud fra de billeder du har sendt, er din min vurdering at det snavs du har taget billeder af, ikke er nyt snavs der er kommet på 14 dage.
Jeg kan se at du har haft en anden leverandÞr til rengÞring, og det er jo så dem der ikke har leveret et tilfredsstillende resultat.
Desuden kan jeg se, at enten du eller den tidligere leverandÞr har aflyst en del rengÞringer â Det fortÊller mig selvfÞlgelig ogsÃ¥ noget om, at du ikke har fÃ¥et den hjÊlp du er bevilget til.
Intet af det har noget som helst med sagen at gÞre. Kan ikke se, hvad det har med sagen at gÞre hvornår snavset er kommet. Det skal vel fjernes uanset hvad.
Endvidere stod der i "svaret":
Vi har taget din henvendelse meget alvorligt, og har henvendt os til borgerkonsulenten i Ã
rhus kommune.
Hvori det alvorlige består, fatter jeg ikke.
Desuden stod der i svaret:
Jeg er desvÊrre ikke bekendt med de ting du har fået lavet i mandags, men hvis din bolig har set nogenlunde ud som på billederne, regner jeg med at vores medarbejder har prioriteret opgaverne.
Hvori denne prioritering består, forstår jeg ikke. Der var afsat 1 time til at rengÞre et meget lille kÞkken og et lille badevÊrelse.
I kÞkkenet blev (efter aftale) kun kÞkkengulvet oghalvdelen af kÞkkenbordet. Det og badevÊrelset burde ikke kunne tage mere end allerhÞjst tre kvarter, så jeg forstår ikke, hvori prioriteringen består.
Desuden stor der i "svaret":
Og vi vil i fremtiden komme mere og mere i bund med rengÞringen af din bolig.
Ja, de kunne jo fx starte med at sÊtte badevÊgten på plads.
Vi fortsatte korrespondencen, og svarene blev mere og mere forvrÞvlede, og tilsidst fik jeg ikke noget svar.
Der er ingen tvivl om, at der ikke kommer noget svar på det her. Berits Hjemmepleje svarer kun på positive anmeldelser.
I Þvrigt finder jeg det meget påfaldende, at der stort set kun et negative anmeldelser - alle med langt mellemrum - men pludselig kommer der 3 usÊdvanlig positive, som alle er afsendt med 1 dags mellemrum.
Hvem mon har bestilt dem?
KOMMENTAR TIL Berits Hjemmeplejes svar:
Hvad i alverden er det dog for en gang sniksnak: "Det vil krÊve en hel del rengÞringsbesÞg inden man kommer til bunds i alle rum" skriver de.
Hvornår har jeg forlangt, at de "kommer til bunds i alle rum"?????? Jeg har ikke engang bedt dem komme til bunds i mit lille kÞkken og mit lille badevÊrelse - kun bedt om, at de tog det vÊrste, hvad de langt fra har gjort.
Og hvori består denne "kortlÊgning og planlÊgning", som "har taget en del tid".
VÃR VENLIG AT FORKLARE MIG DET!
Det store "rengÞrings-efterslÊb" skulle vÊre opstået fordi jeg har "aflyst rigtig mange besÞg". Jeg har aflyst 2 besÞg, og hvad har det at gÞre med 29 dÞde fluer i kÞkkenvinduet, et kÊmpe spindelvÊv, en stÞvet badevÊgt som var henstillet på min snavsetÞjskurv, et mÞgbeskidt badevÊrelsesgulv og en brun belÊgning i bunden af toiletkummen?
Jeg har ikke aflyst det andet besÞg af Berits Hjemmepleje. Jeg skrev udtrykkeligt til dem, at de ikke skulle komme mere. Alligevel dukkede de op og har sikkert også sendt en regning til kommunen, selv om jeg ikke lukkede dem ind.
Når man lÊser svaret fra Berits Hjemmepleje skulle man nÊsten tro, at de sidder og drikker eller er på stoffer, for mage til fordrukken, uprofessionel og irrelevant vås skal man lede meget lÊnge efter.

Berits Venner ããã®åç
Vi har haft Berits hjemmepleje til atâŠ
Vi har haft Berits hjemmepleje til at putte vores farfar i julen og for nyligt har de ydet god service til min nu afdÞde far... kan kun anbefale dem. SÞde piger , forstående piger, hjÊlpsomme og prof piger.. når man ringer er der altid hjÊlp og hente i nÞdens stund . Jeg er fan.. deres reklame holder ord... vi hÞr dig ,vi ser dig , vi hjÊlper dig... hilsen fam Larsen

Berits Venner ããã®åç
Vores gamlefar Carlo havde den glÊde ogâŠ
Vores gamlefar Carlo havde den glÊde og fornÞjelse at blive plejet af BERITS HJEMMEPLEJEJE I 5 dejlige Ã¥r han var glad for BERITS piger der kom hver dag, det forlÊngede Carloâs liv ,han blev inviteret til Mariehaven til koncert og meget mere,vi var ogsÃ¥ ganske tilfreds.
Ja. Berit og hendes piger mÞdte op til Carloâs begravelse, det havde Carlo og vi pÃ¥rÞrende det godt med. Tak Berit og dine dejlige piger, der behandlede Carlo som deres egen Farâ€ïžð¹ð©ð°

RengÞring
Min bedstemor modtager rengÞring hver 14. Dag fra Berits Hjemmepleje.
Hun har en fast hjÊlper, og bliver ringet op hvis hendes faste hjÊlper ikke kommer.
Hun er yderst tilfreds med hjÊlpen.

Berits Venner ããã®åç
Jeg er yderst utilfreds med medâŠ
Jeg er yderst utilfreds med med ledelsen i Aarhus da lederen sender en ny hjemme
hjemme hjÊp hver gang uden at give besked hvem der kommer hun handler hen over hoved på folk.
Ib Nielsen

svineri i plejen,affaldspose medâŠ
svineri i plejen,affaldspose med affÞring efterladt på kÞkkenbordet blandt madvarer,opvask ikke vasket op,men bare tÞrret af i viskestykket.villy pedersen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã