レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte et ur online, og det blev leveret uden problemer. Leveringen var hurtig og effektiv, og prisen var virkelig god. Jeg er meget tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Klar anbefaling herfra!... もっず芋る

Jeg savnede at der var en forklaring pÃ¥ hvorfor der gik relativ lang tid fÞr jeg fik besked om at kunne traske min pakke. Ellers super, venlige medarbejdere- og let at sende retur Nu mgl jeg sÃ¥ bar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget glad for mit stykke tÞj jeg har modtaget idag : ) synes det var en lang leveringstid,men kan se det kom fra Tyskland, sÃ¥ det giver jo mening. Ingen problemer med leveringen.Pakken lÃ¥ i min postk... もっず芋る

Virkelig god service. Jeg kunne ikke forstÃ¥, at pakken var “gÃ¥et lidt i stå” pÃ¥ en pakkecentral. Jeg skrev mail og fik fornemt svar og hjÊlp - og endda opdatering pÃ¥ pakken nÊste dag - sikke en ser... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. バッグ店
  3. ベルト店
  4. 宝石店
  5. 靎屋
  6. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Best Brands leverer produkter fra den Þverste hylde. Du kan fÃ¥ alt indenfor tÞj, sko, tasker og accessories som smykker, ure og meget mere, men kun topkvalitet hvor der er lagt vÊgt pÃ¥ elegant design fra de absolut fÞrende brands. Hos os fÃ¥r du de det ypperste fra de mest kendte og innovative modebrands som Gucci, Love Moscino, Emporio Armani, Prada, Versace Jeans, Calvin Klein osv. osv. OgsÃ¥ i den mere sporty afdeling fÃ¥r du det bedste af den bedste fra Adidas, Nike, Bikkenbergs, Vans, Hackett, EA7, Geographical Norway og hvad de nu hedder alle sammen. Vores udvalg af ure er ogsÃ¥ i en liga for sig med et vÊld af stilfulde og smukke ure: Calvin Klein, Timberland, Sector, Emporio Armani, Diesel, Komono, Armani Exchange, Nautica, Gant – meget forskellige ure i forskellige prisklasser men med det tilfÊlles, at du fÃ¥r et superlÊkkert ur af hÞj kvalitet til prisen. I det hele taget lÊgger vi vÊgt pÃ¥ at levere varer i (nÊsten) alle prisklasser, men altid med kvalitet og smukt design som den afgÞrende parameter, hvor vi ikke gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Og sÃ¥ fÃ¥r du som kunde hos Best Brands mÊrkevarer til en pris, der er endog meget konkurrencedygtig 😊

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

44件のレビュヌ

Skoene kom hurtigt

Skoene kom hurtigt, men lidt mÊrkeligt at man aldrig fik en bekrÊftelses mail efter at have bestilt og betalt.

2023幎7月6日

KÊre Jonas,

Beklager at du ikke har fået bekrÊftelsesmail - det er en fejl

Vores system sender automatisk en bekrÊftelsesmail i forbindelse med selve bestillingen og en mail med tracking-oplysninger i samme Þjeblik varen sendes fra vores leverandÞr.

Af en eller anden grund er det så kikset i dit tilfÊlde - beklager.

Anastacia
Best Brands

Laaaaaang leveringstid!!!!

Der er simpelthen ikke information omkring forventet leveringstid.
Har bestilt noget den 24/4 2023 og venter stadigvÊk, jeg har selv måtte tage kontakt til Best Brands.
Det er dÊlme en ommer.

2023幎4月23日

KÊre Jesper,

Vi er helt enige om, at det er et utilfredsstillende forlÞb, du har vÊret igennem.

Vores leverandÞr ligger i Italien, og den normale procedure er, at varen sendes senest den fÞlgende hverdag og leveringstiden herefter er 3-4 dage.
Det er rigtigt, at vi ikke eksplicit giver besked om forventet leveringstid, idet kunden normalt får en mail om, at varen er afsendt incl. tracking.

I dit tilfÊlde er der gået en hel uge fra din bestilling til vores leverandÞr har sendt varen, og derfor har du ikke fået nogen besked.

Vi har kunnet konstatere at problemet har vÊret der vedrÞrende Birkenstock sandaler i et par uger. Efter vi er blevet opmÊrksomme på det, har vi rettet henvendelse til vores leverandÞr uden at få nogen forklaring. Umiddelbart ser det dog ud til, at problemet er lÞst, og også din vare er på vej.

Som sagt er vi meget kede af den ynkelige leveringstid, du har vÊret udsat for. Når vi opdager, at en vare ikke kommer frem til den tid, vi har stillet i udsigt på hjemmesiden, retter vi altid henvendelse til kunden. Det er desvÊrre ikke fysisk muligt at holde Þje med alle varer, og i dit tilfÊlde er der gået lang tid, uden at vi har vÊret opmÊrksomme på problemet.

Som et lille plaster på såret vil din nÊste ordre hos Best Brands blive leveret med DHL Express på vores regning ;-)

Anastacia, Best Brands

Det tog 11 dage fÞr jeg fik varen

Det tog 11 dage fÞr jeg fik varen

Meget useriÞst firma

Minto eller mange af de andre leverer fra udlandet på 2 dage

2023幎2月21日

KÊre Göran,

Beklager meget den lange leveringstid.

Du er blevet ramt af en rÊkke uheldige omstÊndigheder, der er resulteret i en urimelig lang leveringstid - det skal vi vÊre de fÞrste til at indrÞmme.

Vores varer sendes ganske rigtigt direkte fra udlandet (Italien) til vores kunder.
Normalt sker det samme dag eller dagen efter ordren er modtaget. Der er blot nogle meget få varer (og der er tale om meget få) hvor vores leverandÞr fÞrst skal have dem sendt fra deres leverandÞr. Og så går der altså lÊngere tid.

Og det er, hvad der er sket i dit tilfÊlde. DesvÊrre har vi ikke mulighed for at advare om dette på forhånd, idet disse varer ikke er "markeret" i produktkataloget.

Jeg kan forsikre, at vi tager problemet seriÞst. Når problemet opstår, tager vi Þjeblikkelig kontakt til vores leverandÞr - det gÞr vi altid, når der opstår en eller anden forsinkelse f.eks. fra DHL.

Og når det har vÊret muligt har vi i tilfÊlde af urimelige forsinkelser bestilt varen via DHL Express på vores regning.

Vi behandler ALLE kundehenvendelser seriÞst, og gÞr alt hvad vi kan for at vores kunder skal fÞle sig godt behandlet.

Godt for dig at du fik leveret hurtigt hos en konkurrent - men tjek vores konkurrenter på Trustpilot, så får du nok et mere nuanceret billede ;-)

Med venlig hilsen og ha' en god dag
Anastacia, Best Brands

Langsom levering

Noget langstrakt levering, men varen nåede frem.

2023幎1月10日

KÊre Else,

Kan godt se du har vÊret lidt uheldig med leverigstiden (bestilte d. 27/12 og leveret til dÞren d. 10/1) - beklager.

Tror du er blevet ramt af juletravlhed hos både vores leverandÞr, der fÞrst sendte d. 2/1 - de plejer at sende samme dag eller dagen efter ordren bliver modtaget.

Og DHL har heller ikke vÊret ret hurtige, så alt i alt...

Håber du trods den langsomme levering er tilfreds med varen - og er sikker på det går hurtigere nÊste gang, du bestiller hos os ;-)

Med Best Brands hilsen
Peter