レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

KÞbte for 3 mÃ¥neder siden et ur af Watchmen. DesvÊrre holdt det op med at gÃ¥, og jeg sendte det til reparation hos dem. Det viste sig at det bare skulle have nyt batteri, men glasset gik i stykker da... もっず芋る

Helt igennem fantastisk service! Talte med kundeservice inden jeg handlede, og fik god hjÊlp af en venlig medarbejder. Udover det var der lyn hurtig levering. Pakken var klar til afhentning dagen efte... もっず芋る

Dejlig oplevelse, venlig og serviceminded person, der svarede pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Leveringen var lynhurtig, og forsvarligt pakket ind, bestemt IKKE sidste gang jeg har handlet hos Watchmen,synd... もっず芋る

䌁業情報

1. 時蚈店
  2. ベルト店
  3. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Watchmen.dk er en dansk­ejet webshop, der tilbyder et bredt udvalg af dame- og herreure samt smykker, bÊlter og urbokse. Vores mÃ¥l er at give alle kunder en tryg og god oplevelse – hver gang. Vi prioriterer service hÞjt, og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer pÃ¥ hverdage. De fleste ure sendes samme dag, de bliver bestilt, direkte fra vores lager i Danmark, sÃ¥ du kan modtage din ordre hurtigt og sikkert

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

386件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Meget lÊkkert ur og flot design

Meget lÊkkert ur og flot design. Vi havde dog nogle problemer med at finde en urmager der ville tage nogle led af lÊnken. Vi forsÞgte 2 urmagere uden held. Jeg ringede til watchman og fik en rigtig god behandling. Manden i firmaet kunne ikke forstÃ¥ at det skulle vÊre et problem, det var aldrig sket fÞr men vi skulle bare sende uret til dem og sÃ¥ skulle de nok ordne det. Inden vi sendte det afsted prÞvede vi urmager nr 3. De ville gerne ordne det🥳 Watchmen har gode varer og god service. Kan varmt anbefale dem

2026幎3月5日

DW Company ApS からの回答

Godt at det lykkedes og tak for de fine ord :-)

Det gik hurtigt fra jeg bestilte

Det gik hurtigt fra jeg bestilte, til jeg modtog min vare, hvilket jeg sÊtter pris på.
DesvÊrre må jeg sige, at uret ikke helt lever op til mine forventninger. Jeg synes, det så vÊsentligt pÊnere ud på jeres hjemmeside end det, jeg modtog.

2026幎2月1日

Hej Zahra,
Vi er kede af, hvis det modtagne ur ikke lever op til de billeder der er af modellen på vores hjemmeside. Vi bruger producentens billeder som vi modtager sammen med urene, og brandet vil naturligvis gerne fremstille deres produkter i så positivt lys som muligt.

Watchmen.dk

Hej Bjarke Storbank,
Vi er selvfÞlgelig kede af, hvis du har modtaget et ur med en fejl som f.eks. batterisvigt. Men vi kan simpelhen ikke finde nogen mail eller henvendelser med dit navn i vores mailsystem. Så vil du ikke vÊre så venlig at skrive til os på kundeservice@watchmen.dk eller info@watchmen.dk og så skal vi nok hjÊlpe med at få lÞst problemet.

Watchmen.dk

Super firma

KÞbte for 3 måneder siden et ur af Watchmen. DesvÊrre holdt det op med at gå, og jeg sendte det til reparation hos dem. Det viste sig at det bare skulle have nyt batteri, men glasset gik i stykker da bagpladen skulle sÊttes på igen. Jeg fik mine penge retur allerede efter 2 dage og har allerede kÞbt et andet ur hos dem. Er meget tilfreds med firmaet og anbefaler dem hellere end gerne.

2025幎12月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。