Bestrating.nl B.V.  レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super bedrijf, goede en klantvriendelijke service. Zijn altijd bereid mee te denken en over oplossingen na te denken. Nee staat niet in het woordenboek van bestrating.nl. Ik kan dit bedrijf ten zeer... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Waardeloos. Voor bijna 3000 euro een bestelling gedaan omdat ze binnen 10 dagen kunnen leveren volgens de website. Vervolgens krijg je een dag later te horen dat 70% van de bestelling niet leverbaar... もっと見る

企業情報

1. 舗装資材提供業者
  2. 建材店
  3. 建設資材卸業者
  4. ガーデン センター

当該企業による記述

Bestrating.nl is dé specialist in sierbestrating en tuinmaterialen voor zowel particulieren als professionals, zowel online als in onze 5.000 m² grote showtuin in Assen. Met een breed assortiment aan tuintegels, klinkers, keramiek en tuinaccessoires bieden wij voor iedere tuin een passende oplossing. Wij combineren scherpe prijzen met deskundig advies en snelle levering, zodat klanten zorgeloos hun droomtuin kunnen realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit staan klanttevredenheid en service altijd centraal. Kom langs in onze showtuin en ervaar persoonlijk advies en volop inspiratie. Je wordt altijd vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw tuin.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke mensen goed geholpen en…

Vriendelijke mensen goed geholpen en een goede uitleg niks te klagen

2026年8月14日

Beste Nathan,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en een goede uitleg hebt gekregen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Bestrating.nl. 😊

Waardeloos.

Waardeloos.
Voor bijna 3000 euro een bestelling gedaan omdat ze binnen 10 dagen kunnen leveren volgens de website. Vervolgens krijg je een dag later te horen dat 70% van de bestelling niet leverbaar is en ook geen verwachte leverdatum heeft.
Valse beloftes en een zeer ontevreden klant.

2026年8月13日

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent. Bij onze producten staat een levertijd van 1 tot 10 werkdagen vermeld. Daarbij geven we aan om vooraf contact met ons op te nemen om de actuele beschikbaarheid te controleren. Helaas bleek na het plaatsen van je bestelling dat een groot deel van de gekozen producten op dat moment niet beschikbaar was.

We hebben hierover telefonisch contact met je opgenomen en de situatie toegelicht. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de gewenste producten niet direct leverbaar blijken te zijn. We nemen je feedback mee en blijven kijken hoe we de communicatie over actuele beschikbaarheid zo duidelijk mogelijk kunnen maken.

Terrastegels

Ruim twee maanden geleden terrastegels en toebehoren gekocht. Prijs-kwaliteit vergeleken met vele andere winkels was erg goed. Helaas waren er een aantal tegels kapot. Deze zijn vervangen zonder moeite. Erg goede klantenservice, klantgericht. Service waar je op hoopt bij een bedrijf. Top!

2026年8月12日

Beste Jordy,

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijs en kwaliteit en vooral over de manier waarop de beschadigde tegels zijn opgelost. Goede service en een tevreden klant, daar doen we het voor. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe terras!

Goed en eerlijk advies.

Goed en eerlijk advies.
Ruime keuze en goede prijzen

2026年8月12日

Beste Rinke,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ons advies, ruime assortiment en onze prijzen waardeert. We helpen je graag weer bij een volgend bestratingsproject. Veel plezier met je aankoop!

Goede service/levering

Goede service/levering. Kwaliteit.

2025年10月1日

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, levering en de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!

Super bedrijf, aanrader

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je bestrating, halfverhardingen, tuinverlichting etc!

2026年8月11日

Beste,

Wat een mooie review, hartelijk bedankt! Ontzettend fijn om te lezen dat je onze service, het meedenken en onze oplossingsgerichte aanpak zo waardeert. We vinden het belangrijk om samen te kijken naar wat er wel mogelijk is, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. Bedankt daarvoor! Heel veel plezier met het eindresultaat en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Vakkundig bedrijf met goede prijzen

Vakkundig bedrijf met goede prijzen, prachtige tuinmaterialen geleverd door hen. Goede service, aanrader!

2026年7月11日

Beste Sandra,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijzen en de geleverde tuinmaterialen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat van je tuin en waarderen je aanbeveling enorm!

Top Bedrijf

Het is een heel mooi bedrijf. Vooral de buiten showroom is erg mooi. Op moment als je wat besteld is de service ook nog erg goed. Conclusie Top bedrijf!!

2026年7月25日

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons! Wat fijn om te lezen dat je onze showtuin zo waardeert en ook tevreden bent over onze service na je bestelling. Daar doen we het iedere dag voor. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! 🌿😊

Top!

Niks anders dan goede, snelle service!

2026年3月19日

Beste Amber,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!

Top service!

Bestrating dacht mee met ons ontwerp en leverde alles ook nog eens super snel bij ons thuis op de oprit! Vriendelijke chauffeur ook die meedacht over waar en hoe het te plaatsen zodat we alles makkelijk uit konden pakken.

Bedankt!

2026年7月2日

Beste,

Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn om te horen dat we met je hebben kunnen meedenken over het ontwerp en dat de levering snel is verlopen. Ook leuk dat je onze chauffeur noemt. We geven het compliment graag aan hem door. Veel plezier met je nieuwe bestrating en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち1の評価

Terras volledig beschadigd door voegmortel van Bestrating.nl

Ik had voegmortel gekocht voor het aanleggen van ons terras. De antraciete kleur is lichtgrijs gebleken en de mortel was niet geschikt voor het aanleggen van een terras. Er zijn plekken op het terras achtergebleven en de tegels zijn volledig aangetast door gebruik van de mortel. Heel het terras is beschadigd. Nadat ik hier melding van had gemaakt hadden ze me nog wel cementsluierverwijderaar gestuurd. Deze hielp echter ook niet voldoende. Daarna om andere oplossingen gevraagd waarop het stil bleef aan de zijde van bestrating.nl. Het enige wat ik nog kon doen was schadevergoeding vragen. Ze leggen de schuld nu bij mij neer en willen niet tegemoet komen. Op de website staat dat de mortel geschikt is voor terrassen maar telefonisch gaven ze aan dat het niet geschikt is voor terrassen. Ook dat de kleur van Portland is en dus lichter uitvalt. Als consument moet je dus maar weten wat Portland is. Ook het schoonmaken van de tegels wordt via een video uitgelegd voor keramische gladde tegels. Er wordt dan op de website vermeld dat het ook geschikt is voor betonnentegels. Als consument moet je ervan aankunnen dat de informatie klopt. Dit is echter niet het geval. Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Ik wil iedereen waarschuwen voor Bestrating.nl. Bestel je product elders want voor je het weet zit je in een conflict. Dit is geen betrouwbaar of professioneel bedrijf.

2026年5月25日

Beste,

Het is jammer dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. Nadat je contact met ons had opgenomen, hebben we kosteloos twee flessen reiniger toegestuurd om te proberen het voegmiddel alsnog te verwijderen. Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Op basis van de door jou verstrekte informatie en foto's is vastgesteld dat het voegmiddel niet volgens de verwerkingsvoorschriften is aangebracht. De ontstane schade is daardoor het gevolg van een onjuiste verwerking en valt niet onder onze verantwoordelijkheid.

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is, maar wij kunnen de verantwoordelijkheid hiervoor niet bij ons nemen.

5つ星のうち1の評価

Voegmortel voor tuintegels besteld…

Voegmortel voor tuintegels besteld ,komt na 2 weken los ,moet u kruisjes gebruiken meneer ,heb al 10 jaar in achtertuin ook dit gebruikt ,dus geen smoesjes bestratingen.nl .ben gewoon genept door jullie en bol .com wel 133.00 eur lichter ,

2026年7月3日

Beste Ad,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het resultaat.

We hebben de situatie beoordeeld en op basis van de verstrekte informatie is gebleken dat de vereiste minimale voegbreedte van 3 mm niet over de volledige diepte van de tegel is aangehouden. Hierdoor kon het voegmiddel niet goed uitharden en is het losgekomen.

Voor een goed eindresultaat is het belangrijk om de verwerkingsvoorschriften nauwkeurig op te volgen, waaronder het aanhouden van de juiste voegbreedte. Daarom kunnen wij de ontstane situatie helaas niet aan het product toeschrijven.

5つ星のうち2の評価

Ze annuleren jou bestelling als het ze niet uit komt

Ze annuleren je bestelling als het ze niet uitkomt , hele zoek tocht gedaan uiteindelijk besteld annuleren ze het gewoon met de smoes dat de leverancier niet kan leveren maar bij een andere dealer kan dat wel . Haal het dan van je webshop af , en d at kan ook niet schijnbaar .
En ze komen ook niet met een oplossing. Zwaar triest .
Waarschijnlijk willen ze gewoon niet leveren als het in zuid Holland is of zo .
Maar goed vandaaruit 2 ster

2026年5月29日

Bestrating.nl B.V. からの回答

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling na plaatsing alsnog geannuleerd moet worden. In dit geval hebben wij de bestelling moeten annuleren omdat het betreffende product voor onbepaalde tijd niet leverbaar bleek vanuit onze leverancier. Zodra wij hiervan op de hoogte werden gesteld, hebben wij u hierover geïnformeerd en het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u al tijd heeft geïnvesteerd in het zoeken naar het juiste product. De annulering had echter uitsluitend te maken met de beschikbaarheid van het product en niet met uw woonplaats of leveradres.

Onze excuses voor het ontstane ongemak. We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Overkapping

Wij hebben een aluminium overkapping gekocht en laten plaatsen. Alles top en snel geregeld. We komen zeker terug bij Thies voor glazen schuifwanden!

2025年10月13日
5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend blij met de tuin.

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige aanleg van onze tuin door Koopman Bestrating & Grondwerk. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Ze dachten goed mee over het ontwerp en gaven waardevol advies over de materialen en indeling.

Het resultaat is boven verwachting! De bestrating ligt er strak in, de afwerking is tot in de puntjes verzorgd en onze tuin ziet er fantastisch uit. De vakmensen werkten snel, netjes en met oog voor detail.

Wij raden Koopman Bestrating & Grondwerk absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor tuin- en bestratingswerk.

Nogmaals bedankt voor het prachtige werk!

2025年1月24日
5つ星のうち5の評価

Mooie materialen, goede service, snelle levering en scherpe prijs

Ik ben erg tevreden over bestrating.nl. De reactie via de mail is snel en duidelijk. Ook het inplannen van de bezorging verliep erg spoedig en volgens afspraak.
Enkele weken nadat de bestelling geleverd was, kwamen we er achter dat we een foutje hadden gemaakt in de aantallen, ook dit werd netjes opgelost. Super service! Zou bestrating.nl aan iedereen aanraden.

2023年11月7日

Geen reactie

Op zich ging het goed, tot ik erachter kwam dat ik bij een ander bedrijf 20 euro per m2 minder betaalde voor mijn stenen.
Dat kwam neer op 700 euro in totaal en dat vond ik best veel.
Zij zelf vonden dat ook en op het moment dat ik vroeg om het verschil te delen reageerde zij niet meer op meerdere mails.
Nee is ook een antwoord, maar totaal niet reageren vind ik asociaal.
Nooit meer Bestrating.nl

2023年9月15日
5つ星のうち5の評価

Zeer, zéér goede service!

De hub van onze buitenverlichting vertoonde kleine gebreken. Heb deze op kunnen sturen (binnen garantie) en kreeg per omgaande een volledig nieuwe hub.
Zonder ingewikkelde vragen of proberen je van het kastje naar de muur te sturen. Gewoon goed service.
Echt heel erg prettig!!

En... bij aankoop ook nog eens de beste prijs gehad.

2022年1月21日

Bestrating.nl B.V. からの回答

Fijn om te horen Johanna! Veel plezier met je aankoop! Groetjes, team Bestrating.nl

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。