䌁業情報

1. 四茪バギヌ販売業者

圓該䌁業による蚘述

Best Toys tilbyder ATV’er, mini-ATV’er og dirt bikes til bÃ¥de bÞrn og voksne med fokus pÃ¥ sjov, fart og sikkerhed for alle niveauer.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

14件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg havde en rigtig god oplevelse med

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Besttoys.dk. Kundeservicen var både hurtig, venlig og meget hjÊlpsom hele vejen igennem processen. Mine spÞrgsmål blev besvaret hurtigt, og jeg fÞlte mig virkelig godt taget hånd om som kunde.
Bestillingen blev behandlet effektivt, og leveringen var hurtigere end forventet. Produkterne levede fuldt op til beskrivelsen og var i perfekt stand ved modtagelsen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale Besttoys.dk til andre, der leder efter god service og pålidelig levering.

2026幎4月10日

Jeg havde en rigtig god oplevelse med

Jeg havde en rigtig god oplevelse med besttoys.dk. Jeg kÞbte en mini bike, og jeg er meget tilfreds med varen – den lever fuldt ud op til mine forventninger.

Det var en stor fordel, at jeg selv kunne afhente den direkte fra lageret, hvilket gjorde det hele både hurtigt og nemt. Derudover var servicen virkelig behagelig, og jeg havde en god samtale med ejeren af butikken, som var meget venlig og hjÊlpsom.

Alt i alt en rigtig god kÞbsoplevelse, og jeg handler gerne her igen. Kan klart anbefales.

2026幎4月6日

snyder og bedrager

Det er ikke en dansker der stå bag. Snyder og bedrager folk smider rÞget på i en telefon samtale,
Vil ikke betale tilgodehavende.
HOLD DIG VÆK HER FRA .
Jeg kan IKKE anbefales best toys til nogen levende vÊsner .
De har mine kontakt oplysninger men gÞr ikke noget

Osman har prÞvet og bestikke mig med 2000kr.for at slette dette ,men tilgodehavende belÞbet er langt over det belÞb han tilbyder
Så det må jeg sige nej tak til.

2026幎1月7日

Anbefaling herfra...

Mini crosseren lever op til min sÞns forventninger.
Jeg havde bestilt inden jeg tjekkede trustpilot og frygtede derefter hvad jeg skulle forvente, men alt er gået lige efter bogen og kan godt anbefale andre at handle her 😊

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

KÞbte en lille 49cc bÞrne atv.

KÞbte en lille 49cc bÞrne atv.
Han er lynhurtig til at svare på sms og spÞrgsmål på Facebook Messenger.
Atv’n blev udsendt rimeligt hurtigt og ankom hel og pÊn.
Den er lynhurtig og nevÞen elsker at drÞne rundt på den.
Kan sagtens anbefale Besttoys.dk at handle med.

2026幎3月5日
自発的なレビュヌ

Jeg var Êrligt talt lidt skeptisk i starten,

Jeg var Êrligt talt lidt skeptisk i starten, fordi jeg havde lÊst nogle blandede anmeldelser. Derfor valgte jeg at ringe direkte til BestToys.dk, og her fik jeg fat i Osman, som er ejeren. Han tog selv telefonen, svarede på alle mine spÞrgsmål og virkede både professionel og meget hjÊlpsom.

Jeg valgte derfor at gennemfÞre min bestilling, og jeg må sige, at min oplevelse har vÊret virkelig positiv. Min ordre blev leveret til tiden prÊcis som aftalt, og alt var i orden.

Som en ekstra overraskelse havde han endda lagt 3 motocross-hjelme samt 3 sÊt cross-handsker med helt kvit og frit, hvilket jeg bestemt ikke havde forventet. Det viser virkelig god kundeservice og en vilje til at give kunderne en god oplevelse.

Min oplevelse har vÊret 100% positiv fra start til slut, og jeg handler gerne der igen.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月6日

Mini Dirt Bike / ATV

KÞbte en mini dirt bike hos best toys.
Bestilte D23 oktober fik leveret den 27 oktober.
Den kÞre perfekt og den bliver ellers presset hÃ¥rdt af sÞnnike 😂🥳

Bestilte så en ATV 006 8” den 5 november og modtog den 7 november.
Fedt at de kunne levere på så kort tid.

God service de bedste anbefalinger herfra.

2025幎11月5日

TÃ¥lmodighed

KÞbte en ATV 4/11 og aldrig har jeg modtaget på sms/ telefonisk så mange undskyldninger, men det lykkedes til sidst her 11/12 at modtage varen. Men da havde jeg også truet med alt fra politi skat og ÞretÊver og nu står den fin og flot her og svarer til det vi bestilte

2025幎12月19日
自発的なレビュヌ

Denne Webshop er en Svindel-side.

Denne Webshop er en Svindel-side.
Jeg havde bestilt en af deres Crossere, til min NevÞ's 8 års fÞdselsdag,

en 49cc til 2099 kr. + 200 kr. I Forsendelse ( Mini Dirt Bike 701 Easy Start 10" 49cc - Blå ) Bestilt d. 10 november, jeg blev ved med at kontakte deres kundeservice vedr et sporings-nr. På forsendelsen 7-10 dage efterfÞlgende, men jeg kunne aldrig få et klart svar fra kundeservice om varen var på vej eller ej?

Jeg har derefter anmodet omkring en Refundering af mit kÞb med meget besvÊr fra ejeren af webstedet ,og jeg er ved at vÊre på det punkt til at anmelde ejeren af Web-siden til Politiet. Da jeg stadig ikke har fået mine penge tilbage.

KÊre forbruger LÊr af min fejl, og tjek altid når du kÞber noget fra nettet, om at de er E-MÊrket som er et bevis på sikker handel på internettet som denne side ikke har, og aldrig vil få.

2025幎11月10日
自発的なレビュヌ

Jeg annullerede min ordre inden

Jeg annullerede min ordre inden afsendelse bÃ¥de telefonisk og pr. Mail. Dog vÊlger de at trÊkke det fulde belÞb nogle dage senere. Svarer ikke pÃ¥ mine mails og oplyser i telefonen at de nok ska refundere belÞbet og smÊkker rÞret på  men der sker ikke noget.
Virkelig dårlig stil 👎🏻

2025幎10月27日