Leveret to dage efter bestilling. Nem kontakt med leverandÞr. Der er lidt rigeligt samlearbejde af Ford Bronco, sÃ¥ sÊt et par timer af til det, inden bilen gives. Mit barnebarn pÃ¥ knap to Ã¥r er l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestiller onsdag kl: 13 og modtager min pakke pÃ¥ den anden side af Danmark klokken 11 dagen efter.. altsÃ¥ ikke engang et dÞgn senere ð€¯ 1. De var de billigste pÃ¥ markedet(bÞrne atv) 2. M... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FunWheels er top professionelle og mere end imÞdekomme. Rigtig god dialog med Lasse som var meget hjÊlpsom. Selve bilen havde et par smÃ¥ mangler mest kosmetiske men pris og kvalitet hÊnger nok fint... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Velkommen til Funwheels â din danske webshop, hvor hÞj kvalitet og glÊde mÞdes! Vi er stolte af at vÊre 100% danske og dedikerede til at tilbyde de sejeste ATVâer, el-motorcykler, el-traktorer og elbiler til bÞrn i topklasse. Det, der gÞr os unikke i forhold til andre webshops, er vores sÊrlige fokus: Vi forhandler udelukkende kÞretÞjer til bÞrn og unge. Vores specialisering inden for dette omrÃ¥de giver os mulighed for altid at levere de bedste produkter og den bedste personlige support. FunWheels er her for at opfylde drÞmmen om de bedste elbiler og elektriske elkÞretÞjer til bÞrn og unge. Vores dedikation er ikke kun begrÊnset til at tilbyde fÞrsteklasses produkter, men ogsÃ¥ til at stÞtte jer pÃ¥ rejsen. Vi stÃ¥r altid klar med gode rÃ¥d og ekspertise for at sikre, at I trÊffer de rigtige valg. Hos Funwheels handler det ikke kun om salg, det handler om at skabe glÊde, minder og styrke bÞrns lÊring.
TrindsÞvej 6, 1 (Administration), 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
God service og god hjÊlp hvis der er problemer
Hurtig levering, og en rigtig sÞd mail om, at de havde taget afsked med pakken, og sendt den godt afsted ð
Leveret to dage efter bestilling. Nem kontakt med leverandÞr.
Der er lidt rigeligt samlearbejde af Ford Bronco, så sÊt et par timer af til det, inden bilen gives.
Mit barnebarn på knap to år er lykkelig og kan selv styre bilen, mens en voksen fjernstyrer hastighed og evt korrigerer.
Helt genial gave - ikke sidste gang, jeg kÞber hos Funwheels

FunWheels.dk - Fordi hjul gÞr alting sjovere ããã®åç
Super god service med et smil og hjÊlper med at sikre man får bestilt det rigtige.
Kort leveringstid og alt levede op til forventningerne.

FunWheels.dk - Fordi hjul gÞr alting sjovere ããã®åç
Hurtig levering og kvaliteten svarer til prisen..

FunWheels.dk - Fordi hjul gÞr alting sjovere ããã®åç
Jeg var pÃ¥ jagt efter en opgradering af mit ninebot max lÞbehjul,og valget faldt pÃ¥ et ninebot max G3, som jeg I Þvrigt samvittighedsfuldt kan anbefale som det fÞdte pendlerhjul, og arvtager for ninebot max. ( plush ride )ð
Ved samme lejlighed faldt jeg over funwheels.dk som i Þvrigt indtil da var mig fuldstÊndig ubekendt.
Bestiller lÞbehjulet og efter hvad der fÞltes som nÊrmest samme dag (mild overdrivelse kan forekomme) ankommer det.ð
Efter ca. 650 fornÞjelige km. (omkring 3 måneder) opstår der dog et problem med bagerste bremse som "hÊnger" og skurre ganske hÞrbart, tillige med baglygten der var gået i sort.
Jeg kontaktede funwheels ved allestedsnÊrvÊrende Lasse og berettede mine kvaler. ð
Herfra blev det gjort kort snarrÃ¥dig og yderst betryggende process.ð¥¹
Selvom at det kun var den bagerste kaliber der var problemer med blev der prompte afsendt 2 nye komplet afsted min vej.
Baglygten blev bestilt hos segway, og pÃ¥ trods af at der ofte blot er tale om et lille stik der er gÃ¥et fra hinanden, ville Lasse gerne vÊre pÃ¥ den sikre side, sÃ¥ jeg hurtigst muligt kunne komme ud at kÞre igen.ð
Efter nogen ventetid (segway) ankommer baglygten som viste sig ganske nem at udskifte, lige som den sprit nye kaliber ogsÃ¥ var det. ð
Kun sjÊldent har jeg set mig så godt behandlet ved reklamation...
Alene den varme, humoristiske dog fokuserede og seriÞse kommunikation ð€ smÃ¥ detaljer som vingummiposer i forsendelse til datteren, lÞbende opfÞlgende beskeder fra Lasse omkring leveringstider ect., fordre og vidner om at det absolut ikke blev sidste gang at vi har gjort handel.
Endelig!! en seriÞs pusher af El kÞretÞjer på Dansk grund.
Med en bagved stÃ¥ende ambitiÞs og Ã¥benlys ildsjÊl udvisende sig en brav og vÊrdig ambassadÞr for vi Dansken forbrugere. ð€
âïžâïžâïžâïžâïž

FunWheels.dk - Fordi hjul gÞr alting sjovere ããã®åç
Hurtig hjÊlp pÃ¥ tlf ved spÞrgsmÃ¥l. Alt i orden og hurtig levering. Meget humoristisk returmail undervejs og mit 7-Ã¥rige barnebarn blev helt vild med den benzin-drevne bÞrnecrosser og sagde det var hans bedste fÞdselsdag nogensinde ð Hilsen en glad Farfar og famile. Simpelthen perfekt ð
Vi vender klart tilbage ð

FunWheels.dk - Fordi hjul gÞr alting sjovere ããã®åç
Min oplevelse har vÊret blandet â bÃ¥de med udfordringer og gode elementer. ð
Jeg bestilte en elektrisk bÞrnebil â Lamborghini Aventador SVJ â fra denne butik og stÞdte desvÊrre pÃ¥ en rÊkke alvorlige udfordringer undervejs.
Modellen blev prÊsenteret som den opdaterede version 2025/26, men flere af de annoncerede funktioner â isÊr drift-knappen â manglede, selvom den klart er nÊvnt i den officielle brugermanual.
Jeg brugte AI til at dobbelttjekke informationen, og selv kunstig intelligens kunne ikke finde nogen officiel kilde, der bekrÊfter, at denne funktion er blevet fjernet i den nye model. Det skabte naturligvis mistanke og en fÞlelse af at vÊre blevet vildledt.
Alt ansvar for at kontrollere specifikationer og validere information faldt pÃ¥ mig som kunde â selvom det burde vÊre sÊlgerens opgave at give klar og korrekt information fÞr afsendelse, isÊr ved kÞb af et dyrt produkt.
Når det er sagt, må jeg anerkende, at jeg til sidst modtog den nÞdvendige information, og sagen blev lÞst.
Tak for det â og for viljen til dialog.
Jeg vil dog understrege, at kunden ikke skal agere detektiv.
Hvis man som kunde er nÞdt til at sÞge svar via AI eller eksterne sider, er det et tydeligt tegn på, at sÊlgeren ikke har leveret tilstrÊkkelig information.
Min vurdering af servicen er 4 ud af 5:
â
Ã
benhed og imÞdekommenhed â helt klart til stede
â
Problemet blev lÞst â og jeg sÊtter pris pÃ¥ det
âïž Men manglende tydelighed og prÊcis info fra starten
Et råd til virksomheden:
Giv komplet og pålidelig information fra starten. Stil ikke spÞrgsmålstegn ved kundens kompetence, og pålÊg ikke kunden at udfÞre det forarbejde, der burde vÊre sÊlgerens ansvar. Det er dét, der kendetegner Êgte professionalisme.
ð Tak for jeres indsats â jeg sÊtter pris pÃ¥ jeres vilje til at finde lÞsninger.