レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

-⭐ Ikke mulighed for at gemme kortoplysninger ved indbetaling. TrÊls da man så hver gang skal indtaste alle oplysninger ved indbetaling i stedet for kun CVC.

Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv vÊk her fra, man kan ikke vinde pÃ¥ deres maskiner, de stÃ¥r til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller pÃ¥ xxxsta... もっず芋る

har netop afsluttet onsdag cashdrop pÃ¥ maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, sÃ¥ledes at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter ti... もっず芋る

䌁業情報

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

216件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 27に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Advarsel svindel på udbyders maskiner har skÊrmbilleder som bevis

Advarsel om mulig svindel på spillemaskiner hos bet 25 og casino go . Spil fryser gentagende når der opnåes freespins og jeg har skÊrmbilleder da det også sker maskinen ikke giver gevinst selvom den burde , jeg har holdt Þje med tidligere gevinst og kombinationer som giver gevinst eller freespins . Jeg ser en strategi hos udbyder og konfronteret dem omkring problemet med maskiner , men de påstår at maskine ikke har haft frysning eller fejl , men det er mig der er forkert på den . Jeg har som sagt skÊrmbilleder der modbeviser noget andet og selv når jeg sender beviserne til spilleudbyder nÊgtet de at problemet er hos maskinerne .
Hvis andre har oplevet det så

2026幎4月12日

STØRSTE SCAM

DETTE ER DET STØRSTE SCAM. ALDRIG BRUG DET!!! Jeg indbetalte 400kr og vandt 1200 sÃ¥ ville jeg gerne have dem udbetalt og sÃ¥ stÃ¥r der at jeg har en bonus pÃ¥ 250kr sÃ¥ derfor kan INGEN af mine 1200kr udbetales heller ikke dem jeg indbetalte. De 400kr jeg indbetalte skal spilles igennem 10 gange!!! Sammen med de 250kr i bonus. ALDRIG SPIL DÉR PLEASE, det er et kÊmpe scam.

2026幎4月11日

Ja jeg vil som de fleste kun give 1

Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv vÊk her fra, man kan ikke vinde på deres maskiner, de står til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller på xxxstarburst, men den giver intet, jeg sÊtter 100 kr ind og minuttet efter er jeg lÞbet tÞr, den giver vÊrken små eller lidt stÞrre belÞb så man kan spille lidt lÊngere, nej vil du også gerne vinde en gang imellem, ja så find et andet casino, for det her er trÊls, tror du mig ikke så bareså kig på deres trustpilot, ALLE kan ikke tage fejl.

2026幎4月6日

" TilfÊldighederne " er utrolige

" TilfÊldighederne " er utrolige
Sidder og spiller med i deres lÞrdags fangst hvor man kan vinde free spins, ud af det fÞrste 55 gevinster har samme spiller id vundet 9 gange, en anden 3 gange 50 free spins på 2 minutter, et tredie spiller id 5 gange og et fjerde 4 gange. Det virker ikke sÊrlig tilfÊldigt for mig, så slut med den slags " tilfÊdlghed "

2026幎3月14日

Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt!!!

Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt!!!
Hvordan kan det lade sig gÞre at man trykker 96!!!!!! spins og får kun 3 minimale gevinster på få Þre, kÞber free spins spil, får sÞlle 20 Þre, ikke engang gevinst for symbolerne som man ellers gÞr på det fleste maskiner... Dette er en skÊndsel og et skandale firma! INGEN bÞr bruge så meget som en krone hos denne virksomhed, ikke hvis man vil have spÊnding for sine surt tjente penge.

2026幎2月4日

Bet25 er godt nok blevet noget hutleri

Bet25 er godt nok blevet noget hutleri. Når fÞrst I har vundet en gang så lad vÊr med at spile mere. Umuligt at vinde. Selv når du endelig rammer en bonus så giver det ikke noget som helst. Ramte bonus på eye of horus 17 spins gav 20kr på indsats 10kr. Skal lige siges når du rammer 3 scatter med indsats 10kr så vinder man en 20kr til at starte med. Var så heldig at ramme bonus igen 2 spins efter hvor bonus gav hele 38kr på 14 spins. Er sket rigtig mange gange at deres bonusser ikke giver noget som helst. RÞd25 var en anden snak. Men som om de har pillet ved deres maskiner efter sammenlÊgning. Som de jo selvfÞlglig kommer til at benÊgte

2026幎2月4日
自発的なレビュヌ

Gentagende sms’er nÃ¥r man har afmeldt

Gentagende sms’er når man har afmeldt at modtage sms’erne
Direkte til Forbrugerombudsmanden, udover det kontakter jeg Datatilsynet som brug på GDPR reglerne. Og til sidst en klage til spillemyndighederne

Det kan ikke vÊre rigtigt at jeg har afmeldt det 8 gange og stadig modtager de sms’er

2026幎1月25日
自発的なレビュヌ

Odds Êndres konstant på kundernes bekostninger

Når man skal placere vÊddemål de kommer altid med odds Ênding , hvis man beslutter sig at hÊve penge , de Êndre igen belÞb man kan hÊve. DET SKER GANG EFTER GANG .
ER DER EN ENESTE BETING SELSKAB DER KAN OVERHOLDE MEST ALMINDELIGE REGLER OM AT IKKE STJÆLE FRA SINE KUNDER??

2026幎1月9日

RTP hvor?

Tror ikke jeg har prÞvet en side hvor rtp er så dårlig, har ikke tÊnkt mig at undersÞge hvor mange tusinde kroner der skal spilles for fÞr der kan gives lidt tilbage.
Ofte er jeg skeptisk når jeg lÊser anmeldelser af gambling sider men der er sku noget om den side her.
Edit: spillede for lidt mere det kunne jo vÊre jeg var forhastet men nej.. Der er nok en grund til de ikke har et banner hvor der står hvad andre har vundet for nyligt på siden.

2025幎12月6日

cashdrop

har netop afsluttet onsdag cashdrop på maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, således at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter til frispil 42 gange uden at få den 3. scatter, og opnåede derfor ikke at få et eneste frispil for kr. 500. har aldrig tidligere på samtlige andre bettingsites oplevet noget tilsvarende. syntes det virker som det rene tyveri, og vil derfor på det kraftigeste advare andre mod at spille hos bet25

2025幎12月3日

SVINDEL!

SVINDEL!
Hold jer langt vÊk!
Det man vinder på maskinerne, forsvinder pludselig og når man tager kontakt til kundeservice, er de åbenbart instrueret i at afvise ens henvendelse. Da deres systemer ikke fejler noget. Hvis man anfÊgter at det er deres fejl og påpeger at man som bruger ikke har en jordisk chance for at bevise sin påstand, bliver de nedvÊrdigende i deres tone. (Du skulle skamme dig Nanna)

Det er FUP! Jeg vandt en scatter bonus runde, med 10 spil, fÞrste eller andet trÊk lander der 4 esser, derefter crasher spillet, da jeg Ã¥bner spillet igen er der ingen scatter spil tilbage og ingen gevinst. TÊnk at et firma kan fÃ¥ lov at svindle deres kunder pÃ¥ den mÃ¥de. FØJ!

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Virker som det skal, ingen problemer.

Jeg har flere gange vundet penge hos bet25 og siden oprettelsen har jeg lavet et rimeligt overskud.

Jeg har fået udbetalt penge flere gange med korte mellemrum og jeg har ikke på noget tidspunkt haft nogen problemer overhovedet.

Den fÞrste udbetaling faldt 2 dage efter jeg bad om den, alle de andre udbetalinger har jeg modtaget inden for 24 timer.

2025幎11月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。