-â Ikke mulighed for at gemme kortoplysninger ved indbetaling. TrÊls da man sÃ¥ hver gang skal indtaste alle oplysninger ved indbetaling i stedet for kun CVC.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv vÊk her fra, man kan ikke vinde pÃ¥ deres maskiner, de stÃ¥r til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller pÃ¥ xxxsta... ãã£ãšèŠã
har netop afsluttet onsdag cashdrop pÃ¥ maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, sÃ¥ledes at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget bÞvlet at få sine penge ud igen
Meget bÞvlet at få sine penge ud igen, pga deres freebet - totalt scam
Advarsel svindel på udbyders maskiner har skÊrmbilleder som bevis
Advarsel om mulig svindel på spillemaskiner hos bet 25 og casino go . Spil fryser gentagende når der opnåes freespins og jeg har skÊrmbilleder da det også sker maskinen ikke giver gevinst selvom den burde , jeg har holdt Þje med tidligere gevinst og kombinationer som giver gevinst eller freespins . Jeg ser en strategi hos udbyder og konfronteret dem omkring problemet med maskiner , men de påstår at maskine ikke har haft frysning eller fejl , men det er mig der er forkert på den . Jeg har som sagt skÊrmbilleder der modbeviser noget andet og selv når jeg sender beviserne til spilleudbyder nÊgtet de at problemet er hos maskinerne .
Hvis andre har oplevet det så
STÃRSTE SCAM
DETTE ER DET STÃRSTE SCAM. ALDRIG BRUG DET!!! Jeg indbetalte 400kr og vandt 1200 sÃ¥ ville jeg gerne have dem udbetalt og sÃ¥ stÃ¥r der at jeg har en bonus pÃ¥ 250kr sÃ¥ derfor kan INGEN af mine 1200kr udbetales heller ikke dem jeg indbetalte. De 400kr jeg indbetalte skal spilles igennem 10 gange!!! Sammen med de 250kr i bonus. ALDRIG SPIL DÃR PLEASE, det er et kÊmpe scam.
Husker ikke kortoplysninger
Ja jeg vil som de fleste kun give 1âŠ
Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv vÊk her fra, man kan ikke vinde på deres maskiner, de står til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller på xxxstarburst, men den giver intet, jeg sÊtter 100 kr ind og minuttet efter er jeg lÞbet tÞr, den giver vÊrken små eller lidt stÞrre belÞb så man kan spille lidt lÊngere, nej vil du også gerne vinde en gang imellem, ja så find et andet casino, for det her er trÊls, tror du mig ikke så bareså kig på deres trustpilot, ALLE kan ikke tage fejl.
Det helt og sÊrdeles stÞrste svindelâŠ
Det helt og sÊrdeles stÞrste svindel casino på det danske marked
" TilfÊldighederne " er utrolige
" TilfÊldighederne " er utrolige
Sidder og spiller med i deres lÞrdags fangst hvor man kan vinde free spins, ud af det fÞrste 55 gevinster har samme spiller id vundet 9 gange, en anden 3 gange 50 free spins på 2 minutter, et tredie spiller id 5 gange og et fjerde 4 gange. Det virker ikke sÊrlig tilfÊldigt for mig, så slut med den slags " tilfÊdlghed "
Har haft indbetalt masser penge ogâŠ
Har haft indbetalt masser penge og aldrig fået udbetalt
Spillede på trav i dag fredag 20/2
Spillede på trav i dag fredag 20/2 , og lige pludseligt gik det hele i sort. Kunne hverken streame lÞbene eller spille. Irriterende for at sige det mildt.
Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt!!!
Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt!!!
Hvordan kan det lade sig gÞre at man trykker 96!!!!!! spins og får kun 3 minimale gevinster på få Þre, kÞber free spins spil, får sÞlle 20 Þre, ikke engang gevinst for symbolerne som man ellers gÞr på det fleste maskiner... Dette er en skÊndsel og et skandale firma! INGEN bÞr bruge så meget som en krone hos denne virksomhed, ikke hvis man vil have spÊnding for sine surt tjente penge.
Bet25 er godt nok blevet noget hutleri
Bet25 er godt nok blevet noget hutleri. Når fÞrst I har vundet en gang så lad vÊr med at spile mere. Umuligt at vinde. Selv når du endelig rammer en bonus så giver det ikke noget som helst. Ramte bonus på eye of horus 17 spins gav 20kr på indsats 10kr. Skal lige siges når du rammer 3 scatter med indsats 10kr så vinder man en 20kr til at starte med. Var så heldig at ramme bonus igen 2 spins efter hvor bonus gav hele 38kr på 14 spins. Er sket rigtig mange gange at deres bonusser ikke giver noget som helst. RÞd25 var en anden snak. Men som om de har pillet ved deres maskiner efter sammenlÊgning. Som de jo selvfÞlglig kommer til at benÊgte
Et godt og velfungerende casino.
Et godt og velfungerende casino.
Det er svÊrt at vinde derinde, men overordnet et fint sted.
Gentagende smsâer nÃ¥r man har afmeldtâŠ
Gentagende smsâer nÃ¥r man har afmeldt at modtage smsâerne
Direkte til Forbrugerombudsmanden, udover det kontakter jeg Datatilsynet som brug på GDPR reglerne. Og til sidst en klage til spillemyndighederne
Det kan ikke vÊre rigtigt at jeg har afmeldt det 8 gange og stadig modtager de smsâer
de scammede mig for spins
de scammede mig for spins. dårlig gamblingside ikke trust den her.
Odds Êndres konstant på kundernes bekostninger
Når man skal placere vÊddemål de kommer altid med odds Ênding , hvis man beslutter sig at hÊve penge , de Êndre igen belÞb man kan hÊve. DET SKER GANG EFTER GANG .
ER DER EN ENESTE BETING SELSKAB DER KAN OVERHOLDE MEST ALMINDELIGE REGLER OM AT IKKE STJÃLE FRA SINE KUNDER??
Jeres live spil er ubrugeligt
Jeres live spil er ubrugeligt. Alle ved at live odds aendrer sig loebende, hvorfor tager I ikke mod vaeddemaalet, istedet at skal man acceptere og acceptere og acceptere indtil det er for sent
RTP hvor?
Tror ikke jeg har prÞvet en side hvor rtp er så dårlig, har ikke tÊnkt mig at undersÞge hvor mange tusinde kroner der skal spilles for fÞr der kan gives lidt tilbage.
Ofte er jeg skeptisk når jeg lÊser anmeldelser af gambling sider men der er sku noget om den side her.
Edit: spillede for lidt mere det kunne jo vÊre jeg var forhastet men nej.. Der er nok en grund til de ikke har et banner hvor der står hvad andre har vundet for nyligt på siden.
cashdrop
har netop afsluttet onsdag cashdrop på maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, således at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter til frispil 42 gange uden at få den 3. scatter, og opnåede derfor ikke at få et eneste frispil for kr. 500. har aldrig tidligere på samtlige andre bettingsites oplevet noget tilsvarende. syntes det virker som det rene tyveri, og vil derfor på det kraftigeste advare andre mod at spille hos bet25
SVINDEL!
SVINDEL!
Hold jer langt vÊk!
Det man vinder på maskinerne, forsvinder pludselig og når man tager kontakt til kundeservice, er de åbenbart instrueret i at afvise ens henvendelse. Da deres systemer ikke fejler noget. Hvis man anfÊgter at det er deres fejl og påpeger at man som bruger ikke har en jordisk chance for at bevise sin påstand, bliver de nedvÊrdigende i deres tone. (Du skulle skamme dig Nanna)
Det er FUP! Jeg vandt en scatter bonus runde, med 10 spil, fÞrste eller andet trÊk lander der 4 esser, derefter crasher spillet, da jeg Ã¥bner spillet igen er der ingen scatter spil tilbage og ingen gevinst. TÊnk at et firma kan fÃ¥ lov at svindle deres kunder pÃ¥ den mÃ¥de. FÃJ!
Virker som det skal, ingen problemer.
Jeg har flere gange vundet penge hos bet25 og siden oprettelsen har jeg lavet et rimeligt overskud.
Jeg har fået udbetalt penge flere gange med korte mellemrum og jeg har ikke på noget tidspunkt haft nogen problemer overhovedet.
Den fÞrste udbetaling faldt 2 dage efter jeg bad om den, alle de andre udbetalinger har jeg modtaget inden for 24 timer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ