Kibani Tools is echt top! Zeer goede klantenservice, steeds correct en vriendelijk te woord gestaan. Een echte aanrader! Mijn bestelling was niet meer beschikbaar, telefonisch alles doorgesproken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kibani Enschede heeft mij prima geholpen nadat mijn accu-heggeschaar binnen de garantietermijn de geest gaf. Zij stuurden kosteloos een nieuwe heggeschaar. Top service!
ik had een online order geplaatst voor een bosmaaier.Echter kreeg ik geen orderbevestiging via mail. Toen contact opgenomen via whatsap en werd keurig teruggebeld en werd ik netjes te woord ges... ãã£ãšèŠã
Kibani grondboormachibe besteld, binnen een dag geleverd. Super had wel even mijn bedenkingen, bijna geen recente reviews hier, blijt dat ze 4 jaar geleden failliet zijn gegaan. Maar sinds kort herst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Betaalbaarshoppen.nl Jouw online warenhuis voor binnen & buiten! Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs? Bij Betaalbaarshoppen.nl ben je aan het juiste adres! Wij zijn een online warenhuis met een breed en gevarieerd assortiment, zodat je eenvoudig alles kunt vinden wat je nodig hebt. Van tuingereedschap en onderdelen van het betrouwbare merk Kibani tot kantoorartikelen, horeca benodigdheden, accessoires en nog veel meer. Onze producten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit! Bij Betaalbaarshoppen.nl staat klanttevredenheid centraal. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Heb je vragen over een product, een bestelling of wil je advies? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. ð Telefoon & WhatsApp: 0031-06 27 85 96 43 ð§ E-mail: info@betaalbaarshoppen.nl Bezoek onze website www.betaalbaarshoppen.nl en ontdek ons uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar handige tools voor je tuin, kantoorbenodigdheden of accessoires voor thuis, wij hebben het allemaal voor een klantvriendelijke prijs! Bestel vandaag nog en profiteer van onze betrouwbare service en scherpe prijzen. Wij kijken ernaar uit om je snel van dienst te zijn! Tot ziens op Betaalbaarshoppen.nl! ðð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kibani Enschede heeft mij primaâŠDefecte Accuheggeschaar kosteloos vervangen
Kibani Tools is echt top!
Kibani Tools is echt top!
Mijn bestelling was niet meer beschikbaar, telefonisch alles doorgesproken en een andere machine werd geleverd. Geen extra kosten maar een mooie compensatie werd gegeven door het bedrijf.
Echt zeer tevreden hoe dit bedrijf zijn klanten op nummer 1 zet!
ik had een online order geplaatst voorâŠ
Toen contact opgenomen via whatsap en werd keurig teruggebeld en werd ik netjes te woord gestaan en zelf aangegeven dat het artikel goedkoper was geworden dan dat er op de site was aangeven . ben vervolgens in overleg keurig gecompenceerd door extra onderdelen.
en super snel geleverd de volgende dag
Er kan altijd iets fout gaan
Het gaat er om hoe het word opgelost
ik ben zeer tevreden
Henk.
Problemen worden opgelost door gerichtâŠ
Problemen worden opgelost door gericht mee te zoeken naar alternatieven. Dat alleen al verdient een goeie recensie.
Bestelling geplaatst op 10 oktober enâŠ
Bestelling geplaatst op 10 oktober en betaald.
Maar op 22 december nog niets ontvangen. Meerdere malen gemaild en telefonisch gecontacteert maar geen gehoor.
Afrader , bestel niets je kan fluiten naar je geld
âïžâïžâïžâïžâïž Zeer tevreden
âïžâïžâïžâïžâïž Zeer tevreden! Uitstekende service
Ik heb inmiddels twee keer een elektrische kachel besteld bij deze webshop. Bij beide kachels begon het plastic helaas te smelten. Ik heb meteen contact opgenomen en werd ontzettend vriendelijk en snel geholpen. Zonder gedoe kreeg ik direct een nieuwe kachel toegestuurd.
De klantenservice is echt top: duidelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ik ben dan ook heel erg tevreden en zal in de toekomst zeker weer bij hen bestellen. Veel andere ondernemers mogen hier écht een voorbeeld aan nemen!
Bosmaaier besteld snel in huis zeerâŠ
Bosmaaier besteld snel in huis zeer goede machine nu een aantal dagen gebruikt geen problemen mee gehad
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Zowel via email als via whatsapp nergens antwoord op. Tracking van pakket + pakket zelf nooit ontvangen ! Opletten met deze frauduleuze website !
Aankoop Kibani bosmaaier
Aankoop Kibani bosmaaier. Maaier start niet wat ik ook probeerde. Even via W.app contact gezocht. 1 dag later werd ik teruggebeld. Vraag was of ik Aspen had gebruikt. Dan weet je dat het niet goed zit. Ik kreeg meteen een nieuwe motor toegestuurd. Incl een beschermkap. Dat is service waar je een klant stil van krijgt. Complimenten. Snelle levering. Goed bereikbaar. Belt terug volgens afspraak En verleend meer dan goede service. 10 punten. Tip nooit aspen gebruiken.
Super goede en snelle service.
Super goede en snelle service.
Vrijdag voor 14 uur bosmaaier op accu gekocht en volgende dag geleverd. Helaas miste een klemmetje en was de stekker van de acculader krom. Maandag contact gehad met de klantenservice en na het toesturen van een foto van de stekker heb ik dinsdag een gloednieuwe acculader en het missende onderdeel thuis ontvangen. Dat noem ik een snelle en goede service!
Valse prijszetting
Online krukken besteld. Goedkoper dan andere websites. Dag van voorziene levering mail dat product uitverkocht is. Staat nog wel beschikbaar op de website aan een veel hogere prijs. Geen alternatieve oplossing aangeboden gekregen.
Ik was opzoek naar grondboren en zagâŠ
Ik was opzoek naar grondboren en zag deze op betaalbaarshoppen.nl. Op de site zag ik ook enkele sets van 2 boren en een verlengstuk. Echter niet de maten die ik graag zou. Hierover heb ik gemaild en ik kon ook mijn keuze krijgen. Als echte Nederlander zou ik ook nog graag de 5 euro korting van de aanmelding nieuwsbrief krijgen (link werkte niet). Ik kreeg keurig een mail met het over te maken bedrag (â¬5 korting verrekend). Na enkele dagen de set keurig in huis gekregen. Betaalbaarshoppen super bedankt voor de mooie aanbieding en het vriendelijke mailcontact.
Heb gebeld over defecte artikel
Heb gebeld over defecte artikel. Werd vriendelijke te woord gestaan en het probleem werd direct verholpen en werd direct een nieuwe artikel verstuurd.
Super service en zou daar zeker weer bestellen.
Een paar jaar geleden een kibaniâŠ
Een paar jaar geleden een kibani kettingzaag gekocht maar deze heeft het nooit goed gedaan.nadat ik kontakt heb gezocht met het bedrijf hebben ze alle moeite gedaan om me te helpen maar het mocht niet baten.na prettig overleg heb ik een nieuwe aangeboden gekregen tegen een hele mooie prijs.uitstekend gedaan
Prima service
Prima oplossing nadat een bestelling niet aan de verwachtingen voldeed. Nieuw artikel opgestuurd na uiterst prettig overleg. Ook eerdere aankoop van kettingzaag voldoet prima. Zeer tevreden!
Prima zaken mee gedaan
Prima zaken mee gedaan, goed bereikbaar en doen wat zeggen.
Goede kwaliteit
Snelle service, duidelijke communicatie en kwaliteit is goed!
Top service
Erg goede service. Als je iets verkeerds besteld bellen ze en vragen uit wat je nodig hebt. Top service. Kreeg een bosmaaier niet aan de gang, advies gekregen over hoe en wat. Hielp helaas niet. Kreeg met fikse korting een compleet motorblok op gestuurd. Kan niet anders zeggen dat dit echt een hele goede service is.
Cor ten Cate
Doe geen zaken met deze oplichter!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ