Betaalbaarshoppen レビュヌ

9,478
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kibani Tools is echt top! Zeer goede klantenservice, steeds correct en vriendelijk te woord gestaan. Een echte aanrader! Mijn bestelling was niet meer beschikbaar, telefonisch alles doorgesproken... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kibani Enschede heeft mij prima geholpen nadat mijn accu-heggeschaar binnen de garantietermijn de geest gaf. Zij stuurden kosteloos een nieuwe heggeschaar. Top service!

5぀星のうち5の評䟡

ik had een online order geplaatst voor een bosmaaier.Echter kreeg ik geen orderbevestiging via mail. Toen contact opgenomen via whatsap en werd keurig teruggebeld en werd ik netjes te woord ges... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kibani grondboormachibe besteld, binnen een dag geleverd. Super had wel even mijn bedenkingen, bijna geen recente reviews hier, blijt dat ze 4 jaar geleden failliet zijn gegaan. Maar sinds kort herst... もっず芋る

䌁業情報

1. 雑貚屋
  2. 家具店
  3. 店

圓該䌁業による蚘述

Betaalbaarshoppen.nl Jouw online warenhuis voor binnen & buiten! Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs? Bij Betaalbaarshoppen.nl ben je aan het juiste adres! Wij zijn een online warenhuis met een breed en gevarieerd assortiment, zodat je eenvoudig alles kunt vinden wat je nodig hebt. Van tuingereedschap en onderdelen van het betrouwbare merk Kibani tot kantoorartikelen, horeca benodigdheden, accessoires en nog veel meer. Onze producten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit! Bij Betaalbaarshoppen.nl staat klanttevredenheid centraal. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Heb je vragen over een product, een bestelling of wil je advies? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. 📞 Telefoon & WhatsApp: 0031-06 27 85 96 43 📧 E-mail: info@betaalbaarshoppen.nl Bezoek onze website www.betaalbaarshoppen.nl en ontdek ons uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar handige tools voor je tuin, kantoorbenodigdheden of accessoires voor thuis, wij hebben het allemaal voor een klantvriendelijke prijs! Bestel vandaag nog en profiteer van onze betrouwbare service en scherpe prijzen. Wij kijken ernaar uit om je snel van dienst te zijn! Tot ziens op Betaalbaarshoppen.nl! 🚀🛒

連絡先

(9,478)

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

site ontoegankelijk

Hallo, ik stuurde op 6 maart een pak terug ( ter waarde van 42 eur en met 12,5 eur portkosten ) maar tot heden heb ik mijn terugbetaling niet ontvangen. Ik kan ook op de site niet meer op...zijn ze dan toch failliet ? Dat is echt pech , slechte timing.... Vreemd wel, want ik had enkele dagen ervoor zeer vriendelijke mails ontvangen van hoe het terugzenden van het materiaal moest gebeuren.... Dat geld zie ik nooit meer terug zeker, of weet iemand er raad op ? Agnes

2020幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

Contact leek goed te gaan maar vervolgens...

Eerste email die ik stuurde een week na levertijd werd een dag later meteen beantwoordt. Er was een probleem met de vervoerder. Hier is de traceercode. Sindsdien niks meer vernomen en met de traceercode gebeurt ook niks. Ik gaf het bedrijf nog de voordeel van de twijfel maar volgens mij ben ik mijn geld kwijt. Zeer slecht dat er niet meer gereageerd wordt.

2020幎3月20日
5぀星のうち2の評䟡

Dienst na verkoop reageert niet

Ik vind het jammer dat er problemen zijn met de aangekochte producten en dat ik jullie telefonisch niet kon bereiken. Ik heb dan een mail gestuurd en daar heb ik de dag nadien antwoord op gekregen. Ze stelden me een vraag. Na mijn antwoord heb ik niets meer gehoord van jullie. Ook niet na een extra mail.
Ik heb nu een pomp die ik niet kan gebruiken en geen contact met jullie. In deze tijden is dat echt niet meer hoe een dienst na verkoop zou moeten zijn. Mijn garantie zullen jullie wel niet toepassen tenzij ik een loeizware pomp moet terugsturen op eigen kosten, hetgeen waarschijnlijk duurder is dan een nieuwe te kopen. Ik voel me echt niet correct behandeld.

2020幎3月14日
5぀星のうち5の評䟡

Deze shop verdient meer dan 5 sterren.

Deze shop verdient meer dan 5 sterren.
Service en het beantwoorden van vragen zijn super.
De producten zijn zeer voordelig, maar van zeer goede kwaliteit.
Toch een probleem met een product ? dit wordt zeer snel verholpen.
Zeker aan te raden.

2020幎3月11日

STELLETJE OPLICHTERS!!!!

Pas op met dit bedrijf. Stelletje oplichters!!!
Ik heb de helft van mijn bestelling niet ontvangen wel betaald. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Kantoor is al een week gesloten. Mails worden ook niet beantwoord. Dus pas op!!!!!

2020幎3月11日

OPGELT OPGELET OPGELET

OPGEPAST MENSEN VOOR JE KOOPT OP BETAALBAARSHOPPEN,NL!!!!!!! OPGELET OPGELET OPGELET
VANWEGE EEN EXECUTIEVERKOOP WORDT VOETSTOOTS VERKOCHT,
ER WORD GEEN GARANTIE VERLEEND EN RETOURNEREN IS NIET MOGELIJK
DAARNAAST ZIJN WIJ TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR.
VRAAG OF OPMERKING?
MAIL NAAR info at betaalbarshoppen.nl
HEB DIT BEVESTIGD GEKREGEN VIA MAIL.

2020幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Bestaat deze webshop nog wel

Bestaat deze webshop nog wel, ze zijn telefonisch onbereikbaar en de belofte om de volgende dag te leveren komen ze niet na. De mail hierover is niet beantwoord.
Ook bij DHL is de aankoop niet aangemeld.
Allemaal vragen die door het gebrek aan antwoorden mij aan het twijfelen brengen.
Let wel, mijn eerdere ervaring was positief.

Kreeg na het posten een reactie dat de aankoop zal worden uitgeleverd en bezorgd door DPD. Ik wacht af en zal hier aangeven of deze belofte wordt nagekomen

Inmiddels is de bestelling geleverd. Ik had al gegoogled wie de curator was maar dat was achteraf niet nodig.

2020幎3月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス