Kibani Tools is echt top! Zeer goede klantenservice, steeds correct en vriendelijk te woord gestaan. Een echte aanrader! Mijn bestelling was niet meer beschikbaar, telefonisch alles doorgesproken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kibani Enschede heeft mij prima geholpen nadat mijn accu-heggeschaar binnen de garantietermijn de geest gaf. Zij stuurden kosteloos een nieuwe heggeschaar. Top service!
ik had een online order geplaatst voor een bosmaaier.Echter kreeg ik geen orderbevestiging via mail. Toen contact opgenomen via whatsap en werd keurig teruggebeld en werd ik netjes te woord ges... ãã£ãšèŠã
Kibani grondboormachibe besteld, binnen een dag geleverd. Super had wel even mijn bedenkingen, bijna geen recente reviews hier, blijt dat ze 4 jaar geleden failliet zijn gegaan. Maar sinds kort herst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Betaalbaarshoppen.nl Jouw online warenhuis voor binnen & buiten! Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs? Bij Betaalbaarshoppen.nl ben je aan het juiste adres! Wij zijn een online warenhuis met een breed en gevarieerd assortiment, zodat je eenvoudig alles kunt vinden wat je nodig hebt. Van tuingereedschap en onderdelen van het betrouwbare merk Kibani tot kantoorartikelen, horeca benodigdheden, accessoires en nog veel meer. Onze producten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit! Bij Betaalbaarshoppen.nl staat klanttevredenheid centraal. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Heb je vragen over een product, een bestelling of wil je advies? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. ð Telefoon & WhatsApp: 0031-06 27 85 96 43 ð§ E-mail: info@betaalbaarshoppen.nl Bezoek onze website www.betaalbaarshoppen.nl en ontdek ons uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar handige tools voor je tuin, kantoorbenodigdheden of accessoires voor thuis, wij hebben het allemaal voor een klantvriendelijke prijs! Bestel vandaag nog en profiteer van onze betrouwbare service en scherpe prijzen. Wij kijken ernaar uit om je snel van dienst te zijn! Tot ziens op Betaalbaarshoppen.nl! ðð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes snel geleverd
Zeer snelle afhandeling.
Positieve ervaring
Snelle levering, product is goed verpakt en het is precies zoals getoond op de webshop
Zoals verwacht
Snell geleverd, goed verpakt en precies zoals aangegeven
Ook bij het leveren van het verkeerdeâŠ
Ook bij het leveren van het verkeerde item bijzonder snel gereageerd en verholpen zonder ergernis.
Wel jammer dat ik zelf een herinneringâŠ
Wel jammer dat ik zelf een herinnering moest sturen om mijn voor-order van september te moeten ontvangen. Daarna verliep alles razendsnel.
Ben blij dat ik deze site heb gevondenâŠ
Ben blij dat ik deze site heb gevonden toen ik op zoek was naar een nieuwe Compressor, Betaalbaar, snelle levering, en goede verpakking.
Deze site staat nu in mijn favorieten :)
zeer snel en netjes geleverd.
zeer snel en netjes geleverd.
zeer goede kwaliteit-prijs verhouding
Goed spul snelle levering
Weer zeer goed afgehandeld.
Weer zeer goed afgehandeld.
Was ketting niet meegeleverd bij kettingzaag, even doorgegeven.
En de volgende dag al thuis ontvangen.
Een zeer goede en vriendelijke service.
En weer goede kwaliteit voor een goede prijs.
goede producten voor scherpe prijs !
Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Betaalbaarshoppen en alle producten waren van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en met zeer snelle levering !
Ik blijf hier zeker kopen !
alles in orde
Snelle levering en goede service!
Correcte verkoop
Correcte verkoop