Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend. Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen. Super service en 100% betrouwbaar.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn pattaâs snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt bet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Via marktplaats Beterdit gevonden. Na een kort gesprek, snel het product gevonden op de site. Betalen was zo gepiept en levering was super snel. Ik kan het zeker aan raden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht. Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor. Ik blijf hier mijn schoenen kopen. Fijn dat er nog zulke bedrijven besta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Welkom bij beterdit®! Dé specialist in originele Nike Air Max 1 & 90 sneakers. Elke sneaker wordt zorgvuldig gecontroleerd, professioneel gereinigd en eerlijk gefotografeerd. Dankzij honderden positieve Marktplaats-reviews en een groeiend aantal Trustpilot-beoordelingen kun je met een gerust hart bij beterdit® kopen. Persoonlijke service, kwaliteit en transparantie staan bij ons altijd voorop. beterdit.nl beterdit®
Mauritslaan 93, 8448PM, Heerenveen , ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

beterdit® ããã®åç
Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend.
Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen.
Super service en 100% betrouwbaar.

beterdit® ããã®åç
Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn pattaâs snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt beterdit.

beterdit® ããã®åç
Goed bedrijf je wordt snel te woord gestaan als je vragen hebt
2paar prachtig sneakers besteld
Snel verzonden helemaal perfect bedankt

beterdit® ããã®åç
Zeer goede ervaring! Jalal reageert snel, netjes en correct! De Nike's worden netjes gedetaileerd aangeprezen en voldoen na precies na verwachting! 5 dikke sterren verdiend

beterdit® ããã®åç
Super vriendelijk! Zeer behulpzaam! Zeer eerlijk! Zeer nette prijs voor prachtige sneakers!

beterdit® ããã®åç
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht.
Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor.
Ik blijf hier mijn schoenen kopen.
Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan die klant vriendelijk zijn.

beterdit® ããã®åç
Altijd netjes te woord gestaan en de schoenen zijn als omschreven netjes en betrouwbaar adres

beterdit® ããã®åç
Helemaal top, snelle service en verzending. Goed contact en op de hoogte gehouden!

beterdit® ããã®åç
Snelle levering, eerlijke prijzen.
Makkelijk in contact. Je kan merken dat de eigenaren zelf liefhebbers zijn.

Heel vriendelijk.
Goede service.
Zeker een aanrader om hier wat te kopen.
Nogmaals bedankt ð

beterdit® ããã®åç
Was al een tijdje opzoek naar deze air max overal uitverkocht en niet leverbaar,maar beterdit.nl had ze gelukkig wel. Ben er heel blij mee en keurig netjes verpakt.

beterdit® ããã®åç
Hele goeie sneakers en snelle verzending. Top!

beterdit® ããã®åç
Via mp schoenen gezien. Kon onderhandelen over de prijs. Volgende dag meteen verzonden en dag erna schoenen in huis. Vriendelijk contact en snelle service

Schoenen in zeer goede conditie. Vriendelijk en meedenkend. Helemaal top

beterdit® ããã®åç
Snelle reactie, deal was snel gesloten. Product snel opgestuurd, netjes ingepakt. Product zoals omschreven. Ik ben super tevreden!!

beterdit® ããã®åç
Snelle levering en goed product. Duidelijke communicatie. Kortom prettig zaken doen met beterdit.

beterdit® ããã®åç
BeterDit, ik weet niet hoe ze het doen, maar dit is vlgs mij het 2e of 3e paar dat ik bij ze koop. Super kwaliteit en ze leveren snel. Duidelijke en heldere communicatie. Wanneer ik weer een interessant paar zie.....

beterdit® ããã®åç
Super vriendelijke mensen en goede deal gesloten na heel lang zoeken me juiste paartje gevonden in de perfecte staat en prijs en niet te vergeten de service!! Ik beveel BeterDit zeker aan!!
Groetjes,
Rasul