beterdit® レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend. Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen. Super service en 100% betrouwbaar.

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt bet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via marktplaats Beterdit gevonden. Na een kort gesprek, snel het product gevonden op de site. Betalen was zo gepiept en levering was super snel. Ik kan het zeker aan raden!

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht. Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor. Ik blijf hier mijn schoenen kopen. Fijn dat er nog zulke bedrijven besta... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij beterdit®! Dé specialist in originele Nike Air Max 1 & 90 sneakers. Elke sneaker wordt zorgvuldig gecontroleerd, professioneel gereinigd en eerlijk gefotografeerd. Dankzij honderden positieve Marktplaats-reviews en een groeiend aantal Trustpilot-beoordelingen kun je met een gerust hart bij beterdit® kopen. Persoonlijke service, kwaliteit en transparantie staan bij ons altijd voorop. beterdit.nl beterdit®

連絡先

レビュヌを曞く

Via marktplaats Beterdit gevonden

2026幎7月4日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen, van het eerste contact op Marktplaats tot de bestelling via onze webshop en de snelle levering. Bedankt voor de aanbeveling, dat waarderen we enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Super service echt een aanrader.!!

Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend.
Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen.
Super service en 100% betrouwbaar.

2026幎7月3日

beterdit® からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊

Jammer dat de maat niet helemaal goed was, maar fijn dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe paar sneakers! 👟

Super fijne schoenen gekocht

Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt beterdit.

2026幎6月27日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je Patta's en dat alles soepel is verlopen. We gaan ons best doen om ook het volgende paar in de juiste maat en kleur voor je te vinden.

Veel draagplezier en hopelijk tot snel! 👟

5぀星のうち5の評䟡

Goed bedrijf je wordt snel te woord

Goed bedrijf je wordt snel te woord gestaan als je vragen hebt
2paar prachtig sneakers besteld
Snel verzonden helemaal perfect bedankt

2026幎6月5日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je onze snelle communicatie en service zo hebt ervaren. Geweldig dat je tevreden bent met beide paar sneakers.

Heel veel draagplezier en bedankt voor je vertrouwen. Graag tot een volgende keer! 👟

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Jalal reageert snel, netjes en correct! De Nike's worden netjes gedetaileerd aangeprezen en voldoen na precies na verwachting! 5 dikke sterren verdiend

2026幎5月30日

beterdit® からの回答

Bedankt voor je geweldige review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat fijn om te horen dat je onze communicatie en de manier waarop we de sneakers presenteren zo waardeert. We vinden het belangrijk dat de foto's en omschrijving een eerlijk beeld geven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Heel veel draagplezier en bedankt voor de 5 sterren! Graag tot een volgende keer. 👟

Super vriendelijk

Super vriendelijk! Zeer behulpzaam! Zeer eerlijk! Zeer nette prijs voor prachtige sneakers!

2026幎5月28日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je onze service, eerlijkheid en prijzen zo waardeert. Daar doen we het voor.

Vriendelijke communicatie

Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht.
Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor.
Ik blijf hier mijn schoenen kopen.
Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan die klant vriendelijk zijn.

2026幎5月21日

beterdit® からの回答

Bedankt voor je mooie review en dat je opnieuw voor beterdit® hebt gekozen!

Fijn om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert. Natuurlijk kan er weleens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dat netjes op te lossen.

Heel veel draagplezier met je sneakers en bedankt voor het vertrouwen. We zien je graag weer terug! 👟

5぀星のうち5の評䟡

Altijd netjes te woord gestaan en de

Altijd netjes te woord gestaan en de schoenen zijn als omschreven netjes en betrouwbaar adres

2026幎5月9日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je onze communicatie en de staat van de sneakers zo waardeert. We doen ons best om alles zo eerlijk en duidelijk mogelijk te omschrijven.

Helemaal top

Helemaal top, snelle service en verzending. Goed contact en op de hoogte gehouden!

2026幎4月16日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelle verzending en communicatie. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en eerlijke prijzen.

Snelle levering, eerlijke prijzen.
Makkelijk in contact. Je kan merken dat de eigenaren zelf liefhebbers zijn.

2026幎4月7日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat leuk om te lezen dat je merkt dat we zelf liefhebbers zijn. Dat is precies de passie die we in beterdit® proberen uit te dragen.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk.
Goede service.
Zeker een aanrader om hier wat te kopen.
Nogmaals bedankt 😃

2026幎3月28日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat fijn om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo hebt ervaren. Bedankt voor de aanbeveling, dat waarderen we enorm.

5぀星のうち5の評䟡

Was al een tijdje opzoek naar deze air

Was al een tijdje opzoek naar deze air max overal uitverkocht en niet leverbaar,maar beterdit.nl had ze gelukkig wel. Ben er heel blij mee en keurig netjes verpakt.

2026幎3月19日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Wat leuk om te lezen dat je dit paar Air Max eindelijk bij ons hebt kunnen vinden. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de sneakers netjes verpakt zijn aangekomen.

Goeie sneakers

Hele goeie sneakers en snelle verzending. Top!

2026幎3月18日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sneakers en de snelle verzending. Daar doen we het voor!

Via mp schoenen gezien

Via mp schoenen gezien. Kon onderhandelen over de prijs. Volgende dag meteen verzonden en dag erna schoenen in huis. Vriendelijk contact en snelle service

2026幎2月28日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Leuk dat we samen tot een mooie prijs zijn gekomen en dat je de sneakers zo snel in huis had.

5぀星のうち5の評䟡

Schoenen in zeer goede conditie

Schoenen in zeer goede conditie. Vriendelijk en meedenkend. Helemaal top

2026幎2月28日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de staat van de sneakers en onze service. We denken graag met onze klanten mee.

Betrouwbaar

Snelle reactie, deal was snel gesloten. Product snel opgestuurd, netjes ingepakt. Product zoals omschreven. Ik ben super tevreden!!

2026幎2月20日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mooi dat de sneakers precies waren zoals omschreven en dat je tevreden bent over de snelle afhandeling.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Duidelijke communicatie. Kortom prettig zaken doen met beterdit.

2026幎2月17日

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in beterdit®!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, duidelijke communicatie en natuurlijk de sneakers. Daar doen we ons best voor.

BeterDit

BeterDit, ik weet niet hoe ze het doen, maar dit is vlgs mij het 2e of 3e paar dat ik bij ze koop. Super kwaliteit en ze leveren snel. Duidelijke en heldere communicatie. Wanneer ik weer een interessant paar zie.....

2026幎1月27日

beterdit® からの回答

Bedankt voor je mooie review en dat je opnieuw voor beterdit® hebt gekozen!

Wat leuk om te lezen dat je inmiddels al meerdere keren bij ons hebt besteld. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering en onze communicatie.

Heel veel draagplezier en we zien je graag weer terug zodra je een nieuw mooi paar hebt gevonden! 👟

5぀星のうち5の評䟡

Super vriendelijke mensen en goede deal

Super vriendelijke mensen en goede deal gesloten na heel lang zoeken me juiste paartje gevonden in de perfecte staat en prijs en niet te vergeten de service!! Ik beveel BeterDit zeker aan!!

Groetjes,
Rasul

2026幎1月16日

beterdit® からの回答

Bedankt voor je mooie review, Rasul, en het vertrouwen in beterdit®!

Wat leuk om te lezen dat je na lang zoeken eindelijk het juiste paar hebt gevonden. Fijn dat de staat, de prijs én onze service aan je verwachtingen hebben voldaan.

Heel veel draagplezier met je sneakers en bedankt voor de aanbeveling. Graag tot een volgende keer! 👟

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。