Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend. Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen. Super service en 100% betrouwbaar.
企業が回答しました
Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt bet... もっと見る
企業が回答しました
Via marktplaats Beterdit gevonden. Na een kort gesprek, snel het product gevonden op de site. Betalen was zo gepiept en levering was super snel. Ik kan het zeker aan raden!
企業が回答しました
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht. Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor. Ik blijf hier mijn schoenen kopen. Fijn dat er nog zulke bedrijven besta... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij beterdit®! Dé specialist in originele Nike Air Max 1 & 90 sneakers. Elke sneaker wordt zorgvuldig gecontroleerd, professioneel gereinigd en eerlijk gefotografeerd. Dankzij honderden positieve Marktplaats-reviews en een groeiend aantal Trustpilot-beoordelingen kun je met een gerust hart bij beterdit® kopen. Persoonlijke service, kwaliteit en transparantie staan bij ons altijd voorop. beterdit.nl beterdit®
Mauritslaan 93, 8448PM, Heerenveen , オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service! Snelle reactie, snelle verzending. 2 paartjes gekocht voor een mooie prijs en goed verzorgd verpakt.
Ik zou hier zeker weer kopen.

beterdit® からの回答
Ik was aan het zoeken naar nieuwe Nike air Max 90 en toen kwam ik deze site tegen. Echt een aanrader goede prijs en kwaliteit en ze reageren ook heel snel echt top! De schoenen worden zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

beterdit® からの回答
Super snel geholpen duidelijk uitgelegd en komt afspraken na en schappelijk geprijsd koop er snel weer iets!,,,

beterdit® からの回答
Topservice! Bieden een mooie collectie sneakers voor een mooie prijs. Sneakers zijn supernetjes, gereinigd en goed verpakt. Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie

beterdit® からの回答
Hebben ervoor gezorgd dat hij in de middag nog bij DHL kwam met de gok dat hij de dag later voor kerstavond geleverd werden.
En dat gebeurde! Net verpakte nieuwe AM1’s.
Vrouw is er super blij mee, top service en goeie communicatie voor een hele nette prijs!

Helemaal blij met mijn Nike air max 1 van beterdit
In zeer nette staat
Supersnel geleverd!

beterdit® からの回答
fijne communicatie, vriendelijke man. goeie prijs voor de schoenen, zijn in super nette staat. verkoper is zeker een aanrader! zullen hier vaker wat bij kopen.

beterdit® からの回答
Super service voor een nette prijs. Schoenen zijn netjes en schoon en gaaf in de zin van niet kapot of iets dergelijks!

Heyy Topper,
Mooie aanwinst voor mijn collectie😉.Net mijn 2 paartjes nike air max 1 binnen, en ben er zo blij mee !! Nette en vriendelijke communicatie, schoenen precies zoals omschreven..leuke prijzen en super snelle levering. Deze verkoper is echt een aanrader 👌🏽Ik hou jullie in de gaten😁ga zeker nog meer schoenen bij jullie kopen🙌🏽

beterdit® からの回答
Goede en snelle en keurige communicatie. Prima prijs kwaliteitsverhouding ; sneakers zien er heel mooi uit . Zou er zo weer sneakers bestellen !

beterdit® からの回答
Groot aanbod aan verschillende sneakers. Snelle levering, vriendelijk. Top service en kwaliteit aan producten.

beterdit® からの回答
Zojuist een mooi paar air max 1 binnen gekregen. Super snelle verzending en communicatie. Ook onwijs vriendelijk, minstens zo belangrijk! Schoenen waren zoals beschreven in een super nette staat (beter dan ik verwacht had). Ik kom zeker terug!

beterdit® からの回答
Jalal was zeer behulpzaam , fijne communicatie , hij beloofd wat hij zegt , mooi nette schoenen ontvangen , bedankt topper !

beterdit® からの回答
Net mijn nikes ontvangen. Ze zien er supergoed uit en de prijs was ook erg goed. Heel tevreden over. Communicatie was ook super

beterdit® からの回答
zeer nette nike air max 90 gekocht voor een eerlijke prijs.
ik hou jullie in de gaten :)

beterdit® からの回答
Mooi paartje gekocht, zo blij mee !! Nette en vriendelijke communicatie, snelle levering. Deze verkoper is echt een aanrader 👌🏻👍🏻

beterdit® からの回答
Uiterst vriendelijke en heldere communicatie
Snelle verzending
Goede prijs kwaliteit verhouding wat betreft de schoenen.
Een echte aanrader!
Al meerdere top nike paartjes aan mijn collectie toe kunnen voegen vanuit hier.

beterdit® からの回答
Snelle levering en super vette schoenen elke x weer! Zeer vertrouwend!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。