レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg opplevde helt fantastisk varm og god kundeservice da jeg var sÃ¥ uheldig at bestillingen min ble stjÃ¥let fra postkassen der jeg bor. De svarte meg raskt, og var sÃ¥ vennlige og imÞtekommende. Det gj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trygg og dyktig salong! Veldig fornÞyd med besÞket mitt hos Beths, personalet er utrolig profesjonelle, og jeg fÞlte meg godt ivaretatt gjennom hele besÞket mitt! Det er absolutt en salong jeg ville... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

"SamlebÃ¥nd-fÞlelse" under behandlingen, lite fÞlelse av avslapning underveis. Lite kommunikasjon. Resultatet ble helt ok form pÃ¥ bryn, lite farge pÃ¥ vippene, lite farge pÃ¥ bryn (til tross for at det b... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Har vÊrt kunde i mange Ã¥r. Har prÞvd andre salonger, men ingen slÃ¥r Beth's Beauty. Dyktige, oppdaterte og serviceinnstilte ansatte som leverer kvalitet hver gang. Anbefales pÃ¥ det varmeste hvis du Þns... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 矎容甚品店
  3. 化粧品店
  4. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Landets ledende senter for skjÞnnhet, helse og velvÊre. Med mer enn tre tiår i hudpleie og velvÊrebransjen, har vi kompetansen til å finne de beste lÞsningene for deg og din hud. Vi har 6 hudpleiesalonger og 2 medispa i Oslo og BÊrum, i tillegg til vår nettbutikk. Hos oss finner du et bredt spekter av avanserte skjÞnnhetsbehandlinger, fra ansiktsbehandlinger til permanent hårfjerning, massasje, pedikyr og manikyr. Vi tilbyr det nyeste og beste innen produkter og behandlinger, og vi er svÊrt stolte av vårt team på over 100 hÞyt kvalifiserte terapeuter som alltid setter din hudhelse fÞrst. I nettbutikken vår får du tilgang til de samme kvalitetsproduktene vi selger i våre salonger, og vi er her for å gi deg profesjonell hjelp og veiledning - digitalt eller i en av våre flotte salonger.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk varm og hjelpsom kundeservice

Jeg opplevde helt fantastisk varm og god kundeservice da jeg var så uheldig at bestillingen min ble stjålet fra postkassen der jeg bor. De svarte meg raskt, og var så vennlige og imÞtekommende. Det gjÞr meg så takknemlig som kunde å vite at jeg blir tatt vare på når sånt skjer.

2025幎12月18日

Alltid like fornÞyd

Jeg kan ikke få anbefalt Beths Beauty nok! Jeg går til klinikken i Niels Juels gate på Frogner, til Neringa, etter å ha blitt anbefalt henne av en venninne – og siden har jeg aldri sett meg tilbake.

Neringa er uten tvil den flinkeste negledesigneren jeg noen gang har vÊrt hos. Hun er utrolig dyktig, presis og profesjonell. Samtidig er hun så skjÞnn, behagelig og hyggelig å vÊre hos. Hun tar seg alltid god tid, er nÞye i arbeidet sitt og resultatet blir perfekt hver eneste gang.

Anbefales pÃ¥ det varmeste! 🀍

2025幎11月26日

Trygg og dyktig salong!

Trygg og dyktig salong!
Veldig fornÞyd med besÞket mitt hos Beths, personalet er utrolig profesjonelle, og jeg fÞlte meg godt ivaretatt gjennom hele besÞket mitt! Det er absolutt en salong jeg ville anbefalt, dersom man er litt "ny" innenfor beauty, og Þnsker en behandlig tilpasset eget behov! Her får du virkelig god hjelp av et hyggelig personell!

2025幎12月1日

Alltid den beste opplevelsen

Har utfÞrt behandlinger hos de siden 2018, og jeg er alltid like fornÞyd hos BethŽs! Får alltid trygg og god oppfÞlging fra behandler, og jeg vet at de har mine beste interesser. Ville absolutt anbefalt BethŽs på det varmeste til de som vurderer behandlinger.

2025幎11月5日
5぀星のうち2の評䟡

Vipper og bryn

"Samlebånd-fÞlelse" under behandlingen, lite fÞlelse av avslapning underveis. Lite kommunikasjon. Resultatet ble helt ok form på bryn, lite farge på vippene, lite farge på bryn (til tross for at det ble lagt på farge to ganger), men har fått finere resultat og bedre opplevelse andre steder. Går dessverre ikke hit igjen.

2025幎12月9日

Hei Siw.

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi synes det er veldig synd å hÞre at din opplevelse hos oss ikke stod til forventningene. Slik Þnsker vi ikke at det skal vÊre, og vi tar med oss din tilbakemelding videre internt for å sikre at vi blir bedre fremover. Jeg har lagt inn en forespÞrsel om mer informasjon fra deg som du gjerne må fylle ut, eller så kan du sende en e-post til eline@beths.no med din kontaktinformasjon. Vi hadde satt pris på muligheten til å rette opp inntrykket og finne en lÞsning du forhåpentligvis vil bli fornÞyd med.

Med vennlig hilsen BethÂŽs Beauty

Bortkastede penger

Bortkastede penger. Skulle fikse Þyebryn - brynene et farget, ikke formet. Dårlig arbeid.

2025幎12月5日

Beth's Beauty からの回答

Hei Anne. Så synd å hÞre at du ikke er fornÞyd med behandlingen din hos oss. Dette er svÊrt beklagelig, og det Þnsker vi selvfÞlgelig å rette opp i. Avdelingsleder i klinikken du har vÊrt i vil ta kontakt med deg for å avtale nÊrmere.

Mvh BethÂŽs Beauty

Anbefales ikke

Booker time hos valgt behandler, og etter å ha ringt og fått bekreftet at behandlingen utfÞres med Þnsket merke.
MÞter til avtalt time. Blir mÞtt av en annen behandler, som presenterer seg som den som skal utfÞre behandlingen ettersom den andre mÃ¥ jobbe i kassen. FÃ¥r sÃ¥ vite at heller ikke foretrukket merke benyttes, i det Beth’s har byttet merke for Ã¥ spare penger.
Etter å ha forsÞkt å ringe en annen avdeling for å hÞre om de benytter Þnsket produkt, avlyser ansatt så timen fordi det da ikke er tilstrekkelig tid til å gjennomfÞre behandlingen.
Selv om dette burde vÊre helt elementÊrt:
1. Kontakt kunde i forkant og spÞr om det er ok med bytte av behandler, eller om kunden Þnsker å endre timen.
2. Det er ikke greit med feil informasjon vedrÞrende produkt.
3. Det er uakseptabelt å kansellere timen.
4. Hvis bedriften mener å kunne behandle kunder som den Þnsker, må det enten skyldes ekstrem naivitet eller enorm arroganse. Og uansett dårlig lederskap.

2025幎6月28日

Beth's Beauty からの回答

Tusen takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din – og vi vil fÞrst og fremst beklage at besÞket ditt hos oss ikke stod til forventningene.
Vi forstår frustrasjonen din og er helt enige i at situasjonen burde vÊrt håndtert annerledes:
1. Bytte av behandler skal alltid kommuniseres i forkant, og vi beklager at dette ikke ble gjort.
2. Feilinformasjon om produktmerke er selvsagt ikke akseptabelt når det er uttrykt Þnske, eller booket en behandling med et spesifikt merke.
3. Avlysning av behandling på stedet anser vi som svÊrt uheldig.

Vi tar tilbakemeldingen din seriÞst og vil bruke den internt for å sikre bedre rutiner og tydeligere kommunikasjon. Du har helt rett i at dette er ikke er god kundeservice, og vi beklager for din uheldige opplevelse. Vi håper vi kan få muligheten til å rette opp inntrykket ved en senere anledning.

Hvis du Þnsker hadde vi satt pris på om du kunne sendt oss en e-post til eline@beths.no med mer informasjon om når dette skjedde og i hvilken avdeling, slik at vi har mulighet til å ta dette videre.

Med vennlig hilsen‹Beth’s Beauty

En av mine Favoritter!

En av mine Favoritter innen Hudpleie-nettbutikker.
Flott kundeservice og super raskt shipping.
Gode tillbud og flotte merker!

Det eneste som jeg synes kunne vÊrt bedre ville vÊrt Kundeklubben deres.
Du kan samle opp poeng og bruke det i bestillinger: 200 poeng = 1 krone.
Det tar veldig lang tid å samle opp disse poengene og fÞler at summen du får ut av det, ikke strekker seg noe sÊrlig.

⭐Jeg ville mye heller likt å kunne få 20% eller 25% Rabattkuponger en gang i blant isteden.⭐

2024幎7月18日

Beth's Beauty からの回答

Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger, det setter vi stor pris på ❀

Når det kommer til kundeklubben vet vi at det her er rom for forbedringer, og vi er i en prosess hvor vi prÞver å forbedre dette. Tusen takk for gode innspill, de tar vi med oss videre.

Fin nettbutikk

Bestiller ofte produkter fra nettsiden, pent innpakket, ofte en liten gave på kjÞpet. Godt utvalg, anbefales på det varmeste.

2024幎10月12日

Beth's Beauty からの回答

Takk for fine ord og tusen takk for at du velger å handle fra oss ❀

Hudpleie og salg

Jeg valgte Beths besuty fordi de selger de produktene jeg bruker
Hudpleieren behandlet meg med helt andre produkter, som hun anbefalte på det varmeste. ZO
Jeg har Rosacea tåler ikke alt, får utbrudd, sa jeg til henne
Var dum nok til og kjÞpe et sett med disse flotte produktene
Hva skjer : huden brenner, får kviser
Ringer og reklamerer Fot lite fuktighet i kremen, slutt med pads de tÞrker ut , ikke bruk skrubb Hva sitter jeg igjen med . Ingenting Jeg burde fått pengene tilbake
Skammelig at en hudpleier kan anbefale produkter som ikke passer til Rosacea og sensitiv hud

2024幎4月29日

God handel

Veldig god kundeservice. SvÊrt rask levering. Nydelig innpakning, og veldig hyggelig med diverse prÞver på andre produkter. Dessuten god priser/tilbud. Anbefales!

2024幎3月22日

Anbefales ikke

Man må lete lenge for å finne parkering.
Behandlingen jeg hadde bestilt var ikke noe hun Þnsket utfÞre i mitt tilfelle.Og det er jo greit,det er deres jobb å vurdere.MEN,t at det burde opplyses om at man trengte en konsultasjon fÞrst.
Alt jeg fikk ut av det var at jeg måtte betale kroner 500 for konsultasjon som tok noen minutter!
Hadde jeg visst dette,hadde jeg ikke reist 4 timer tur retur for å se om Beths KANSKJE kunne utfÞre behandlingen.

2024幎3月19日

Beth's Beauty からの回答

Beklager at du er skuffet etter ditt besÞk hos oss, og at du ikke fikk tydelig informasjon om konsultasjonen på forhånd.

Det er slik at ikke alle behandlinger er forsvarlig å utfÞre på alle hudtyper og tilstander. Derfor krever vi en konsultasjon på forhånd fÞr visse behandlinger, for å sikre at både du som pasient er ivaretatt, og at det er trygt for oss å gjennomfÞre.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。