Kul bonus att köra, gillar konceptet
Snurrjakten hemsidan listade vÀlkomstbonusen, gillar konceptet på bonusen och den verkar go Àndå
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Spelen lÀgger av mitt under snurren falska manipulerade spel Ànnue ett typiskt svensk kasino som Àr under granskning av svensk spelinspektion pga alla anmÀlningar som kommit in emot dem så håll er borta från bedragarna
DÃ¥lig spelsida.
Dåligt utbud vad gÀller betting (sportspel), kundtjÀnsten svarar i princip aldrig och om dom ens svarar sitter dom och ljuger.
Haft inloggningsproblem sedan jag skapade ett konto hos dom (ca 1 år sedan). Dvs jag kan inte logga in hos dom och detta sker typ var tredje gång oavsett enhet, webblÀsare med mera.
VÀrsta var nÀr jag placerade ett spel på
600 och vann 2060 totalt men dÀr en bugg stÀngde spelet automatiskt och jag inte fick någonting tillbaka.
Ska dock ge dom att man har möjligheten att få gratis spelkrediter vid skapande av konto.
I övrigt Àr detta en usel spelsida som lurar sina kunder och med ett uselt utbud av spel och oddsen Àr likaså dåliga.
StÀnger ner sig under bland annat Champions league omgÃ¥ngar stÃ¥r bara snurrar. âcash outâ funktionen försvinner helt ibland. Pengarna vid vinst kan dröja timmar att komma till konto.
Riktigt usel sida svårt få ut pengar
Ingen svarar på kundtjÀnst
Samma odds som Unibet men Ànnu snabbare på att limitera spelare som går med vinst
Supercasino med en superbonus, inga dolda regler och inte många begrÀnsningar, allt fungerar bra, de kunde bara jobba på enklare navigering och enklare spelsökning ,Betalning sker omedelbar, vilket Àr toppen, jag rekommenderar det.
Do not play here , you will lose impossible hand in casino the delare win so not play
SÀmsta sidan jag har spelat på man vinner första gången man sÀtter in pengar sen e det bÀttre att skicka pengarna till någon som behöver dom spela aldrig dÀr
Håll er borta från vÀrldens mest riggade casinosystem. Urusla bonusar i spelen, jag har sett folk spela tusentals kronor och få 4 kr tillbaka osv. Det Àr en skam att sådant hÀr får förekomma med svensk license. Förbjud skiten NU!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã