Betsie Boutique

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I ordered a red waterproof jacket. The money went out of my account on6th October but it still hasn't arrived. I am going into my bank to report this as a scam,

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 2 dingen besteld oorbellen en een decoratief hondje samen 70 euro kreeg bericht dat het verstuurd was maar niets gekregen ook post nl wist van niets. Mail gestuurd maar niets zeggend antwoor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een ster is zelfs te veel. Op 17 augustus besteld en 3 september ontvangen. Op de site die inmiddels offline is werden handgemaakte beelden van glas en lood aangeboden. Gemaakt door een ouder... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pure oplichterij! Hele mooie website dat er heel aantrekkelijk uit ziet. Aanbiedingen zijn te mooi om waar te kunnen zijn. Hoe dom zijn we geweest dat we in die val zijn gelopen. Aangekocht product... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

I was dumb enough to fall for this

I was dumb enough to fall for this scam, because the last time I bought something in a similar way, it was actually legit. The lamp doesn't look at all like photos, it's plastic. I ordered a cat and it doesn't even have whiskers like the photo shows. Not sure why I didn't even checked Trustpilot. Fail.

2025幎8月28日

Allemaal nep

Allemaal nep. De recensies zeggen al genoeg, ik vertrouwde het al niet en mijn vermoedens waren juist, dat het te mooi is om waar te zijn. Ben blij dat ik eerst op internet verder heb gekeken en bij TrustPilot uit kwam!!!

2025幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

Een van de oudste oplichting trucs

Een van de oudste oplichting trucs. Zelfde fotos zelfs. Als je de tekst al ziet moet er eigenlijk al een lampje gaan branden. Veel mensen kopen via facebook. En daar is niets mis mee. Maar kijk hoe lang bestaat een pagina. En kijk wat ze echt allemaal verkopen. Als ze na jaren stoppen staat de pagina helemaal vol. Bestaat deze niet net. En een betaalde advertentie omdat ze gaan stoppen.... Is ook zeer onwaarschijnlijk. Lees goed de voorwaarden waar het echt vandaan komt..

2025幎8月25日

Goedkope Chinese rommel

Goedkope Chinese rommel. Doen zich voor als winkel in Nederland, maar is rommel uit China. Ik ben er gewoon ingetrapt! Ring maat 60 besteld maar is waarschijnlijk maat 50. Past net om pink. Bovendien ziet het er goedkoop uit. Deze onzin moet stoppen.

2025幎8月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス