Banner for Out at Home

Out at Home レビュヌ 281

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestelde op vrijdag vóór 15u een zwembad uit voorraad. We zijn nu 5 dagen later (-1 feestdag op maandag) en ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen, terwijl leverdatum voorzien was voor gister... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prix trÚs compétitif On me proposait l’ancienne version au double du prix Seul soucis on me propose la piscine en livraison un vendredi ne la voyant pas arriver. J’appelle. On me dit qu’elle viend... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Was voor ons de eerste keer dat we via out at home online producten hebben gekocht. Moet eerlijk zeggen wat een ongeloofelijk goede service. Zodra we onze bestelling hadden geplaatst kregen we via de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor 16;00 uur besteld de dag erna in huis. Komt niet helemaal uit zoals er geadverteerd wordt. ???? In eerste instantie heb ik bovenstaande review geplaatst om 19:00 uur en 3 sterren gegeven.... もっず芋る

䌁業情報

5. アりトドア スポヌツ甚品店
  6. おもちゃ屋

Out at Home に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bij Out at Home vind je uiteenlopende producten die het leven thuis een plezier maken! Van zwembaden, jacuzzi's en toebehoren, tot barbecues en vuurschalen. Snel geleverd in België en Nederland. Onze klantenservice adviseert en helpt je graag per email of de live chat.

Chez Out at Home, vous trouverez une grande variété de produits pour un séjour agréable à la maison ! Piscines, jacuzzis, accessoires, barbecues et braseros. Livraison rapide en Belgique et aux Pays-Bas. Notre service client se fera un plaisir de vous conseiller et de vous aider par e-mail ou chat en direct.

Betaalbaar Buitenplezier Thuis

圓該䌁業による蚘述

Wie zijn wij?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 20 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s.
Kwaliteit en snelheid!
Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, elke levering trachten we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Alle bestellingen worden in ons eigen magazijn meestal binnen een werkdag verzendklaar gemaakt. Kleine pakketten verzenden we met PostNL. Voor grote verzendingen via pallet transport werken we met gespecialiseerde koeriers.

Onze bezorgingsbelofte

Snel thuisbezorgd

Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat we alles in het werk stellen om de bestelling zo snel als mogelijk te leveren.

Postbestellingen (tot 30 kg): Je ontvangt een track & trace code zodra je pakket verzendklaar is gemaakt. Het pakket moet dan nog wel aan PostNL worden overdragen. PostNL bezorgt na ontvangst bij het sorteercentrum meestal binnen 24 uur van maandag t/m zaterdag in België en Nederland.

Speciale koeriersdiensten (meer dan 30 kg): Bestellingen boven de 30 kg worden door een speciale koerier bezorgd. Levering binnen België is vaak al de volgende werkdag. Levering naar Nederland is meestal binnen 2 werkdagen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 251ä»¶

レビュヌを曞く

Prijs/kwaliteit!

Op een dinsdag een INTEX prism 400x200cm opbouwzwembad besteld, drie dagen later al geleverd in een degelijke verpakking. Makkelijke installatie (alleen kunnen opzetten in 45min) en alles zoals beschreven. Zeer tevreden.

2026幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb gemaild met de vraag hoe mijn

Ik heb gemaild met de vraag hoe mijn bestelling te retourneren, maar tot op heden geen reactie.

Beste Jeroen,

Vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen. We hebben uw e-mail echter niet kunnen terugvinden in ons systeem. Berichten die naar service@outathome.com worden gestuurd, beantwoorden wij normaal gesproken altijd.

Wilt u ons nogmaals een bericht sturen met uw ordernummer? Dan helpen wij u graag verder met de retourprocedure.

Bart - Out at Home

Prix trÚs compétitif

Prix trÚs compétitif
On me proposait l’ancienne version au double du prix
Seul soucis on me propose la piscine en livraison un vendredi ne la voyant pas arriver. J’appelle. On me dit qu’elle viendra lundi et elle arrive le samedi matin à 8h alors que personne n’était au domicile disponible. Une solution a dû être trouvée d’urgence

2026幎5月28日

Out at Home からの回答

Merci pour votre retour et pour avoir souligné le prix compétitif.

Nous sommes désolés pour la confusion autour de la date de livraison. Les informations transmises par le transporteur ont manifestement changé en cours de route et nous comprenons que cela ait nécessité une organisation en urgence de votre cÃŽté. Nous allons transmettre votre remarque afin d’améliorer la fiabilité des notifications de livraison.

Nous espérons malgré tout que vous profitez pleinement de votre piscine.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle antwoorden op vragen via mail

Snelle antwoorden op vragen via mail. Telefonisch contact wel niet mogelijk volgens mij. 1 dag vertraging op de levering, dus vrij snelle verzending van de goederen.

Out at Home からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle antwoorden via e-mail en de levering.

Tijdens de zomerdrukte kiezen we er inderdaad voor om onze telefonische bereikbaarheid tijdelijk te beperken, zodat we meer e-mails en chats kunnen verwerken en klanten sneller kunnen helpen. Bedankt voor uw begrip en veel plezier met uw aankoop.

Helemaal Top

Helemaal Top!
Goede service, goede producten aan goede prijzen, snelle levering ondanks de drukte.. Wij zijn tevreden hoor ;)

2026幎5月27日

Out at Home からの回答

Als u tevreden bent dan zijn wij het ook :)

5぀星のうち1の評䟡

Je krijgt geen melding wanneer het

Je krijgt geen melding wanneer het komt. Postbedrijf staat voor de deur en we waren er niet moet je toch een doos van 230 kilo binnen krijgen

Beste Bep,

We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker bij een groot en zwaar pakket van ruim 230 kg. Onze excuses voor het ongemak.

Normaal gesproken ontvangt de ontvanger vooraf een melding van de transporteur met informatie over de levering. We zullen uw feedback ook delen met onze transportpartner, zodat zij hun communicatie verder kunnen verbeteren.

We hopen dat u inmiddels van uw aankoop kunt genieten en wensen u veel plezier met uw zwembad.

Bart - Out at Home

Duidelijke en uitgebreide website

Duidelijke en uitgebreide website, concurrerende prijzen.

Wat er beter kan is dat er een track and trace of een duidelijke melding wanneer de bestelling wordt bezorgd.

Out at Home からの回答

Dank voor uw beoordeling. We zullen uw feedback ook delen met onze transportpartner, zodat zij hun communicatie verder kunnen verbeteren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。