䌁業情報

1. オヌガニック ショップ
  2. 仕出し業者

BETTERBOX に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BETTERBOX leverer smagfulde og bÊredygtige snacks og mÞdeforplejning til små teams og store kontorer i hele Danmark - som enkeltkÞb eller abonnement.

TrÊt af blomster og vingaver?
BETTERBOX sammensÊtter delikate gaveboxe til både virksomheder og private. ForkÊl med en box til teamet, jubilaren, vÊrtinden eller dine nÊrmeste. Vi sender direkte til dÞren og tilfÞjer din personlige hilsen. Vores boxe er fyldt med masser af Þkologi og bÊredygtige produkter nÞje udvalgt ud fra krav til smag, kvalitet og etik. Der kan selvfÞlgelig altid tankes op på enkelte favoritsnacks i webshoppen.

BETTERBOX indgår i mange meningsfulde samarbejder og grÞnne fÊllesskaber. Vores mission er at stÞtte op om ansvarlig fÞdevareproduktion. Med vores boxe Þnsker vi at inspirere og bidrage til et mere ansvarligt forbrug og en sund og bÊredygtig livsstil - både hjemme og i virksomhederne. Det har BETTERBOX gjort siden 2018 drevet af passioneret ildsjÊle. I vores boxe finder du produkter fra bl.a. Cocohagen, Purebites, Gurusnack, Chocolate & Love, Ganefryd, Maymays, Biogan, The Mallows, Raw Halo m.fl.
Hos BETTERBOX får du masser af:
Kvalitet & smag. Økologi. Junkfree. Plantebaseret. Ansvarlighed. Fair. Vegansk. Glutenfri. BÊredygtighed.

Mange glemmer det nok - men hver gang vi svinger kreditkortet, er vi med til at definere morgendagens fÞdevarebranche. Vores boxe er en venlig appel om at bruge din forbrugermagt med omtanke. Tak.

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Very good and diverse snack box

I have subscribed to the monthly large box for my company.
The boxes are filled with great quality and very diverse products. If you're in CPH, the delivery is very fast (1-2 days). Great support from Sarah and the possibility to customize your boxes up to your personal preferences.

2023幎4月12日

Dear Anne-Sophie,

Thanks for your positive review, its highly appreciated. Wonderful to hear that you and your colleagues are enjoying your Office box. What an amazing workplace you have to prioritize junkfree organic treats for its employees. We are happy to spoil you all!

Wish you a wonderful day.

Ovenud tilfreds

Jeg har bestilt boxes fra BetterBox af flere omgange – og jeg har altid vÊret tilfreds med produkterne, som jeg har modtaget. Desuden er leveringen altid virkelig hurtig. Min ordrer er altid blevet behandlet samme dag og modtaget dagen efter. Hermed er anbefalingen givet videre 😊

2021幎10月5日

Hej Regitze.
Tusind tak for din fine anmeldelse - det er meget vÊrdsat. Dejligt at hÞre om dine positive oplevelser med vores boxe, service og levering, og stort tak for at handle hos os igen og igen. Vi elsker at forkÊle med vores boxe, og det er kunder som dig der gÞr ivÊrksÊtteri meningsfuldt, så tak.

(Vi må lige beklage det noget forsinkede svar herinde, der skyldes at vi fÞrst dd. har 'tilegnet' os vores Trustpilot side.)

Ønsker dig en skÞn dag.
// TEAM BETTERBOX

Ideen er god, smagen ikke.

Ideen er god, men smagen er ganske enkelt ikke mig. Man skal måske vÊre veganer for at sÊtte pris på det, for mig smager det bare ikke godt.

2020幎12月19日

KÊre A.
Mange tak for din anmeldelse tilbage i 2020. FÞrst må vi beklage det noget forsinkede svar her på trustpilot, der skyldes at vi fÞrst dd. har 'tilegnet' os vores Trustpilot profil.
Vi er kede af at de snacks du modtog den gang ikke faldt i din smag. Meget er sket siden 2020. Vi får lÞbende nye produkter (dog stadig overvejende plantebaserede snacks) og har kÊmpe fokus på netop den gode smag, så de fleste kan vÊre med. Så vi håber meget at du har lyst til at komme igen.

Ønsker dig en dejlig dag.

Rigtig god kundservice

Utrolig sÞd kundeservice, som hjalp mig med min ordre og hurtigt fandt en lÞsning der passede mine behov.

2020幎12月3日

Hej Josefine.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi meget taknemmelig for.
Beklager det noget sene svar der skyldes at vi fÞrst dd. har tilegnet os vores Trustpilot side.
Vi håber at vi må forkÊle dig igen en anden gang.

Ønsker dig en skÞn dag.
// TEAM BETTERBOX

Har vÊret meget tilfreds kunde hos

Har vÊret meget tilfreds kunde hos Betterbox i 1 år.
Alt har fungeret perfekt, gode varer, god kundeservice.
Kan varmt anbefale dem, til sunde anderledes snacks og selvforkÊlelse.

2020幎7月9日

KÊre Pernille.
Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Dejligt at hÞre at du har haft en positiv oplevelse med vores snacks og service som fast abonnent på vores boxe. Tak for at stÞtte op om vores koncept.
(Beklager det noget forsinkede svar herinde, der skyldes at vi fÞrst dd. har tilegnet os vores Trustpilot profil.)

Du Þnskes en dejlig dag.

Godt koncept og god service

Godt koncept og god service

Har nu i ca. Et år abonneret på betterbox og der har nÊsten ikke vÊret nogle problemer.
Det eneste der har vÊret var at jeg betalte fragt i ca. 6 mdr. Grundet en systemfejl, da jeg havde bestilt noget andet sammen med mit fÞrste kÞb.
Da jeg så gjorde dem opmÊrksomme på det returnerede de mine penge for fragten. Dertil, da jeg skulle på sommerferie, annullede de min sommerordre, selvom jeg var alt for sent på den, som en undskyldning for ulejligheden.

Varene er altid fint indpakket og ofte med bonus ting i.

Dertil synes jeg det var rigtig fint med den håndskrevne julehilsen, det gÞr det mere personlig og er god service.

GlÊdelig jul

2019幎12月7日

KÊre LÊrke.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en positiv oplevelse med vores boxe og service.
Beklager vores forsinkede svar herinde, der skyldes at vi fÞrst d.d. har 'tilegnet' os vores Trustpilot side. Meget er sket siden 2019 og vi håber at vi må forkÊle dig en anden gang.

Du Þnskes en skÞn dag.
// TEAM BETTERBOX

Min tålmodighed med BetterBox er nu

Min tålmodighed med BetterBox er nu helt slut, og jeg har bedt dem annullere ordren og returnere mine penge.
Efter en anmelde med kun 1 stjerne fik jeg endelig besked om at varerne er afsendt.
Pengene trak firmaet fra min konto sidste tirsdag. I går fik jeg så besked om at varerne er afsendt.
Tracking nummeret viser imidlertid at varen endnu ikke er afsendt.

2018幎11月13日

KÊre Lone.
FÞrst og fremmest mÃ¥ vi beklage et meget forsinket svar pÃ¥ din anmeldelse herinde, der skyldes at vi fÞrst d.d. har ’tilegnet’ os vores Trustpilot side. Vi er meget kede af den uheldige oplevelse du havde tilbage i 2018. Jeg kan dog heldigvis se at vi sidelÞbende havde mail dialog, undskyldte og at du fik alle pengene refunderet. Meget er sket siden 2018 og vi hÃ¥ber at du har lyst til at komme igen.

Ønsker dig en dejlig dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。