企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

groepstraject

ik heb deelgenomen aan het groepstraject waarin ik super veel heb geleerd over mijn cyclus, het luisteren naar mijn lichaam, de juiste voeding en het leren grenzen aan geven. samen met een community van 10 andere dames heb ik hele leervolle 6 weken gehad.
priscilla weet waar ze het over heeft en overhandigd betrouwbare informatie. dankjewel voor de goede hulp en support!!!

2025年9月6日

Een nieuwe ik

Ik heb better byu leren kennen van de socials en na de kennismaking voelde het al gelijk goed en vertrouwd.
Ik had zelf iemand nodig die een oogje op me hield en me net even de juiste richting kon op sturen en daar verdiend Priscilla zeker alles credits voor, want dit heeft ze meer dan uitstekend gedaan. Daarom zal ik haar zeker aanraden bij iedereen die er in zijn eigen leven er even niet uitkomt.

2024年5月1日
5つ星のうち4の評価

Ik voelde me heel welkom met mijn…

Ik voelde me heel welkom met mijn klachten. Ik had 15 mei een emb test laten doen en al na 02 weken was de uitslag binnen. Ook het door bespreken daarvan was heel fijn en duidelijk. Echt een aanrader als je met vage klachten loopt.

2024年5月30日

Better BYU からの回答

Dankjewel voor je positieve review Surya! Blij te horen dat je je welkom voelde en dat de EMB-test snel en duidelijk voor jou is geweest. Het is mijn missie om iedereen met onverklaarbare klachten zo goed mogelijk te helpen.
Fijn te horen dat je het als een aanrader beschouwt.

Als je nog verdere vragen hebt of als ik je ergens anders mee kan helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Super professioneel geholpen bij Priscilla

Ik heb een EMB test bij Priscilla gedaan. Ik werd super professioneel geholpen en er werd echt de tijd voor mij genomen. Ik stond versteld van hoeveel dingen er uit de uitslag van de EMB test kwamen. Alles viel eigenlijk op zijn plek. Sinds de test heb ik gedaan wat Priscilla zei dat ik moest doen en ik voel me een stuk beter.

2024年1月9日

Better BYU からの回答

Dankjewel voor deze positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de EMB-test en de begeleiding die je hebt ontvangen. Het is mijn doel om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en ik ben blij dat de resultaten van de test je zoveel duidelijkheid hebben gegeven.

Ik ben ook heel blij dat je je nu een stuk beter voelt sinds je de adviezen hebt opgevolgd. Dat is precies waar ik het voor doe!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, weet dan dat je altijd bij mij terecht kunt.

5つ星のうち5の評価

Door Better BYU ben ik er eindelijk…

Door Better BYU ben ik er eindelijk achtergekomen waarom ik mij nooit helemaal gezond voelde. Ik heb een intolerantie voor lactose en gluten en tekorten aan bepaalde vitamines. Doordat Priscilla mij zo goed heeft geholpen en alles perfect heeft uitgelegd weet ik nu precies wat ik moet doen om mij goed te voelen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen en vond het contact erg fijn. Zeker een aanrader!

2024年1月24日

Better BYU からの回答

Dankjewel voor je review! Het doet me ontzettend goed om te horen dat je nu eindelijk weet waar je klachten vandaan komen. Het ontdekken van je intoleranties voor lactose en gluten en het identificeren van vitamine tekorten is een belangrijke stap naar een betere gezondheid.

Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat je de uitleg duidelijk en nuttig vond. Het is super om te horen dat je je nu goed voelt en tevreden bent met de begeleiding die je hebt ontvangen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, weet dat je altijd bij mij terecht kunt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。