企業情報

3. 瞑想講師
  4. 心理学者
  5. 女性パーソナル トレーナー

当該企業による記述

Mijn naam is Angelique de Groot, als je denkt dat dit zomaar een Vitaliteit Sessie/training is heb jij het Mis! Wat Ik laat je ervaren is zelf erkenning, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Wetend wat er in de basis er ECHT toe doet, iedere dag groeien. De Beste Versie van jezelf, Wie wil je zijn en wat wil je ervoor Doen! Het is niet voor iedereen weggelegd, je moet het wel doen.Vrij van oude patronen en opgelegde conditioneringen. Wat het je oplevert? Vrijheid op gebied van gezondheid, Mentaal en financieel vlak. De Neurowetenschap is veruit vooruitlopend, feiten zijn al bekent, structuur en regelmaat zorgt voor een heldere strategie die weinig energie kost. Meer doen met weinig middelen. Stel gerust je vragen daar ben ik voor.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik ben 1 jaar geleden gestart bij…

Ik ben 1 jaar geleden gestart bij Angelique met het traject quantum vitaal leiderschap 12 maanden. Voor mij persoonlijk een hele drempel die ik over moest om deze stap te zetten. Het botste met mijn ego, te trots enz. Echter zat ik zowel zakelijk als privé helemaal vast. Ik kon geen keuzes maken en kwam hier niet meer alleen uit!

Angelique heeft mij teruggebracht naar mijzelf en me elke keer weer de spiegel voorgehouden. Vaak met het los maken van emoties, maar ook met humor. Het belangrijkste Angelique was er altijd voor me, zodat ik op tijd weer bewust kon worden gemaakt van de situatie en reactie.

Toen ik één jaar geleden starten had ik echt nooit verwacht, dat het mogelijk was waar ik nu sta. De laatste weken waren het heftigst“ de keuzes die ik moest maken, de gewoontes die ik los moest laten”

Ik ben nu helemaal een andere ik. Ik voel me vrij, enorme last van mijn schouders en het mooiste mijn relatie is liefdevoller, leuker en uitdagender dan al die jaren daarvoor. Spanningen hebben plaatsgemaakt voor vlinders van liefde en geluk. Terwijl mijn angst één jaar geleden bij het kiezen voor mezelf juist was om alles te verliezen.

Bedankt Angelique

2022年9月7日
SoulCentre ロゴ

SoulCentre からの回答

Dank je wel, Mark
Het is een reis geweest vol beleving, inzichten en keuzes maken wat jij als persoon in je biologie bent. los van de maatschappelijke eisen en de opvoed eisen, waarbij je nu doorhebt hoe het voor je werkt.
jezelf daarin blijven herhalen wat jij wilt los van de eisen, stap voor stap doorkrijgen wat er precies bedoeld word met : wat ik wil!
Dank je wel je bent voor mij een inspiratie, te blijven volgen van mijn innerlijke drive. Mensen het inzicht geven waaraan zij van zichzelf of de omgeving moeten voldoen, wat in schrijdt is met hun biologische systeem.
Het aanleren van breinkennis, het is iedere dag goed genoeg.
vlieg iedere dag op jouw stroming en je zult geluk ervaren.

Dank Mark.

5つ星のうち4の評価

Investeer in jezelf

Eind januari met het half jaar coachingstraject begonnen bij Angelique. De eerste contact momenten voelde goed. Ik voelde me bij Angelique op mijn gemak maar wist ook dat zij duidelijk was in haar communicatie op een manier die mij aan het werk en denken zou zetten. In plaats van mij de antwoorden te geven, stelt zij juist vragen om mijn eigen antwoorden te vinden
Ik had in mijn leven een punt bereikt dat ik een aantal stappen wilde zetten zowel zakelijk als persoonlijk om de vicieuze cirkel te gaan doorbreken van oude valkuilen, en gewoontes te doorbreken. Zakelijk gaat het erg voorspoedig en daar is een volgende stap nodig om het werk leuk en aangenaam te houden maar wel met meer verdiensten.
Persoonlijk moet ik gaan loslaten en de vrijheid geven om mijzelf te durven zijn. Het gevoel van ja wat zullen de mensen zeggen en zo behoort het toch te gaan die niet meer in mijn weg laten zitten. ik ben uniek en maak mijn keuzes omdat het goed voelt om dat zo te doen.
Langzaam geeft mij dat nu de rust dat mijn gevoel goed is, dat het juist goed is om uniek te zijn en de dingen te doen die mijn eigen pad versterken.
Het zijn de ideeën en opdrachten die Angelique mij laat doen die mij bewust maken van wat ik doe, doorvoelen stilstaan bij mijn gevoel. Vooral de tip om dat op te schrijven wat ik voel of wil bereiken en er op gaan staan waardoor je echt letterlijk stilstaat bij dat gegeven.
Er zijn zeker momenten in de afgelopen maanden dat ik dacht dit gaat niet werken of wat een werk moet ik verzetten, gaat dit ooit "goed" komen.
En als ik dan een momentje pak om Angelique hier deelgenoot van te maken met een berichtje dan is ze daar om me te helpen de gedachtes te ordenen en weer een stap vooruit te gaan.
En dat maakt dit traject van coachen zo bijzonder, ik heb echt het gevoel dat ik het zelf doe en aan moet gaan, maar dat ik met de kernsessies telkens wordt getriggerd anders te kunnen denken en dat het korte lijntje tussendoor een veilig gevoel geven dat er iemand is die je wil bijstaan in de mooie, soms dieptepunten de hoogtepunten, en de vragen.
Mensen echt ga dit aan als je in je leven het moment hebt bereikt waarin je je zelf wil (her)vinden en waarin je de volgende stappen durft aan te gaan om jouw gelukkige leven te gaan leiden💚 Investeer in je zelf!

2022年5月20日
5つ星のうち5の評価

Vol verwachting en zonder eigenlijk…

Vol verwachting en zonder eigenlijk echt te weten waarom en wat er ging komen gestart bij Angelique. Het voelde goed … weet je wat zo tof is, het is en was ook goed, voelde goed. Meer dan dat! Een mooie persoonlijke op maat ontdekkingsreis. Een reis die puur, eerlijk en ook soms best spannend en confronterend was. En zo de moeite waard. Angelique gaf richting en haar kennis en ook kunde. Niet te vergeten ook haar echtheid, humor. Elke dag even contact en waardoor ik de focus kon blijven houden. Stap voor stap meer verdieping en ook weer terugkijken naar wat we al gedaan hadden. Zo bijzonder om dan oh jee momenten te krijgen, toeval bestaat niet…..

2022年2月5日
SoulCentre ロゴ

SoulCentre からの回答

Super dank je wel, het traject met jou is wonderlijk geweest, enorm trots ben ik op je, dat jij je zo mooi hebt ontplooit en je doelen hebt behaald.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。