Had een probleem met de recorder. Gaf telkens piepjes ten koste van de nachtrust. Uitgebreid met Rogier gesproken. Niet alleen probleem opgelost maar tevens diverse instellingen nagelopen. Dat zijn er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Er was een probleempje met een van mijn camera's (al 5 jaar in bedrijf) en contact opgenomen met Bascom en het probleem is opgelost, na het toezenden van div. onderdelen. Altijd vriendelijk te woord... ãã£ãšèŠã
Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje... ãã£ãšèŠã
Ik heb vanaf 2019 Bascomapparatuur. Ben zeer tevreden over de set. Zeer tevreden over de service. Ze presteren in een zeer korte tijd te reageren op vragen. Klantgericht dat zijn alle medewerkers va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geweldige geholpen, snel en super
Geweldige geholpen,camera was iets vertraagd en in samenwerking met de juiste uitleg super opgelost.
Snelle en acurate helpdesk dus zeer tevreden.bedankt
een nieuw soort storing met betrekkingâŠ
een nieuw soort storing met betrekking tot starlink snel een oplossing ontvangen omdat starlink absoluut niet stabiel werkt bracht een extra router de oplossing
Snel en vakkundig geholpen
Snel en vakkundig geholpen met een probleem wat ik had met het camerasysteem.
Goede rustige en prettige begeleidingâŠ
Goede rustige en prettige begeleiding naar de oplossing van een storing die ik had!
**** voor Rogier!ð

Bascom ããã®åç
Top bedrijf, zowel telefonich als mail!
Rogier heeft goed geluisterd naar mijn probleem.
En binnen notime ook opgelost.
Adapter binnen 1 werkdag binnen!
Toppers, ik raad iedereen aan om bij hun je beveliging Camara's te kopen!
Gr
Uitstekende, deskundige service.
Er wordt goed geluisterd naar wat het probleem is. Vervolgens wordt adequaat en met kennis doorgegeven wat de mogelijke oplossing kan zijn. Men gaat door tot de oorzaak is gevonden en verholpen. Uitstekende service!
Ik had een storing in t systeem en ditâŠ
Ik had een storing in t systeem en dit is snel opgelost ð
supersnelle service, TOP !
supersnelle service, gewoon een mens aan de telefoon dat is uniek !! geen dom computer kies programma. TOP !

correct snel
Storing op camera systeem.
Zeer goed en proversonëel geholpen op afstand.
De medewerkers zijn vriendelijk
De medewerkers zijn vriendelijk, geduldig en rusten niet voor ze een oplossing gevonden hebben.
Kwalitatief goede producten
Kwalitatief goede producten. Prima service ondersteuning ook al is het systeem iets ouder.
Snel en efficient geholpen
Heb de camera set gedeeltelijk in 2017 aangeschaft en sindsdien werkt het systeem praktisch probleemloos. Deze week contact opgenomen omdat een van de camera's op regelmatige tijden uitvalt. Mail gestuurd naar helpdesk en kreeg zelfde dag een reactie. Gevraagd werd of ik even wilde bellen met de inloggegevens zodat het systeem even uitgelezen kon worden. Ben uitgebreid geholpen en waarschijnlijk is de camera niet goed meer.
Super product en goede service.
Op de eerste plaats zijn het kwalitatief heel goede cameraâs. Ze werken draadloos gecodeerd via het elektronisch netwerk, geen gedoe met wifi enzovoort dus veilig, in combinatie met een goede recorder. De service is ook super. Snel antwoord bij problemen met bijvoorbeeld instellingen. Indien nodig helpen ze op afstand. Kortom super bedrijf en dito product.

Super bedrijf
Probleem met de camera telefonisch opgelost. Door vriendelijke meneer
Zeer deskundig personeel goed en snelâŠ
Zeer deskundig personeel goed en snel geholpen
Altijd uiterst vriendelijk enâŠ
Altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam!
Er wordt snel gereageerd en geregeldâŠ
Er wordt snel gereageerd en geregeld waardoor je snel geholpen bent. Goede service heet dat. Top!
Stuurde een mailtje over het nachtzichtâŠ
Stuurde een mailtje over het nachtzicht van de camera werd onmiddellijk op gereageerd en de instellingen van de camera voor me aangepast
Super goede service
Voorbeeldige klantenservice
Korte communicatielijnen bij calamiteiten. Geen slappe excuses maar oplossingen bij onverhoopte problemen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ