Beyond Breath レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pernille er fantastisk til at guide og motivere breathwork. Jeg har aldrig prÞvet noget lignende. Musikken, stemningen, rummet, den guidende stemme opnÃ¥r noget helt magisk og efterfÞlgende er man helt... もっず芋る

Luksus Saunagus! 😍 Wauw, det var virkelig lÊkkert! Endelig fik jeg taget mig sammen til min allerfÞrste saunagus, og det var fantastisk! SÃ¥ fedt at sidde i den varme sauna med udsigt over vandet me... もっず芋る

Vild oplevelse! Tak for en vild morgen oplevelse Pernille! Som fÞrste gangs sÞgende ind i meditationens og Ã¥ndedragsverden mÃ¥ jeg bare ligge mig fladt ned og sige, at det var sgu en ret vild oplev... もっず芋る

䌁業情報

1. 仲介サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Beyond Breath tilbyder jeg sessions i Breathwork & Meditation, samt Saunagus og Koldtvandsterapi. Breathwork er det mest powerfulde vÊrktÞj jeg kender til, som hurtigst kan få stress ud af kroppen, blot 10 minutters dybe vejrtrÊkninger kan gÞre et liv til forskel. Meditation får dig ud af myldertankerne og tilbage i et roligere mindset. Saunagus i kombination med dyp i det kolde vand, skubber til eventuelle begrÊnset overbevisninger og gÞr dig til en stÊrkere version af dig selv. I hverdage kan du finde mig om morgenen i Shamballa Room for Breathwork & Meditation og hos Winter Island på Kalvebodbrygge for Saunagus og koldt vand. GlÊder mig til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

TrÊk vejret dybere – mÊrk dig selv helt ind i sjÊlen 💗

At deltage i Pernilles breathwork-sessioner hos Beyond Breath er en af de stÞrste gaver, jeg giver mig selv – og uden tvivl den bedste mÃ¥de at starte min morgen pÃ¥. Hendes rolige og nÊrvÊrende energi skaber et trygt rum, hvor man kan give slip, trÊkke vejret dybt og virkelig mÊrke sig selv.

Hver session er som en lille rejse, hvor jeg går fra hovedet ned i kroppen og får skabt en dybere forbindelse til mig selv. Pernille guider med så meget omsorg og visdom, at man ikke kan andet end at overgive sig og nyde processen. Jeg fÞler mig altid mere let, klar og oplÞftet bagefter.

Hvis du har brug for at finde ro, slippe stress eller bare mÊrke dig selv pÃ¥ et dybere plan, sÃ¥ kan jeg ikke anbefale Beyond Breath nok. Tak, Pernille, for at skabe dette magiske rum – jeg glÊder mig altid til nÊste gang 💗✚

2025幎1月17日

Woow en oplevelse

Woow en fantastisk ud af kroppen oplevelse.
Kan varmt anbefale "Breathwork & Meditation" guidet med dygtighed, nÊrvÊr, autenticitet og varme af Pernille Lotus i de smukkeste omgivelser.

Jeg kommer helt sikkert igen.

2025幎2月17日

So Grateful <3

I am from Vancouver, BC, Canada visiting Copenhagen regularly and in the process of moving here permanently. I have had the pleasure of attending a couple of Pernille's breath work classes so far, and was blown away by my experiences. Most recently I had overcome a bit of trepidation I previously had about letting go fully into the experience, and had a release like I have never felt. I attribute my ability to let go to the safe and loving environment and energy that Pernille creates in her beautiful space. She is clearly passionate about what she does and what she gives to people, in the way of an experience that is full of safety, love and nurturing. I am grateful to have found Beyond Breath and look forward to continuing in this beautiful practice with Pernille and her community.

2025幎1月13日
自発的なレビュヌ

Glemte tid og sted - for en stund

Efter en ekstrem hård periode både arbejdsmÊssigt og privat med fuld fart over feltet, kun eksisterende i hovedet og absolut ikke i kroppen - fik jeg at vide af flere forskellige lÊger, at de fysiske skavanker jeg dÞjede med, skyldtes at jeg ikke trak vejret ordentligt. Så hvad mere nÊrliggende var det at kaste sig ud i en Breathwork session - selvom jeg umiddelbart tÊnkte det var lidt halv spirituelt. Men når selv lÊgerne anbefaler det, må der jo vÊre noget om det.
Jeg gik ind til min fÞrste session med et meget Ã¥bent mindset og fÞlte mig, i et rum fyldt med andre breathworkere, stadig meget set og imÞdekommet. Pernille er utrolig nÊrvÊrende og man glemmer alt om tid og sted nÃ¥r man fÞrst bevÊger sig ind i Shamballah Space til den mest skÞnne meditative musik toppet med lyden af Pernilles meget blide stemme som guider dig hele vejen igennem. Selvom kroppen gÃ¥r igennem en stÞrre process i lÞbet af den time sessionen varer fÞlte jeg mig hele tiden meget tryg i Pernilles hÊnder - Jeg elsker dig - Jeg har dig. Og det fÞlte jeg i den grad hun havde og har allerede vÊret afsted igen til min 2. Time. Jeg vil fÞlge det op med Breathwork hjemme ogsÃ¥ - men skal helt sikkert give mig selv den iltmaske i ny og nÊ for at sikre at jeg husker at trÊkke vejret ordentligt nÃ¥r livet gÃ¥r allermest stÊrkt. Tak for dig Pernille ❀🙏🏻

2025幎1月3日

Fantastisk

Fantastisk, ganske enkelt. Alle burde prÞve det! FÞrste oplevelse med breathwork, det bliver bestemt ikke den sidste!

2024幎12月2日

En transformerende 1-1 breathwork-session med Pernille Lotus

En ny relation og situation kaldte på, at jeg skulle finde tilbage til min indre ro og centering. Derfor valgte jeg at tage en 1-1 breathwork session med Pernille Lotus fra Beyond Breath, og det var en utrolig transformerende oplevelse. Pernille formår med sin varme og dygtighed at skabe et trygt og stÞttende rum, hvor man kan dykke dybt ned i sine fÞlelser og arbejde med det, der fylder.

Efter sessionen fÞlte jeg mig stÊrkere og mere centreret, end jeg har gjort lÊnge. Hendes vejledning og evne til at guide igennem breathwork-processen hjalp mig med at finde ro og balance igen. Jeg mÊrkede og observerede en tydelig forskel i min hverdag efter denne session.

Hvis du står overfor udfordringer, der krÊver, at du kommer mere i kontakt med dig selv og finder ro, kan jeg på det varmeste anbefale Pernille Lotus. Hendes indsigt og nÊrvÊr gÞr en stor forskel.

2024幎9月17日

Breathwork og meditation

Jeg var i sÞndags til min fÞrste session med Breathwork og meditation og sikke en vild oplevelse, jeg har meget svÊrt ved helt at sÊtte ord på oplevelsen andet end det var en fantastisk oplevelse i de skÞnneste rammer med kÊrlig guiding hele vejen igennem, af Pernille.
Jeg havde den skÞnneste fÞlelse i min krop efterfÞlgende og fÞlte mig fyldt op af skÞn energi. Jeg skal helt klart give mig selv den oplevelse igen🙏🏻

2024幎9月15日

Min fÞrste Breathwork i dag

Min fÞrste Breathwork i dag, kÊrligt guided af Pernille

Faktisk har jeg svÊrt ved at finde de helt rette ord men jeg fÞlte mig i de bedste rammer! Om det var det fysiske rum, musikken eller lyden af Pernilles stemme ved jeg ikke, nok en kombi.
Uanset kom jeg under sessionen et sted hen, hvor jeg ikke havde vÊret lÊnge og det fyldte mig med den stÞrste taknemmelighed. Det var en fantastisk oplevelse, jeg tror pÃ¥ det og glÊder mig til nÊste gang 🙏🏻

2024幎8月30日

Var til Gus igår hos Pernille

Var til Gus igår hos Pernille. Var ikke forberedt på den indre reaktion det satte igang. Det var en vild oplevelse og jeg skal med sikkerhed tilbage for at “arbejde videre” med alt det der dukkede op i mit tankemylder. Pernille var virkelig god til at guide hele seancen🙏🏻 tak 🙏🏻Morten

2024幎8月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret til bÃ¥de saunagus og

Jeg har vÊret til både saunagus og breathwork med Pernille. Jeg har også prÞvet andre steder, og det står fuldstÊndig uden sammenligning hvilket unikt rum Pernille formår at skabe med sin passion og dedikation. Hun er dygtigt og kompetent, og formår at guide til at skubbe grÊnser på en måde jeg ikke har turde fÞr, og arbejde med sig selv i fuldstÊndig trygge rammer. Ingen tvivl om at det er nogle af de dybeste oplevelser jeg endnu har haft, samtidig med at jeg i også min hverdag kan bruge hendes redskaber til at manÞvrere i karriere og privatliv med et nyt og sundere fokus.
KÊmpe anbefaling af Pernille, og et stort tak.

2024幎8月9日
自発的なレビュヌ

Wow en forlÞsende og smuk oplevelse

Wow hvor var det en forlÞsende og smuk oplevelse. Virkelig behageligt og imÞdekommende rum. Pernille satte scenen pÃ¥ den mest imÞdekommende og kÊrlige mÃ¥de og med retning, fakta og visdom i orden. Jeg har prÞvet Breathwork en del gange fÞr, men denne var uden tvivl den bedste oplevelse jeg har haft. Jeg blev forlÞst bÃ¥de i hjerte og krop (og mine spÊndinger i nakken forsvandt pÃ¥ magisk vis!) og fik pÃ¥ en meget blid og flydende mÃ¥de Ã¥bnet op til et dybere lag. Det var et lille breakthrough, og jeg er spÊndt pÃ¥ at komme tilbage efter mere :) Tusind tusind tak Pernille 🙏🏌🙏🏌🌟❀

2024幎8月2日

SkÞn session med breath work hos Pernille Lotus i Shamballa, Kbh K

Pernille er en dygtig og empatisk breath workvejleder, som formÃ¥r at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfÊre, hvor man kan give slip og fordybe sig - og finde ‘hjem’ til sig selv igen i hverdagen. Pernille guider enkelt, prÊcist, autentisk og er nÊrvÊrende under hele sessionen.

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale breath work hos Pernille til alle, der Þnsker at investere i deres velvÊre og personlige udvikling. Tusind tak Pernille 🀍

2024幎7月29日

Beyond Breath is lifechanging

I have been going to Beyond Breath for two months, every week, and it has been a life-changing experience where I have discovered myself in new ways. It has given me the strength to make big life changes. I will forever be grateful for what Pernille and Beyond Breath have given me.

2024幎6月24日