God service, fantastisk med en opfÞlgning, fantastisk vejledning og tid til at forklare på samtlige spÞrgsmål. Der er også mulighed for en samtale mere hvis man fortsat er i tvivl om noget.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Line har gjort et rigtig godt stykke arbejde for os. Vi har fÃ¥et styr pÃ¥ alle vigtige dokumenter for en familie med dine, mine og vores bÞrn. Det giver en stor afklaring og ro i maven. Hun fÃ¥r vores... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et rÃ¥dgivning ifbm. udarbejdelse af fremtidsfuldmagter, testamente og bÞrnetestamenter. Line formÃ¥ede at skabe en tryg proces, hvor vi fik talt tingene grundigt igennem, sÃ¥ vi var helt med p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Line fra Familie Jura har vÊret en KÃMPE stjerne for os! Vi er et par med en meget travl hverdag som har brugt over et Ã¥r(!!!) pÃ¥ at fÃ¥ nosset os sammen til at fÃ¥ underskrevet, revideret og genl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Familiejura er en lille rÃ¥dgivningsvirksomhed med speciale i familiearveret. Vi udarbejder juridiske dokumenter sÃ¥som testamenter, fuldmagter, Êgtepagter mv. Ãnsker du personlig rÃ¥dgivning, sÃ¥ kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service og vejledning
Det var en rigtig dejlig samtale viâŠ
Det var en rigtig dejlig samtale vi havde via pc...det blev forklaret så man forstod det..kan helt klart anbefale jer til andre.
Grundig og professionel gennemgang afâŠ
Grundig og professionel gennemgang af de relevante dokumenter. Det gav en tryghed og en god mavefornemmelse at vide, at dokumenterne nu er i orden
Line har gjort et rigtig godt stykkeâŠ
Line har gjort et rigtig godt stykke arbejde for os. Vi har fået styr på alle vigtige dokumenter for en familie med dine, mine og vores bÞrn. Det giver en stor afklaring og ro i maven.
Hun får vores varmeste anbefalinger.
Min kÊreste/forlovet
Min kÊreste/forlovet, så et tilbud på facebook om at Familiejura ville hjÊlpe gratis hvis man havde brug for hjÊlp til testamentet og hvad man ellers havde brug for hjÊlp til. vi slå til og mÞdte Line (online). Bedste beslutning ever. Men selvom vi ikke mÞdtes personlig har hun ikke andet end vist os forståelse og ville guide os igennem alt. vi kan på ingen måde sÊtte noget negativet. da vi er blevet båret igennem alt og om det var et lille spÞrgsmål fÞlte man sig ikke dum og fik en god forklaring, så man ikke misforstå noget og fÞlt sig respekteret. vi har den dag i dag fået hjÊlp til testamente- fuldmagt-Êgtepagt og står det meget mere sikret i fremtiden... og det kan vi takke Line for..
Line var god til at forklare ved atâŠ
Line var god til at forklare ved at give eksempler Vi fik lavet både et testamente og to fremtids testamenter så stor anbefaling herfra
Linda og kenneth
5 stjerner og kÊmpe anbefaling!!!
Line fra Familie Jura har vÊret en KÃMPE stjerne for os!
Vi er et par med en meget travl hverdag som har brugt over et år(!!!) på at få nosset os sammen til at få underskrevet, revideret og genlÊst forskellige dokumenter fÞr vi var i mål.
Line har vÊret der som stÞtte og hjÊlp HELE vejen, uden brok eller ballade over hvor langsomme vi var (På trods af det havde vÊret fuldt forståeligt)
Dokumenterne er udfÊrdiget virkelig professionelt og alt er kÞrt fuldstÊndigt efter en snor igennem hende!
Skal du have lavet juridiske dokumenter som testamente el. lign. sÃ¥ tag fat i Line, i FÃ
R simpelthen ikke bedre service!
Super proces hos Familiejura
Super forlÞb hos Familiejura! Processen var overskuelig og vi fik gennemgået dokumenterne meget tilfredsstillende.
Havde vi spÞrgsmål eller andet, så var det nemt at komme i kontakt med Familiejura.
De får min stÞrste anbefaling.
Professionel og forstÃ¥elig juridiskâŠ
Professionel og forståelig juridisk rådgivning. Vi var meget glade for vores forlÞb hos Line, hun kender virkelig sit område og er god til at forklare det så alle kan fÞlge med.
5 stjerner her fra!
God og dygtig jurist
God og dygtig jurist .
Lyttede til vores behov, tålmodig og med hendes viden kom frem til hvad der var det rette for os.
Det kom bag på os, hvor dårligt vi var stillet inden .
Stor anbefaling herfra
Altid klar til at hjÊlpe
Fik god respons på spÞrgsmål. Altid behagelig at snakke med .
Vi fik hjÊlp til det vi havde brug for
Vi havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi havde en rigtig god oplevelse med Line fra Familiejura. Hun var god til at forklare alt pÃ¥ et sprog, som vi kunne forstÃ¥ og forholde os til. SÃ¥ vi siger mange tak for hjÊlpen ð
Gennemarbejdet rådgivning
Line er sÞd og venlig. Hun er god til at forklare det juridiske og komme med eksempler, så det bliver forståeligt. Vi har fÞlt os tryg gennem hele forlÞbet og vil klart vende tilbage til Line, hvis vi senere får brug for rådgivning.
Behagelig fleksibel og kompetent vejledning i Familejura
Vi stod i en situation hvor vi som par og familie gerne ville sikre hinanden og vores bÞrn bedst muligt. Line fra familiejura var enormt behagelig, fleksibel og kompetent hele vejen igennem. Vi kom i mål med 2 fremtidsfuldmagter, bÞrnetestamente og testamente. Det hele til en meget rimelig og gennemsigtig pris.
Kun gode anbefalinger af Line og Familiejura herfra.
Profesionelt
Super sÞd og grundig. Tager sig tid til at forklare og guide.
Stor anbefaling herfra.
Det var en hel fornÞjelse at laveâŠ
Det var en hel fornÞjelse at lave testamente.
God rÃ¥dgivning i et sprog der er til at forstÃ¥ð Line er fantastisk tÃ¥lmodig og arbejder med humor i det tÞrre og kedelige, fÃ¥r en til at fÞle sig helt almindelig, selvom jeg godt kunne fÞle at det var dumme spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ var Line klar med svar, tÃ¥lmodighed og forstÃ¥else.
Det var bare super
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹