Jeronimo Martins Polska S.A. レビュー 383

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... もっと見る

5つ星のうち1の評価

UWAGA UWAGA Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do skl... もっと見る

5つ星のうち2の評価

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zamość

Zamość
Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny
Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem zatrudnienia. Jak dwie osoby może obsłużyć cały sklep klientów. Był czas że się poprawili, obecnie znowu stają najgorszym marketem.
Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu.

2026年6月2日
5つ星のうち5の評価

Upadek Biedronki w Świnoujściu pezy ul.NowokrasiborskiejMieszkam w Świnoujściu ,od wielu lat…

Mieszkam w Świnoujściu ,od wielu lat robię zakupy w mojej Biedronce w Świnoujściu przy ul .Nowokrasiborskiej.Od pewnegi czasu dzieje się tu bardzo żle .Pułki sklepowe są puste , cały sklep załadowany jest nierozpakowanymi paletami , jest brudno ponieważ ludzie samodzielnie wyciągają towary z palet aye rizrywają się lyb rozlewają się .W sklepie są tylko kierownicy brakuje obsługi kasowej i ludzi do wykładania towaru.Biedronka jest przy granicy przyjeżdżaja tu setki Niemieckich gości i z niedowieżaniem patrzą na ten upadek .Uważam że Moja Biedroneczka powinna być zamknięta na czas walki o jej życie ,przykro patrzeć na jej upadek .Pracownicy mówią że do jej upadku przyczynił się jakiś regionalny kierownik .Proszę o intrrwencję.

2026年5月28日

UWAGA UWAGA

UWAGA UWAGA
Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do sklepow Biedronka jak niechcecie byc oszukani przez te nie uczciwe triki marketingowe,jakosc, gramatura produktow i nawet bedac przy kasie nie zwroca Ci pieniedzy jak Cie PERFIDNIE osukaja.

2026年5月23日

Brud ,smród ,art.spoż.przeteminowane…

Brud ,smród ,art.spoż.przeteminowane ,kasy samoobsługowe wiecznie się zawieszają panie kasjerki aroganckie przy zwróceniu uwagi pani mi pokazała gdzie moje miejsce ,zostawiłam towar i paragon za zwrot opakowań i wyszłam . Tak jest w Sulęcinie . Zostałam wyleczona z zakupów w waszym sklepie .

2026年5月26日
5つ星のうち2の評価

Od jakiegoś czasu

Od jakiegoś czasu, niestety ale nie da się jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrągłym pojemniku. Ale te z tacki, nie mają praktycznie sera, jak również ziemniaki są żółte i rozgotowane jak dla świń..... jakość spadła przynajmniej o 120%

2026年5月21日
5つ星のうち1の評価

Już trzeci raz w ciągu około miesiąca…

Już trzeci raz w ciągu około miesiąca przyniosłam z Biedronki zakupy, które musiałam wyrzucić do śmieci. Najpierw to były polskie ogórki gruntowe z ok.20 zł za kg - zepsuły się w lodówce już następnego dnia. Potem kupiłam zrolowane bambusowe podkładki na stół. Po rozpakowaniu dwie z czterech okazały się dziurawe. Parę dni temu kupiłam drogie pomidory malinowe paczkowane po pół kg.Też do wyrzucenia: jakieś mutanty - twarde,żylaste, jak z gumy, bez smaku i prawie pozbawione gniazd nasiennych i soku. Tylko tak dalej, a stracicie Państwo klientów!

2026年5月8日
5つ星のうち1の評価

Dziś chciałem zrobić zakupy za prawie…

Dziś chciałem zrobić zakupy za prawie 40zl. Chciałem zapłacić gotówką i banknot wynosił 100zl. Pani w kasie powiedziała że nie ma wydać. Rozumiem gdybym miał 200 lub 500 jakiś cyrk że w kasach przepraszam kasie bo tylko jedna była czynna i w takiej sieci nie umieć zadbać o gotówkę w kasie.... Jakieś cyrki. Biedronka w Zielonej Górze przy ul. Fabrycznej nie polecam. Nie tylko jeśli chodzi o wydawanie i obsługę kasy ale też brak świeżego pieczywa... Koszmar tylko stracony czas

2026年5月6日

Ratowanie Planety

Jesteście w aplikacji ratującej jedzenie. Nie dość, że można przyoszczędzić to jeszcze pomóc Planecie. Mieszkam na co dzień w Niemczech, ale będąc w Polsce jesteście moją ulubioną opcją na zakupy spożywcze.

2026年5月4日

Roślinny cmentarz

Nie mam nic do towaru, ale te rośliny przy wejściu wysuszone, ugotowane w słońcu to straszny widok. Odstraszają już od samego początku. Skoro nie ma się komu zająć nimi to po co są w sprzedaży, zajmują niepotrzebnie miejsce. Szkoda tych roślin, szkoda czyjeś pracy kto je sądził i o nie dbał. Porażka dla właściciela Biedronki.

2026年4月24日

Paradoksalnie

Paradoksalnie - oceniłam dobrze sieć sklepów Biedronka mimo, iż coraz częściej dostrzegam nieprawidłowości w funkcjonowaniu poszczególnych placówek.
Personel - zaabsorbowany niezbyt profesjonalnym podejściem do klienta (zalotne uśmiechy, próba nadrabiania braku kompetencji rozmową na niskim poziomie) - świadomie lub nieświadomie oszukuje klientów.
Brak precyzji, roztargnienie, stres... Być może to jest głównym powodem błędnego skanowania cen, pomyłkami w wydawaniu reszty gotówki, błędami w rachunkach...?
Szkoda, gdyż to taki przyjazny, rodzinny sklepik osiedlowy.
Personel (szczególnie płci żeńskiej) powinien opanować umiejętność koncentracji na wykonywanej pracy , gdyż sztukę uwodzenia klientów płci męskiej i oszukiwanie w naliczaniu rachunków mają dosyć opanowaną...Lecz to umiejętność wręcz pożądana w zupełnie innej profesji...?
Życzę powodzenia w kontynuowaniu działalności gospodarczej, ponieważ Biedronka to sieć fajnych sklepów.
Pozdrawiam
Osoba dokonująca częstych zakupów w Biedronce.

2026年4月23日

Wieczny bałagan z cenami

Wieczny bałagan z cenami. Za to nie odpowiada (góra )tylko obsługa sklepu. Nie cierpię robić tam zakupów. Nigdy nie wiadomo co ile kosztuje. Omijam ten sklep szerokim łukiem,nawet kiedy są tak zwane promocje. Ocena zero. Pozdrawiam personel wszystkich Biedronek w Polsce

2026年3月31日

Sklep Biedronka przy osiedlu…franciszkanskim panewniki

Sklep Biedronka przy osiedlu franciszkańskim Katowice/Panewniki
Nie można o nic poprosić ekspedientki, relacja klient to krzyk beszczelne odżywki zastępca kierownika nie do przyjęcia , podchodzi do klienta z pogardą wręcz beszczela , głośne wyrażanie opinii wobec klienta kwitując że ekspedientka może mówić co chce i robić co chce. Oczywiście nie wszystkie , ale większość!!! Pracuje w handlu 32 lata i w życiu bym tak nie traktowała klientów to jest wręcz nie do przyjęcia. Tak dzieje się tam codziennie, może gdyby miały kontrolę szefostwa zrozumiałyby wstyd mi za takie pracownice

2026年4月11日
5つ星のうち1の評価

Ordynarna obsługa i podejście do…

Ordynarna obsługa i podejście do klienta na Bażnyskich w Toruniu. Ochrona i obsługa sklepu po przypadkowym zbiciu małego piwa robi bardzo duży problem i każe płacić 3zl. Takie rzeczy się zdarzają i może takie zachowanie było normą w PRLu za czasów ich młodości, ale nie w 2026 roku. Kompletny brak szacunku do klienta.

2026年4月4日

jedna gwiazdka to za dużo

jedna gwiazdka to za dużo
zaczynając od tego że jest za mało pracowników powinno być dwa razy tyle wszechobecny bałagan, bardzo często towar stoi a cena jest od czegoś innego i najgorsze na środku alejki stojące palety z towarem że nie da się przejść nie mówiąc o tym że nie ma dostępu do towaru, taki stan trwa już od kilku lat i nikt z tym nic nie robi gdzie jest dyrektor regionalny?

2026年3月31日

レビューの対象になっている企業の方へ