レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

W dniu 14.05.2026 r. poprosiłem o zaprzestanie wysyłania wiadomości SMS, jednak moja prośba została zignorowana. Mimo zgłoszenia nadal otrzymuję niechciane wiadomości, co uwaÅŒam za bardzo uciÄ…ÅŒliwe i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UWAGA UWAGA Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do skl... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Od jakiegoś czasu, niestety ale nie da się jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrągłym pojemniku. Ale te z tacki, nie mają praktycznie sera, jak równieÅŒ ziemniaki są Ōółte i... もっず芋る

1.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super Obsługa

W dniu wczorajszym w Zgierzu, na ul. Okólnej obsługiwała mnie na kasie przemiła blondynka ( pani z Ukrainy ). Nigdy w ÅŒyciu w Biedronce nie spotkałam się z tak miłą obsługą. Pani była uśmiechnięta, zagaiła rozmową, podawała towar delikatny do ręki. Byłam pozytywnie zaskoczona poziomek obsługi. W ogóle sklep jest czysty, niezagracony paletami, prawidłowo obcenowany. Oby tak dalej, bo póki co sklep jest nowy.

2025幎3月17日
5぀星のうち1の評䟡

Wprowadzanie w błąd klienta.

15.03.2025 Sklep Biedronka, uwaga, nie dajcie się nabrać! Od kiedy kalafiory szprzedaje się na wagę?! Jak ÅŒyje długa na tym świecie, kalafior, brokol miał cena za sztukę. A tutaj niespodzianka. Kalafior 20,00/ sztukę. Okazało się przy kasie. Kiedy. Hcialm zwrócić, nie ma zwrotów warzyw!!!!!! Pr,wd chwilą kupiony towar. Sprawa musi się zainteresowac instytut do spraw ochrony konsumenta. Skandal! Å»e człowiek człowiekowi robi takie rzeczy! Smutna konstatacja. Sklep na Os. Kolorowym Kraków.

2025幎3月15日

Wprowadzanie w błąd klienta

Promka na masło mleczna dolina 200g przy zakupie 3 szt. W gazetce za 4,75 tylko 15.03.25r. a w gazetce internetowej ÅŒe ta promka od 13-14.03.2025r. zakupiłam 13 marca (podałam nr tel) i policzyło normalna cenę. W sklepie pani pokazałam co jest w internecie w ich gazetce a co na wydrukowanych gazetkach. Pani oznajmiła ÅŒe nic z tym nie zrobimy ona nie wie dlaczego tak jest. Oszustwo i wprowadzanie klienta w błąd.

2025幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Biedronka to najgorszy sklep na świecie!

Biedronka to najgorszy sklep na świecie. Chorzów ul. Floriańska to tam czasami chodziłam do sklepu. Syf, brud i nie miła obsługa! Na tyle niemiła, ÅŒe człowiek bał się o cokolwiek zapytać. Ekspedientki ciągle mają pretensje o wszystko!
Ponadto sklep kłamie! Przykład - kawa Nescafe ( rozpuszczalna) niby taka promocja! 30%taniej!! Cena przy tej promocji to 36,99 (albo 37,99 coś takiego...) tylko, ÅŒe w normalnej cenie ta kawa w sklepie kosztuje tak czy owak poniÅŒej 30 zł!!! Po cholerę to kłamstwo!!! Liczę na to, ÅŒe jakoś inny sklep się u nas otworzy i ci wszyscy ludzie, którzy są zmuszeni chodzić do Biedronki w końcu z niej zrezygnują

2025幎3月8日

Pomówienie

Pomówienie, zniesławienie. W poniedziałek 03.03 zostałem zatrzymany przez ochroniarza i oskarÅŒony o oszustwo (niezalogowana płatność karta na kasie samoobsługowej dwa dni wcześniej). Została wezwana policja, która stwierdziła brak znamion wykroczenia. Sprawa w toku.

2025幎3月3日

BIEDRONKA HOME LEVEL AMATEUR

Zamawiam towar i opłacam 27.02. informacja o czasie realizacji do 3 dni roboczych...minął czas...dzwonię zorientować się co z moim zamówieniem...ktoś w końcu odnajduje i informuje, ÅŒe jest ono realizowane...mało tego nawet dostaję emaila z numerem zamówienia, potwierdzeniem jaki towar zamówiłem i ÅŒe został opłacony do jakiego punktu zostanie dostarczony...a następnie niespodzianka...dostaję emaila...o anulowaniu zamówienia z "przyczyn technicznych"...jakoby wystąpił jeden z poniÅŒszych błędów popełnionych podczas wypełniania formularza:
nieprawidłowy kod pocztowy
nieprawidłowy numer budynku/mieszkania
błędny adres e-mail...
a wszystkie były prawidłowe w otrzymanym wcześniej emailu od Biedronka Home...
Pracownik infolinii informuje mnie, ÅŒe jeÅŒeli nadal chcę zamówiony towar mogę sobie ponownie zamówić...oczywiście cena juÅŒ jest nie 77,90x2szt=155,80 a 159,00..za szt. czyli de facto 318,00.
Takiej amatorszczyzny nie wiedziałem jeszcze nigdy wcześniej...nie pozdrawiam JM.

2025幎2月27日

dziś kupiłem najdroÅŒszą kawę Nescafe

dziś kupiłem najdroÅŒszą kawę Nescafe. Nie zwróciłem uwagi. Moja wina. Zobaczyłem promocję na kawę -20%.
Przy kasie cena 36złotych z groszami.
normalnie kosztuje 26-27zł. w Źabce góra 30.
Ładna promocja na oszukiwaniu klientów.
Życzę powodzenia.

2025幎3月3日

Po prostu dramat w Biedronce

Po prostu dramat w Biedronce po prostu bałagan wszędzie stoją palety z rzeczami nie to z chipsami to z jakimiś napojami i w ogóle bałagan totalny nie da się przechodzić z wózki po prostu się zahaczają o siebie ceny z paragonu nie zgadzają się z cenami które są pod danym produktem
Opiszę ten sklep w dwóch słowach burdel i chamstwo

2025幎2月28日

Biedronka w Suwałkach na Sikorskiego dramat

Biedronka w Suwałkach na Sikorskiego dramat. Organizacja w sklepie tragedia przeterminowane produkty na półkach, brak miejsca ÅŒeby się w ogóle poruszać do tego ekspedientki z towarem na środku alejki i do tego bezczelne i wolgarne i oby mało tego było to na kasach to samo. Dwa słowa Chamstwo i buractwo !!!

2025幎2月20日
5぀星のうち2の評䟡

pracownicy

pracowników w kasach nie ma, tłum ludzi przy kasach kasa 3 zamknieta pol godziny stania w kolejce, durne reklamy szczególnie ta: ide ide do biedronki ide 💩💩

2025幎2月20日

Problem z BOK

Od ponad miesiąca nie mogę się doprosić o rozwiązanie sprawy z nie działającą kartą podarunkowa. BOK odpowiada na maile z prędkością Ōółwia, dzwonić do nich to wogole nie ma sensu bo konsultanci nie mogą nic zrobić. Ostatnio usłyszałem przez telefon, ÅŒe ludzie odpowiadający na maile mają 14 dni roboczych na odpowiedź na wiadomość , co w praktyce wygląda tak, ÅŒe jeśli ich odpowiedź nie rozwiÄ…ÅŒe Twojego problemu i wyślesz wiadomość zwrotną, to czekasz kolejne 14 dni!! Å»ART a nie powaÅŒna firma

2025幎2月15日

Biedronka Tłuszcz

Biedronka Tłuszcz, napisałem maila w sprawie ekspresu w odpowiedzi dostałem to cytuje ( Z przykrością informujemy, ÅŒe w związku z duÅŒym zainteresowaniem klientów naszą ofertą, a takÅŒe z duŌą skalą działalności aktualnie nie przekazujemy informacji na temat dostępności produktów w danym sklepie. Dostępność produktów promocyjnych jest ograniczona. W przypadku braku dostępności w sklepie, zapraszamy do weryfikacji dostępności w innych sklepach naszej sieci.)

2025幎2月14日

Biedronka częstochowa

Biedronka częstochowa, ul sabinowska
Najgorszy sklep ! nie dość ,ÅŒe na sklepie jest syf ,kiła i burdel to alejki zastawione paletami, przepisów PPOÅ» nie przestrzgaja to jeszcze zatrudniaja ameby umysłowe co pownny najwyzej rowy kopac a nie pracowac jako "kierownik sklepu" pracownicy są chamcy , raŌąco niekompetentni, wmawiają klientowi nieprawdziwe rzeczy. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Powinno być minus gwiazdek bo jedna to zdecydowanie za duzo !!!

2025幎2月12日

Suwałki

Suwałki, ul. Noniewicza.
Robię zakupy w tej biedronce, bo po prostu mieszkam najbliÅŒej tego sklepu. Nigdy nie jest idealnie, najczęściej palety i tzw. standy utrudniają przejście j dostanie się do półek. Jednak tego dnia pewna Pani z obsługi dała taki popis kultury, ÅŒe zdecydowałam się napisać tą opinię. Pani niewysoka, krótko ścięta blondynka. Tylko jedna kasa tradycyjną była otwarta, Pani pracująca na tym stanowisku podobno nie widziała kolejki sięgającej aÅŒ do końca pierwszej alejki (kawy, herbaty). Kiedy w końcu zaczęła dzwonić po pomoc, po kilku dzwonach przyszła opisana juÅŒ niewysoka pani głośno komentując, ÅŒe jest wzywana i po co skoro 'nie ma kolejki' i 'ona ma co robic'. Komentarze tego typu trwały ok 2 minuty. Kiedy juÅŒ Pani otworzyła kasę i zobaczyła jak mało osób do niej podeszło- po takiej zachęcie, to raczej nie dziwne- znowu, odchodząc ze stanowiska, komentowała, ÅŒe bez sensu było w ogóle przychodzić, bo 'taka kolejka wymyślona na siłę ' i znowu 'ona ma co robić '. MoÅŒna by pomyśleć, ÅŒe miala zły dzień. Jednak kilka dni później byłam świadkiem jak po raz kolejny odpysknela klientce, ÅŒe nie pomoÅŒe, bo idzie do domu. Owszem, czas wolny, to prywatna sprawa. Ale była ubrana w taki sposób, ÅŒe i ja uznałam, ÅŒe jest w pracy. I moÅŒna normalnie powiedzieć do człowieka, ÅŒeby zwrócił się do kogoś innego. Potem (z ciekawosci) zwracałam uwagę na tą panią. Często zachowuje się jakby była w pracy z karę, a kienci jej przeszkadzają.
Pozdrawiam i ÅŒyczę lepszego humoru.

2025幎1月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ