Bezorgd was prima, er waren twee glazen stuk, een mail met foto's gestuurd, kreeg gelijk een mail terug, dat ze 2 nieuwe glazen zouden sturen. Ontvangen en deze keer niks stuk.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ich war sehr zufrieden mit der Bestellung und der schnellen Lieferung. Sehr gutes Angebot im Shop und alles sehr gut verpackt gesendet, tadellos prima.
Ik had diverse bierglazen besteld voor vaderdag. Twee glazen kwamen gebroken aan. Heb dit gemeld en een dag later ontving ik twee nieuwe glazen, op tijd voor vaderdag! Dank voor de enorm klantvriend... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bierfan.nl is opgericht in 2023 en richt zich op verschillende bierliefhebbers vanuit Europa. De webshop houd zich bezig met de verkoop van bier gerelateerde artikelen, denk aan Bierglazen en accessoires. Wij als bierfan.nl zijn onderdeel van het bedrijf AJB Webgroep. Dit is een organisatie die zich ontwikkeld en exploiteert via websites en platforms in eigen beheer in verschillende branches. De AJB Webgroep is opgericht in 2019 en is een kleine organisatie. Wij opereren vanuit ons kantoor in Almelo en zijn vooral actief in Nederland, België, Oostenrijk en Frankrijk. Omdat wij een kleine organisatie zijn kunnen we snel schakelen. Onze klanten worden dus zeer snel geholpen.
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Bezorgd was prima
Prima Shop, sehr empfehlenswert
Fijne en goede service
Fijne en goede service, initieel een glas kapot gegaan bij verzending en deze is netjes opnieuw gestuurd zonder extra kosten
Keurig verpakt en ondanks breuk netjes…
Keurig verpakt en ondanks breuk netjes afgehandeld.
prima service!
Het was een bijzondere ervaring met bierfan. In eerste instantie liepen er wat dingetjes mis met de bestelling , maar na een telefoontje werd alles perfect opgelost. Geen keuzemenu, geen achterdocht, maar een keurige meneer aan de telefoon die me met een prachtig Twents accent te woord stond en inmiddels zijn de bestelde glazen geleverd.
ik zocht de beste optie voor een…
ik zocht de beste optie voor een bierglas van Triple Karmeliet en kwam uit bij Bierfan. Redelijke prijs, en snelle en veilige bezorging.
Het werd netjes optijd geleverd en de…
Het werd netjes optijd geleverd en de glazen waren wel iets te groot maar dat was mijn schuld niet goed opgelet naar de inhoud van de glazen
Nou omdat het perfect was ingepakt en…
Nou omdat het perfect was ingepakt en het superfijne glazen zijn.
De bestelde bierglazen werden goed…
De bestelde bierglazen werden goed beschermd thuisbezorgd binnen 2 werkdagen.
Alle glazen waren keurig ingepakt en…
Alle glazen waren keurig ingepakt en zijn heel aangekomen.
Snelle en behulpzame acties genomen op…
Snelle en behulpzame acties genomen op mijn vraag voor een spoedlevering.
Alle type glazen tijdig in huis.
Goede klantvriendelijke service
Dank voor de enorm klantvriendelijke reactie en actie.
Helemaal blij.
Mooie website met goede keuze. Producten snel geleverd en uitstekend verpakt. Daar word je blij van.
Ik had 4 bierglazen besteld, deze werden alle 4 gebroken bezorgt, na contact met bierfan nieuwe glazen gekregen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。