Bezorgd was prima, er waren twee glazen stuk, een mail met foto's gestuurd, kreeg gelijk een mail terug, dat ze 2 nieuwe glazen zouden sturen. Ontvangen en deze keer niks stuk.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het was een bijzondere ervaring met bierfan. In eerste instantie liepen er wat dingetjes mis met de bestelling , maar na een telefoontje werd alles perfect opgelost. Geen keuzemenu, geen achterdocht,... ãã£ãšèŠã
Ich war sehr zufrieden mit der Bestellung und der schnellen Lieferung. Sehr gutes Angebot im Shop und alles sehr gut verpackt gesendet, tadellos prima.
Ik had diverse bierglazen besteld voor vaderdag. Twee glazen kwamen gebroken aan. Heb dit gemeld en een dag later ontving ik twee nieuwe glazen, op tijd voor vaderdag! Dank voor de enorm klantvriend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bierfan.nl is opgericht in 2023 en richt zich op verschillende bierliefhebbers vanuit Europa. De webshop houd zich bezig met de verkoop van bier gerelateerde artikelen, denk aan Bierglazen en accessoires. Wij als bierfan.nl zijn onderdeel van het bedrijf AJB Webgroep. Dit is een organisatie die zich ontwikkeld en exploiteert via websites en platforms in eigen beheer in verschillende branches. De AJB Webgroep is opgericht in 2019 en is een kleine organisatie. Wij opereren vanuit ons kantoor in Almelo en zijn vooral actief in Nederland, België, Oostenrijk en Frankrijk. Omdat wij een kleine organisatie zijn kunnen we snel schakelen. Onze klanten worden dus zeer snel geholpen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verrassend goed ingepakt. Alles heel aangekomen
De bierglazen zijn super drinkt heelâŠ
De bierglazen zijn super drinkt heel mooi ðð»
Mooie glazen
Normaal hoort er een originele doos omâŠ
Normaal hoort er een originele doos om het glas; maar deze ontbrak. Alleen beschermpapier en een verzenddoos. Had er wel wat meer van verwacht eigenlijk.
Heel goed verzonden!
Spannend om glazen te laten verzenden, maar alles was goed ingepakt en heel aangekomen.
Eindelijk weer onze favoriete bierglazen voor een hele redelijke prijs.
Goede levering
Ik had 2 glazen besteld kwamen netjes veilig in gepakt binnen. Allebei nog helemaal heel en snelle levering. Ik ben tevreden
Keurig verlpakt ensnel geleverd
Hele mooie prijzen/glazen
Hele mooie prijzen/glazen. Bestelling super snel verwerkt en hele goede verpakking. Ook aan de telefoon uitermate vriendelijk en correct.
Supersnelle en correcte reactie
Supersnelle reactie op een fout in de levering en eveneens een supersnelle en correcte levering van de juiste artikelen. Had niet beter gekund
schnelle und kompetente Abwicklung
Drie bierglazen
Drie bierglazen bestelt die in eerste niet op voorraad waren, maar nog wel op de website stonden.
Werd hierover netjes geïnformeerd en de glazen twee weken later netjes verpakt ontvangen.
Prima aftersales
Prima aftersales. 2 producten beschadigd ontvangen. Dezelfde dag nog opgelost.
Prima service en geduld voor de klant
Zeer tevreden.
Het produkt en de verzending zijn prima.Ook leuk een extra glas voor dezelfde prijs.Prima!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã