レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ingen tydlig information om nya returvillkor i samband med reaprodukter. Man kan vÀlja att returnera i butik nÀr man registrerar sin vara online. NÀr du kommer till butik fÃ¥r du info att man inte all... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BIKBOK: Bryne M44 Servicen var dÃ¥rlig fordi de ansatte manglet initiativ og engasjement, og ikke brukte kommunikasjon eller kroppssprÃ¥k for Ã¥ gjÞre kunden trygg og velkommen. Kunden kan fÞle seg ignor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde med Click & Collect och min order var klar pÃ¥ ca 50 minuter. Har lÀst flera recensioner om otrevligt bemötande i butiker, sÃ¥ vill passa pÃ¥ att lyfta butiken i BorlÀnge (Kupolen) dÀr jag blev... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde click and collect först men ordern blev avbruten nÀsta dag. BestÀllde dÃ¥ pÃ¥ nÀtet eftersom jag verkligen ville ha tröjan och paketet kom pÃ¥ 1 dag vilket Àr superbra men dÃ¥ har tröjan en... もっず芋る

1.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

BIKBOK

BIKBOK: Bryne M44 Servicen var dårlig fordi de ansatte manglet initiativ og engasjement, og ikke brukte kommunikasjon eller kroppsspråk for å gjÞre kunden trygg og velkommen. Kunden kan fÞle seg ignorert eller uviktig.

2026幎1月20日

Nya returvillkor

Ingen tydlig information om nya returvillkor i samband med reaprodukter. Man kan vÀlja att returnera i butik nÀr man registrerar sin vara online. NÀr du kommer till butik får du info att man inte alls lÀngre kan returnera reaprodukter i butik lÀngre. Det borde inte ens gå att vÀlja returnera i butik online då. Körde dit i onödan och får sen Àndå betala för att skicka tillbaka varan. Bad om en fri retur till följd av denna dåliga systemuppbyggnad och missledande information men fick nej till svar. Hoppas dom Àndrar detta så fler inte blir lurade.

2025幎12月6日

Supertrevlig personal i BorlÀnge 🙌

BestÀllde med Click & Collect och min order var klar på ca 50 minuter. Har lÀst flera recensioner om otrevligt bemötande i butiker, så vill passa på att lyfta butiken i BorlÀnge (Kupolen) dÀr jag blev otroligt vÀl bemött. Jag var dessutom lite "krånglig" som direkt ville byta storlek på en av varorna, men det var enbart glada miner och superbra service <3

2024幎11月13日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en click and collect

BestÀllde en click and collect, 2,5 timme senare så var den fortfarande inte packad. Gick sjÀlv in i butiken och fick köpa mina varor. Tjejen i kassan sÀger att hon ska annullera den. 2 timmar senare så får jag mail om att min order finns att hÀmta ut. Kontaktar då kundtjÀnst som ska fixa detta. 7 dagar senare och fortfarande inga pengar tillbaka. Ringer då kundtjÀnst och får höra att han inte alls avbrutit den som jag bett om, så nu ska jag behöva vÀnta 7-9 arbetsdagar från och med idag på att få mina pengar tillbaka för att personal varken i butiken eller på kundtjÀnst kan göra sitt jobb. Otroligt drygt bemötande i samtalet också. Noll respekt för kunder

2024幎6月7日

Pissdålig kundtjÀnst, flÀckiga klÀder

PissdÃ¥lig kundtjÀnst, köpte byxor som satt bra i butik men nÀr jag kom hem mÀrkte jag att dom var för lÃ¥nga. Har ingen möjlighet att ta mig tillbaka till butik inom 30 dagar sÃ¥ skickade till kundtjÀnst för att se om det fanns nÃ¥got att göra. KundtjÀnsten svarade, men de lÀste nog inte frÃ¥gan sÃ¥ jag formulerade om den och fick exakt samma jÀtte dÃ¥liga svar tillbaka. 3 gÃ¥nger trots att jag formulerat mig olika och TYDLIGT varje gÃ¥ng. UpptÀckte Àven tvÃ¥ flÀckar pÃ¥ plagget. NÀr jag Ã¥kt 3 timmar för att enbart lÀmna tillbaka dem flÀckiga byxorna hade den butiken jag kom till stÀngt, utan nÃ¥gon som helst information pÃ¥ webben. JÀtte synd att man mÃ¥ste ge dem en stjÀrna för det förtjÀnar dom verkligen inte. Hoppas hela företaget gÃ¥r i konkurs. Mvh trogen handlare sen flera Ã¥r 🥎🀮

2024幎4月4日

SÀmst

Jag bestÀllde click and collect först men ordern blev avbruten nÀsta dag. BestÀllde då på nÀtet eftersom jag verkligen ville ha tröjan och paketet kom på 1 dag vilket Àr superbra men då har tröjan en flÀck på sig. Tycker det Àr oseriöst att skicka ut flÀckiga tröjor. AnvÀnde Àven en rabattkod eftersom det var mitt första köp från bik bok och skickar jag tillbaka så kommer jag Àndå inte kunna anvÀnda koden igen.

2024幎4月30日

Rekommenderar

Har helt bytt åsikt om Bikbok, var tidigare vÀldigt besviken. Nu Àr de snabba, smidiga och trevliga. Senaste tillfÀllena jag handlat online eller i butik har de överraskat positivt. Smidigt med klarna och bra villkor för leverans.

2023幎12月26日

OTREVLIGASTE JAG VART MED OM

Jag skulle göra en retur, hon i kassa Àr extremt otrevlig och svarar kort med en otrevlig ton, hon sÀger att jag ska visa henne respekt men har en otrevlig ton redan från början, slutar med att jag bara får pengar för ett av plaggen jag lÀmnat tillbaks och dessutom i kontant fast att jag sagt att jag vill ha på kort. Dit får jag aldrig in igen! Tuna park Eskilstuna, en tjej i mörkt hår

2023幎12月10日

customer Experience 0 and weak arguments. poor people

I am shocked by the lack of professionalism of the Helsinki Forum point and their sales assistants (as well as the complete ignorance regarding fabrics). Shirt purchased on Friday (three days ago) and paid almost 40 euros. Taking it out this morning, my daughter sprayed a drop of perfume on it and it melted like paper. now the shirt has a part that has lost thickness and is completely ruined, after being in our hands for a minute. The shop assistant told me that she would replace it initially then her colleague said that it wasn't possible and that I should try washing the shirt as the problem would probably be solved. I felt cheated as it is clear that the shirt is ruined not through my fault but due to the poor quality of the materials. I was also told to come back tomorrow (why should I spend my time to come back if I’m here now?!) and when I refused they said they would contact the manager which in my opinion didn't happen because a manager wouldn't have resolved the situation in such a poor way without even wanting to talk to me. I was told that I sprayed the perfume too closely and that it was my fault that the shirt was ruined but that's not true, it's their shirt that is of terrible quality. I want to be reimbursed for the money I spent on a tissue and will never buy even a hair clip from them again. I was not listened to and my experience as a customer is disastrous, all this to deny me a replacement/refund which costs them nothing. They really acted like poor people and I didn't expect it. They lost a customer and I won't be the only one because I will also spread the news on Google, where they are local guides. Rating below ZERO: ZERO quality, zero professionalism (they didn't even know what to say about the ruined fabric, they don’t clearly know the argoment) ZERO empathia. I expect to be contacted by trustpilot or Google

2023幎12月5日

Bikbok VÀllingby, Jag Àr medlem i Bikbok

Jag Àr medlem i Bkbok
för andra gånger genom 3år får jag återköp med rea varor och får godokvitto på en vanlig kvitto som avfÀrgar efter en månad
Det upplevde jag i VÀllingby Bikbok butiken
före gången har varit två år sedan som bikbok i VÀllingby accepterade inte min godokvitto på 500kr
nu hÀr gången 249kr syns beloppet men del godokvitto nummer avfÀrgat
NÀr ville de ge mig den godokvitton först har jag sagt att Bikbok kvitto avfÀrgar fort sÀljare sa jag vet
har frågat registerar du min godekvitto på din datasystem jag Àr medlem du kan göra der för att om avfÀrgat då har ni på datan sÀljare sagt tyvÀrr vi kan inte registerar godekvitton (allt man köper i BikBok registeras på deras system för medlemar utan bara godokvitto) frågade kan du ger mig ett kort istÀllet med belopet 249kr som godokvitto hon sa nej vi har inte godokvitto som kot(lögn, de har men kortet kostar lite för dom)
Har varit i butiken VÀllingby BikBok efter circka en månad valde ett par tröja och skulle betala del av beloppet med godokvitto såklart
personalen försökte lösa det men gick inte, har skrivit och signerad på kvitton och lovade att prata med chefen och lösa det
Butiks chefen krÀvde kvittonummer och sa till mig ring till kundtjÀst och fråga nÀr gick jag till butiken efter ett par veckor
Jag tog kontakt med kundtjÀnst
kundtjÀnsten hittade min kvitto på sitt datasystem och mejlade till min mejl adress
har varit igen i VÀllingby BikBok hÀr om dan tog tid kraft prova klÀder hade butiken erbjudande för BlackFriday(ett par dagar innan blackfriday), valde en jacka och ett par byxor kom till kassa igen fick inte utnyttja min godokvitto
sÀljare tog kontakt med chefen några gånger kvitto nummer och beloppet med all införmation på kvittot i min mejl men fungerar inte och chefen vill inte lösa det
sÀljare tog kontakt med kundtjÀnsten ett par gånget fick svar ni har allt i handen sÀg till din chef lösa detvi kan inte göra mer eller kunden vÀntar !!!!!!!!!
butiken skulle stÀngas kl 20 men jag och sÀljare Àr i butiken tills kl 20;15
SÀljare tog min telefon nummerlovade att lösa det och ringa mig men nu har gott 3dagar och fick inget samtal
uppfattning att de vill godokvittorna bli avfÀrjad och kunden bli trött och slÀpper det beloppet

Felet kommer från deras system men chefen ville kunden springer efter det tills blir trott

2023幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

Jag har vÀntat pÃ¥ mitt paket i TVÅ

Jag har vÀntat pÃ¥ mitt paket i TVÅ VECKOR. BestÀllde en tröja till ett speciellt tillfÀlle, de stog 1-3 dagars leveranstid
 Har gÃ¥tt tvÃ¥ veckor och har fortfarande inte fÃ¥tt mitt paket. Skrev till kundtjÀnsten men dom sa att jag skulle vÀnta. Kommer inte handla dÀr ifrÃ¥n igen.

2023幎4月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ