レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg Þnsket Ã¥ reklamere pÃ¥ et produkt til 800 kr som jeg kun har brukt én gang. Produktet er under to uker gammelt og har ikke blitt vasket. Jeg var ikke fornÞyd med kvaliteten da produktet var nupp... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte solbriller pÃ¥ klikk&hent som det sto var inne pÃ¥ lager, fikk melding senere om at produktet ikke var tilgjengelig i butikken likevel og at ordren min var kansellert. Synes det er dÃ¥rlig at de... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig fornÞyd med BikBok i butikk, men kundeservicen pÃ¥ nett er noe av det dÃ¥rligste jeg har vÊrt borti. Snakket med Lotta, som var smÃ¥frekk i tilbakemeldingene sine, fikk veldig unnvikende svar og h... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Welcome to Bik Bok - an international fashion destination for girls who live and breathe fashion.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

100/10!!

Jeg har nÃ¥ bestilt fra Bikbok sin nettside 3 ganger, hver eneste gang har det kommet riktig ordre, det har kommet innen 2!!! dager og jeg er SÅ fornÞyd!! Produktene er fantastiske og alltid som de skal. Anbefaler pÃ¥ mitt aller beste

2025幎11月29日

This is a SCAM!

This is a SCAM!
Disgusting people trying to steal from others. They send you a "membership link" while at the same time reaching you on a payment app. Please be vigilant! Don't trust these filthy animals.

2025幎7月17日

Bestilte solbriller på klikk&hent

Bestilte solbriller på klikk&hent som det sto var inne på lager, fikk melding senere om at produktet ikke var tilgjengelig i butikken likevel og at ordren min var kansellert. Synes det er dårlig at det står et produkt er på lager, men får beskjed etter at jeg har bestilt at det ikke er tilgjengelig likvel.

2025幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Ekstremt dårlig returordning og kundeservice

Kjeden har grei leveringstid, men Bik Bok er så langt den kleskjeden med dårligst kundeservice. Jeg bestilte på nettet og mottok et Þdelagt plagg, og kontaktet dem umiddelbart og la ved ordrenummer og bilder av produkt. Da fikk jeg til svar at det beste er om produktet kan leveres i butikk (NÊrmeste Bik bok er to timers kjÞretur unna meg). Videre skriver de «hvis du ikke kan gå til en butikk, vil vi gjerne at du kommer tilbake med»
* Bilde av hele produktet
* Bilde av varenummeret på vaskelappen
Sistnevnte og nummer sendte jeg i fÞrste e-post, men jeg sender det da på nytt til dem. To uker senere har jeg fortsatt ikke fått svar.

2025幎4月7日
5぀星のうち5の評䟡

Bik Bok har flotte gensere og jeans som

Bik Bok har flotte gensere og jeans som passer alle kjÞnn.Koselige ansatte på Kuben senter.HÞnefoss.Tar bare et par dager fÞr varene kommer i butikk,hvis du henter i butikk.Handler heretter på Bik Bok.Fantastisk butikk på nett og på handlesenteret.KjÞpte 5 stykk Emma dressbukse som er litt elastisk og av god kvalitet.

2025幎1月8日

Rot med kundeservice

Bestilte en bukse som skulle komme med helthjem. Da jeg skulle hente pakken et par timer etter levering, var det ingen pakke. Tok kontakt med helthjem som mener at pakken var stjelt. Tok så kontakt med bikbok for å slette ordren og som sa jeg måtte ringe inn igjen et par dager senere. Dette gjorde jeg og fikk så ny beskjed om å vente et par dager til. Ventet over 1 uke fÞr jeg prÞvde å ta kontakt på nytt, men uten svar å få. Etter enda en ringerunde fikk jeg kontakt med dem og vi ble enig om at jeg skulle få pengene mine refundert og en mail som skulle bekrefte dette. I mailen jeg fikk ble det bekreftet at jeg skulle få tilsendt ny vare, noe som var uaktuelt da denne buksen i utgangspunktet skulle vÊre en julegave og ikke ville passe meg uansett. På grunn av at jeg aldri fikk varen måtte dra i butikk å kjÞpe ny gave da buksen aldri kom. Jeg ringte dermed enda en gang tilbake og spurte om vi ikke ble enige om at jeg skulle få pengene tilbake. Da hadde de gjort en feil som fÞrte til at jeg må betale for en vare jeg ikke har fått, få tilsendt den nye buksen jeg ikke Þnsker, for å så returnere den og ta kontakt på nytt når jeg har gjort dette. Som "plaster på såret" skulle jeg få en rabatt kode som jeg har bare to uker på å bruke om jeg Þnsker det. Utrolig misfornÞyd med kundeservicen.

2025幎1月7日
5぀星のうち2の評䟡

Opplyste om at det var 40% på alle

Opplyste om at det var 40% på alle varer ved kjÞp av 2 eller flere varer. Ser etter bestilling at 1 av 3 varer ikke fikk 40% på. Tar kontakt med kundeservice som sier at denne varen er unntatt 40%. Dårlig markedsfÞrt isåfall, og dårlig kundeservice. Ikke det Varner-kjeden skal stå for, iallefall.

2024幎12月13日

Jeg Þnsket Ã¥ reklamere pÃ¥ et produkt

Jeg Þnsket å reklamere på et produkt til 800 kr som jeg kun har brukt én gang. Produktet er under to uker gammelt og har ikke blitt vasket. Jeg var ikke fornÞyd med kvaliteten da produktet var nuppete. Butikken avslo imidlertid reklamasjonen.
Det stod i Bik Bok sin Policy at dem ikke tar imot reklamasjoner som omhandler nupper

Tok kontakt med Bik Bok Torgallmenningen som tok imot produktet umiddelbart.

2024幎10月26日

Styr unna!

Styr unna!! Bestilte noen bukser, de passet ikke. Fulgte returbeskrivelsene, men fikk melding 2 netter på rad med beklagelse fra Helt hjem at de ikke hadde fått tid til å hente pakken min. Kontaktet så Bikbok den 9.april, de skulle sende meg ny returetikett.. Det skjedde ikke! Tok kontakt med de på nytt 17.april... Fikk ikke svar! Tok kontakt med de på chat i dag... Fikk en epost med emne "Vedlagt ligger returetikett". Ingen returetikett medfulgte! Altså... Hvordan er det mulig??

2024幎4月9日

Var innom BIKBOK Karl Johan

Var innom BIKBOK Karl Johan, og kjÞpte en bukse. Fant senere ut på dagen at det lå en lÞs alarm i venstre bukselomme, og så ut som om det ble lagt der med vilje mtp at hele alarmen var satt sammen. Dette fant jeg ut når jeg var innom en annen butikk.

2024幎3月6日

Superbra kundeservice

Superbra kundeservice! Pakken min hadde forsvunnet selvom helthjem sa den var levert på dÞra. Bikbok lÞste problemet med å sende en ny pakke. Veldig effektiv og hyggelig kundebehandling :)

2022幎12月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ