ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Door omstandigheden bij Postnl werkte mijn track and tracecode eerst niet en kwamen de bestelde goederen uiteindelijk een paar dagen later. De communicatie hieromtrent met bikebudget.nl verliep echte... ãã£ãšèŠã
Een maand geleden heb ik 2 fietsbanden besteld. Ondanks dat ze niet goed waren ingepakt en daardoor wat vervormd heb ik ze toch op mijn fiets kunnen monteren en maak ik er nu fijn gebruik van. N... ãã£ãšèŠã
Ook nadat een je aankoop gedaan hebt; snelle reacties op jouw vragen. Alles was keurig netjes verpakt en onderdelen conform hetgeen ik had besteld. Juiste maat en specificaties! Top geregeld en snel.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BikeBudget.nl is een Nederlands familiebedrijf ontstaan vanuit een fysieke fietsenzaak (sinds 1956), die zich richt op scherpe prijzen, snelle levering en hoogwaardige service. Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 fietsonderdelen en accessoires.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle goede levering
Prima geregeld
Prima geregeld. Snel het juiste product ontvangen
Mijn bestelling kwam snel en keurigâŠ
Mijn bestelling kwam snel en keurig verzonden. Prijs/kwaliteit verhouding prima.
Had een fietskoppeling gekocht
Had een fietskoppeling gekocht, maar er was een fout ontstaan met de postcode er werden cijfers omgedraait dus ging terug naar transit. Verkoper heeft afleveradres goed overgenomen en ik ook. De fout zat bij de vervoerder DHL. Heb klantenservice de instructie gegeven om opnieuw op te sturen met de juiste postcode. Pakket is ontvangen op het huisadres dus afgeleverd.
Great product at a great price and veryâŠ
Great product at a great price and very fast delivery.
Perfect.
Snel en netjes geregeld voor een netteâŠ
Snel en netjes geregeld voor een nette prijs.
Het was een cadeau
Het was een cadeau. De ontvanger was er blij mee, Fijne gel vulling en voldoende smal .ventilatie prima.
het was makkelijk om het juiste artikelâŠ
het was makkelijk om het juiste artikel te bestellen.
alles is soepel verlopen.
Snel verzonden
Snel verzonden, goed verpakt, duidelijke website en artikelomschrijvingen.
Goede ervaring
Bestelling is snel verstuurd en bezorgd. Er ontbrak een onderdeel en die is meteen nagestuurd.
Uitstekend!
Snelle levering en mijn fiets kon de volgende dag weer de weg op. Binnenwerk voor achteras was netjes verpakt en werkt prima.
Goede prijs kwaliteitverhouding
Goede prijs kwaliteitverhouding en bovendien snelle levering.
De producten waren makelijk teâŠ
De producten waren makelijk te bestellen. Ze passen goed en de levering was snel.
Goede en stabiele
Goede en stabiele, makkelijk om te aanpassen
Imitatie Shimano van zeer lage kwaliteit
Imitatie Shimano van zeer lage kwaliteit
Ik had een vraag over fietstassen merkâŠ
Ik had een vraag over fietstassen merk MIK en werd snel telefonisch geholpen door Teun die alle tijd en moeite voor mij nam. Echte service, top.
André.
Gekregen iets naar verwachting
Gekregen iets naar verwachting
Alles volgens verwachting gegaan.
Alles volgens verwachting gegaan.
Duidelijke site.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹