Fikk ikke kansellert ordre via chatboot. Chat ble logget av fÞr jeg mottok kanselleringskoden. Det var derfor nÞdvendig Ã¥ ringe dere. Men det var raskt og greit Ã¥ fikse kansellering pÃ¥ telefon og n... ãã£ãšèŠã
Gode priser, hjelpsom og jevnt over en god forretning. Har gode erfaringer fra siste gang jeg handlet hos dem for en del Ã¥r tilbake, nÃ¥ er det pÃ¥ tide med en refresh og noen oppgraderinger sÃ¥ jeg er t... ãã£ãšèŠã
Jeg har sÞkt pÃ¥ tilbud pÃ¥ grensfors Þkser i tre uker. dere er best pÃ¥ pris, og har en veldig fin oversikt pÃ¥ hva man fÃ¥r, om man bestiller hos dere i Bikeshop. Tror det er fÞrste gangen jeg bestil... ãã£ãšèŠã
Som en helt vanlig nettbutikk sÃ¥ fant du varen din, la den i handlekurven, velg type frakt og en av de flere betalingsalternativer. Herr Trustpilot, hva annet er Ã¥ skrive da dere vil ha en beskrive... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Norges stÞrste sykkelbutikk med over 40.000 sykkel- og triatlonspesifikke produkter. Siden oppstarten i 2006 har vårt fokus vÊrt lave priser, stort utvalg og hÞy kompetanse.
Sandeveien 107a, 3185, Skoppum, ãã«ãŠã§ãŒ
- 330 74 850
- bikeshop.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Proffe folk og god hjelp,og sÃ¥ har deâŠ
Proffe folk og god hjelp,og så har de alt man trenger til sykkel
Fant varer som jeg var ute etter.
Topp utvalg til hyggelige priser ðâŠ
Topp utvalg til hyggelige priser ð Kjapp og sende ut ordre ð God pÃ¥ kundeservice ðð
Billigere enn konkurrentene
Billigere enn konkurrentene. Gjorde at jeg slang med en ekstra «ting»
Gode nettsider og pålitelige leveranser
Kjapt og enkelt
Topp varer til gode priser
Topp varer til gode priser. Dessuten solid logistikk og rask levering.
Gode priser
Gode priser, alle bestilte varer var på lager. Oversiktlig å finne det man Þnsker å kjÞpe.
Enkel og oversiktlig web-handel
Enkel og oversiktlig web-handel. Lett å finne Þnsket produkt.
Utrolig god og rask hjelp
Utrolig god og rask hjelp! Fikk hjelp av Hans-Petter.
Trygg nettbutikk, anbefales.
Enkel bestilling.
Enkel bestilling.
Gjenstår å se hvor lang tid frakten tar.
à stole på og god customer service
Alltid mottar varene som visst på nettsiden og på tida. Ingen problem med retur og god responstid fra customer service.
Alt er enkelt og greit
Alltid helt topp Ã¥ handle pÃ¥ BikeshopâŠ
Alltid helt topp å handle på Bikeshop :-)
Kjapp handel og grei utsjekk fraâŠ
Kjapp handel og grei utsjekk fra handlekurv
God butikk
Gode priser, hjelpsom og jevnt over en god forretning. Har gode erfaringer fra siste gang jeg handlet hos dem for en del år tilbake, nå er det på tide med en refresh og noen oppgraderinger så jeg er tilbake. Handler gjerne her flere ganger.
Fikk ikke kansellert ordre viaâŠ
Fikk ikke kansellert ordre via chatboot. Chat ble logget av fÞr jeg mottok kanselleringskoden. Det var derfor nÞdvendig å ringe dere.
Men det var raskt og greit å fikse kansellering på telefon og ny ordre er sendt.
Vipps kranglet litt for å gjÞre betaling, så jeg håper jeg ikke trekkes to ganger.