レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Elendig kundeservice. Fikk sko til jul. Disse hadde en produksjonsfeil hvor en plastbit stakk ned i tÃ¥en. Jeg meldte fra om dette og tenkte at det var en relativt smal sak Ã¥ fÃ¥ sende inn skoene Ã¥ fÃ¥ n... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det at Milrab bruker Helthjem er allerede et minus. Helthjem leverer aldri pÃ¥ tid og veldig sjeldent der de skal. I gÃ¥r viste sporingen levering i tidsrommet 18-20 november og i dag viser den 19-21... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte to klesplagg sent mandag kveld. Knirkefri nettbestilling. Hentemelding på utleveringsstedet her fredag morgen. Bra! Og uslåelig pris på flott (og ellers dyrt) kvalitetsprodukt.

䌁業情報

1. アりトドア衣料・甚品店
  2. アりトドア スポヌツ甚品店
  3. スポヌツりェア店

圓該䌁業による蚘述

Milrab er en nettbutikk som selger utstyr knyttet til trening, friluft og taktiske produkter. Vi har nettbutikker i Norge, Sverige og Finland, kontor i Oslo og er i overkant av 70 ansatte. Vi er her for å utstyre de som krever mest av seg selv. Vårt mål er å sÞrge for at du alltid er utstyrt for å oppnå mer og Þnsker å vÊre det naturlige valget for de som presterer hÞyt.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Elendig service

Elendig service, tror jeg har skrevet 20 mail dit. Bestilte tidlig i januar. Hadde heller ikke telefon muligheter da, grunnet rett etter hÞytid🥺🥺skoene passet meg ikke, pengene inne nÃ¥ i februar. En gang brukt dem, aldri mer.

2026幎1月12日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Fikk sko til jul. Disse hadde en produksjonsfeil hvor en plastbit stakk ned i tåen. Jeg meldte fra om dette og tenkte at det var en relativt smal sak å få sende inn skoene å få nye i retur. Dette viste seg å vÊre vanskelig. Siden dette ikke lot seg gjÞre i rimelig tid Þnsket jeg å benytte meg av 100 dagers åpent kjÞp. For meg var det ikke så farlig om dette blir tatt på garanti så lenge jeg får nye sko. I dag fikk jeg om sider refundert pengene. Det er nå 8. uker og 19 eposter med kundeservice etter jeg fikk skoene. Det er snakk om vintersko og det er nå snart vår. Jeg vil fraråde andre personer å handle her.

2026幎2月10日

Styr unna!!!!

Styr unna!!!!
bestilte en vare der og problemer kom. de hadde ikke levert det tok 20 dager fÞr de leverte den til Helthjem.
på de 20 gangene sendte jeg mail og ringte 1000 ganger, men fikk ingen svar. UseriÞs nettside!!!

2026幎1月4日

Utrolig lang leveringstid og

Utrolig lang leveringstid og "overbelastet" kundeservice.

Det har tatt ein hel uke fÞr varsel om at pakken er sendt. Enda to dager senere har Posten fremdeles bare fått melding om pakken, ikke faktisk mottatt en forsendelse. På samme tid skriver Milrab at kundeservice for tiden er "belastet", så det er dårlig med hjelp å få. Det er ikke rart, dersom det er slik de behandler leveransene sine.

Virker som en organisasjon som ikke fungerer, der trÞbbel med å få sendt varene de selger fÞrer til at kapasiteten til å hjelpe missforÞyde kunder blir sprengt.

2026幎1月5日

Oppgir 2-5 dagers leveringstid

Oppgir 2-5 dagers leveringstid. Tre dager etter utsendingsbekreftelse er pakken fremdeles bare forhåndsmeldt, og ikke kommet i postgang. Det vil trolig ta minst 3-4 dager i postgang.

Leveringstida kan fint Þkes til 7-9 dager.

Oppdatering:
Fire dager har gått nå, og fremdeles er ikke pakken kommet i ordinÊr postgang. Det mistenkes at varen sendes fra Widforss sitt lager i Sverige? Da hender det at det tar tid fra pakken blir registrert, til den dukker opp i Posten sin sporingsapp.

Har ikke klart å komme i kontakt med Kundeservice. Sendte de epost for to dager siden. Chat-bot stopper opp etter at man har lagt inn epost og ordrenummer.

Ekstra provoserende er det at jeg fikk epost "Skal vi pakke klart bestillingen din?", etter at jeg dobbeltsjekket leveringstida i går.

2026幎1月7日

Leveringstid og kundeservice langt

Leveringstid og kundeservice langt under forventning

Jeg bestilte varer fra Milrab.no med lovet leveringstid pÃ¥ 1–5 virkedager. NÃ¥ har det gÃ¥tt flere dager uten at pakken engang er registrert hos Bring, og det er tydelig at de ikke klarer Ã¥ overholde sine egne fristlÞfter.

Kundeservice er i praksis ikke-eksisterende. Det er vanskelig Ã¥ fÃ¥ svar, og nÃ¥r man fÞrst klager pÃ¥ et produkt, blir man henvist direkte til produsenten. Dette er ikke akseptabelt – som kjÞper skal man forholde seg til selger, ikke produsent. At Milrab skyver ansvaret over pÃ¥ produsenten fremstÃ¥r som en mÃ¥te Ã¥ spare penger pÃ¥ hÃ¥ndtering av reklamasjoner, men det gÃ¥r pÃ¥ bekostning av kundene.

Jeg ser at mange andre kunder i 2025 har lagt inn dårlige omtaler, og det virker som kundeservicen har blitt betydelig dårligere. Dette er svÊrt skuffende, og jeg kan ikke anbefale Milrab til andre basert på min erfaring.

2025幎12月15日

Milrab levering med Helthjem

Det at Milrab bruker Helthjem er allerede et minus. Helthjem leverer aldri på tid og veldig sjeldent der de skal.
I går viste sporingen levering i tidsrommet 18-20 november og i dag viser den 19-21 november.
Kundeservice til Milrab er på chat og etter 2 spÞrsmål og svar begynner den på nytt.
Dette blir nok fÞrste og siste gang jeg handler der.

2025幎11月18日
5぀星のうち1の評䟡

Fikk aldri det jeg bestilte, og heller ikke noe info

Vel, til tross for at jeg leste en del anmeldelser som beskrev dårlig service, varer som aldri ble sendt osv. så tenkte egoet mitt at sånt ikke skjer med meg.

Så jeg bestilte en DB sekk og betalte over 2300 kroner, den 05.08. På nettsiden reklamerer de med 3-5 dager levering, og det stod de hadde flere inne på lager da jeg bestilte fÞr studiestart, i håp om å få en ny sekk fÞr det.

I dag den 26.08 har jeg fortsatt ikke hÞrt et pip eller noe som helst annet en ordrebekreftelsen jeg fikk når jeg bestilte. Jeg så meg nÞdt til å kontakte kundeservice, hvor eneste valg var via en chatrobot.

Den ba meg kontakte produsenten direkte om jeg hadde trÞbbel, prÞvde å forklare problemet på nytt fÞr den ba meg lese på sidene dems hvordan man skal returnere en vare.

Omsider klarte jeg å få kontakt med en person, og etter å ha lagt frem min sak får jeg beskjed om at det har skjedd en feil i systemet, de hadde aldri varen på lager når
jeg bestilte..

Poenget med denne anmeldelsen er at jeg håper de som leser denne tror på de andre anmeldelsene som beskriver mye av det samme jeg kom utfor, dette virker som et tullete sted å bestille ting via deres nettsider. Stol på de andre anmeldelsene og handle heller fra andre steder som er pålitelige.

Vis man trosser anmeldelsene så er det en risiko for at man betaler for luft og ikke hÞrer noen ting, og jeg er relativt sikker på at om jeg ikke hadde tatt kontakt så hadde jeg nok aldri sett noe til verken sekk eller pengene mine igjen.

2025幎8月26日

Har handla her 6-7 ganger de siste par

Har handla her 6-7 ganger de siste par årene. Utsendelsene tar lang tid, har fått feil stÞrrelse eller produkt to ganger, og det tar lang tid å få svar fra kundeservice. FÞles litt som at de har vokst veldig raskt og har gått litt opp i liminga, for det virker bare som at det er slurv som er grunnen til det. Fint utvalg og greie priser i nettbutikken.

2024幎11月9日
5぀星のうち4の評䟡

Veldig rask levering - litt problemer med Helthjem

Jeg bestilte ett par sko via en annonse på vg.no. Ekstrem rask levering. Det eneste som hinder meg fra å gi topp score, er at selv om jeg bestilte med levering via Helthjem, så måtte jeg til Post-i-butikk stedet (som ligger klÞnet til for min del) for å hente skoene. Ellers var alt perfekt

2025幎6月16日
5぀星のうち1の評䟡

Milrab solgte brukt klokke som ny

Milrab solgte meg en ny smartklokke til nesten 10 000,-. 3 dager senere ville den ikke lade. Etter lang kÞ hos Milrab fikk jeg beskjed om å ta kontakt med produsent. Null problem, helt til produsenten kunne se at klokken tidligere var registrert på en annen bruker. Dvs solgt, mottatt, åpnet, brukt og levert tilbake 1 måned fÞr mitt kjÞp og solgt SOM NY av Milrab.

Hos Milrab var det ingen unnskyldning annet enn at jeg kunne sende den tilbake å få en ny. Det ville ta tid, for de var ikke villige til å sende en ny fÞr jeg sendte den tilbake.

Totalt ufattelig dårlig opplevelse, man bruker timesvis av egen tid på å feilsÞke, support osv. på en klokke som tilsynelatende skulle vÊre splitter ny uten så mye som et seriÞst "beklager".

Det har nå gått 2 dager og jeg har enda ikke fått en svar fra Milrab sin support.

Heldigvis ordnet produsenten opp og ny klokke på knappe 2-3 dager.

De får en stjerne for rask frakt. Ellers blir det fÞrste og siste kjÞp her.

2025幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte to stk Amundsen shorts til kr

Bestilte to stk Amundsen shorts til kr 2.300kr hver, To forskjellige stÞrrelser. Betalte ordre med en gang.

Etter en uke uten å hÞre noe, så sender jeg en forsespÞrsel på Ordre status, å da hadde det skjedd en feil, de hadde ikke inne mine stÞrrelser. Fikk pengene igjen, så fornÞyd med det, men generelt dårlig opplevelse med denne nettsiden, anbefales ikke.

2025幎7月22日

Misleading delivery information

Paid extra for “priority” delivery (promised within 2 business days). It didn’t arrive. Support told me that timeframe is only an estimate and they don’t guarantee delivery—even for the premium fee. Really disappointed.

2025幎7月23日

Udugelig kundesupport av chatbot

PrÞvd å få svar på et enkelt spÞrsmål i forbindelse med bestilling av en vare. Får ikke tak i noen andre enn en stokk dum chatbot som ikke kan svare på spÞrsmålet mitt. Finner ikke noen levende vesner å snakke med. Blir handel en annen plass.

2025幎6月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス