企業が回答しました
Al meer dan 60 jaar koop ik met veel plezier onze fietsen bij Kemps . Altijd perfecte service en vooral klantvriendelijkheid. Toppie!!
Duidelijke informatie bij uitzoeken van de E-bike op basis van mijn wensen, rustig de tijd voor me nemend. Bij ophalen van de fiets alle aandacht voor uitleg en beantwoorden van mijn vragen. Een dag l... もっと見る
当該企業による記述
Boschveldweg, 1, 5211 VG, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na goed overleg alleen de kosten van het materiaal hoeven te betalen, nadat achteraf was gebleken dat het oude onderdeel lekte.Zeer tevreden

Bike Totaal - Kemps からの回答
Goede service, vriendelijk personeel en kon mijn fiets dezelfde dag nog ophalen. Hij rijdt weer top!

Bike Totaal - Kemps からの回答
Onduidelijke oorzaak van versnellingsprobleem snel en accuraat verholpen. Ook voor een alles redelijke prijs

Bike Totaal - Kemps からの回答
de advisering was compact en goed.
het ophalen van mijn nieuwe fiets ging ook op een prettige manier. Verdere ervaringen heb ik nog niet.

Bike Totaal - Kemps からの回答
Het bedrijf nam de tijd voor een goede en persoonlijke uitleg van de werking van mijn nieuwe fiets.

Bike Totaal - Kemps からの回答
Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënteren, kreeg altijd antwoord op vragen. Heel blij met mijn fiets nu en met Bike Totaal Kemps.

Bike Totaal - Kemps からの回答
Ik ben op een geweldige manier geholpen en ze hadden alle aandacht voor mij en mijn nieuwe fiets snel afgeleverd.

Bike Totaal - Kemps からの回答
De mankementen zijn verholpen: fijne medewerkers en open en eerlijk

Bike Totaal - Kemps からの回答
Vriendelijke mensen kennis van zaken en denken met je mee zonder op te dringen

Bike Totaal - Kemps からの回答
Jammer dat afspraak niet was doorgegeven dinsdag Ik zat te wachten op een mail om mijn nieuw fiets vrijdag op te halen Gaf bij mij frustatie. Gebeld, ze hebben het snel op orde gemaakt. Toen ik de nieuwe fiets kwam ophalen, geweldige uitleg. Ze nam de tijd . Als ze het niet wist , zadel omlaag zetten, haalde ze een collega erbij. Daar was niks op aan te merken.
Later bleek
mijn voorletters op de mail niet te kloppen. Het gaf me een goed blij gevoel van mijn aankoop hier.

Bike Totaal - Kemps からの回答
Alles afgehandeld door een vast contactpersoon en da is netjes en soepel verlopen.

Bike Totaal - Kemps からの回答
In de eerste plaats de goede fiets, die voldeed aan mijn verwachtingen, en twee: het geduld bij de mensen die mij van alles moesten uitleggen, ouwe man die snel vergeet of dingen niet snapt.
Pluim dus

Bike Totaal - Kemps からの回答
Goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Direct proefrit kunnen maken en daarna de bestelling geplaatst.

Bike Totaal - Kemps からの回答
Een heel drukke winkel omdat de service waarschijnlijk zeer goed is! Er is genoeg personeel aanwezig zodat wij snel geholpen werden met het afhandelen van onze serviceafspraak. Er werd goed naar de fiets gekeken en eerlijk advies gegeven over noodzakelijke vervangingen. Alles heel duidelijk en transparant over prijzen , alternatieven etc. Eens sms later op de dag dat onze fiets klaar was en later via de mail een duidelijke gespecificeerde factuur. Het kan niet beter.. onze volgende fiets gaan we hier aanschaffen!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。