レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

OpfÞlgning pÃ¥ Bikeworlds svar: PÃ¥ trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke lÞst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... もっず芋る

Supergod service i vÊrkstedet Har kÞbt en elcykel for lige godt to Ã¥r siden. Batteriet har skrantet pÃ¥ det seneste, men jeg fik fÞrst gjort noget ved det, efter de to Ã¥rs garanti var udlÞbet. Da jeg... もっず芋る

Super venlig og service minded personale. God tid til afprÞvning. KÞbte to Specialized como. En var klar og den ene var pÃ¥ ekstern lager ogsÃ¥ i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lÞrdag... もっず芋る

KÞbte en el-cykel pÃ¥ KNALDtilbud og jeg var Êrligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3.5

598件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bikeworld har styr på sagerne

Jeg ringede til Bikeworld og havde specifikke spÞrgsmÃ¥l til en bestemt gravel bike - og fik dem besvaret prompte af en meget kompetent medarbejder. Straks efter bestilte jeg cyklen og til min store overraskelse, fik jeg den allerede dagen efter med fragtmand. Bikeworld ved, hvad de laver. 👏👏

2025幎8月17日

Rigtig god kundeservice

Jeg kÞbte en cykel samt et stÞtteben og blev dagen efter ringet op, fordi det stÞtteben jeg havde kÞbt ikke passede til cyklen. Ordren blev Êndret og nyt (billigere) stÞtteben blev monteret på cyklen. Det var god service.
Desuden blev cyklen leveret meget hurtigt af fragtfirma.

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke klage over servicen

Man kan ikke klage over servicen, for der er INGEN, kÞbte en eMTB til godt 30.000 med en forventning om at den var i orden, fÞrste tur hjemme pÃ¥ vejen opdagede jeg at man havde glemt at justere gearen sÃ¥ kÊden kÞrte af, tilbage til Silkeborg (83 km) 1. Tur i skoven styret gÃ¥r lÞs, 3. Tur i skoven min dropper gÃ¥r lÞs. Det virker som om cyklen bare at revet af hylden og udleveret uden gennemgang. Aflevere min cykel til service en tirsdag med besked om at den kan hentes fredag, de vil se pÃ¥ min dropper, men den skulle vÊre lÞs, det var den ikke ved indkÞb! Ringer fredag kl. 14 for at hÞre om hvornÃ¥r min cykel er fÊrdig, da jeg har et stykke vej og vil planlÊgge turen, det kunne de ikke sige noget om, “der var mange fÞr mig” fÃ¥r sms kl 15:25 min cykel er klar til afhentning, min dropper er stadig lÞs og “det er bare sÃ¥dan det er” ikke noget med at de havde forsÞgt at lave den! Det er sÃ¥ langt fra den service jeg kender fra det sted jeg tidligere har handlet cykler i EgÃ¥ jeg er dystet over den ligegyldighed man bliver mÞdt med, nÃ¥r man har lagt pengene for cyklen!

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Afviste at bytte uagtet kvittering

KÞbte et par cykelsko (i butikken) og efter et par ture på cyklen hjemme, måtte jeg konstatere, at de var et nummer for små.

KÞrte til butikken for at bytte skoene til et andet par, da der jf. kvittering kunne byttes i 14 dage. Varen skulle blot vÊre intakt og ifÞlge bon - der er intet anfÞrt omkring ubrugt eller andet, men står blot at cykler og udsalgsvarer ikke tages retur.

Man afviste straks at bytte skoene i butikken uagtet skoene var intakte og uden mÊrker eller andet. Begrundelsen var blandt andet, at der teoretisk kunne vÊre lÞbet sved ind i skruehullerne ved klamperne....

Der er intet anfÞrt på kvittering eller andre steder omkring disse sÊrlige bytteregler (og havde man kÞbt via hjemmesiden, så var Bikeworld netop forpligtet til at bytte varen).

En sÊrdeles dårlig oplevelse - sÊrligt når der ikke er oplyst herom ved kÞb. Det kan da ikke vÊre rigtigt, at servicen er bedre ved handel på hjemmeside i samme butik..???

Men ovennÊvnte Êndrer desvÊrre ikke på andet end at jeg kigger anden vej, når der handles cykel og udstyr, men nu er oplevelsen givet videre og kan sikkert hjÊlpe andre, der overvejer at handle udstyr i den fysiske butik hos Bikeworld.

God dag trods alt.

2025幎5月26日

Hej Kim,

Fair nok du synes det er dårlig behandling, tÊnker det var anderledes hvis du skulle modtage brugt tÞj.

I min optik, så er tÞj noget man kan prÞve på, ikke kÞre rundt i - og slet ikke som du skriver selv, "flere turer".

Du kan spÞrge dig selv om du vil give fuld pris for brugte cykelsko? Nej vel? Hvorfor skulle vi så tage dem retur?

Uanset hvad kÞbeloven siger, så er det useriÞst at tage tÞj i brug over flere gange, for at returnere det. Og så er kÞbeloven heller ikke så enkel at vi bare skal tage alt retur - du får et afslag hvis varen ikke kan sÊlges igen til fuld pris.

Der er jo heldigvis også et prÞverum nede i butikken :)

Mvh Kasper / Bikeworld

Sjusk

Hentede en cykel mandag som var blevet repareret.
Det holdt så to dage. Min sÞn kom hjem. De har da ikke lavet det jeg bad dem om.
Så 1200kr fattigere og det der skulle laves blev ikke lavet. Og 30km hver vej. Fradrag fem og tilbage og mandag frem og tilbage også tager vi d lige en spild tur.
Vil ikke anbefale dem.

2025幎5月1日

Gode cykler dårlig reparation

De sÊlger nogle meget fine cykler men begge gange jeg har vÊret der ude til reparation har det vÊret Ekstrem dårligt. De tjekker ikke ordentligt efter. FÞrste gang lod de min dengang 2 måneder gamle cykel stå i regnen og så kom der rust over alt. Anden gang betalte jeg 1200 for at få fikset mine bremser som så stadig ikke virker

2025幎4月25日

Hej Bikeworld att.

Hej Kasper,
Det er desvÊrre prÊcis denne form for uprofessionel hÃ¥ndtering af kritik, der kendetegner BikeWorlds tilgang til kundeservice. I stedet for at forholde dig sagligt til den kritik, jeg fremfÞrer, vÊlger du igen at rette personlige angreb og fremfÞre udokumenterede pÃ¥stande om mine relationer til andre kunder – personer, jeg ikke kender.

Lad mig minde dig om, at min anmeldelse fra august 2024 er baseret på mine egne oplevelser med jeres produkt og service. Det er både faktuelt korrekt og baseret på konkrete hÊndelser.
At andre kunder åbenbart har oplevet noget lignende, og vÊlger at tage udgangspunkt i min anmeldelse, bÞr få jer til at reflektere over jeres produkter og service, ikke fÞre til endnu en rÊkke beskyldninger og bortforklaringer.

At anklage kunder for at lyve, blot fordi de ikke giver jer fem stjerner, siger desvÊrre alt om virksomhedens kultur.
At du personligt vÊlger at gå i forsvarsposition med antagelser frem for dokumentation, fremhÊver blot, at du ikke er i stand til at håndtere kritik på en professionel måde.
Jeg har for lÊngst valgt at handle et andet sted – en butik, hvor man forstÃ¥r, at kundeservice og produktkvalitet hÊnger sammen.

Held og lykke fremover – du får brug for det.

Hej Bikeworld att.: Kasper.
Jeg skriver en anmeldelse 30. august. den vÊlger i ikke at svare på.
Her 8 mdr. senere svarer du så, og anklager mig for at vÊre fuld af lÞgn. Lige prÊcis hvad hvad dit skriv er. Det er ikke nogen bekendte af mig, der har lagt andet opslag med min tekst op, som du antyder. Jeg ved ikke hvem vedkommende er, men siden hun har kopieret min tekst, må der jo vÊre noget om det jeg skriver.
Min anmeldelse fra 30. august er fuldstÊndig rigtigt. Produktet er ikke godt nok, og i tager ikke ansvar.
Vi har allerede kÞbt en ny cykel, i en butik hvor man sÊlger kvalitetscykler, og tager sit ansvar alvorligt.
Kan kun gentage mit budskab, kÞb cykel et andet sted.

2025幎4月25日

Hej Henrik,

Dårlig stil at give 1 stjerne flere gange. Men jeg har jo anmeldt din fÞrste anmeldelse, for at få flere oplysninger om dit kÞb. Så kan du jo bare bevise overfor mig at kvinden med samme efternavn og samme anmelde ikke er relateret til dig :) Derudover er det sjovt at din anmeldelse er på prÊcis samme dag, som hendes kundeprofil hos os, har fået lavet en reperation.

Men igen lyver du. Du skal vÊre så velkommen til at handle et andet sted fremover.

Hurtig levering. Alt var som det skulle. Pedaler skulle sÊttes på og styret skulle spÊndes. Så var jeg kÞrer klar. Jeg bestilte skÊrme, lås og stÞttefod. Disse var monteret ved modtagelsen det havde jeg ikke regnet med. Så det var en dejlig overraskelse.

2025幎4月8日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte noget til min cykel online

Jeg bestilte noget til min cykel online - og på dagen hvor jeg skulle hente det får jeg en mail om at de har annuleret ordren fordi de ikke havde varen afligevel - ikke noget med at tilbyde at skaffe den hjem eller noget. Jeg bruger ikke tid på at bestille online hos dem igen - så vil jeg hellere bruge en anden online forhandler.

2025幎3月3日

Hej Thomas.

Flabet anmeldelse.

Vi har pÊnt annulleret ordren, da vi ikke har varen - varen er en vandtÊt lomme til 30kr vi ikke havde taget af lageret - alternativet er en plastik pose, da vi ikke kan skaffe andet. Du kan sagtens få et flabet svar, at du ku gå i fÞtex og kÞbe en fryspose til 7kr - men det har vi undladet da vi synes det ville vÊre et Þv svar.

Du behÞver ikke bruge mere tid her, hvis du giver 1 stjerne over det, så giver vi dig 1 stjerne som kunde.

Mvh Kasper / Bikeworld

Jeg har for nyligt kÞbt en Specialized

Jeg har for nyligt kÞbt en Specialized Turbo Vado SL 4.0 fra Bikeworld. Jeg blev guidet fint på mail ift. de spÞrgsmål jeg havde til cyklen og der var generelt hurtigt svar og fin kommunikation med forretningen, hvilket var vigtigt for mig da jeg bor i KÞbenhavn og derfor ikke havde mulighed for at se cyklen fysisk inden kÞb

2025幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。