レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

OpfÞlgning pÃ¥ Bikeworlds svar: PÃ¥ trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke lÞst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... もっず芋る

Supergod service i vÊrkstedet Har kÞbt en elcykel for lige godt to Ã¥r siden. Batteriet har skrantet pÃ¥ det seneste, men jeg fik fÞrst gjort noget ved det, efter de to Ã¥rs garanti var udlÞbet. Da jeg... もっず芋る

Super venlig og service minded personale. God tid til afprÞvning. KÞbte to Specialized como. En var klar og den ene var pÃ¥ ekstern lager ogsÃ¥ i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lÞrdag... もっず芋る

KÞbte en el-cykel pÃ¥ KNALDtilbud og jeg var Êrligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som... もっず芋る

䌁業情報

598件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 38に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

KÞbte 2 el cykler med lovning af sÊlger

KÞbte 2 el cykler med lovning af sÊlger at fÞrste service var gratis da vi skulle kÞre langt, da vi kommer for at få dem udleveret er der en regning og sÊlger står bagved og siger det ikke er lovet ved kÞb . Det var så sidste gang Bike World solgte noget til os

2024幎8月23日

Hej Henrik
Som der står i vores service bog, så er 1. service ikke gratis.
Vi håber dog stadig, i er glade for jeres cykler.
VH
Bikeworld

DÃ¥rlig service, overholder ikke aftaler

Dårlig service, holder ikke deres aftaler og tager mere i pris for deres produkter end hvad de koster online. Alt i alt en dårlig oplevelse herfra..

2024幎7月30日

Hej Ajdin
Vi kan ikke matche de priser som nogle ting bliver solgt til ved forskellige webshops. Med hensyn til, at vi ikke overholder aftaler, så ved jeg ikke lige noget om den konkrete sag, så den kan jeg ikke komme ind på. Dog er vi kun mennesker, og der kan ske forglemmelser.
Håber du får en dejlig dag.
VH

DÃ¥rligt service

Jeg kÞbte en Cube mountainbike hos dem, som skulle repareres meget ofte. De sagde at det var en kvalitetsfejl, som man kun kunne undgå ved at gå op i prisklassen. Det gjorde jeg så og kÞbte en Trek Fuel ex 5 mountainbike på tilbud fra 22.000 til 18.000 kroner.
Efter blot et halvt år med ture et par gange om ugen på den, var der igen et problem med gearene. De sagde at de skulle skiftes om 3-4 måneder, og det ville koste 4 tusind kroner. Jeg valgte derfor at opsÞge et andet vÊrksted der har mountainbike som speciale. De oplyste om, at det hele var fuldstÊndigt slidt op. Det skal lige siges at der er blevet vasket, tÞrret og smurt efter hver eneste cykeltur. Jeg valgte at kÞbe en helt ny drivlinje fra dem i bedre kvalitet, for 1800 kr. Efter at have ejet cyklen i 7 måneder, kom der et problem med bagdÊmperen. Jeg oplyste Bikeworld om problemet, og blev fortalt at den nok bare havde brug for et service inden for lÊnge. (det skal lige sige at den har overholdt alle service intervallerne) Der går 1 måned mere, og bagdÊmperen er nu så slidt, at den på ingen måde kan kÞre, og er dermed ubrugelig. Jeg tager ned og aflevere den hos Bikeworld, og oplyser dem om situationen. De siger at de vil tage sig af problemet, og sende den ind til forhandleren. Efter 2 måneder uden svar og med adskillige rykkere for dÊmperen, kontakter de mig tilbage. De hÊvder at jeg har kÞrt den for hårdt, selvom den er blevet passet omhyggeligt på, i de 7 måneder jeg har ejet den. Deres endelige konklusion var at de ikke vil dÊkke en ny, og at det ikke er omfattet af garanti. (omkring 3-4 tusinde kroner) De vÊlger heller ikke at give nogen kompensation for de 2 måneder resten af cyklen har vÊre ubrugelig. Det synes jeg er meget dårlig service, og ikke en måde at behandle en kunder på. Jeg kan ikke anbefale at kÞbe mountainbike ved dem. KÞb i stedet i butikker der har det som speciale. Det var en stor og lÊrerig fejl herfra, som ikke kommer til at gentage sig.
Kunne man give mindre end en stjerne havde jeg gjort det.

2024幎8月1日

Hej Magnus
Sliddele på cykler, lige meget om de koster 5-100.000 kr bliver slidte.
Din dÊmper er blevet afvist som en reklamation ved grossisten, og så kan vi som sådan ikke rigtig gÞre så meget mere.
Vh

Fast shipping, bad assembly

It was fast shipping. However the steering wheel was not mounted properly and I almost immediately fell off the bike because of it. The original user manual of the bike is also for some reason not included. It would have been nice to get contacted about option add a lock etc.

2024幎5月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。