Bilaccessoarer レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FullstÀndigt kassa och bedrÀgliga! Köp inte frÃ¥n denna hemsida! BestÀllde ett diagnostikinstrument och tvÃ¥ bilnyckelÀmnen. Fick bara delar av leveransen. Efter 4 mÃ¥nader och massa mail (dÀr jag blivit... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde fel storlek pÃ¥ centrumkÃ¥por till bilfÀlgar och insÃ¥g mitt fel först nÀr jag skulle montera dem. Kontaktade dÃ¥ dem och fick dÃ¥ beskedet att ”sjÀlvklart skall du fÃ¥ byta dem”. De frÃ¥gade om l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte 2 dekaler till min bil. Monterade den ena, perfekt men den andra mÃ¥dde inte sÃ¥ bra och ville liksom in gÃ¥ av frÃ¥n plasten sÃ¥ det klistrades fast pÃ¥ bilen. Drog ivÀg ett mail till dem och förklar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde klistermÀrke till bromsok som hade aldrig kommit, mejlad dem om spÀrrnings nummer, de svarar ”Skicka spÀrbart kostar nÀstan lika mycket som sjÀlva order, sÃ¥ det Àr inget vi anvÀnder om in... もっず芋る

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

OpCom OBD Bildiagnostik

BestÀller OpCom OBD Bildiagnostik, som inte innefattas av öppet köp, vilket jag visste!

Får min leverans, som bl.a innehåller en cd med programvara som Àr kraftigt skadad med repor! Dvs anvÀnd! Får alltså en anvÀnd skadad produkt som inte innefattas av öppet köp! Hmmm....

Inget svar från bilaccessoarer efter första mejlet!
Inte heller efter mejl två!
Ej heller efter mejl tre!
Obefintlig kundservice!

Skulle ha lyssnat på mina kompisar som jag mekar bilar med, att inte ha något med det hÀr företaget att göra!
Undvik!

Jobbar vidare med det hÀr köpet!

Svar:
Joo, min e-post fungerar och har så gjort över 20 år! Inga problem med att skicka/ta emot någon gång!
Skickade faktiskt ett tredje mail från min e-postklient ( samma e-post adress) dÀr jag kunde bifoga bilder, vilket man inte kan på er hemsida!
Mvh

2024幎1月30日

Hej HÃ¥kan
Jag har svarat på båda dina mejl, men mejlen stutsar tillbaka till oss och får varningsmeddelande att mejladressen du har inte stÀmmer.

Kan du prova mejla från annan mejladress? Finns ingen anledning för oss att hitta på. Ja har svarat till dig 3 gånger med lÀnk dÀr du kan ladda ner programvaran.
Vet inte om det Àr tillåtet att lÀnka det hÀr, men för att vi inte ska framstå som att vi ljuger så får vi testa det en då. https://www.dropbox.com/scl/fo/itpug906x381rqeu8orto/h?rlkey=ii6vibhng833uoynl7x2mz8ds&e=1&dl=0

Redigera gÀrna ditt meddelande efter att du laddat ner den.

Ej fått vara

BestÀllde en vara för 2 veckor sedan och fortfarande ej fÃ¥tt varan, hör man av sig till kundtjÀnst försöker dom ej lösa nÃ¥got, deras utryck Àr mer ”vi levererar ej med jetplan” trots att det stÃ¥r 2-4 dagars leveranstid. KÀnns vÀldigt oseriöst

Och juste varan var ju bara ”smÃ¥ pengar” sÃ¥ det Àr inget o vara orolig över enligt dom

Update: gått över en månad nu och ingen vara, trappade upp Àrendet via paypal och pengarna tillbaka nu då bilaccessoarer ej svarade paypal.

2023幎11月20日

Hej
Du skrev 2 dagar efter du lagt ordern, dÀr av skrev ja till dig att vi inte har egna jet plan att kunna leverera inom 24h. Du började leta efter klagomål redan dagen efter, hade du istÀllet skrivit vÀnligt till oss att du kommer strula till det efter lagt order så skulle vi skickat gratis produkt till dig.

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd med bra leverans trots negativa omdömen

Med tanke på de många negativa omdömen som fanns var jag skeptisk. Efter kontakt med den nya och nuvarande Àgaren fick jag dock ett bra intryck och handlade. Det stod förvisso 2-4 dagars leverans på sidan och bekrÀftelsen men tog 5 dagar vilket Àr helt okej. Nöjd och kan rekommendera.

2023幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

OÀrlig butik som inte levererar eller svarar.

Jag bestÀllde och betalade men fick aldrig något. Har kontaktat er kundservice ca 2 veckor efter bestÀllningen som sa att jag skulle vÀnta ytterligare 1-2 dagar, 3 dagar senare hade jag fortfarande inte fått min bestÀllning så jag kontaktade er igen men fick inget svar. Så jag kontaktade er ytterligare en gång och ville hÀva mitt köp då jag inte har fått min bestÀllning inom utlovad leveranstid. Fortfarande inget svar och inga pengar tillbaka.

2023幎9月13日

Inget svar.

De skriver snabb support, jag har försökt att fÃ¥ tag i företaget i över en mÃ¥nads tid! Jag har skrivit bÃ¥de Mail och via deras egna formulÀr pÃ¥ hemsidan men har Àn idag inte fÃ¥tt nÃ¥got svar. KÖP INTE hÀr ifrÃ¥n om du inte Àr 100 pÃ¥ vad du fÃ¥r.

2023幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Företaget har gått i konkurs!

Det går att bestÀlla varor av detta företag men går man in på allabolag.se står det att företaget har gått i konkurs. Handla inte hÀr! Du kommer få betala men inte få någon vara

2023幎4月21日

Hej Mia
Det Àr helt felaktigt info du skriver hÀr, företaget du påstår har ingenting med oss att göra. DomÀnnamn Àr inte kopplade till ett specifikt företagsnamn. Vore bra om du Àndrar detta felaktiga info du skriver hÀr.
Har du inte fått en order så kan du mejla oss så löser vi det.

5぀星のうち1の評䟡

Svarar ej på mejl, betalar ej tillbaka retur

BestÀllde en order som jag ville ångra då jag insåg att det var fel emblem jag valt i mm. Mejlade på måndagen, fick svar på fredagen att då hade dom skickat den Àndå.
FÃ¥r sjÀlv stÃ¥ för returfrakt (45 kr) iofs inte mycket men ville hÀva köpet utan att fÃ¥ kontakt. Postade tillbaka detta i ett bred via Postnord, kvitto och bildbevis finns. Än idag inget svar att dom mottagit min retur och fÃ¥r ingen mer klarhet. Ligger ute med 597:-. Ska hÀva köpet via klarnakortet. Bland det sÀmsta jag varit med om i internethandel. Uruselt. UNDVIK!

Uppdatering. Ej fått svar Àn idag trots att jag ser att bolaget hÀr svarar på ett annat omdöme. SÀkert skickat 5 mejl utan svar nu senaste veckan. Bild bevis på postat retur i brev. Ingen återkoppling. Vad Àr problemet?

2023幎4月3日
5぀星のうち5の評䟡

Modemedia - Bilacessoarer

Modemedia - Bilacessoarer

Jag hade ett problem med förra Àgaren till Bilacessoarer.se. Den nya Àgaren löste Àrendet omedelbart och jag fick tillbaka pengarna för en returnerad produkt inom några timmar, trots att de inte var skyldiga mig återbetalning.

Jag Àr mycket nöjd med den snabba och vÀnliga servicen och goda företagspolicyn.

2022幎5月14日

Obefintlig kundservice

Köpte centrumkåpor som levererades snabbt. Så långt allt bra. NÀr det visar sig att det var fel storlek och jag skulle få kontakt med dem för retur Àr det tyst. 24h svar på alla mail står det i "reklamen". Första mailet för 96h sedan, andra för 48h och inte det minsta svar. Riktigt kasst företag, köp av någon annan!

2021幎10月25日

Hej Per
Beklagar detta, vi har dock inte fått någon mejl ifrån dig, hör av dig till info@modemedia.se så hjÀlper vi till att byta eller göra retur på det du köpt.
mvh Linda

bedrageri

Dette er en ren svindelwebside. Lykke til med å få noe levert. Eller få pengene tilbake. Er den samme personen som eier modemedia.se og centrumkapor.se.

2021幎4月10日

Hej
Ifall du Àr missnöjd som Àr det enklare att vÀnda dig till oss och få problemet löst. Butiken du lÀnkar till tillhör inte oss utan en konkurrent som kopierat våra butiker rakt igenom.

Mejla gÀrna oss på info@modemedia.se med ditt ordernr så ska jag se till att få dig nöjd:)

Mvh Mesut

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス