レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har i en periode haft to biler til salg pÃ¥ bilbasen, og har ikke haft en eneste henvendelse, pÃ¥ trods af en lav prissÊtning. Da jeg sÊtter bilerne til salg pÃ¥ Facebook marketplace, fÃ¥r jeg... もっず芋る

Satte min bil til salg og fik straks herefter 3 scam opkald fra personer i det kriminelle miljÞ - som forsÞger at fÃ¥ ens bil uden at betale. (Gravede I hvem de var - og fandt ud af via forskellige f... もっず芋る

Forhandlerne fÃ¥r MEGET frit spil. SÞgefunktionen gÞr det svÊrt at fÃ¥ fornuftige resultater. Hvis jeg sÞger pÃ¥ en bil med trÊkkrog, fÃ¥r jeg en masse biler som ikke har trÊkkrog (men kan monteres for mÃ¥... もっず芋る

Efter I har opdateret mÃ¥den at sÞge biler pÃ¥ jeres side, sker der meget tit fejl. Ofte nÃ¥r man har indtastet sine sÞgekreterier hopper siden et helt andet sted hen. Andre gange hvis man vil Êndre i si... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BilBasen er Danmarks stÞrste og mest besÞgte bilsite. KÞb og salg af biler, med annoncer fra både forhandlere og private.

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1082件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

KÞberne kan ikke kontakte dig...

Jeg har i en periode haft to biler til salg på bilbasen, og har ikke haft en eneste henvendelse, på trods af en lav prissÊtning.

Da jeg sÊtter bilerne til salg på Facebook marketplace, får jeg flere henvendelser, som fortÊller at de tidligere har forsÞgt at kontakte mig via Bilbasen.

Jeg kontakter Bilbasen, igennem deres chat, da det ikke er muligt at få telefonisk kontakt til dem. Drengen jeg kommer i kontakt med er nÊsvis, og kalder mig blandt andet makker, da han slet ikke forstår hvad det er min henvendelse omhandler...

Jeg kommer helt sikkert aldrig til at bruge deres tjenester igen!!!

2026幎4月13日

Forhandlerne får MEGET frit spil

Forhandlerne får MEGET frit spil. SÞgefunktionen gÞr det svÊrt at få fornuftige resultater. Hvis jeg sÞger på en bil med trÊkkrog, får jeg en masse biler som ikke har trÊkkrog (men kan monteres for måske 15.000). Alt udstyr kan altid kÞbes - det var ikke det jeg bad om.

2026幎3月31日

Kun scam kÞbere til bil

Satte min bil til salg og fik straks herefter 3 scam opkald fra personer i det kriminelle miljÞ - som forsÞger at få ens bil uden at betale. (Gravede I hvem de var - og fandt ud af via forskellige forum mv. at dette sker altid ved biler der bliver sat til salg via bilbasen)
Jeg fandt 5 kÞbere vha dba og Facebook marketsplace, som jeg tog i budrunde og 3 dage senere var den solgt over prisen - og var nÞd til at sÊtte den ned på bilbasen uden der skete noget.
Kun rent fusk fra dem som kontaktede fra bilbasen og det skulle jeg betale 250 kr for at de deler mine oplysninger med det kriminelle miljÞ  ALDRIG vil jeg bruge bilbasen igen!!!!

2026幎3月23日

blev skammed for en porche gt3 rs til

blev skammed for en porche gt3 rs til til 4 milioner

2026幎3月4日

Hej Lukas,

Det lyder bestemt ikke godt, og det er vi kede af at hÞre.

Vi vil anbefale dig at rÊkke ud til os direkte på info@bilbasen.dk, så vi kan se på sagen.

God stil - Êrligt foretagende

Jeg har generelt vÊret glad for at bruge Bilbasen som kÞber.

Jeg skulle til at bruge bilbasen som sÊlger, men fortrÞd kort efter jeg havde lagt annoncen op. Jeg pillede den ned og skrev en mail til Bilbasen og spurgte om refusion for annoncen. De kunne let have afvist min forespÞrgsel, men skrev en fin mail tilbage og refunderede dagen efter. God stil - det giver 5 stjerner herfra.

2026幎2月20日

Hej Ebbe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse - og vi håber på at se dig hos os igen.

Bilbasen Kundeservice

Er blevet useriÞs og ugennemskuelig

Fra at vÊre et udemÊrket medie til at finde gode brugte biler er Bilbasen blevet svÊrt gennemskuelig og overfyldt med importbiler, uden mulighed for at frasorterer importbiler eller tilvÊlge danske mÊrkeforhandlere. Det er svÊrt gennemskueligt at forstå garantier, som ofte er vÊsentlig ringere på importerede biler end biler fra dansk mÊrkeforhandler.
Alle og enhver kan importerer en nÊsten ny bil også de mindre seriÞse.
Flere sÞgekriterier, varmepumpe, garanti, import, mÊrkeforhandler - det burde ikke vÊre svÊrt.

2026幎2月4日

Hej Peter,

Tak for din grundige og Êrlige feedback.

Vi forstÃ¥r godt din frustration over, at Bilbasen i dag kan opleves som mindre overskuelig end tidligere – sÊrligt nÃ¥r det gÊlder importbiler, garantiforhold og muligheden for at finde biler fra danske mÊrkeforhandlere. Det er vigtige pointer, som vi tager alvorligt.

Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre sÞgefunktioner og filtreringsmuligheder, sÃ¥ det bliver nemmere at finde netop de biler, der matcher ens behov – og din feedback er vÊrdifuld input i det arbejde.

Manglende sÞgefelt på "varmepumpe" i Bilbasen

For dårligt at Bilbasen (og DBA) ikke tilbyder et sÞgefelt, der gÞr det muligt at finde elbiler med varmepumpe, som klart anbefales. Mange brugte elbiler importeres sydfra og har ikke varmepumpe. Bilbasen og DBA er ejet af Schibsted, som burde se at få det rettet.

2026幎1月28日

Hej

Tak for dit input.

Vi forstår Þnsket om mere detaljerede sÞgefiltre, herunder mulighed for at sÞge på varmepumpe ved elbiler, og det er noget, vi tager med i vores videre arbejde. Tak fordi du deler din feedback.

Bilbasen Kundeservice

Alt for mange penge og alt for lidt service

Har forsÞgt at sÊlge min Landrover Discovery på bilbasen i 2 måneder og jeg har ikke andet end modtaget fusk mails fra tyskland om min bil kan sÊlges til eksport, jeg har modtaget 6 mails i alt og de er ikke andet end fusk allesammen.
Det er for ringe at betal kr.450 per måneden og at Bilbasen ikke gÞre mere i kampen om falsk kÞber som kun er interesseret i at stjÊle ens bil via eksport.

2026幎1月1日

Hej,

Vi er desvÊrre godt opmÊrksomme på falske henvendelser - netop derfor arbejder vi dagligt på at skabe en tryggere og sikrere platform.

For nyligt har vi netop lavet en opdatering, som krÊver MitID fra en potentiel kÞber, fÞr vedkommende kan henvende sig til sÊlgere via mail-funktionen på Bilbasen.

Vi kan allerede nu se, at dette har hjulpet.

Samme bil – ny sponsor

Kan I ikke slette anmeldelser af biler, hvor I helt åbenlyst efter et par måneder skifter totalt mening om bilen?
Ikke at det giver sindssygt god mening, altså at I gÞr det, men det må jo vÊre jeres problem.

Altså: Om Mazda 6e skriver Morten Bak i juli 2025 positivt om bilen med et par kritikpunkter, som virker legitime og forståelige.
I oktober 2025 er Morten nu i et andet humÞr og hader faktisk alt ved bilen. Er det VW-dollars, der luner i lommen, eller hvad sker der??

Det gÞr mig ekstremt forvirret, når jeg prÞver at danne mig et indtryk af kÞretÞjet. FÞrst lyder det til at det i Tyskland kÞrer rimeligt godt, måske endda lidt fedt til tider?
Senere er det så nÊrmest rent ud sagt dårligt, ikke et positivt ord i oktober.

Mangel på kongruens i journalistikken giver sgu ikke en flot anmeldelse af Bilbasen herfra.
Så Êldes ens anmeldelser sku lidt som mÊlk hvis man vender 180 så hurtigt.

I kan jo kigge på en anmedelser der faktisk giver adgang til noget konkret data på f.eks. stÞj og forbrug (som i jo HELT klart også kunne overveje) for at Þge trovÊrdigheden
(sÞg på Andreas Haehnel på youtube)

Her er i hvert fald ret klar evidens på at noget er gået helt galt for Morten i Oktober.

2026幎1月9日

Hej Leo,

Tak for din feedback. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, når en anmeldelse Êndrer karakter over tid.

Vores vurderinger bygger på de erfaringer, kunden gÞr sig på forskellige tidspunkter, og indtrykket af en bil kan Êndre sig, når man lÊrer den bedre at kende. Det handler ikke om skjulte interesser, men om forskellige testforhold og lÊngere tids brug.

Vi er enige i, at den slags Êndringer bÞr forklares tydeligere, og dit input om mere konkret og målbar data tager vi med videre.

Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme på det.

Bedste hilsner,
Bilbasen kundeservice

AL Biler Asaa - utrovÊrdig

Min oplevelse med Asger Larsen fra AL Biler i Asaa har vÊret stÊrkt utilfredsstillende. Efter at have returneret bilen til forhandleren på grund af en defekt AdBlue-tank, fik jeg efterfÞlgende oplyst, at bilen nu var repareret. Kort tid efter begyndte bilen imidlertid at kÞre dårligere og endte med en tilstopning af partikelfilteret.

Det viste sig senere, at AdBlue-systemet var blevet afkoblet af forhandleren, noget jeg fÞrst fik klarlagt, da en Mercedes-specialist med korrekt software konstaterede det.

Min oplevelse har desvÊrre ikke givet mig nogen tillid til forhandlerens faglighed eller ansvarlighed.

2025幎11月21日

Hej Mads,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse med forhandleren, og at reparationen ikke levede op til dine forventninger.

Vi forstår, at det kan vÊre frustrerende, når der opstår problemer med bilen, og vi sÊtter pris på, at du deler din oplevelse.

Bilbasen Kundeservice

Ingen respons fra BB. Fejlvisning af kontakt tlf.

Har haft min bil til salg i godt en måned. Har skrevet til BB et par gange om hjÊlp til salg og tip til at forbedre BB men de svare ikke. Opdagede i dag at kontakt tlf ikke er mit men jeg er ikke istand til at korrigere dette ! Tlf nr er korrekt i indtastningsfelt men vises som et forker nr (?). Måske er det forklaringen på en måned uden respons.

2025幎11月10日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse, og tak for din tålmodighed.

Vi vil gerne beklage, at vi ikke har svaret dig retur herinde. Vi har simpelthen overset din anmeldelse.

Vi vil anbefale dig at rÊkke ud til os direkte på info@bilbasen.dk, hvis du stadig har brug for hjÊlp.

Elendig

Ufattelig dårlig kontakt, jeg skrev til dem for et år siden og de har aldrig vendt tilbage til mig. Jeg ville låne en Lamborghini, men ingen svar eller form for kontakt, dette sted kan ik anbefales

2025幎10月20日
自発的なレビュヌ

Privatannoncer bliver nedprioriteret – selv med betalt annonce

Jeg satte min bil til salg som privatperson pÃ¥ Bilbasen og betalte 249 kr. for en annonce, med en klar forventning om at blive vist pÃ¥ lige fod med andre – naturligvis med forstÃ¥elsen af, at jeg ikke havde tilkÞbt boost-annoncering.
Men det viser sig, at privatannoncer har begrÊnsede funktioner sammenlignet med forhandlerannoncer. F.eks. kan jeg ikke vÊlge alt det udstyr, bilen faktisk har, fordi visse valgmuligheder er forbeholdt forhandlere. Det betyder, at hvis en potentiel kÞber filtrerer efter fx ratvarme, sÃ¥ bliver min bil slet ikke vist – selvom den har det udstyr.
Bilbasen er bekendt med denne praksis og har valgt at fortsÊtte den. Jeg har derfor informeret Forbrugerombudsmanden, da det ikke bÞr vÊre rimeligt, at privatpersoner ikke får samme vilkår for annoncering som virksomheder. Det er problematisk, at betalte annoncer filtreres vÊk, alene fordi man som privat ikke har adgang til de samme valgmuligheder.
Det underminerer tilliden til platformen og favoriserer udelukkende forhandlerne.

2025幎10月3日

Hej Lasse,

Det er korrekt, at der er forskel i annonceoprettelsen for erhvervsprofiler versus privatpersoner.

Vi forstår naturligvis din pointe om tillid og favorisering, og tager din kritik meget seriÞst.

Din feedback videresendes til rette afdeling.

Spammer mareridt

Da jeg kunne bruge tjenesterne fra Bilbasen, lavede jeg en konto, så jeg kunne få specifikke sÞgeresultater oplyst i daglige emails.
Jeg fik noget pladder med at Bilbasen nu brugte noget Vend, og dengang virkede det harmlÞst.
Jeg slettede min konto og mine sÞgeagenter, men har lige siden og nÊrmest dagligt modtaget de samme emails som fÞr.
Jeg havde som sagt slettet mine sÞgeagenter, så det giver ikke mening, at jeg alligevel får emails.
Jeg kan hverken logge på Bilbasen eller Vend, fordi min email ikke findes!!!! Men min email bruges da stadig til jeres irriterende emails!?!
Jeg kan ikke henvende mig nogen steder, så alt i alt må jeg betragte Bilbasen/Vend som en negativ oplevelse med ondsindet adfÊrd....

Opdatering 6. okt. 2025 I beder mig kontakte kundeservice, men lÊs dog den fulde tekst - jeg kan ikke finde nogen kontaktoplysninger. I gÞr som alle useriÞse sites, og kÞrer en rundt i ring, mens man desperat forsÞger at opdrive et telefonnummer. Jeg kan ikke finde jeres chat, og jeg er ikke på Facebook.

2025幎9月30日

Hej med dig,

Tak for din anmeldelse - og for at gÞre os opmÊrksomme på problemet.

Hvis du har slettet din konto og stadig modtager e-mails, vil vi rigtig gerne hjÊlpe med at fÃ¥ det stoppet. 📩

Kontakt meget gerne vores kundeservice, sÃ¥ sÞrger vi for at undersÞge og fÃ¥ det lÞst. 🙌

Vi beklager ulejligheden og står klar til at hjÊlpe dig videre!

Bilbasen nej tak

Har nu prÞvet 5 gange at lave en annonce men forgÊves man kan ikke ringe til dem eller få dem til at ringe en op det er en dum robot som ikke svarer på det man siger
Hold jer vÊk det er tidsspil

Tak for svaret men hvorved der en nr man kan ringe på ???
JÞrgen Holm Christensen

2025幎9月23日

Hej JÞrgen,

Tak for din anmeldelse!

Øv, det lyder som en super frustrerende oplevelse. Det er vi virkelig kede af at hÞre. 😞

Du skal selvfÞlgelig kunne oprette en annonce uden bÞvl, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig godt videre, hvis du stadig oplever problemer. 🔧

Kontakt os endelig via kundeservice, så kigger vi på det sammen. Vi er her for at hjÊlpe!

Bilbasen Kundeservice 🚗

Det er overhovedet ikke pengene vÊrd

Det er overhovedet ikke pengene vÊrd dårlig og dyr oplevelse Þv med min Bmw og citron

2025幎9月14日

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse!

Øv, det lyder som en rigtig Êrgerlig oplevelse. Det er selvfÞlgelig ikke sÃ¥dan, det skal vÊre, og vi er kede af at hÞre, at det ikke levede op til dine forventninger. 😞

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe dig videre - vi vil meget gerne hÞre mere. 📩

Bedste hilsner

Trukket mine penge 5 gange uden en annonce

Jeg har betalt 5 gange uden den opretter min annonce, jeg gÞr det over mobilen og det har altid virket og skal virke.!
Har oplevet prÊcis det sammen for 1.5 måned siden og har vendt tilbage i dag i håb om i har sendt det ind til teknisk afdeling sidste gang! Har flere kammerater som har oplevet det sammen.

2025幎8月30日

Hej Johan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at hÞre, at du havde problemer med betalingen.

I disse situationer kan det vÊre en fordel at skifte betalingsmetode.

Har du stadig brug for hjÊlp, må du meget gerne kontakte vores kundeservice direkte - så hjÊlper vi dig.

FÞj! Dårlig stil

Jeg har flere gange vÊret inde og afmelde mig de flere daglige mails på min sÞgning om bestemte biler. Jeg bliver simpelthen bombarderet af de samme mails, om og om igen. Til sidst skrev jeg venligt til dem, om de ikke nok blot ville slette mig fra deres mailliste. NÊ, nej, det skulle jeg selv gÞre på "Min profil". Og det svarede jeg dem, at jeg forgÊves havde gjort igen og igen gennem nogle uger. De svarede mig med en auto-mail, om jeg var tilfreds med deres kundeservice??? Hold nu kÊft et cirkus. Og mails flyver fortsat ind, selv om jeg både blokerer og rapporterer phishing. Hvordan de alligevel kommer ind i indbakken er sgu ret dygtigt gjort af dem.
Så gravede jeg videre på deres hjemmeside og fandt en mulighed for at slette min konto, for det er ikke helt ligetil. Det er nu gjort og jeg skal forvente 30 dages f...! slÞvhed, fÞr det slår igennem. Aldrig mere den side. Godt der findes andre mere seriÞse bilsider.

2025幎8月23日

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at hÞre, at det ikke hjalp at slette annonceagenterne.

Hvis din profil ikke allerede er slettet, må du gerne henvende dig til os igen - så er jeg sikker på, at vi nok skal kunne hjÊlpe dig.

Bilbasen Kundeservice

Efter at have gået igennem alle steps i

Efter at have gået igennem alle steps i fÞrste forsÞg fik jeg en yderligere forespÞrgsel på yderligere fotos på min bil. ForespÞrgsel på billeder som jeg allerede havde uploadet.

Det her er en hoax. Ved ikke hvad formålet er men jeg har ikke hÞrt noget på min forespÞrgsel så tÊnk jer om og lad vÊre med at tro at dette lever op til deres reklamer.

2025幎8月18日

Hej Karsten,

Vi er kede af, at du har oplevet problemer med billederne.

Herfra kan vi ikke helt tyde, hvad det specifikke problem er, men vi vil meget gerne hÞre mere.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice direkte, og så vil vi se, om vi ikke kan hjÊlpe dig der.

Ingen vÊrdi for pengene

Jeg har lige solgt min bil igennem DBA. Jeg har annonceret på Bilbasen og Autouncle også. Fik langt flere henvendelser via DBA end via de andre portaler. Betalte kr. 239 for 60 dages annoncering på DBA inkl. 5 dages topplacering. Tilsvarende betalte jeg kr. 548 på Bilbasen, hvor jeg fik 3 scam henvendelser og 1 reel henvendelse. Ingen henvendelser via Autouncle. Så bilkÞbere foretrÊkker DBA for bilsalg.

2025幎8月17日

Hej Henriette,

FÞrst og fremmest tillykke med salget af din bil! :)

For nyligt har vi lavet en opdatering, som krÊver MitID fra en potentiel kÞber, fÞr vedkommende kan henvende sig til sÊlgere via mail-funktionen på Bilbasen.

Vi kan allerede nu se, at dette har hjulpet på antallet af falske henvendelser, og vi håber derfor, at du vil benytte Bilbasen igen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。