Hurtig og god behandling fra Mohammed og Malik, som hjalp med de spÞrgsmÃ¥l og smÃ¥ting der skulle fixes inden jeg kÞbte bilen. Og da jeg opdagede et par ting ved bilen efter kÞbet, kunne jeg bare komme... ãã£ãšèŠã
âAll Inclusive Plusâ vil jeg kalde det. God byttepris for den gamle. KÞbte den via mail og telefon, helt uden problemer, ogsÃ¥ selvom der efter underskriften dukkede et problem op med byttebile... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun gode oplevelser med forhandlere pÃ¥ Bilhandel i form af quick respons og lyst til at handle uden "oversalg" ð€ðŒ
Det endte godt med at fÃ¥ Êndret slutseddelen et par gange med hjÊlp fra FDM. Kan kun anbefales ved brugtbils kÞb at have FDMâs juridiske afdeling med indover. Der kan vÊre manglende ting og formul... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På Bilhandel finder du et kÊmpe udvalg af brugte biler til salg. Der er biler i alle prisklasser fra både forhandlere og private - og det er gratis at oprette annoncer. Derudover kan du også finde leasingbiler fra nogle af de stÞrste forhandlere i Danmark. Vil du sÊlge din bil, er det gratis at sÊlge din bil på Bilhandel.
Vestergade 48H, 2-4 sal, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- support@bilhandel.dk
- bilhandel.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 12ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Meget fin service kom i pÃ¥sken der varâŠ
Meget fin service kom i påsken der var lukket men Ole kom og åbnede så vi kunne handle
Har kun talt på mail
Har kun talt på mail, kommer tilbage til maj
Den er simpelhen ikke til at fÃ¥ slettetâŠ
Den er simpelhen ikke til at få slettet fra mai

Bilhandel ããã®åç
Jeg har kun gode oplevelser medâŠ
Dejligt med den bredeudsigt
Dejligt med den bredeudsigt - de mange forhandlere
Reel og Êrlig behandling
Reel og Êrlig behandling. TillidsvÊkkende.
Super service
Anden gang jeg kÞber bil her og de er meget hjÊlpsomme og fik en god handel kÞber gerne igennem viabiler igen
Hurtig og god behandling .
Hurtig og god behandling fra Mohammed og Malik, som hjalp med de spÞrgsmål og småting der skulle fixes inden jeg kÞbte bilen. Og da jeg opdagede et par ting ved bilen efter kÞbet, kunne jeg bare komme forbi og få det ordnet. Stor anbefaling herfra!
Super betjening
God og sikker betjening - hÞj kvalitet på biler
Jeg holder en lille pause menâŠ
Jeg holder en lille pause men oplevelsen var ok
Han var Êrlig med hans handel
Professionel og venlig betjening
super service og Êrlighed gennem heleâŠ
super service og Êrlighed gennem hele forlÞbet
Professionel og behagelig kommunikasion