Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Varming Bilfabrik, hvor jeg købte en fin Kia Picanto til en rigtig god pris. Johan tog imod mig på en utrolig venlig og professionel måde. Han gav et godt tilb... もっと見る
企業が回答しました
Jeg besøgte Varming Biler i dag sammen med en ven for at se på en bil. På billederne så den fin ud, men da vi ankom, viste det sig, at bilen var i elendig stand. Da vi gav udtryk for vores mening, rea... もっと見る
Utrolig dårlig oplevelse. Jeg skulle købe en bil og havde aftalt afhentning. Dagen før ringer jeg til sælger og han siger, at jeg godt kan køre bilen hjem, men at jeg lige skal ringe næste dag, i... もっと見る
企業が回答しました
Vi købte en Passat af Varming bilhandel i Odense, efter et par dage gik der to tændspoler på Passaten, vi fik lov at køre bilen på værksted i vores egen by, og fik refunderet pengene af Varming bilh... もっと見る
Vi sælger biler - og vort speciale er biler med billig afgift der kun bruger lidt benzin. De fleste biler er enten nysynede eller synet indenfor det sidste år. Vi har altid et stort udvalg til dig.
Fabriksvej 5, 5260, Odense S, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
1 stjerne er for meget.
Han sælger biler der ikke er iorden og gør ej heller opmærksom på fejl og mangler. Meget uprofessionelt og til kæmpe gene for købere.
Ja pas på de ændrer priser, men kun til det dyrere.Selvom man kan se prisen på deres hjemmeside.
Jeg købte min førstegangsbil hos John, en "nysynet" Opel Corsa, jeg køre en prøvetur og den køre faktisk okay og ikke de store problemer. Jeg kører den til min onkel som er mekaniker straks efter købet for lige at få lavet et eftersyn på den, da den var af ældre dato. Min onkel som er mekaniker, sagde at den ikke kunne have bestået noget syn i den tilstand, det vidste sig der var fejl på 3 ud af 4 bremser og at bremsevæsken var så slimet at den havde blokeret for tilgang til bremserne. Bilen blev skrottet 3 måneder efter køb, da bilen ikke kunne starte grundet en motorfejl som havde været der fra købet, sidst men ikke mindst manglede der flere bolte i motoren, som vi på egen regning blev nødt til at eftermontere.

Bilfabrik からの回答
godt udvalg af brugte og billige biler

Bilfabrik からの回答
Super god service og tilrettevisning.
Tak for tålmodighed med en førstegangskøbere-køber!
Elsker min bil:-)
Tog toget fra København for at hente en bil der, efter samtale med John ikke fejlede noget. Kom frem til en bil med vand i reservehjuls brønden og et stenslag i forrude, vel at mærke i synsfeltet. John mente at det kunne jeg jo bare køre med frem til næste syn. Til trods for at der i færdselsloven står du må ikke køre med et stenslag, der hæmmer dit udsyn. Så ikke en bil uden fejl og en sælger der opfordre til lovbrud. Det er godt nok useriøst. Så jeg kan ikke anbefale bilfabrikken, på nogen måde.
Rigtig god service. Købte en fin bil og fik en god byttehandel ift. vores gamle bil.
Godt sted at handle :-)

1 stjerne er for meget
Vi købte en bil som skulle være nysynet d 31/8 2022 d 12/9 dør moteren og vores mekaniker fortæller det er en køleledning som har været forsøgt lavet men dårligt så det resultere i at moteren brænder sammen
Vi kontakter dem og de tilbyder at købe den tilbage for 8000 hvis vi lægger flere penge og køber en anden bil jeg har lige smidt 11500 væk så nej tak mit råd hold jer væk skulle bruge en bil til at komme frem og tilbage og ja bilen havde jeg så kun 12 dage
Den 13. september indgår min kæreste en byttehandel, idet koblingskablet i hans egen bil var sprunget. Forhandler vil give 8000.- for hans bil og min kæreste bytter den derfor til en ny brugt bil, der står til 10.000 (med restbetaling på 2500 inkl. omregistrering), nysynet pr. 12.09.22.
En lille uge efter, kunne min kæreste så have kørt galt på motorvejen (på vej hjem fra arbejde), da bilens styretøj pludselig trækker bilen til højre. Min kæreste reklamerer med det samme og har derved opfyldt sin undersøgelsespligt. Først ønsker forhandler ikke at gøre noget, og siger at vi selv må betale for at få bilen fragtet til forhandlerens mekaniker, der så vil tilse den (formodentligt også mod et gebyr). Heldigvis ændre den afvisende attitude sig, fordi vi vælger at tage ud for at snakke med forhandler, da vi mener det ikke kan være rigtigt, at min kæreste udsættes for livsfare grundet en bil, der skulle være nysynet.
Vi henter bilen den 25. september og får så at vide, at vi skal betale 700.- for udleveringen (til mekanikerens private mobilepay), da mekanikeren har "forbedret" bilen. Både min kæreste og jeg er helt målløse over dette, da vi som det eneste krav i henhold til aftalens indgåelse, ønskede at købe en bil, der levede op til hvad man kan forvente, når man køber en nysynet bil, navnlig at den kan køre fra A-B.
Et flabet argument vi fik med på vejen fra forhandlers side, var at det jo ikke er en Porsche. Jeg mener nu alligevel at det er vældig besynderligt, at en nysynet bil kan gøre dette efter at være brugt under en uge, og der herfor er tale om en væsentlig mangel. Samtidig vil jeg vove den påstand, at sælger har misligholdt sin loyale oplysningsforpligt.
Hverken jeg eller min kæreste har en særlig viden om biler, men finder ud af at koblingskablet kunne have været lavet for under 1000.- Det er værd at bemærke at min kærestes daværende bil nu står derude til 19.999.- så på den måde kan man jo føle sig fuldstændig latterliggjort.
Uanset hvad er det i hvert fald enormt dårlig forretningsskik og det vil jeg mene, at man skal have for øje, hvis man ønsker at købe bil hos denne forhandler.
Jeg lavede en byttehandel, med en spark til en matiz, og det var som sådan fint da jeg ikke har forstand på biler. Knap en uge efter handlen på en helt nysynet bil, er der noget der knækker på der noget i bilen som gør at jeg næsten køre galt, jeg kontakter straks forhandler omkring dette telefonisk og bliver mødt med at jeg selv skal få fragtet bilen fra Middelfart til Odense, ved et fremmøde tager han sig dog selv af dette. Da bilen bliver ordnet med det som der angiveligt var galt, får jeg fortalt at jeg oveni skal betale 700kr på mobilepay til TROELS. fordi han optimeret bilen fordi udstødningen nu os var ved at falde af, så der skulle være påsat en helt ny udstødning, dette er hellere ikke tilfældet men en brugt udstødning. Jeg kommentere på dette telefonisk at det kan ikke passe jeg skal betale 700kr til dette da jeg lige har kønt den og den ikke burde have kunne gå gennem syn med dette, og Troels vælger at svare “ at Han kan kraftedme ikke blive ved med at lave noget på min bil “ Disse ting sker tiltrods for jeg køber den HELT NYSYNET, altså dagen inden jeg køre fra forhandleren. Går der knap en uge før alle fejl melder ind på bilen, kileremmen er begyndt og hyle, der kommer meget røg fra udstødningen og koblingen føles os som om den er ved at ryge da pedalen er helt i bund efter den var ved forhandleren igen. Min oplevelse vil jeg dele, så folk kan se dette inden de vælger at købe en bil hos denne forhandler.
Vi havde en rigtig god oplevelse med denne bilforhandler.
Vi købte vores første bil her, og vi er rigtig glade for både bilen, og den gode service vi fik. Sælgeren svarede pænt og professionelt på alle spørgsmål vi kom med, også de "dumme" spørgsmål. Det var også meget lige til, at komme ud og prøvekøre biler, det styrede vi lidt selv, hvilket var afslappende for os.
Da vi havde fundet den bil vi ville have, fik vi underskrevet pappirene, og 10min efter kørte vi hjem med plader på, dejlig nemt.
Alt i alt, en god oplevelse med en venlig sælger.

Bilfabrik からの回答
Vi skulle ud kigge op en Peugeot i dag, hos Varming biler, vi går og kigger hele familien, pludselig dukker der en mand op i briller og ingen tænder i munden står og råber hvad vi skal der, vi siger vi kigger skam bare på biler og ledte efter en Peugeot vi havde set på dba. Han råbte at hvis ikke var kommet for at købe bilen kunne vi godt skride igen, min kæreste siger så at sådan kunne man ikke sælge biler, manden siger at han skulle kraftemde ikke fortælle ham hvordan man solgte biler, min kæreste ber om at prøve køre den men det måtte han abselout ikke, det var der ikke tale om hvis vi ikke købte bilen, vi kan jo ikke købe en bil man ikke har prøvet og derfra blev han så tosset fordi vi ikke købte hans bil at han begyndte at true min kæreste foran vores datter, og at han skulle bare sætte hende ind i bilen så skulle han nok vise min kæreste hvordan man sætte sådan en indvandre på plads, uden min kæreste havde gjort eller sagt noget. Jeg spurgte om han var på stoffer eller fuld siden han opførte sig så uproffesionelt og det skulle jeg da aldrig have sagt. Manden ved navn troels jagtede os så ud med en mobiltelefon i nakken selvom det var ham der var ekstremt truende overfor os, min datter er ekstrem påvirket af den episode så vi valgte at melde ham til politet for en truende adfærd. Anbefaler ingen at handle der overhovedet!!!!

Bilfabrik からの回答
Du får hvad du betaler for.
Hvor han støver de biler op, ved jeg ikke. Men der er mange gode biler, til meget fornuftige priser.
Pris og kvalitet hænger sammen.
2 gang jeg handler her, og er fuld tilfreds.

Bilfabrik からの回答
Jeg købte en fin ældre Skoda Fabia, der ikke umiddelbart virkede til at have nogle seriøse skavanker, til den billige pris af 7500,-
Desværre viser det sig dagen efter, at der er et problem med en toppakning (eller noget lignende, jeg er ikke så god til biler), så jeg ringer lettere nervøs til John, lidt forberedt på at skulle i krydsforhør og samtidig få den ene søhistorie efter den anden kastet i hovedet, men uden tøven eller forsøg på bortforklaringer, tilbyder John at købe bilen tilbage til fuld pris og beklager samtidig besværet. Så helt problem og smertefrit afleverede jeg Skoda'en og købte mig en Peugeot i stedet, som kører 100% fejlfrit.
Så hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt Varming biler/bilfabrik.dk er en troværdig brugtvognsforhandler, kan jeg kun sige tusinde gange ja. Mage til behagelig, venlig og ærlig mand tror jeg aldrig, jeg har mødt i denne branche. Fem nemme stjerne fra min side.

Bilfabrik からの回答
Meget venlig betjening, og helt uproblematisk handel. Jeg fik lov til at lade min "egen" bil holde på stedet weekenden over, så jeg kunne køre derfra i "den nye"
Skulle bruge en vinter-bil, så min cabriolet kan slippe for salt. Kørte ud for at se på en Golf 3, som dog viste sig at være lidt for dårlig. Jeg endte med at købe en gammel Opel Corsa B, som egentlig kører fint.
Jeg havde nok ikke undersøgt den godt nok, for efterfølgende viste det sig, den havde en knækket forfjeder. Jeg kan selv lave det, så det er ikke den store udgift.
Redigeret efter svar fra Bilafabrik.dk: Jeg takker pænt nej til tilbuddet om at sende en regning. Som nævnt kunne jeg lave det selv og jeg har adgang til værktøj og billige reservedele hos min tidligere arbejdsplads.

Bilfabrik からの回答
Jeg har købt en bil fra dem for ca. 3 uger siden. De er meget profesionelle og deres kundeservice er den bedste! Især John, han er bare så dygtig og hjælpsom og man kan altid få hjælp hvis man ringer med spørgsmål eller lignende. Han har hjulpet mig fra start til slut, også flere uger efter købet. Det er min første bil og hvis jeg skal købe en anden bil i fremtiden, så bliver det helt sikkert John jeg kontakter igen.
Tusind tak for hjælpen!
Lamiaa

Bilfabrik からの回答
Vi havde i tirsdags en super god oplevelse hos bilfabrik.dk i Odense. Vi fik rigtig fin service af ejeren, og det var super bekvemt at man kunne få plader på med det samme. Han overgik al vores forventning i forbindelse med købet af vores gamle og salg af den nye, og da jeg kontaktede ham efter købet pga dårlig lugt i kabinen gik han straks med til at betale halvdelen af rens af bilen indvendig og undskyldte at han ikke havde opdaget det selv. Han gav os endda lidt ekstra benzin i tanken, så vi kunne nå på tankstationen! Helt sikkert et sted vi ville købe bil en anden gang!

Bilfabrik からの回答
Jeg havde set på nettet at der var tre biler jeg kunne være interesseret i, så jeg kørte til Odense.
Bilerne var låst op i åbningstiden, så jeg kunne i ro og mag kigge på bilerne, uden at skulle bede om at få dem låst op en efter en, for at se om jeg overhovedet kunne være i dem, hvilket er super rart og noget jeg ikke har set længe.
Dernæst fandt jeg den bil jeg gerne ville have, fik en prøvetur, fandt ud af at jeg kunne have fået den med hjem med det samme, hvis jeg havde husket at tage nem id med, så jeg hentede den næste dag.
Ca. 4-6 km senere begyndte motorlampen at lyse, så jeg kørte tilbage og legede med hundene i ti minuters tid mens der blev kigget på bilen, hvorefter jeg fik at vide, at det var en sensor det var galt med - sensoren blev nulstillede, og hvis der var noget problem med den skulle jeg bare ringe, og så ville de honorere reklamationsretten og udskifte den.
Nu ved jeg ikke, om det bare er mig der har været uheldig med mekanikere og bilsælgere de sidste par år, men det her har været den bedste salgsoplevelse jeg har haft i et stykke tid: John er rar at snakke med, han prøvede ikke at tale udenom, da jeg kom tilbage med fejlen, og de har en række biler i alle prisklasser.
Kort sagt har jeg brugt 4-5 timer på at køre frem og tilbage til Bilfabrik/Varming Biler og det var 100% det værd.

Bilfabrik からの回答
Jeg har haft en super god oplevelse ved køb af bil hos bilfabrik.dk
For lidt over en måned siden købte jeg en Peugeot 308. På vej hjem begyndte der at komme en lyd fra motor rummet. Dette gjorde jeg John fra bilfabrik.dk opmærksom på, jeg fik herefter at vide, at jeg bare kunne aflevere bilen og at fejlen ville blive udbedret.
Denne fejl viste sig at være et løst motorskjold og blev udbedret uden diskussioner eller andet.
Herefter gik der ikke langtid før bilens urea lampe, service lampe og motor lampe begyndte at lyse. Jeg ringede igen til John og igen ligesom sidst fik jeg uden at skulle diskutere at vide at jeg bare kunne aflevere bilen og den ville blive lavet.
Kort tid efter blev fejlen fundet, fejlen viste sig at være et defekt adblue system. Dette blev herefter skiftet på bilfabrik.DK’s regning, uden diskussioner og bøvl.
Kort sagt har jeg fået en kanon service og sælger har står inde for den han skal give ved køb af brugtbil.
Vil klart anbefale andre at købe bil der, for der er intet fusk eller bøvl.

Bilfabrik からの回答
Det værreste service jeg nogen sinde har oplevet og set. Aftaler pris på en toyota yaris på 33.500kr. Kører 130 km for at se bilen, og får at vide bilen er solgt ellers koster den 35.000. Ovenikøbet en flækket forrude. Hold jeg langt væk for den useriøse forhandler/stald (hvis man kan kalde der for en forhandler) ingen kundeservice, intet seriøsitet. Fuldstændig useriøst.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。