købte bil i torsdag en brugt Zafria - bilen havde ikke luft i dæk og der sku booster på for at starte den - begge dele måtte vi selv klare... på vej hjem til kbh, lyser den i servicelampen (dvs i har... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Varming Bilfabrik, hvor jeg købte en fin Kia Picanto til en rigtig god pris. Johan tog imod mig på en utrolig venlig og professionel måde. Han gav et godt tilb... もっと見る
企業が回答しました
Jeg besøgte Varming Biler i dag sammen med en ven for at se på en bil. På billederne så den fin ud, men da vi ankom, viste det sig, at bilen var i elendig stand. Da vi gav udtryk for vores mening, rea... もっと見る
Vi købte en Passat af Varming bilhandel i Odense, efter et par dage gik der to tændspoler på Passaten, vi fik lov at køre bilen på værksted i vores egen by, og fik refunderet pengene af Varming bilh... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi sælger biler - og vort speciale er biler med billig afgift der kun bruger lidt benzin. De fleste biler er enten nysynede eller synet indenfor det sidste år. Vi har altid et stort udvalg til dig.
Fabriksvej 5, 5260, Odense S, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det værreste service jeg nogen sinde…
Det værreste service jeg nogen sinde har oplevet og set. Aftaler pris på en toyota yaris på 33.500kr. Kører 130 km for at se bilen, og får at vide bilen er solgt ellers koster den 35.000. Ovenikøbet en flækket forrude. Hold jeg langt væk for den useriøse forhandler/stald (hvis man kan kalde der for en forhandler) ingen kundeservice, intet seriøsitet. Fuldstændig useriøst.

Usympatisk og uprofessionelt
Går ud fra Troels har noget med dette sted/værksted at gøre. I hvert fald var det her, vi i dag aftalte vi skulle se og prøve en bil. Blev mødt af en meget usympatisk mand. Vi kunne IKKE selv prøve bilen, hvis ikke vi på forhånd lavede aftale om en handel. Har da aldrig oplevet noget SÅ uprofessionelt - vil ALDRIG anbefale ham/stedet til andre!! Hvis man her kunne vælge 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Bilfabrik からの回答
Køb en bil fra en ander forhandler det…
Køb en bil fra en ander forhandler det er meget bedre
Den værste service denne mekaniker yder, lige da vi ankom til stedet, ville han med det samme se pengene før vi overhovedet måtte se bilen, han viste os ingen respekt overhovedet, og talte nedladende til os pga vi er anden generations indvandre, det simpelt så uacceptabelt at en så "professionel" forretningssted ikke kan vise deres kunder en smule tillid og respekt, vil ikke anbefale nogen at tage derefter, efter hvad jeg og min kammerat oplevede og for at ikke at snakke om de andre så er der tale om en Truels.
Skøn service og godt produkt!
Mig og min kone købte en Fiat Panda tilbage i oktober 2020, og det var en ældre bil fra måske 2004 eller noget i den stil. Vi var super glade for den og den tjente os så godt! Vi fik den til en meget godt pris, og den holdte meget godt. Vi blev desværre nødt til at skille os af med den i denne måned, men Varming Biler/Bilfabrik købte den fra os til en super fair pris der tog højde for slid og brug siden købet! Ejeren er en super gut og er god til at hjælpe en med at komme frem til en løsning der passer situationen. Jeg ville helt sikkert vælge at være kunde hos ham igen i fremtiden!

Køb bil et andet sted!
Vores datter har købt en brugt Fiat hos ham. Kun efter få dage viste de sig, at der var fejl på bilen. Hele indstndsettele-reklamation udviklede sig til historier af løgne og ekstrem lange ventetider uden resultat. Vi har nu investeret over 15.000 dkr. på egen regning og kan kun advare alle for at handle med Varming biler!

Bilfabrik からの回答
Jeg har lige købt en Fiat punto hos…
Jeg har lige købt en super fin Fiat punto til en fair pris hos varming biler. Super god service og en meget rar og behagelig mand at handle med. Selvom der var elektroniske problemer med at tage min gamle bil i bytte, tog han imod den alligevel og overførte beløbet senere hen. Jeg kan klart anbefale at handle bil her.
Vil ikke anbefale dem til nogen. HOLD JER FRA DEM!
Jeg var nede og købe en suzuki alto hos dem her,
jeg var ud og prøve kører den, den kørte godt og jeg købte den her bil af den her forhandler, da jeg så spørger om jeg skal være opmærksom på noget så siger forhandleren så nej det er der ikke, så tænker jeg fint, så kører jeg den så ned til min svigerfar som er mekaniker, og han siger så til mig at hele bilen er fyldt med fugt, så når vi er ud og kører i den så skal jeg have min kæreste til at fjerne alt dykken/fugten fra forruden selvom der er varme i bilen..... Jeg kan absolut ikke anbefale dette sted som i overhovedet, Jeg vil ikke offe 1 krone på en ny bil hos denne forhandler :-) lad være med at købe hos ham her, de har ikke styr på det :)
Jeg har lige købt en Peugeot 207 hos…
Jeg har lige købt en Peugeot 207 hos John, en fantastisk god service og en absolut behagelig mand at handle med
Kan kun varmt anbefales.
Mvh
Jørgen Hansen
Varmeste Anbefalinger
Jeg stod akut og manglede en bil, jeg kontaktede John Varming, som gav top service og vejledning. Jeg købte en VW FOX, til en god pris og under Det den oprindeligt var sat til. Jeg er så glad for min “Nye” bil og den fantastiske service jeg fik hos John. Jeg anbefaler varmt Bilfabrikken (John Varming)
God service ved reklamation
Vi købte en nysynet bil, der var desværre noget galt med servo-styringen, så vi valgte at aflevere bilen tilbage, dagen efter køb.
Vi fik en SUPER god og venlig service hele vejen OGSÅ da vi handlede den anden vej.
Kom hurtigt afsted i den nye brugte…
Kom hurtigt afsted i den nye brugte bil.
Venlig service og prisen var særdeles fornuftig.
Kommer igen næste gang
stod og manglede en bil akut
stod og manglede en bil akut. tog chancen og ringede trods der stod der var lukket. han forstod min situation og vi mødtes ca. halvanden time senere og jeg kørte derfra i en mazda 323. det er sindsyg god servic man samtidigt ikke får ret mange steder.han kunne sagtens have sagt at der først var åbent på mandag.så tusinde tak for at redde min dag
Solgte mig bil med defekt ABS
Solgte mig bil med defekt ABS. Jeg kontakter ham mange gange og får tilsidesat aftalt af de kigger på den. Jeg får derimod bare et nummer, hvor jeg selv skal lave en aftale. Jeg bliver så bedt om at aflevere bilen på en privat adresse et sted omkring fangel.
Selv efter at vi ender med at aflevere bilen flere gange, får vi bare af vide at de ikke kan finde fejlen.
Vi kontakter dem igen for at få lavet fejlen, da bremserne overhovedet ikke virker, men han afviser at lave den, da garantiperioden nu er udløbet.
KØB ALDRIG BIL HER!
Fremragende service
Fremragende service. John Varming var meget imødekommende, og så hensynsfuld at komme ind på en søndag, fordi jeg ikke havde mulighed for at komme forbi i hverdagene.
Og når jeg så fik en dejlig Mitsubishi til en god pris også, kunne det jo ikke have været bedre. Kun anbefalinger herfra!
God service!
God service!
Købte en Nissan Primera og fik en god snak.
Alt i alt, så er det ikke sidste gang jeg køber bil der.
Sælger var behagelig og bilen er fin til prisen!
Jeg kommer igen
John varming er en flink mand, som udover god service også byder på en kop kaffe. Det er første men ikke sidste gang jeg handler bil her.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。