Bilglasgruppen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg sidder i skrivende stund på værkstedet på Glasmagervej 20 i Holmegaard. Magen til service og imødekommenhed skal man lede længe efter. Der er ikke en finger at sætte på hverken faglighed, serv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt gik nemt. Jeg ventede imens forruden blev skiftet. Det tog cirka 1 time og et kvarter. Billigste pris jeg har kunnet finde. 2200 for en vw Up. Fin service og fint venteværelse med bløde møble... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Bilglasgruppen kan IKKE anbefales De reklamerer med en pris på 300 kroner for stenslagsreparation. Når man ringer ind til bilglasgruppenslagelse.dk er prisen minimum 450 kroner, da de ikke har væ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En helt suveræn service og kæmpe imødekommenhed hos Bilglasgruppen, Sydsjælland. I aftes udviklede et stenslag sig til en lang revne, og panikken var ved at brede sig, da bilen skal bruges i morgen... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店

当該企業による記述

Hos Bilglasgruppen er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12件

レビューを書く

Højt service niveau

Super faciliteter, faglig dygtige, kaffe, god betjening og højt service niveau. Kommer absolut igen

2025年5月8日

Bilglasgruppen からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os :)

5つ星のうち5の評価

Har op til flere gange skulle bruge…

Har op til flere gange skulle bruge jer. Og kan kun sige at man får en super betjening og hurtig og professionel udførelse af deres arbejde til en skarp pris. Kan varmt anbefale jer til andre som skal have ny rude i bilen.

2025年4月16日

Bilglasgruppen からの回答

Tusind tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Suveræn kundeservice

Fik tid til skift af forruden på min bil allerede samme dag. Mega godt gået og så var det endda lige op til påske. Søde og venlige medarbejdere. Jeg vil helt sikkert anbefale Bilglasgruppen i Silkeborg. Der er kun en ting jeg kan sætte en finger på... hvorfor kan man ikke give mere end 5 stjerner!?

2025年4月16日

Bilglasgruppen からの回答

Vi sætter virkelig pris på, at du gad skrive en anmeldelse. Mange tak for de fine ord! :)

5つ星のうち5の評価

Kan kun anbefale Bilglasgruppen til andre

Har fået lavet min bil flere gange ved Bilglasgruppen Silkeborg og jeg har været fuld tilfreds. De har både udskiftet forrude og repareret stenslag på ingen tid. Mens jeg sad i deres hyggelige venteværelse. De stod for alt kontakt med forsikring og jeg skulle intet selv gøre. Så kæmpe anbefaling til Bilglasgruppen herfra!

2025年4月10日

Super service

Super service, venlig og hurtig.

Er min anden gang der og alt forløber glat.

2025年2月24日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hurtigt udskiftning af forruden og meget flinkt personale. Kan klart anbefales

2025年2月4日

12 med pil opad

Alle tiders oplevelse! Både fra telefonisk kundeservice medarbejder og i butikken/på værkstedet. Kan varmt anbefale bilglasgruppen!

2025年2月2日

5つ星のうち4の評価

God service og venlig montør

God service og venlig montør! Min forrude blev hurtigt fikset på adressen på lidt over en time.

2024年12月30日

Vi sætter pris på din anmeldse. Mvh Bilglasgruppen

Fisker Ocean forrudeskift

Har en Fisker Ocean hvilket ikke lige er til at frembringe reservedele til, Bilglasgruppen ville undersøge sagen og ringe tilbage når de havde nyt, det gjorde de et par uger senere med melding om at de havde fremskaffet forrude til min bil som jeg fik skiftet til aftalt tid. Har nu kørt med ruden i ca 4 mdr. og ingen utæthedder eller andet,,,,Absolut service og arbejde udført i top, dette var i Silkeborg, min gode ven har haft samme oplevelse med Bilglasgruppen i Ishøj...også en Fisker Ocean

2024年9月18日

Bilglasgruppen からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os. Og til andre med Fisker Ocean, så har vi dem nu på lager. Mvh Carina, Bilglasgruppen A/S

Effektiv og ordentligt

Kenneth skiftede min forrude. Kom til tiden - sharp. Udførte arbejdet yderst professionelt. Holdte orden og var detaljeorienteret. God kommunikation i hele forløbet og konkurrencedygtige pris.

2024年12月12日

Super oplevelse

Super oplevelse.
Billig.
Professionel.
Og utroligt venligt personale.
Fem stjerner og 100% anbefaling

2024年11月13日

Bilglasgruppen からの回答

Tak for din gode anmeldelse. Tak fordi du tog dig tiden til at skrive den, det betyder meget for os. Mvh Carina, Bilglasgruppen

5つ星のうち5の評価

Super service - Kan kun anbefales!

Da jeg kom hjem fra ferie torsdag eftermiddag fandt min bil med en smadret siderude, jeg er så glad for at jeg fandt Bilglasgruppen. De tog telefonen udenfor arbejdstid, de havde skaffet en ny rude fredag morgen og fredag eftermiddag var den sat i, alle andre havde fire - frem dages leverings tid - og det er ovenikøbet en rigtig god pris.
Super service. Kan kun anbefales!

2024年8月2日
5つ星のうち5の評価

Hurtig reparation samt fornuftig pris, kan anbefales.

Fik skiftet ruden i deres afdeling i Ishøj på min Toyota Verso. Jeg blev modtaget af en ung frisk mand som skiftede ruden som en professionel. Han sørgede selvfølgelig også for, at genmontere min P-skive i den nye rude.
Deres pris var i den billige ende og deres service var helt i top.
Hvis jeg skal have skiftet rude en anden god gang, bliver det helt sikkert hos dem igen.

2024年6月20日

Trustpilot エクスペリエンス