Ãv Þv Þv oplevelse, efter fejlmonteret rude i ny Tesla Model y
Ãv Þv Þv
I september måned på vej til Holland, fik vi et stort stenslag i forruden på vores nye Tesla Model Y ved Elbtunnel i Tyskland.
Inden vi nåede ind i Holland, var forruden revnet. Fra Holland ringede vi til Bilglasgruppen for at få en hurtig tid i Vejle ved hjemkomst.
Ruden blev skiftet, og alt synes godt.
Vi skiftede vores almindelige måtter ud med gummimåtter, da den fÞrste sne faldt. Efter en uges tid opdager min kone, at gulvet under måtterne var våd. FÞrst troede vi, at det var sne der var kommet under. Vi tÞrrede bilen. Men vandet kom igen, og vi kunne se ved den inderste dÞrstolpe, at der var vanddråber.
Vi oplevede primÊrt at gulvet var vådt - meget vådt, ifm. den meget voldsomme regn og storme.
Vi var ret sikre på, at der var en utÊt liste i bilen, og kontaktede Tesla, der medgav, at det lÞd som dette. De skulle have bilen ind - desvÊrre var der ventetid.
Bilen var inde i sidste uge, og der går ikke lÊnge, fÞr mekanikeren kommer og spÞrg til, om vi har fået skiftet rude. Det har vi.
Han kan konstatere, at ruden ikke er monteret korrekt, den gaber i Þverste hjÞrne set fra passagersiden.
Det gÞr, at vand trÊnger ind, og kan lÞbe langs A-stolpen ned i bunden. Beskeden er, at der går noget tid, fÞr interiÞret er opfugtet så meget, at det ender i bunden. Men når det sker, så ender alt vand der.
De kan ikke gÞre noget, og henviser til montÞren af ruden. Samtidig får jeg naturligvis en regning på små 1600.- for fejlsÞgning!
Jeg kontakter med det samme Bilglasgruppens hovednummer, og fortÊller om den situation vi står i.
Jeg får en tid til besigtigelse en uge efter (i dag), på trods af, at jeg faktisk fortÊller, at vi har meget vand i bunden. Så meget, at det nu trÊkker om til 2. sÊderÊkke og om i fÞresiden.
Derfor mener jeg naturligvis, at det haster.
Samtidig påpeger jeg, at jeg har betalt 1600.-, som jeg mener Bilglasgruppe skal betale. Ligeledes skal de forholde sig til, at jeg står med en bil der sejler i vand, og vi har til at affugte hele tiden. Stoffet i gulvet er begyndt at lugte surt!
Alt dette skriver jeg også i en mail, samtidig med, at jeg sender kvitteringen for udgiften til Tesla.
De vil se på det hele når de får bilen ind - i dag.
Jeg afleverer bilen i morges, der er ikke mulighed for at få en lånebil - kun hvis jeg kÞrer til Silkeborg, 1 time vÊk!
Da jeg fjerner gummiemåtterne fra bilen inden aflevering, er gulvet vådt igen, og der er kondens på måtternes bund. Det på trods af, at bilen har stået med maksimalt afrimning i lange perioder i weekenden (En funktion der varmer kabinen meget op og trÊkker fugten ud), uden måtter i.
Over middag får jeg en SMS fra vÊrkstedet om, at bilen er klar til afhentning. MontÞren erkender, at ruden ikke har vÊret monteret korrekt, og nu er omlagt.
Jeg kontakter hovedkontoret på mail, og fortÊller, at jeg jo ikke mener bilen er fÊrdig, iden den stadig er våd, og de ikke har forholdt sig til evt. skader på interiÞr. Samtidig udestår der en tilbagebetaling af den udgift jeg har haft til Tesla.
Jeg får at vide, at bilen ikke er våd, at montÞren har tjekket flere steder. Hvis jeg måtte mene bilen er våd, er jeg velkommen til at komme med den igen - så vil de tage den ind natten over! Altså skal jeg endnu engang op.
Endvidere agter de ikke at betale regningen fra Tesla, da de ikke har bedt mig kontakte Tesla, og selv vil fejlsÞge og udbedre deres fejl!
Det forstår jeg egentlig godt, men jeg har på intet tidspunkt haft mistanke om, at vandet i bunden af bilen skyldes inkompetent udskiftning af en rude, idet vandet alene har vÊret at se ved inderste dÞrstolpe.
Det er simpelthen under al kritik, at man på den ene side anerkender en at have fejlmonteret en rude på en splinter ny bil, for derefter ikke at tage ansvar.
Jeg vil da gå ud fra, at man som virksomhed har en forsikring der dÊkker, hvis man laver fejl.
Alle kan lave fejl - sådan er det, men så er man mand nok til at sige: "Det er vi godt nok kede af, det beklager vi - og gÞr hvad vi kan, for at du ikke skal have gener ved det".
Men intet service har der vÊret, ingen grad af ydmyghed over, at have bÞffet i en sag.
Jeg kan godt se, at der er rigtig mange gode anmeldelser af Bilglasgruppen, og jeg ville også have givet en god anmeldelse - god service og alt det der, hvis ikke ruden var fejlmonteret. Og var sagen nu lÞst med lidt mere konduite og respekt for kunden, så havde jeg også givet en "thumbs" op.
For ja, alle kan lave fejl - de fleste kan så lÞse det med smidighed og god service - bare ikke Bilglasgruppen!
Og det er rigtig rigtig Þv
2024幎1æ29æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ