レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg sidder i skrivende stund pÃ¥ vÊrkstedet pÃ¥ Glasmagervej 20 i Holmegaard. Magen til service og imÞdekommenhed skal man lede lÊnge efter. Der er ikke en finger at sÊtte pÃ¥ hverken faglighed, serv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt gik nemt. Jeg ventede imens forruden blev skiftet. Det tog cirka 1 time og et kvarter. Billigste pris jeg har kunnet finde. 2200 for en vw Up. Fin service og fint ventevÊrelse med blÞde mÞble... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bilglasgruppen kan IKKE anbefales De reklamerer med en pris pÃ¥ 300 kroner for stenslagsreparation. NÃ¥r man ringer ind til bilglasgruppenslagelse.dk er prisen minimum 450 kroner, da de ikke har vÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

En helt suverÊn service og kÊmpe imÞdekommenhed hos Bilglasgruppen, SydsjÊlland. I aftes udviklede et stenslag sig til en lang revne, og panikken var ved at brede sig, da bilen skal bruges i morgen... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車ガラス専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Bilglasgruppen er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udfÞre reparation af forrude på vores vÊrksted, din bopÊl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit vÊrkstedsvalg!

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Utrolig behagelig vÊrksted at komme i

Utrolig behagelig vÊrksted at komme i der var tv der virkede med alle kanaler og kaffe på kanden og utrolig sÞde og smilende personale Tak for en god oplevelse!!

2024幎5月29日

Tak for din anmeldelse. Mvh Bilglasgruppen

Fantastisk service

Fantastisk service, super flink montÞr.

Fiksede min forrude på adressen, på kun lidt over en time!

2024幎5月7日

Mange tak for din gode anmeldelse. Den betyder meget for os. Mvh Bilglasgrupen

VÊrksted var lukket selvom jeg havde en booket tid

Havde tid 7:30 for reparation af stenslag. VÊrksted i IshÞj var lukket og tekniker mÞdte fÞrst op 7:37. Jeg besluttede mig for at aflyse tiden da punktlighed ikke er en kompentence de besidder

Opdatering:jeg har videodokumentation på at han fÞrst mÞder op kl. 7:37, så det passer desvÊrre ikke med 7:32 som i skriver :)

2024幎4月22日

Bilglasgruppen からの回答

Det er meget beklageligt, men teknikeren der skulle reparere dit stenslag sad fast i trafikken, fordi der var kommet sne her til morgen. Du mÞder ham 7.32 i vores indkÞrsel, desvÊrre ville du ikke vente. Vi er rigtig kede af din oplevelse og vil tilbyde dig at komme ud på din bopÊl/arbejde, så du ikke skal bruge tid på det. Lad os hÞre, hvis det skulle vÊre attraktivt Mvh Carina, Bilglasgruppen

HOLD JER LANGT VÆK..

HOLD JER LANGT VÆK..

Leverer defekte ruder, som de efterfÞlgende reparerer på og vil have fuld pris, selvom den vare de har leveret ikke er ny lÊngere.

Kundeservice er i samme kategori, med fraser "Så stik mig adressen", fordi de bliver sure over at de skal udskifte en rude, som de har fejlmonteret og skadet, som de så alligevel reparerer, på trods af at de oplyste at de ville skifte ruden, til en ny rude.

Jeg kan kun advare mod at bruge dem. :-(

Opdatering af deres svar:

Igen kan man se deres manglende professionalisme, både med deres arbejde og kundeservice. :-)

Jeg har selvfÞlgelig oplyst at jeg forventer en kreditering, på de oplyste 1400,- den defekte rude, hvilket de blankt afviste.

Forsikringen er informeret om det her, da Bilgruppen IKKE har leveret en ny rude, men repareret på den, uanset om det er 5 år eller ej, har jeg ikke accepteret at de må reparere på en ny rude. :-)

Derudover får de også lige en anmeldelse til Datatilsynet, for overtrÊdelse af GDPR, for at oplyse om fortrolige oplysninger her på Trustpilot, omkring hvilke priser der har vÊret i spil, så de dummer sig godt nok, hele tiden.

Så hold jer langt vÊk!!!

2024幎1月4日

Bilglasgruppen からの回答

Står meget uforstående overfor din kritik. Varmestikket til den nye rude var desvÊrre Þdelagt. Det blev udbedret. Vi kÞrte endda 40 min. ekstra hver vej for at lÞse det for dig, så du ikke skulle bruge tid på det. Vi lÞste det få dage efter. Varmen i ruden virker nu. Du har 5 års garanti på ruden, monteringen og livstidsgaranti på reparationen af stikket. Sagen var en forsikringsag, og det hele er lÞst som forsikringsselskabet Þnsker vi gÞr det. Vi fÞler lidt du bare giver os denne sviner i håb om at få 1400,- retur, som du gerne ville have. Mvh Bilglasgruppen.

Øv Þv Þv oplevelse, efter fejlmonteret rude i ny Tesla Model y

Øv Þv Þv

I september måned på vej til Holland, fik vi et stort stenslag i forruden på vores nye Tesla Model Y ved Elbtunnel i Tyskland.
Inden vi nåede ind i Holland, var forruden revnet. Fra Holland ringede vi til Bilglasgruppen for at få en hurtig tid i Vejle ved hjemkomst.

Ruden blev skiftet, og alt synes godt.

Vi skiftede vores almindelige måtter ud med gummimåtter, da den fÞrste sne faldt. Efter en uges tid opdager min kone, at gulvet under måtterne var våd. FÞrst troede vi, at det var sne der var kommet under. Vi tÞrrede bilen. Men vandet kom igen, og vi kunne se ved den inderste dÞrstolpe, at der var vanddråber.
Vi oplevede primÊrt at gulvet var vådt - meget vådt, ifm. den meget voldsomme regn og storme.

Vi var ret sikre på, at der var en utÊt liste i bilen, og kontaktede Tesla, der medgav, at det lÞd som dette. De skulle have bilen ind - desvÊrre var der ventetid.

Bilen var inde i sidste uge, og der går ikke lÊnge, fÞr mekanikeren kommer og spÞrg til, om vi har fået skiftet rude. Det har vi.
Han kan konstatere, at ruden ikke er monteret korrekt, den gaber i Þverste hjÞrne set fra passagersiden.

Det gÞr, at vand trÊnger ind, og kan lÞbe langs A-stolpen ned i bunden. Beskeden er, at der går noget tid, fÞr interiÞret er opfugtet så meget, at det ender i bunden. Men når det sker, så ender alt vand der.

De kan ikke gÞre noget, og henviser til montÞren af ruden. Samtidig får jeg naturligvis en regning på små 1600.- for fejlsÞgning!

Jeg kontakter med det samme Bilglasgruppens hovednummer, og fortÊller om den situation vi står i.
Jeg får en tid til besigtigelse en uge efter (i dag), på trods af, at jeg faktisk fortÊller, at vi har meget vand i bunden. Så meget, at det nu trÊkker om til 2. sÊderÊkke og om i fÞresiden.
Derfor mener jeg naturligvis, at det haster.

Samtidig påpeger jeg, at jeg har betalt 1600.-, som jeg mener Bilglasgruppe skal betale. Ligeledes skal de forholde sig til, at jeg står med en bil der sejler i vand, og vi har til at affugte hele tiden. Stoffet i gulvet er begyndt at lugte surt!

Alt dette skriver jeg også i en mail, samtidig med, at jeg sender kvitteringen for udgiften til Tesla.

De vil se på det hele når de får bilen ind - i dag.

Jeg afleverer bilen i morges, der er ikke mulighed for at få en lånebil - kun hvis jeg kÞrer til Silkeborg, 1 time vÊk!

Da jeg fjerner gummiemåtterne fra bilen inden aflevering, er gulvet vådt igen, og der er kondens på måtternes bund. Det på trods af, at bilen har stået med maksimalt afrimning i lange perioder i weekenden (En funktion der varmer kabinen meget op og trÊkker fugten ud), uden måtter i.

Over middag får jeg en SMS fra vÊrkstedet om, at bilen er klar til afhentning. MontÞren erkender, at ruden ikke har vÊret monteret korrekt, og nu er omlagt.

Jeg kontakter hovedkontoret på mail, og fortÊller, at jeg jo ikke mener bilen er fÊrdig, iden den stadig er våd, og de ikke har forholdt sig til evt. skader på interiÞr. Samtidig udestår der en tilbagebetaling af den udgift jeg har haft til Tesla.

Jeg får at vide, at bilen ikke er våd, at montÞren har tjekket flere steder. Hvis jeg måtte mene bilen er våd, er jeg velkommen til at komme med den igen - så vil de tage den ind natten over! Altså skal jeg endnu engang op.

Endvidere agter de ikke at betale regningen fra Tesla, da de ikke har bedt mig kontakte Tesla, og selv vil fejlsÞge og udbedre deres fejl!

Det forstår jeg egentlig godt, men jeg har på intet tidspunkt haft mistanke om, at vandet i bunden af bilen skyldes inkompetent udskiftning af en rude, idet vandet alene har vÊret at se ved inderste dÞrstolpe.

Det er simpelthen under al kritik, at man på den ene side anerkender en at have fejlmonteret en rude på en splinter ny bil, for derefter ikke at tage ansvar.

Jeg vil da gå ud fra, at man som virksomhed har en forsikring der dÊkker, hvis man laver fejl.
Alle kan lave fejl - sådan er det, men så er man mand nok til at sige: "Det er vi godt nok kede af, det beklager vi - og gÞr hvad vi kan, for at du ikke skal have gener ved det".

Men intet service har der vÊret, ingen grad af ydmyghed over, at have bÞffet i en sag.

Jeg kan godt se, at der er rigtig mange gode anmeldelser af Bilglasgruppen, og jeg ville også have givet en god anmeldelse - god service og alt det der, hvis ikke ruden var fejlmonteret. Og var sagen nu lÞst med lidt mere konduite og respekt for kunden, så havde jeg også givet en "thumbs" op.

For ja, alle kan lave fejl - de fleste kan så lÞse det med smidighed og god service - bare ikke Bilglasgruppen!

Og det er rigtig rigtig Þv

2024幎1月29日

Bilglasgruppen からの回答

Efter denne anmeldelse er lavet, har vi har betalt for at få tÞrret bilen op, ruden er lagt om og vi har betalt en regning for dig. Vi har haft en del korrespondance på mail, og vi har klart forståelsen af, at selvom det er en trÊls sag, at det hele nu er lÞst, hvilket i Þvrigt er gjort i samarbejde med dig og din forsikring, hvor vi har afholdt de udgifter til optÞrring. Vi er naturligvis kede af, at der var et lille hul i limningen, som gjorde at der kom vand ind. Det kan ske hos os og alle andre der limer forruder. Heldigvis sker det meget sjÊldent hos os.

Jeg fik skiftet min bilrude hos Bilglasgruppen i IshÞj af Jens. God service og mulighed for at få varmt at drikke imens :-)
Jeg er meget tilfreds med Jens arbejde, og kundeservice var meget gode da jeg bookede aftalen.
Hvis jeg skulle vÊre så (u)heldig, at skulle have skiftet den igen en dag, så vender jeg klart tilbage.
Vh. Jeanne

2023幎12月18日

Meget dygtige og professionelle

Fik i dag repareret et stenslag i forruden i IshÞj. Det gik super hurtigt, var billigt og det er overhovedet ikke til at se, hvor stenslaget var. Er meget imponeret over, hvor flot det er lavet. Tak til montÞren Jens, som var både dygtig og rigtig flink. KÊmpe anbefaling af Bilglasgruppen i IshÞj.

2023幎12月19日

Yderst tilfreds

Min sÞn skulle have skiftet forrude i sin bil. Vi havde hÞrt godt fra andre, om Bilglasgruppen. Må sige, at vi var yderst tilfredse, både med prisen, arbejdet og den gode service.

2023幎11月13日
自発的なレビュヌ

God service og lav pris i IshÞj afdeling

SjÊlland-afdeling i IshÞj.
Laveste pris, god service, veludfÞrt arbejde. Forrude skiftet på 90 minutter mens jeg ventede.

2023幎7月20日

Tak for din fine anmeldelse. Mvh Carina, Bilglasgruppen A/S

Helt fantastisk service og arbejde

Helt fantastisk service og arbejde.
Ikke nok med at deres priser kun er 2/3 af det 2. Billigste jeg kunne finde, så er arbejdet også super professionelt.
Jeg benyttede mig af vÊrkstedet i Kolding og blev modtaget af en medarbejder (der dog hÞrer til i Vejle, men ferieaflÞser i Kolding) der var i godt humÞr, bÞd mig pÊnt velkommen og vidste hvad han havde med at gÞre.
HÃ¥ber selvfÞlgelig ikke jeg skal have ny forrude igen lige forelÞbigt, men jeg vil helt klart bruge dem igen skulle det vÊre tilfÊldet 💪
KÊmpe anbefaling herfra!

2023幎7月17日