Bilia Outlet AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det var otroligt smidigt frÃ¥n början till slut att sÀlja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rÀttvist pris för min bil (högre Àn frÃ¥n andra bilhandlare) och ett vÀnligt bemötande ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

TrÀffade en super trevlig sÀljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en tvÃ¥ olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en Audi A5 av försÀljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försÀljaren löste det sÃ¥ bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp Àrenden! Reko... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Gick snabbt att köpa bil dÀrifrÃ¥n men dom kan ta flera timmar pÃ¥ sig att tvÀtta bilen utvÀndigt men inte ta bort gamla matrester och kladdiga flÀckar i mugghÃ¥llare och inuti bilen. De tycker jag Àr dÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bilia Outlet Àr en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nÀtauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, VÀsterås och TrollhÀttan.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Smidig handel

Snabbt hanterat, höll vad de lovade, smidig handel

2025幎11月4日

Hej Emma,
Tack för din recension!

Vad hÀrligt att allt gick smidigt och att du Àr nöjd. Du Àr varmt vÀlkommen åter!

Christoffer

Proffesionellt och smidigt!

Gick otroligt smidigt nÀr ni köpte min bil. Fantastiskt bemötande av Emelie och enkel process med snabb utbetalning.

2025幎10月31日

Hej Robin,
Tack för din recension!

Vi har tagit vidare dina fina ord till Emelie så att hon får ta del av detta också!

Christoffer

5぀星のうち1の評䟡

Pratat med dom i telefonen innan jag

Pratat med dom i telefonen innan jag Ã¥kkte i vÀgg frÃ¥n BorÃ¥s till Malmö dom lovade att allt stÀmmer med bilen nÀr jag var framme bilen hade fler fel och var jÀtte dÃ¥ligt kÀnner mig sÃ¥ besviken rekomanerar att inte Ã¥kka lÃ¥ngt för att kanske inte vÀrd det han sÀljaren heter Veljan sÃ¥ dÃ¥ligt bemötande försökte ÀndÃ¥ lura mig att bilen Àr bra vi kan fixa tror han jag skulle lita igen till han sÃ¥ jÀkla besviken 😱🀮🀮🀮

2025幎11月8日
5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med seriöst och respektfullt

Nöjd med seriöst och respektfullt bemötande vid försÀljning av min bil.

2025幎11月5日

Bilia Outlet AB からの回答

vad roligt att höra att du Àr nöjd med vårat bemötandet, det betyder mycket för oss. Vi strÀvar alltid efter att vara tydliga, pålitliga och ge ett personligt bemötande genom hela affÀren, så det glÀder oss att du upplevde just det.

Tack för att du valde oss, och varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags igen!

HÀlsningar Alida, Bilia Outlet

Oerhört trevlig och kompetent

Oerhört trevlig och kompetent besiktningsman, och mycket bra bemötande affÀren igenom.
Raka motsatsen till Riddermarks bil som misslyckades på de flesta punkter.
Outlet höll vad de lovade rakt igenom.

2025幎11月5日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för att du valde oss, och varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags igen!

HÀlsningar Sara, Bilia Outlet

5぀星のうち1の評䟡

Köpt en bil dÀr jag blev lovad en fullt

Köpt en bil dÀr jag blev lovad en fullt fungerande bil.
Med facit i hand var detta en stor bluff! Bromsarna var slut, motorn lÀcker olja och balkar bak Àr upprustade. Efter kontroller hos flera verkstÀder Àr detta ett faktum.
FörsÀljaren står inte för ersÀttning som åtgÀrdar alla fel fullt ut och köper inte tillbaka bilen.
Felen uppdagades redan dag 1 av mig som köpare och dag 4 av verkstad.
Åberopade återköp på grund av dolda fel men det godtogs inte.
Köp inte bil hÀr!!!!

2025幎10月9日

Hej Jesper,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi Àr verkligen ledsna att höra att du kÀnner kring din upplevelse.

Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Vi vill gÀrna få möjlighet att titta nÀrmare på detta och följa upp internt.

VÀnligen kontakta oss via ett privat meddelande med dina kontaktuppgifter, så ser vi till att rÀtt person återkopplar till dig.

Varma hÀlsningar,
Alida, Bilia Outlet

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick bra service av Emelie från

Vi fick bra service av Emelie från första kontakten. Är nöjda med hela hanteringen.

2025幎10月27日

Bilia Outlet AB からの回答

Vad kul att få höra om din upplevelse och tack för dina stjÀrnor!

Du Àr varmt vÀlkommen att besöka oss igen!

HÀlsningar, Bilia

5぀星のうち5の評䟡

Köparen jag hade kontakt med var snabb

Köparen jag hade kontakt med var snabb, tydlig, vÀnlig och professionell. Var antrÀffbar och svarade snabbt på mina frågor.

2025幎10月24日

Hej Jeanette,
Tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att sÀljaren du hade kontakt med var snabb, tydlig, vÀnlig och professionell.

Vi strÀvar alltid efter att ge snabb och personlig service, så det betyder mycket att du upplevde det så.

VÀlkommen tillbaka nÀr du vill!

Tova, Bilia Outlet

5぀星のうち1の評䟡

Jag deltog i en auktion hos Bilioutlet

Jag deltog i en auktion hos Bilioutlet Stockholm på en Mercedes V-klass som hade lagts ut två gånger på auktion.
Jag hade högsta budet, men fick veta att reservationspriset inte nåddes.Svarar Bilia Outlet, försöka rÀdda sig sjÀlva med en skrift funkar inte.

NÀr jag kontaktade sÀljaren Oje fick jag besked att han ville behålla bilen, laga AC:n och sedan sÀlja den dyrare, trots att reservationspriset var samma som fastpriset (300 000 kr).

Det kÀnns oseriöst att lÀgga upp en bil flera gånger på auktion om man Àndå inte tÀnker sÀlja till det angivna priset.

Jag fick ett oproffsigt bemötande och ingen vilja till lösning.

Min upplevelse av Bilioutlet Stockholm Àr tyvÀrr negativ – jag rekommenderar att man Àr försiktig och begÀr tydlig information om villkoren innan man lÀgger bud.

2025幎10月23日

Hej Kristian,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi Àr verkligen ledsna att höra att du kÀnner dig besviken på hur auktionen hanterades och på bemötandet du fick.

Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Vi vill gÀrna få möjlighet att titta nÀrmare på detta och följa upp internt.

Varma hÀlsningar,
Tova, Bilia Outlet

5぀星のうち2の評䟡

Inte för mig

Lade ett omdöme på Google Maps men kan sÀtta pengar på att BO betalade för att få omdömet borttaget.
De slarvade med grönskylt nÀr jag var dÀr och provkörde. VinterdÀck kunde köpas till, till en begagnad slit och slÀng-bil. Kom igen vinterdÀck finns alltid. Omöjligt att pruta. Inte mitt val nÀsta gång.

2024幎12月7日

Bilia Outlet AB からの回答

All feedback Àr viktig för oss på Bilia, dÀrav ser vi gÀrna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med mer information om din upplevelse hos oss så vi kan se vidare på detta.

Undvik

Allt Àr frid och fröjd tills att du får problem med din bil. Bilia outlet undviker att vara behjÀlpliga och pekar mot att man ska besikta bilen för att få ett utlåtande från tredje part. IstÀllet för att agera enligt konsumentköplagen. Undvik Bilia.

Uppdatering 5/1-26
Efter flera reklamationer och Mail till Bilia så ligger Àrendet nu hos Arn.

2025幎10月15日

Tack för din feedback!

All feedback Àr viktig för oss pÃ¥ Bilia. Återkom i ett privatmedelande kring Àrendet, bilens registreringsnummer samt dina kontaktuppgifter sÃ¥ lyfter vi detta till ansvarig pÃ¥ anlÀggningen och ber dom kontakta dig.

HÀlsningar Sara, Bilia Outlet

5぀星のうち5の評䟡

Sålde min Honda genom Bilia och Àr nöjd!

Sålde min Honda genom Bilia och Àr nöjd! Fick snabb och tydlig information och återkoppling genom hela processen av Kahin R på sÀljkontoret. Trevligt bemötande av personalen på plats i Malmö. Kan verkligen rekommendera detta gÀng!

2025幎10月21日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att Kahin har kunnat hjÀlpa dig sÃ¥ bra – vi uppskattar verkligen att du delar med dig.

Med vÀnliga hÀlsningar Alida

JÀttebra kommunikation och hjÀlp

JÀttebra kommunikation och hjÀlp av Emelie hos Bilia, allt var smidigt och bra. Rekommenderar verkligen.

2025幎10月17日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att Emelie har kunnat hjÀlpa dig sÃ¥ bra – vi uppskattar verkligen att du delar med dig.

Med vÀnliga hÀlsningar Nina, Bilia Outlet

Enkelt och snabbt

Snabb, smidig, lösningsorienterad, rÀttvis och otroligt enkel affÀr. Min kontaktperson Emelie var toppen!

2025幎10月14日

Hej Sabine,
Tack för dina fina ord och ditt fantastiska omdöme!

Vi Àr glad att lÀsa om din upplevelse hos oss. Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig om det finns något vi kan hjÀlpa dig med.

Amanda

5぀星のうち4の評䟡

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Pengarna på kontot samma dag.

2025幎10月6日

Hej Mattias,

Tack för recensionen och dina fina ord! Du Àr varmt vÀlkommen åter!

VÀnliga hÀlsningar
Alida

5぀星のうち5の評䟡

Bra snabbt och tydligt samt

Bra snabbt och tydligt samt flexibilitet bland personal n, ffa Emelie som var den hjÀlpe mig.

2025幎10月8日

Hej Jonas,

Alida
Bilia Toyota

Oseriös auktion

Jag ropade hem en BMW igår på auktion men priset hamnade under reservationspriset så i vinnarmailet står att jag kommer bli uppringd. Efter ett dygn ringer en sÀljare för att diskutera affÀren, se om man kan få till affÀr. Samma procedur som hos KVD. Mitt bud var 205000kr + 8900kr i slagavgift. SÀljaren berÀttar nÀr han ringer att reservationspriset Àr satt till 265000kr. Det komiska Àr att bilen ligger annonserad på blocket för 269000kr. BiliaOutlet menar dÀrmed att en bil som Àr utannonserad på blocket för 269000kr lÀggs ut på outletauktion med ett reservationspris på 265000kr + slagsvgift 8900kr. LÀgstapriset för affÀr på outletauktionen Àr dÀrmed ca 5000kr MER Àn annonspriset på blocket. SÀljaren kunde inte förstå att jag tycker detta Àr mer Àn oseriöst, snarare komiskt. SkÀrpning! Sista gången jag budar hos denna oseriösa firma.

2025幎10月7日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din feedback - all feedback Àr viktig för oss på Bilia!

Vi ser gÀrna att du återkommer på bilia.nu@bilia.se med information kring ditt Àrende, bilens registreringsnummer samt dina kontaktuppgifter så tar vi detta vidare till ansvarig på aktuell anlÀggning.

Vi önskar dig en fin dag!
Med vÀnliga hÀlsningar Amanda

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med vårt bilköp

Mycket nöjd med vårt bilköp! Stort tack till Mahir, en seriös, professionell och mycket service inriktad sÀljare!
Kan verkligen rekommenderas!

2025幎10月7日

Hej Louise,

Amanda

5぀星のうち1の評䟡

Två köp, två reklamationer, senaste året.

Jag har haft två reklamationer hos Bilia Outlet och båda gångerna prÀglades processen av förhalningar, brutna löften och vilseledande besked. ARN gav mig rÀtt (men tog 11 månader utan fungerand bil!) men Àven då missade Bilia deadlines och gjorde allt onödigt svårt.

Det hÀr Àr inget enskilt misstag – beteendet gÃ¥r igen frÃ¥n sÀljare upp till ledningen. Samtidigt fylls Trustpilot med fejkade eller manipulerade omdömen, ibland skrivna av deras egna chefer.

Antingen handlar det om grav inkompetens med fel personer pÃ¥ fel plats – eller ocksÃ¥ om en systematiskt bedrÀglig affÀrsverksamhet. Oavsett vilket Àr det riktigt illa.

2025幎10月3日

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi vill börja med att be om ursÀkt för den frustration och de problem du har upplevt i samband med dina reklamationsÀrenden hos oss.

Vi förstår att detta har påverkat dig negativt och beklagar att processen har varit så utdragen.

Vi uppskattar att du har kontaktat oss och hoppas att vi kan få möjlighet att återupprÀtta ditt förtroende.

Du får gÀrna inkomma till oss via Bilia.NU@bilia.se med lite mera information så ser vi till att du blir kontakta av ansvarig.

Med varma hÀlsningar, Alice

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス