Bilia Outlet AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det var otroligt smidigt frÃ¥n början till slut att sÀlja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rÀttvist pris för min bil (högre Àn frÃ¥n andra bilhandlare) och ett vÀnligt bemötande ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

TrÀffade en super trevlig sÀljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en tvÃ¥ olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en Audi A5 av försÀljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försÀljaren löste det sÃ¥ bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp Àrenden! Reko... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Gick snabbt att köpa bil dÀrifrÃ¥n men dom kan ta flera timmar pÃ¥ sig att tvÀtta bilen utvÀndigt men inte ta bort gamla matrester och kladdiga flÀckar i mugghÃ¥llare och inuti bilen. De tycker jag Àr dÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bilia Outlet Àr en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nÀtauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, VÀsterås och TrollhÀttan.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Snabbt och proffsigt

Snabbt, enkelt och smidig. Vi fick ett bud vi var nöjda med och bokade in test och försÀljning inom en vecka. Allt funkade över förvÀntan⭐

2025幎9月23日

Hej Marie,

Tack för recensionen och dina fina ord! Du Àr varmt vÀlkommen åter!

VÀnliga hÀlsningar
Christoffer Bilia

5぀星のうち5の評䟡

Seriös, flexibel och förtroendeingivande försÀljning

VÀnde mig till Bilia nÀr vi ville sÀlja vår Skoda Kodiaq. Vi fick omedelbar återkoppling med ett skÀligt pris, snabb inbokning på vÀrdering och blev på plats uppringda av Emelie. Man stålsÀtter sig alltid vid en vÀrdering för att bilhandlaren ska göra ett ordentligt avdrag på något man sjÀlv aldrig tÀnkt på. Men hÀr hade vi istÀllet en lösningsinriktad dialog. Vi insåg att extranyckeln saknades på plats, bilen fick stå på Bilias parkering i nÀrmare två veckor tills jag löst det administrativa med guidning från Emelie. KÀndes seriöst och ordentligt.
NÀr allt var klart från min sida gick affÀren snabbt och smidigt - klart på några minuter med en digital underskrift och pengarna på kontot.
Tack Emelie ✹

2025幎9月22日

Hej Amelie,
Tack för din fina återkoppling!

Vi Àr vÀldigt glada att du Àr nöjd med processen att sÀlja bilen till oss. Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd!

Varmt vÀlkommen tillbaka!

HÀlsningar Mimmi. Bilia Outlet

5぀星のうち5の評䟡

Fick ett otroligt trevligt bemötande

Fick ett otroligt trevligt bemötande, inlyssnade, kunnigt och affÀren gick smidigt.

2025幎9月18日

Hej Maria,
Tack för dina fina ord och ditt fantastiska omdöme!

Vi Àr glad att lÀsa om din upplevelse hos oss. Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig om det finns något vi kan hjÀlpa dig med.

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt vÀlkommen tillbaka.

Varma hÀlsningar
Alida

5぀星のうち2の評䟡

VÀldigt dålig information och prutar på saker de redan vet om vid första vÀrderingen.

Fyllde i information om bilen pÃ¥ hemsidan, fick en snabb vÀrdering via mail. Stort plus att de inte ringer och jagar en pÃ¥ telefon. Fick en vÀrdering som jag var nöjd med och fick veta att nÀrmaste Bilia Outlet var i Stockholm, ca 1,5 timme bort. Bokade in det och Ã¥kte dit för att göra testet. VÀl pÃ¥ plats sÃ¥ fick jag absolut ingen information om hur det gick till eller nÃ¥nting. Hann knappt komma innanför dörren innan de frÃ¥gade efter nycklarna och sen gick ivÀg. Jag fick vÀnta pÃ¥ en stol. Efter ca 30 min kom dom tillbaka med nycklarna, och gick sen ivÀg utan ett ord. Förvirrad satt jag kvar. Efter en kvart ringde min telefon, dÃ¥ var det tydligen vÀrderingsmannen som ringde upp. Nu skulle de pruta 13.000 pÃ¥ den första vÀrderingen för att bilen var smutsig och för att den behövde in pÃ¥ service snart (vilket jag hade fyllt i i första skedet och de hade info om vid första vÀrderingen). Tydligen fanns det ”nÃ¥gra felkoder” ocksÃ¥, men nÀr jag frÃ¥gade vad det var för felkoder sÃ¥ visste de inte? Jag lyckades pressa upp priset nÃ¥got men Ã¥kte hem med bilen fortfarande i min Àgo.

2025幎9月18日

Hej Karolina,
Tack för din recension!

All feedback Àr viktig för oss på Bilia dÀrav ser vi gÀrna att du återkommer till oss via ett privat meddelande på bilia.nu@bilia.se med lite mer information och dina kontaktuppgifter så att vi kan ta det vidare till ansvarig person.

Önskar dig en fin dag!
HÀlsningar Alida, Bilia

5぀星のうち5の評䟡

Arman - vilken otrolig service!

Arman lyssnade noggrant pÃ¥ vÃ¥ra behov och önskemÃ¥l och stÀllde relevanta frÃ¥gor för att hjÀlpa mig och min fru att hitta en bil som verkligen passade vÃ¥r livssituation. FörsÀljningen kÀndes ren, tydlig och professionell – precis som man önskar.

Vi fick gott om information om erbjudanden, garantier, försÀkringar och tillval, på ett sÀtt som aldrig kÀndes påtvingande. Någon vecka senare behövde vi ytterligare råd, och Àven då fick vi snabba och tydliga svar.

En riktigt bra upplevelse från början till slut!

2025幎9月4日

Hej Anton,
Tack för dina fia ord och ditt fantastiska omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt vÀlkommen tillbaka.

Varma hÀlsningar
Tova, Bilia Outlet

Var försiktig vid köp hos Bilia Outlet VÀrnhem

Var mycket observant vid bilköp hÀr. Jag köpte en Corolla som visade sig vara omlackerad, med mÃ¥nga stenskott, bucklor och till och med rost – fel som inte framgick i varudeklarationen.

SÀljaren Kevin bemötte mig nonchalant och försökte få mig att acceptera avdrag och extra kostnader vid diskussion om att hÀva köpet. Det kÀndes som ett försök att kringgå konsumentköplagen och som att han rÀknade med min okunskap. Dessutom utlovades vinterdÀck som inte levererades.

Det positiva var att chefen Salim var professionell och lovade att ordna riktiga vinterdÀck.

Mitt råd: kontrollera bilen noga, krÀv att allt skrivs in i avtalet och lita inte på muntliga löften.

2025幎9月3日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din feedback - all feedback Àr viktig för oss på Bilia!

Vi ser gÀrna att du återkommer på bilia.nu@bilia.se med information kring ditt Àrende, bilens registreringsnummer samt dina kontaktuppgifter så tar vi detta vidare till ansvarig på aktuell anlÀggning.

Vi önskar dig en fin dag!
Med vÀnliga hÀlsningar Nina, Bilia Outlet

5぀星のうち5の評䟡

En fantastisk bra och smidig affÀr med

En fantastisk bra och smidig affÀr med bilia outlet! VÀldigt tillmötesgående och service inriktad personal. Supernöjd med allt! Ett sÀrskilt stort tack till Emelie!

2025幎8月28日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för dina fina ord och dina stjÀrnor! Kul att få höra om din upplevelse med oss.

Jag köpte en bil pÃ¥ Bilia Outlet via

Jag köpte en bil pÃ¥ Bilia Outlet via deras “Auktion Plus” och hela processen har varit katastrofal. Bilen motsvarade inte alls det som utlovades, och nÀr problemen började uppstod visade företaget noll ansvarstagande. Kundservicen var oprofessionell och snarare undvikande Àn hjÀlpsam. Trots upprepade försök att fÃ¥ en lösning fick jag ingen ordentlig Ã¥terkoppling, vilket Àr helt oacceptabelt nÀr det handlar om en sÃ¥ stor investering som en bil.

Situationen blev till slut så allvarlig att jag tvingades anmÀla Àrendet till ARN. Ett företag av den hÀr storleken borde kunna stå för sina löften och behandla sina kunder med respekt, men min upplevelse var raka motsatsen. Jag rekommenderar starkt att undvika Bilia Outlet om man vill ha trygghet och seriositet i sitt bilköp.

2025幎4月18日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen ditt missnöje och ser gÀrna att du återkommer med mer information till oss på Bilia.NU@bilia.se, så ser vi till att du blir återkopplad.

Falsk information

Företaget annonserade ut en Leaf N-Connecta.
NÀr jag kommer och tittar på den står det tydligt och klart att det Àr en Acenta som saknar bl.a. vÀrmepump och 360 Kamera.
Stökiga och otrevliga lokaler.

2025幎8月28日

5぀星のうち1の評䟡

Jag rekommenderar inte till någon Bilia

Jag rekommenderar inte till någon Bilia Outlet aldrig live ska köpa bil mer från dom. Dom ta inte ansvar på bil granati jag anmÀlde dom till Arn

2025幎8月26日

RÀtt pris

RÀtt pris, dock 1,5% avdrag för begagnade sommardÀck trots vinterdÀck i toppskick. Miss att jag ej informerades att test personen var sjuk så jag fick bÀnta 1 timma extra. RÀddades dock upp bra av representanten på plats som kallade in ny resurs.

2025幎8月11日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din recension och vad bra att situationen ordnade sig på plats och du fick den hjÀlp du behövde!

Ingen inbyte av min bil

Had kontakt for the first time with bilia for the first time and very interested in a bmw from around 235000 sek. On the site they say that they love to buy customers cars.
Only not mine even though it was a volvo and i didnt want the huvudpris.
So i go to another who is willing to take my old one

2025幎8月1日

Hi,
Thank you for your feedback!

All feedback is important to us at Bilia. Please send us a private message with the issue, the car's registration number and your contact details and we will raise this with the person responsible at the facility and ask them to contact you.

Have a nice day!
Best regards
Sara,

Bilia Alelyckan

Köpte en bil som jag inte riktigt var nöjd med och åkte till Alelyckan dÀr jag fick hjÀlp av Gabriel, han hjÀlpte mig genom hela processen som ingen annan tidigare gjort (bytt bil 7ggr i år). FruktansvÀrt trevligt att vara dÀr och kan inget annat Àn att sÀga att framtida bilköp sker enbart hos dessa fantastiska killar!

2025幎8月4日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack snÀlla för dina fina stjÀrnor och dina fina ord, vad kul att få höra om din upplevelse hos oss och du Àr varmt vÀlkommen att besöka oss igen!

Fantastisk bilförsÀljare- Markus Schöneman

Jag vill bara lyfta fram den otroligt fina service jag fick i samband med mitt bilköp pÃ¥ Bilia Outlet i Kungsbacka – sÀrskilt tack vare Marcus Schöneman.

FrÃ¥n första stund kÀnde jag mig varmt vÀlkommen och lyssnad pÃ¥. Marcus var inte bara kunnig och hjÀlpsam utan ocksÃ¥ otroligt tillmötesgÃ¥ende, Àrlig och genuin i sitt bemötande – nÃ¥got som verkligen inte alltid Àr en sjÀlvklarhet i bilbranschen.

Det som gjorde störst intryck var att han tog sig tid att lyssna pÃ¥ mina behov och gjorde sitt yttersta för att hitta en bil som passade mig – utan att försöka sÀlja pÃ¥ mig nÃ¥got jag inte behövde. Min magkÀnsla sa tidigt att Marcus Àr en sÀljare man kan lita pÃ¥, och den kÀnslan visade sig stÀmma helt.

Jag vill varmt rekommendera Marcus till alla som Àr pÃ¥ jakt efter en ny bil och söker en trygg, professionell och genuin kontakt i köpprocessen. Tack Marcus – du gjorde verkligen skillnad!

2025幎8月2日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för ditt otroligt fina omdöme!

Vi Àr så glada över att du hör av dig och vi blir extra glada över att få höra att Marcus erbjudit sådan god service. Jag ska se till att han får ta del av dina fina ord.

Önskar dig en bra dag och varmt vÀlkommen Ã¥ter!
HÀlsningar Alina

5぀星のうち1の評䟡

Varning för oseriös bilhandlare!!

VARNING: SÀljarna bokar in flera personer på visning för samma bil utan att sÀga något. Vi bokade en visning och blev lovade att ingen annan hade bokat något, samt att de skulle återkomma om någon gjorde det då vi hade en lång fÀrdstrÀcka dit.

NÀr vi vÀl kommer dit har någon annan, som bokat i förvÀg, börjat provköra men personalen sÀger att de inte alls verkade intresserade och att vi kunde vÀnta en stund och återkomma. Vi fick inte veta något om detta i förvÀg och personalen skyllde på "slarv" från deras sÀljares sida till varför de inte kontaktat oss som utlovat om någon annan skulle boka visning. Senare visade det sig att de sålt bilen till samma person och bara anvÀnt oss som påtryckning mot den andra intressenten, och eventuellt plan B. Rekommenderas INTE, sÀrskilt inte om ni har lång fÀrdvÀg dit. 3h som vi förlorade på denna oseriösa bilhandlare.

2025幎7月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス