Bilia Outlet AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det var otroligt smidigt frÃ¥n början till slut att sÀlja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rÀttvist pris för min bil (högre Àn frÃ¥n andra bilhandlare) och ett vÀnligt bemötande ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

TrÀffade en super trevlig sÀljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en tvÃ¥ olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en Audi A5 av försÀljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försÀljaren löste det sÃ¥ bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp Àrenden! Reko... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Gick snabbt att köpa bil dÀrifrÃ¥n men dom kan ta flera timmar pÃ¥ sig att tvÀtta bilen utvÀndigt men inte ta bort gamla matrester och kladdiga flÀckar i mugghÃ¥llare och inuti bilen. De tycker jag Àr dÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bilia Outlet Àr en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nÀtauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, VÀsterås och TrollhÀttan.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

VÀrdelöst

VÀrdelöst. Det började med att vi köpte en elbil på Bilia Outlet i Malmö. Specifikationerna såsom rÀckvidd stÀmde inte alls överens med verkligheten. Vi ville utnyttja bytesrÀtten vilket vi efter många turer och bortförklaringar lyckades komma till en överenskommelse. Köpet gjordes på vintern varpå sommardÀcken medföljde. Nu i samband med att dÀcken ska på så visar det sig att dÀcken Àr odugliga. Det Àr i princip omöjligt att komma i kontakt med företaget och återigen möts det med bortförklaringar och ansvarsförskjutningar. De uppmanar oss att betala för besiktning av dÀck vilket förutom denna merkostnad innebÀr extra kostnader för byte av dÀcken fram och tillbaka. Inte att glömma jobbfrånvaro pga all logistik. De kan inte ge med sig vad gÀller att på förhand bekrÀfta att i det fall felet gÀller, så ska de stå för merkostnaderna. Nu nÀr vi besiktat dÀcken (med hopp om att kostnaden ersÀtts) och dÀr det dessutom tillkommer ytterligare ett fel på bilen som behöver åtgÀrdas, så går det fortfarande inte att få tag på varken sÀljare eller chef. Blir minst sagt uppgiven, irriterad och besviken och intresset för nöjda kunder verka vara obefintligt.

Tack för ert svar. Jag kan inte skicka ett privat meddelande via Trustpilot – vÀnligen Ã¥terkom med kontaktuppgifter till er.

Uppdatering 2 juni.
Ärendet bollades över till kundtjÀnst som Àn idag inte hört av sig. Besvikelsen och den dÃ¥liga servicen kvarstÃ¥r.

2025幎5月22日

Hej Elliot,
Tack för att du tar dig tid att delge oss din feedback.

Vi beklagar din upplevelse och tar detta på största allvar.

All feedback Àr viktig för oss och vi vill gÀrna ta detta vidare. Återkom gÀrna i ett privat meddelande med dina kontaktuppgifter sÃ¥ att vi kan hantera detta vidare.

Du kan kontakta oss via mail bilia.nu@bilia.se eller i ett privat meddelade via våra sociala medier.

VÀnligen återkom till oss.

Mer Àn 100% nöjd med Bilia outlet

Mer Àn 100% nöjd med Bilia outlet Kista. Framförallt min sÀljare Aladdin, vilken fantastisk service.
Jag köpte en fin Volvo XC40 med serviceavtal.

2025幎5月20日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din fina recension!

Vad kul att du Àr så nöjd med din upplevelse samt din nya XC40.

Med vÀnliga hÀlsningar Nina, Bilia Outlet

5぀星のうち1の評䟡

Mycket besviken på bemötande och uppföljning efter bilköp!

Jag köpte en bil från Bilia Outlet JÀgersro för snart två månader sedan. SjÀlva köpet gick smidigt och bemötandet var till en början bra. Men redan dagen efter uppstod problem: en stark lukt i bilen gjorde att min dotter, som Àr pÀlsdjursallergiker, reagerade kraftigt.

Jag kontaktade sÀljaren direkt och blev instruerad att ta bilen till en bilvÃ¥rdsfirma. Jag skickade offert pÃ¥ professionell rengöring, men sÀljaren tyckte det var för dyrt och föreslog istÀllet att jag skulle lÀmna bilen hos deras samarbetspartner via Bilia. Det gjorde jag – men resultatet var tyvÀrr en enkel rekond, utan nÃ¥gon mÀrkbar förbÀttring. Lukten fanns kvar.

Trots att jag meddelade detta direkt, var responsen att “de inte kunde göra mer”. Jag bad om sÀljarens chefs kontaktuppgifter och fick numret till en person vid namn Rami. Jag har ringt flera gÃ¥nger och lÀmnat meddelanden – men har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥got svar.

Nu har dessutom nya problem dykt upp med bilen. Jag har mejlat företaget med beskrivning av problemen och frÃ¥gat om detta tÀcks av den extra 2-Ã¥riga garanti jag tecknat – men har Ànnu inte fÃ¥tt nÃ¥got svar, trots att det gÃ¥tt över en vecka.

Detta har varit en vÀldigt frustrerande och energikrÀvande upplevelse. Att köpa bil ska kÀnnas tryggt – sÀrskilt frÃ¥n ett stort och etablerat företag som Bilia. TyvÀrr har upplevelsen varit allt annat Àn det. Jag vill med denna recension starkt avrÃ¥da andra frÃ¥n att handla hÀr, sÀrskilt om ni vÀrdesÀtter efterservice och att fÃ¥ hjÀlp nÀr problem uppstÃ¥r.

2025幎5月20日

Tack för din recension!

All feedback Àr viktig för oss på Bilia dÀrav ser vi gÀrna att du återkommer till oss via ett mail till bilia.nu@bilia.se med lite mer information och dina kontaktuppgifter så att vi kan ta det vidare till rÀtt person.

VÀnligt bemött på Bilia

VÀnligt bemött på Bilia. Bra genomgång av testprotokollet. Bra diskussion med köparen.

2025幎5月7日

Hej Ingrid,
Tack för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada att vi kund möta dina förvÀntningar och att du Àr nöjd med vår service. Vi ser framemot att vÀlkomna dig tillbaka!

Var i kontakt med Kaheen på Bilia

Var i kontakt med Kaheen pÃ¥ Bilia Outlet för att sÀlja bilen. VÀldigt nöjda med all service och kontakt👍

2025幎5月6日

Hej Joe,
Tack för ditt fina omdöme 🔅

Vi Àr glada att du Àr nöjd med ditt besök hos oss och hÀlsar dig varmt vÀlkommen tillbaka nÀsta gång.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och bra hjÀlp hela vÀgen

Fick snabb och bra hjÀlp hela vÀgen av Kahin Rasheed nÀr jag sålde min bil till dem. Rimligt betalt för bilen och seriöst och bra kommunikation hela vÀgen.

2025幎5月8日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för dina stjÀrnor och dina fina ord, kul att få höra om din upplevelse med oss!

HÀlsningar, Bilia

Köpte en bil pÃ¥ Outleten i VÀsterÃ¥s på

Köpte en bil på Outleten i VÀsterås på Auktion, SÀljaren Fredrik ringde mig dagen efter och jag stÀllde då frågan om motor och drivlina var i bra skick. Fick till svar att det Àr inga fel med motor eller drivlina, erfarna testare som gjort kontrollen. HÀmtade bilen och åkte hem. Någon dag senare åkte jag på ett Àrende och skulle göra en omkörning, mÀrkte då att varvrÀknare rörde sig men bilen rörde sig inte i den takt som varvrÀknare, åkte då till verkstad och dom sa direkt efter provkörning att kopplingen behöver bytas.Kontaktade då Bilia outlet utan svar, fortsatte jaga dom och över en vecka senare fick jag kontakt.Dom tÀnker inte ta i detta då det upptÀcktes efter jag hÀmtat bilen och påstår att felet inte fanns nÀr jag hÀmtade bilen, så hade jag gjort en omkörning på vÀgen hem hade dom alltså tagit i detta?
Jag Àr så enormt frustrerad och tÀnker driva detta så långt jag kan. För rÀtt ska vara rÀtt, för mig Àr det en princip sak.
Köp inga bilar dÀr om ni vill ha ett smÀrtfritt bilköp.

2025幎4月25日

Hej Nicklas,
Tack för din recension!

Vi beklagar din upplevelse hos oss. All feedback Àr viktig för oss på Bilia dÀrav ser vi gÀrna att du återkommer till oss via ett privat meddelande dina kontaktuppgifter så att vi kan ta det vidare till rÀtt person.

Var och tittade pÃ¥ en v70 på

Var och tittade på en v70 på anlÀggningen på Hisingen, var intresserad av den och samtidigt byta in den bil jag har. FörsÀljaren tog alla uppgifter om mín bil och sa att dom ringer upp om 10 min och meddelar vad dom kan tÀnka sig betala för min bil. Nu har det gått 36 timmar och ingen har hört av sig. Och dom vill kalla sig seriösa, skrÀpföretag vill jag sÀga.

2025幎4月29日

Hej Tomas,

Tack för din feedback, all feedback Àr viktigt för oss på Bilia så dÀrav ser vi gÀrna att du återkommer i ett privat meddelande till oss med information kring din upplevelse och kontaktuppgifter så att vi kan se vidare på detta.

Ha en fortsatt fin dag så lÀnge!
VÀnliga hÀlsningar,
Julia, Bilia

Bilia Àr en seriös bilfirma

Bilia Àr en seriös bilfirma. Raka rör. Kanske lite dyrare men mycket bÀttre.

Emelie Àr en stjÀrna med mycket energi i kombination med skarpt sinne för detaljer.

2025幎4月29日

Tack för din fina recension och dina stjÀrnor! ⭐

Vi har fört vidare din fina feedback till berörd avdelning!

Önskar dig en trevlig dag!
HÀlsningar Sara, Bilia Outlet

Snabb och smidig process

Snabb och smidig process och ett bra bemötande från både inköpare och besiktningsman.

2025幎4月28日

Hej Tomas,

Tack för dina stjÀrnor ⭐ Det glÀdjer oss att höra att du Àr nöjd med ditt besök hos oss på Bilia!

Ha en fortsatt fin dag!
HÀlsningar, Julia Bilia

5぀星のうち5の評䟡

Har köpt bilen via Bilia outlet och de

Har köpt bilen via Bilia outlet och de fick supporta mig efteråt)
Det handlade om en Seat bil som var fin skick!
Jag gjorde service och visades 2 saker som bör fixas på bilen)
Personalen pÃ¥ Bilia outlet har godkÀnt att Mekoteket pÃ¥ Hisings Backa Göteborg Ã¥tgÀrder fel och jag Àr tacksam för snabb Ã¥terkoppling💯

2025幎4月22日

Hej Ismet,
Tack för ditt fina omdöme! 🔅

Vi Àr glada för din feedback och dina fina ord.
Det glÀdjer att höra att du fått den hjÀlp du önskat och Àr nöjd med servicen.

5぀星のうち5の評䟡

Sold Kia car to Bilia Outlet Kista Thank you Kahin!

Sold my Kia car to Bilia Outlet via Mr. Kahin on referral of a friend. It was a smooth, prompt experience throughout. Kahin was very helpful and supportive in discussions and happy to chose them

2025幎4月28日

Hi!

Thanks for your stars and we are happy to hear about your experience with us!

Wish you a nice day!
Greetings, Bilia

Sold the car to Bilia Outlet

Sold the car to Bilia Outlet. Simple and fast process, and received a fair price. Thanks to Kahin Rasheed for the assistance.

2025幎4月24日

Hi,
Thank you for your review!

We have forwarded your feedback to the person concerned so that he can share your kind words 😀

Have a nice day!
Best regards Christoffer, Bilia Outlet

VÀnligt och sakligt bemötande

Att sÀlja sin bil, nÀr ålder/hÀlsa gör det nödvÀndigt, Àr ett trauma som alla bilÀgare kommer att stÀllas inför. DÀrför rekommenderar jag Bilia Outlet. Jag fick kontakt utan fördröjningar, togs emot vÀnligt men sakligt, och fick priset på bilen förklarat så att jag kunde förstå.

2025幎4月23日

Tack för din fina recension och dina stjÀrnor! ⭐

Vi har fört vidare din fina feedback till berörd avdelning!

Önskar dig en trevlig dag!
HÀlsningar Sara, Bilia Outlet

JaVÀnd dig till Emilie pÃ¥ Bilia Outletg fick kontakt med Emilie precis

Jag fick kontakt med Emilie precis innan påsk och svarade mina meddelanden och bokade test under tiden nÀr hon var ledig hemma. Vi fick ett jÀtte trevligt bemötande av Emilie. Jag rekommender alla som Àr villiga att köpa/sÀlja bil att vÀnda sig till Bilia Outlet/Kista och nÀmligen Emilie.
Faruk Otman
Kista 22 april 2025

2025幎4月22日

Hej Faruk,
Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att han får ta del av dina fina ord 😀

SÃ¥lde min bil till Bilia Outlet via

Sålde min bil till Bilia Outlet via Emelie. Det har varit en riktigt bra upplevelse hela vÀgen från första kontakt SMS/telefon vidare till besiktning och till sist genomförd försÀljning. All cred till er!

2025幎4月1日

Hej Staffan,
Tack för ditt fina omdöme!

Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med din upplevelse. Vi ser framemot att vÀlkomna dig nÀsta gång.

Ha en fantastisk dag! 🔅

5぀星のうち1の評䟡

Jag skulle inte rekommendera någon att

Jag skulle inte rekommendera nÃ¥gon att köpa eller sÀlja bil till detta företag. Jag ringde och ville sÀlja min bil till bilia outlet Ale lyckan och fick ett bud för bilen. Vi kom överens att bilen skulle testas och att vi skulle prata mer efter det. Under testet var han extremt noggrann. KÀndes som att han bara ville hitta fel tog kort pÃ¥ smÃ¥ stenskott osv. Det var en bil frÃ¥n 2019 sÃ¥ det Àr ingen ny bil som sÀljs men aja han hittade ett lite större fel som jag Ã¥tgÀrdade och vi bokade ett nytt test. Pratat med Jesper som jobbar pÃ¥ inköp och han ville dra av 12000kr frÃ¥n priset pga felet. NÀr jag Ã¥tgÀrdat felet sÃ¥ trycker han pÃ¥ andra grejer för att fÃ¥ ner priset sÃ¥ mycket som möjligt. Han ville dra ner 2000kr per sommardÀck som inte hade minst 3mm i mönsterdjup nÀr godkÀnt Àr minst 1,6mm. Han sa Àven att dÀcken ska inte vara mer Àn 5Ã¥r gamla men nÀr jag köpte bilen frÃ¥n bilia sÃ¥ var de dÀcken frÃ¥n 2018 och jag köpte bilen 2023. Detta betyder att dom redan vart gamla vid försÀljning isÃ¥fall dÃ¥ har det inte vart lika noga. Han bad mig iallafall ta kort och skicka bilder som jag gjorde, men fick inget svar tillbaka. Under hela denna process har det vart jag som behövt ”jaga” honom för att han inte svarar nÀr man ringer och sjÀlv ringer upp efter att jag vart i kontakt med hans Chef. Riktigt dÃ¥ligt kundbemötande och service frÃ¥n firman generellt. Hade inte ens sÃ¥lt till de ifall de skulle erbjuda 10.000 mer Àn nÃ¥gon annan firma. Spara dig huvudvÀrken och vÀlj nÃ¥gon annan seriösare bilhandlare, det Àr vad jag kommer göra i framtiden.

2025幎4月10日

Bilia Outlet AB からの回答

Det hÀr Àr ett Àrende som vi gÀrna tar vidare till högre ansvarig på anlÀggningen och ber denne kontakta dig, vi ser gÀrna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring Àrendet så vi kan föra detta vidare.

HÀlsningar, Bilia

SÃ¥lde min bil hos Bilia Outlet

Sålde min bil hos Bilia Outlet. Bra bemötande.
Smidig affÀr helt enkelt!

2025幎4月15日

Hej Valdemar,

Ha en fortsatt fin dag!
HÀlsningar Julia, Bilia

5぀星のうち4の評䟡

Sålde min bil till Er. UtmÀrkt service och trevlig personal ochett bra bemötande

Sålde min bil till Er. Mycket bra bemötande från första mail/SMS från Emelie. Avslut gjordes med Zaver - mycket smidigt och enkelt. Besiktning med bilder och anmÀrkningar mycket bra av Fredrik på Alelyckan.
BÀsta betyg till Er alla på Bilia Outlet. Mvh Berndt-Inge

2025幎4月9日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för dina fina stjÀrnor och ord!

Vi önskar dig en fin dag!
Med vÀnliga hÀlsningar Nina, Bilia Outlet

Jag köpte en bil frÃ¥n Bilia Outlet i

Jag köpte en bil från Bilia Outlet i Kista och fick toppen service från första kontakt med sÀljaren Aladdin Kader och haft jÀttebra bemötande efter köpet nÀr airbag lampan tÀndes och fick det snabbt åtgÀrdat utan krångel. Rekommenderar stark butiken och Aladdin.

2025幎4月7日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din recension och dina stjÀrnor!

Vad roligt att du Àr nöjd med ditt besök.

HÀlsningar Mimmi, Bilia Kundservice

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス