Bilia Outlet AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det var otroligt smidigt frÃ¥n början till slut att sÀlja bilen till Bilia Outlet. Jag upplever att jag fick ett rÀttvist pris för min bil (högre Àn frÃ¥n andra bilhandlare) och ett vÀnligt bemötande ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

TrÀffade en super trevlig sÀljare som hette Mahir Huseinovic, han var super trevlig och visade oss runt i bilhallen. Vi var intresserade av en tvÃ¥ olika bilar och fick en chans att prova dom och detta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en Audi A5 av försÀljaren Baris! Bilen hade ett par problem. Men försÀljaren löste det sÃ¥ bra! Är supernöjd med hur dom hanterar kundens behov och ser till att verkligen följa upp Àrenden! Reko... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Gick snabbt att köpa bil dÀrifrÃ¥n men dom kan ta flera timmar pÃ¥ sig att tvÀtta bilen utvÀndigt men inte ta bort gamla matrester och kladdiga flÀckar i mugghÃ¥llare och inuti bilen. De tycker jag Àr dÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bilia Outlet Àr en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nÀtauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, VÀsterås och TrollhÀttan.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Bought a broken car from bilia

Bilia basically sold us a car that had serious issues with the timing belt. They told us it went through service and it was perfectly fine some months before we got it, and unfortunately we trusted them. We bought the car and 3 weeks later it broke completely and we had to spend so much money to fix it. The belt was ment to be changed while the car was in bilia but they never changed it. Now they refuse to take any responsibility. They refuse to take the garbage car they sold us (even if it’s less than 1 month since we bought it) so now we are tricked into buying their problematic car. I wish I knew earlier

2025幎5月15日

Hello,
Thank you for your review.

We are truly sorry that your experience with the car purchase did not meet your expectations. If you could get back to us via email with a description of your case, we will make sure you are connected with the appropriate department.

Thank you for your feedback — we really appreciate you reaching out.

Have a great day,

Best regards,
Alina
Bilia

Köpte en Volvo V40 pÃ¥ Bilia Outlet

Köpte en Volvo V40 på Bilia Outlet JÀgersro i Malmö och Àr vÀldigt nöjd med hela upplevelsen. Mycket trevlig och tillmötesgående personal som gav ett professionellt bemötande från första stund. AffÀren gick smidigt och enkelt, utan krångel eller stress.

Jag fick all information jag behövde och kÀnde mig trygg genom hela processen. Bilen var i utmÀrkt skick och motsvarade helt mina förvÀntningar. Det mÀrks att kundservice Àr en prioritet hÀr.

Rekommenderas varmt till alla som vill göra ett tryggt och seriöst bilköp!

2025幎7月11日

Hej Nedzad,

Tack för stjÀrnorna och dina fina ord! ⭐ Du Àr varmt vÀlkommen åter!

HÀlsningar Christoffer Bilia Outlet

Fantastiskt bemötande

Fantastiskt bemötande, otroligt smidigt att sÀlja sin bil. Såldes till Stockholm men bilen lÀmnas i Göteborg. Professionell och saklig personal. Rekommenderar starkt

2025幎7月10日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi Àr glada att höra att du hade en smidig upplevelse med oss.
Ha en fin dag och trevlig sommar!

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta jag varit med om!!!!

SÀmsta jag varit med om!!!!! Undvik!!!!!!! Noll service om du får problem med bilen. HjÀlper inte till med något, otrevliga och behandlar kunden som skrÀp. Köp aldrig bil hÀr!

2025幎7月9日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen ditt missnöje och ser gÀrna att du återkommer med mer information till oss på Bilia.NU@bilia.se, så ser vi till att du blir återkopplad.

Ha en bra fredag,
HÀlsningar Alina
Bilia

Bra bemötande av sÀljaren

Bra bemötande av sÀljaren. Snabb och smidig behandling av affÀren.

2025幎7月8日

Hej Per,
Tack för dina fina stjÀrnor! 🔅

Vi blir glada att du tar dig tid att delge din fina recension med oss.

Smidigt sÀljprocess

Strålande, vÀldigt smidigt process. BÀttre kunde inte bli.

2025幎7月2日

Hej Kambiz,
Tack för ditt fina omdöme!

Vi Àr sÃ¥ glada att din upplevelse motsvarade 5 stjÀrnor 🔅 Vi önskar dig en fin sommar och vÀlkommen Ã¥ter!

Vill ge Emelie Simeonidou 5stjÀrnor för

Vill ge Emelie Simeonidou 5stjÀrnor för otroligt professionell hjÀlp samt att hon Àr vÀldigt tillmötesgÃ¥ende. Tack vare henne sÃ¥ vÀljer vi att Ã¥terkomma nÀr det Àr dags igen att sÀlja bilen 😁

2025幎7月2日

Hej Dino,
Tack för din fina recension! 🔅

Tack för att du tar dig tid att delge oss din fina recension. Jag har tagit dina fina ord direkt vidare till Emelie.

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka.

Köpte en XC40 av Kevin Siwerson

Köpte en XC40 av Kevin Siwerson, riktigt bra service och vÀldigt ödmjuk person. JÀttenöjd med köpet, tack Kevin!

2025幎6月30日

Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att han får ta del av dina fina ord 😀

HÀlsningar Christoffer, Bilia Outlet

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en Volvo v90 av Gabriel De

Köpte en Volvo v90 av Gabriel De Santis. Smidig affÀr, god kommunikation och hjÀlpsam under processen. Innan köp gjordes service och start/stop batteri byttes vilket var bra. Efter någon vecka/veckor så framkommer det att 1 av 2 nycklar krånglar. Kontaktar Gabriel som löser situationen genom att jag först åker till en nyckelservicecenter och sedan fick jag en ny då det inte gick att reparera vilket jag Àr nöjd med. Rekommenderar Bilia Outlet.

Det enda som drar ner betyget Àr nedanstående men samtidigt förståeligt:
LÀt dem kolla på mina gamla s60 2006 men dem gav ett riktigt lågt bud så jag sålde den sjÀlv och fick var den va vÀrd men bilförsÀljarna behöver också tjÀna pengar.

2025幎1月31日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack så mycket för din positiva recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med din Volvo V90 och att Gabriel kunde hjÀlpa dig smidigt genom hela köpprocessen, sÀrskilt nÀr det gÀllde att lösa problemet med nyckeln.
Vi förstår din synpunkt angående inbytesvÀrdet på din S60 och uppskattar din förståelse.

VÀnliga hÀlsningar och ha en fin sommar!
Mimmi, Bilia Outlet

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och bra affÀr med professionellt och trevligt bemötande

Snabb, trevlig och professionell hantering av affÀrer från början till slut! Bra pris för bilen. Kontaktade 3 andra bilhandlare+stÀllet dÀr vi köpte den ny bilen och ni gav bÀsta priset.

2025幎6月24日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din fina recension och dina fina ord, vad roligt att få höra om din upplevelse med oss!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Fint bemötande

Fint bemötande, bra service och smidig affÀr. Tack för hjÀlpen Kahin!

2025幎6月18日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för dina stjÀrnor och din fina recension!

Vi önskar dig varmt vÀlkommen tillbaka och ha en fortsatt trevlig dag!

HÀlsningar Alina Bilia

Tryggt och smidigt

VÀldigt smidig affÀr. Jag sålde min 12 år gamla Audi A1 och köpte en tre år gammal Volvo V60 T8. Volvon stod i Malmö men kördes upp till Haga Norra i Stockholm dÀr jag Àven hÀmtade min nya bil. Alla inblandade har svarat snabbt och löst de frågor som dykt upp under vÀgen. Hade sjukt bråttom nÀr jag hÀmtade nya bilen men Ghasem arbetade med blixtens hastighet så att jag skulle hinna.
KÀndes vÀldigt tryggt hela vÀgen och min nya bil Àr tiptop måste jag sÀga :-)

Tack till Axel A, Emelie S och Ghasem

2025幎6月18日

Hej Anna,
Tack för ditt omdöme och dina stjÀrnor! Vad roligt att du Àr nöjd med din affÀr och med din nya bil!
Trevlig midsommar!

Exceptionell service Àven efter köpet

Jag köpte en Volvo V70 2014 frÃ¥n Bilia Outlet Kista, och hela upplevelsen har varit helt fantastisk – tack vare sÀljaren Lim-Ho Yung (Hojje). Redan vid första mötet mÀrkte jag hur professionell, vÀnlig och hjÀlpsam han var. Men det som verkligen imponerade pÃ¥ mig var hur han fortsatte att ta hand om mig Àven efter köpet.
Varje gång jag stötte på ett problem med bilen, lyssnade Hojje tålmodigt och såg till att det löstes direkt hos Volvoverkstaden – utan att jag behövde
betala något. Det Àr något man inte ser ofta idag. En sådan kundservice Àr guld vÀrd och visar hur mycket han bryr sig om sina kunder på riktigt.
Jag rekommenderar varmt att handla från Bilia Outlet Kista, och speciellt att söka upp Hojje. En sann förebild för hur en sÀljare ska vara. Tack för allt!

2025幎2月20日

Tack för din recension!

HÀlsningar Christoffer, Bilia Outlet

Bilia outlet VÀrnhem, Malmö

Under all kritik!
Köpte en bil som rasa efter en vecka. Hela motorn skuren!
Inga försÀkringar gÀller vid ursprungsfel, nÀr ansvaret ligger hos sÀljaren! En lång process för att få köpet hÀvt. Blev tvungen att ta hjÀlp av jurist och fick efter 2 månader tillbaka pengarna. Ingen avhjÀlpning (lånebil/hyrbil) trots att jag behövde bil för att ta mig till jobbet. En svindyr affÀr för mig. Hamnar ni i en liknande situation så se till att få allt dokumenterat i skrift. Se oxå till att de skriftligen motsÀtter sig ditt krav, annars Àr det ej en tvist som du kan ta till rÀtten. De förhalar och kommer dÀrav undan. Har lÀrt mig en dyr lÀxa.

2025幎4月30日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din feedback, och jag beklagar din upplevelse. Vi ser gÀrna att du återkommer till oss i ett privatmeddelande med registreringsnummer och dina kontaktuppgifter så kan vi ta det vidare till ansvarig för berörd avdelning och be denne att återkomma till dig.

Med vÀnliga hÀlsningar
Jenna, Bilia Outlet

Smidigt, snabbt, såld

Emelie hjÀlpte mig sÀlja min bil snabbt och smidigt. Jag blev förvånad över hur enkel processen var, och hur bra hjÀlp man fick lÀngs vÀgen. VÀldigt tydligt och proffsigt!

2025幎6月10日

Bilia Outlet AB からの回答

Tack för din fina recension och vad roligt att få höra om din upplevelse med Emelie hos oss! Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss igen!

Köp INTE din bil frÃ¥n Bilia Kungens

Köp INTE din bil från Bilia Kungens kurva!

2025幎5月30日

Hej Median,

Tack för att du tar dig tid att delge oss din feedback. Vi skulle gÀrna få mer information om ditt Àrende. VÀnligen inkom i ett privat meddelande med dina kontaktuppgifter.

Vi ser framemot din återkoppling

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en bil Bilia outlet jÀgersro

Köpte en bil Bilia outlet jÀgersro, försÀljare Axel, en jÀkla vÀltalig men (senare upptÀckte) opålitlig och falsk försÀljare.
Bilen som kostade ca 370000kr visade ett fel efter bara 2500 mil, som upptÀcktes vid service på BMW.
Kontaktade Axel angående felet ock då blev jag hÀnvisad till garanti som man köper tillsammans med bilen och som tÀcker 2 år eller 20000 mil, samt blev hÀnvisad till deras verkstad BM.
BM bekrÀftade fel på bilen (oljelÀckage på ventilkåpan och vÀxellådan) och reparation kostnaden uppgår till 51000kr men Bilia vÀgrar att stå för kostnaden.
Jag kontaktade Bilia och åberopade garanti jag köpte men fick en löjlig bortförklaring, både av Axel och hans chef Kristian, att det Àr vanlig slitage.
DÀrefter kontaktade jag BMW och BM och fick utlåtande att det nÀstan omöjligt att få oljelÀckage på de stÀllena i så tidig skede.
Blev vÀldigt irriterad på försÀljaren och hans chef, oseriösa och ansvarslösa uppförande.
SjÀlvklart Àrendet överlÀmnades till ARN och det kan leda till tvistemål men jobbar också på samla fakta och material som kan vara grund för att stÀlla till svars försÀljarna personligt.

2025幎2月11日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du kÀnner missnöje över ditt köp. Återkom gÀrna till oss pÃ¥ Bilia.NU@bilia.se med denna Àrendebeskrivning tillsammans med dina kontaktuppgifter, sÃ¥ ser vi till att du blir kontaktad.

Önskar dig en bra dag,
HÀlsningar Alina
Bilia Outlet

FörsÀljning

Sålde min bil med hjÀlp av inköpare Emelie Simeonidou och har enbart en positiv upplevelse. Hon var vÀldigt proffsig och fick affÀren att flyta på smidigt!

2025幎6月5日

Bilia Outlet AB からの回答

Vad kul att få höra om dina fina ord och om din upplevelse med våran inköpare Emelie! Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss och besöka oss igen!

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick ett vÀldigt bra bemötande hos

Vi fick ett vÀldigt bra bemötande hos bilia outlet i Kungsbacka. De var kunniga och schyssta. KÀndes tryggt.

2025幎5月20日

Hej Lotta,
Tack för stjÀrnorna och dina fina ord! ⭐ Du Àr varmt vÀlkommen åter!
HÀlsningar Christoffer Bilia Outlet

Seriösa

Seriösa, snabba och trevlig

2025幎5月27日

Hej Piotr,

Tack för dina stjÀrnor ⭐ Det glÀdjer oss att höra att du Àr nöjd med ditt besök hos oss på Bilia!

Ha en fortsatt fin dag!
HÀlsningar Julia, Bilia