Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked pÃ¥ hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg sÃ¥ mails om hvordan jeg kunn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. MontÞr kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea kÞkken, selvom den er valgt neto... ãã£ãšèŠã
Leveringen blev udfÞrt som aftalt. Vi blev opdateret pÃ¥ leveringstidspunkt bÃ¥de dagen fÞr og pÃ¥ dagen, sÃ¥ vi cirka vidste hvornÃ¥r vi skulle stÃ¥ klar. Vi er ogsÃ¥ glade for vores kÞbte produkt, sÃ¥ alt i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt tilbud pÃ¥ kÞlefryseskab og fair pris pÃ¥ levering og montering. Montering var hÃ¥blÞs, de lykkedes de to montÞrer at trykke baggitter ind og efterlod kÞlefryseskabet midt pÃ¥ kÞkkengulvet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjÊlp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hej,
Hej,
Jeg vil gerne dele min oplevelse med min seneste ordre hos Bilka.
Jeg kÞbte et kÞlefryseskab online, og på den aftalte leveringsdag ringede chauffÞren til mig og sagde, at han ville vÊre ved mit hjem om en halv time. Han kom til min adresse, men i stedet for at ringe på min dÞr, ringede han på hos naboen og kÞrte derefter vÊk. Jeg ringede straks til ham, og han sagde bare, at jeg ikke var hjemme, og at han havde gjort sit arbejde.
Jeg kontaktede derefter kundeservice, som lovede mig via e-mail, at leveringen 100% ville ske dagen efter. Jeg stolede på det og brugte mange penge på at kÞbe dagligvarer, så alt ville vÊre klar, når kÞleskabet ankom. Men til min store skuffelse kom leveringen heller ikke den dag. Jeg informerede igen kundeservice, og de tilbÞd mig en rabat på leveringsomkostningerne.
Men sagen er, at jeg havde kÞbt mad for omkring 1400 kr., som blev Þdelagt, fordi jeg ikke havde noget kÞleskab â pÃ¥ grund af Bilkas lÞfter, der ikke blev holdt. Jeg gjorde kundeservice opmÊrksom pÃ¥ dette, men jeg fik kun et âvi beklagerâ som svar.
Jeg er virkelig vred og dybt skuffet. Jeg fortryder, at jeg stolede på Bilka. Jeg havde aldrig forventet, at en så velrenommeret butik ville behandle sine kunder på denne måde.
Med venlig hilsen,
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. Uopfordret opfÞlgning på ordre.
God oplevelse
God oplevelse, venlig opsÊtning og havde lige det der manglede for at få vaskemaskine sat til.
Varen leveret til tiden
Varen leveret til tiden
Dog efter flytten frem og tilbage på leveringsdatoen - blev ordnet ved en opringning
Bestilte komfur kl 17.30 en onsdag og fik den leveret torsdag kl. 13. Havde fat i kundeservice ang spÞrgsmålene levering. Kom hurtig igennem og gav klar svar på mit spÞrgsmål. Handler gerne der igen.
Leverede varen som aftalt
Leverede varen som aftalt. Tog desvÊrre den eksisterende vaskemaskine med selvom det ikke var aftalt.
Fik leveret et andet og bedre produktâŠ
Fik leveret et andet og bedre produkt billigere fordi det bestilte ikke var tilgÊngeligt
Nem bestilling
Nem bestilling
Nem betaling
Levering til tiden
ð
Prismatchede
Prismatchede, god information - også ift leveringen.
God service og lynhurtig levering

Bestilling af kÞleskab pinselÞrdag
Bestilling af kÞleskab pinselÞrdag. Levering ondag og nÊsten indenfor tidsrammen, jeg fik dog refunderet det belÞb jeg havde betalt for dette. Jeg er yderst tilfreds med hele forlÞbet. Jeg vil handle der igen når behovet er tilstede.
Nessie

Leveringen
Leveringen. Havde betalt ekstra for en levering mellem kl. 8-13. Ovnen kom kl. 16 og installatÞr efterlod sorte fingre omkring de steder hvor ovnen var installeret.
InstallatÞr var ellers sÞd, men når man betaler ekstra for en tidsbestemt levering og holder fri går det ikke at leveringen er 3 timer for sent.
KÞb af opvaskemaskine
Fuld ud tilfreds med bÃ¥de kÞb, prisgarati og levering ðð» Har lige nu talt med kundeservice ifht. prisgaranti eftersom den er faldet i pris hos andre og her fik jeg en god service samt refunderet lidt over 200 kr og kom hurtigt igennem til en venlig medarbejder ðð»
let overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Bilka.whiteaway.dk ããã®åç
Blev spammet med at skulle dele minâŠ
Blev spammet med at skulle dele min oplevelse efterfÞlgende

Bilka.whiteaway.dk ããã®åç
God oplevelse at handle hos jer

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ