Kommer ikke inn på min side lenger
Kommer ikke inn på min side lenger. Prøvd mange ganger. Får beskjed om feil epost/Passord. Får ikke tilsendt nytt passord.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ble oppringt selv om jeg har vært i reservasjonsregisteret helt fra det ble etablert. Useriøst og ulovlig.
Bryter loven og ringer folk som er reservert seg mot telefonsalg i Brønnøysundregistrene.
Ikke bra greier!!
Trur den eneste hjelpa de her kan bidra med er å tømme lommeboka til vanlig folk.
Jeg har vært med på Tesla-gruppesøksmål et par år. Har betalt inn penger for å få større andel av erstatningen (lurt). Men vedkommende som driver denne "businessen" er et rotehode. Null kontroll og ingen juridisk kompetanse. Stadig masse informasjon om ingenting, og ingen framgang i saken. For ikke lenge siden ble det sendt ut info. om at gruppesøksmålet var sendt for sent og var foreldet. Så inntrykket er at hele greia er veldig useriøst. Ikke er det mulig å komme i kontakt med han som driver det heller; har ikke telefon og svarer ikke på e-post. Styr unna!
Styr unna. Ulovlig markedsføring og ukritiske rettsaker med store muligheter for tap av penger. Sakene fremstilles gjerne som no-brainere med lett gevinst, men er sjelden om noen gang, det.
Ikke selv vært med på søksmål her, men mottatt en rekke sms over årene, hvor det i ettertid har vist seg å koste de som lot seg lure en del penger.
Fekk telefon der stemma til Dag Rune flåten sa eg måtte melda meg på i klagesaken. Kvifor i all verda skal eg gjera det? For at han skal leva late dagar i Spania finansiert med mine klagepengar? Nei takk! Denne mannen har tjent meir enn nok på dårlige råd til meg!
Bilklager er en serøs forkjemper for forbrukerne. De gjør jobben som NAF og forbrukerorganisasjonene skulle gjort for oss. Oppfordrer alle bileiere som et rammet av dieselgateskandalen å stå opp og melde bilene sine inn i kampen for rettferdighet
Fantastisk moro at noen tør å ta kampen mot svindelforetakene Volkswagen og Tesla.
Forbrukertilsynet våger ikke å se på problemstillingen. NAF velger å se en helt annen vei, og råder medlemmene sine å ikke kreve erstatning for bevisst svindel fra Volkswagen og Tesla.
Har ikke grunn for å si at NAF er korrupte, men.......
Dette er det billigste "lotteriet" jeg har vært med på! Spennende å se hvordan det går. Tror i hvert fall at Dag Rune tror på prosjektet sitt!
De som driver dette skulle blitt fengslet for lenge siden.
Fikk sms igjen, har fått over 10 sms av dette useriøse firmaet de siste årene STYR UNNA
Svarer ikke per e-post ,ignorerer og hjelper ikke med enkelte ting.
Sender ulovlig sms, med lenke til foreldet erstaningskrav. Svindel
Får tilsendt SMS uten å ha gitt samtykke. Dette gjelder mange folk! Totalt useriøs måte å drive business på, nært opp til svindel...
Svindel, lokker folk til å betale 3500kr for et vagt løfte om erstatning.
Kan ikke vise til reelle resultater, bare noen generiske artikler.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。